Kiekko.tk

  • 167 128
  • 1 188

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Muuten hyvä HN mutta meillä ei ole 30 aktiivista pelaajaa. Joskus oli, ei enää. Ja kuusi pelaajaa on aika minimi millä kannattaa pelata. 7-8 on hyvä. Tästä kaudesta tuli vähän torspo koska mukaan otettiin p_online'n porukkaa joilta innostus loppui kesken. Ensi kaudella jos/kun otetaan aktiivisia kiekon käyttäjiä mukaan ei tule samanlaisia ongelmia.

Mutta samaa mieltä on sinun kanssasi, paras ratkaisu olisi pelata pelkästään ja'n porukalla, mutta ei ole oikein järkevää pienen pelaajamäärän takia.

- Tinke-80
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
HN: 18 on minimimäärä jolla saadaan jengit aikaiseksi. 30 tarvitaan vähintään sarjan pyörittämiseen. Tämä huomattiin ekalla kaudella ja-liigassa. Tai voisihan se toimia jos jengi oikeasti sitoutuisi(?) noihin peleihin. Itse en ainakaan jaksa idlata kiekko.tk'ssa odottaen että milloin pelattais. Sovin mieluummin foorumilla peli-ajankohdat. 4 sitoutunutta pelaajaan jengiä kohden voisi toimia jos oikeasti jengiä sitoutuisi liigaa kohtaan. Mutta millaista sitoutumista voidaan odottaa netti-peliä kohtaan?

- Tinke-80
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti HN
Tuo saataisiin kelvollisesti läpi kahdellakymmenelläkin aktiivijampalla. Eiköhän hommaan mielellään sitoutuvia sen verran kuitenkin löydy? Heittelen ulkomuistista (lisäilkää minulta unohtuvia nimiä) :

Minä, BobbyOrr, varjo, tiikeri, rapster, Rick_Nash, PVaara, sundance, Hyde, Tinke-80, ftb, Sasha, Köntsä, kivelä, Poljagor, masu, Teacup, Nurmberg ... Siinä tuli jo 18 eli minimimäärä.

Edit: ja lisätään nyt vielä ainakin Hurrikaani.

Jos joukkueissa on vain 3 pelaajaa/joukkue niin homma ei tule toimimaan, ei missään universumissa eikä missään ajassa.
Käytännössä on pakko pitää mukana vähintään se 5 aktiivista pelaajaa, jotta pelit voidaan pelata helpommin ja toisaalta yhden pelaajan lagiongelmat yms. eivät estä pelin pelaamista, kun aina on olemassa vaihtomieskin.
Idealismi on iloinen asia, mutta nyt kahden kauden pyörittämisen kokemuksella HN:n malli ei tule toimimaan. Sama asia on käsittääkseni myös voimassa kiekkoliigassa, jota on sentään pyöritetty viisi kautta ja sielläkin joukkueissa pitää käsittääkseni olla vähintään se 5 pelaajaa.

Pelijengi on muutenkin sen verran asiallista porukkaa, ettei ole mitään järkeä raakata heitä pois vain sen takia etteivät he ole jatkiksesta. Vaikka kaikki varmaan tuntevat minut niin en minä tunne jatkiksen joukkueesta puoliakaan edes nimen perusteella, kun en SM-puolella hillu, joten siinä suhteessa "tuttuusargumentti" ei oikein toimi.

Tällä hetkellä ulkopuolisia, pelijengin lisäksi, olisi tulossa ainakin 3, HC BL:n Boomhauer (Ja-nikki Boomhauer), kaikkien tuntema ja rakastama darby sekä luultavasti Bartekkikin jatkaa. Tämän ei luulisi aiheuttavan suuria ongelmia puristeillekaan.
Bliz ja Mauska ovat sitten nykyään muutenkin jo jatkiksen miehiä, joten he ovat vakiona jo mukana.

Ja anteeksi joukkuetovereilleni eiliset esitykset, tiesin ja tunsin ettei olisi pitänyt pelata kun viikonloppu oli mennyt valvoessa kylmässä, mutta en kehdannut nyt jättää pelejä väliinkään.
Osittain sen takia sitten pelasimmekin tasaisia vaihtoja kun en tuntenut olevani sellaisessa iskussa, että ykköskauden 13-15 minuuttiset peliajat olisivat olleet hyödyllisiä ;)
Oma osallistumiseni kolmoskauteen on kyseenalainen, tai jos osallistun niin minut on, jos joukkueita arvotaan, pistettävä kakkos/kolmoskoriin tai jos joukkueitten rungot pidetään samoina niin silloin Montreal tarvitsee jonkun tähden lisukkeeksi.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti HN
Ensinnäkin, hoidetaan liigan perustamis- ja muu keskustelu täällä. Tätä foorumia lukevat kaikki lähes päivittäin, Kiekon foorumia eivät.

Toiseksi, sovitaan pelipäivät etukäteen. Pelataan liigaa maanantai- ja keskiviikkoiltaisin klo 21-23. Jokaiselle joukkueelle pari ottelua per peli-ilta.

Koitetaan saada pystyyn esimerkiksi kuuden joukkueen "Original Six" -sarja. Viisi pelaajaa per joukkue. Muodostetaan porukat niin, että jokaiseen tulee vähintään kolme aktiiviseksi tiedettyä pelaajaa (sellaista, joka pelailee normaalistikin vähintään joka toinen ilta - niitä kyllä löytyy vaaditut 18 kpl).

Sarjasysteeminä kaksinkertainen runkosarja, eli kymmenen peliä per porukka. Tämän läpi pelaaminen vie viisi peli-iltaa. Pleijareihin neljä parasta. Runkosarjan viides ja kuudes pelaavat jumbofinaalit.

Keskustelun voi minun puolestani siirtää tänne. Ei siinä ole oikeastaan muuta ongelmaa, kuin että meillä on vain yksi ketju, jota voidaan käyttää. Tärkeät viestit jäänevät helposti muiden viestien peittoon.

Joukkueet on aikaisemminkin muodostettu siten että jokaiseen on otettu vain ns. aktiivisia pelaajia. Elämäntilanteet muuttuvat ja ne jotka tänään ovat aktiivisia, huomenna eivät välttämättä ole. Esimerkkinä Nokkis ja hihhu. Kaverit pelaisivat kyllä, jos ehtisivät, mutta työt ovat viime aikoina ottaneet oman aikansa. Ei heitä siitäkään voi syyttää, ettei kaverit ehdit kiekko.tk:hon duunin takia.

Sovitut pelipäivät eivät oikein ole toimineet. Tälle kaudelle sunnuntai oli alkuviesteissä sovittu pelipäiväksi. (Tein jopa kyselyä ihmisten keskuudessa, että mikä/mitkä olisivat parhaita pelipäiviä) Kuitenkaan ei porukka kovinkaan paljon ilmaantunut silloin online.

No joukkuemäärää voidaan supistaa kuuteen. Aikaisemmissa kausissa on ollut mukana ns. aloittelijoita. Seuraavaan kauteen niitä tuskin tulee. Joten siten ajatellen porukka tuskin lopettaa niin helposti.

Eräänlainen synteesi HN, Tinken&Varjon keskustelujen perusteella on pelata JA-liiga siten, että omavaraisuusastetta nostetaan.

entiset vaparien pelaajat, jotka ovat olleet mukana jatkaisivat, samoin myös Pelijengin miehet(Miikka ja ryan ainakin) ja Bartek. Haluan lisätä listaan myös Tequilan.

darby ja boomhauer ovat periaatteessa jatkiksen vakikirjoittajia, joten siinä mielessä heidät voitaisiin ottaa mukaan. Veksun tiimi (HC JK tms.) jäisi tällä pohdinnalla ulkopuolelle.

Laskeskelin että 28 potentiaalista ilmoittautujaa olisi + sitten noin 6 kaveria ulkopuolelta. Siitä saisi varmaan sen reilut 30 pelaajaa. Eli tuollaisella kokoonpanolla kausi olisi mahdollista.

Sarjasysteemihän on pitkälti sama, mitä tähän mennessä on käytetty. Tosin nyt on ollut ns. säälipleijarit, jotka omasta mielestäni ovat toimineet ihan hyvin.

HN:n listauksiin voisi huomauttaa sellaisen seikan, että kivelä ja Bobby ovat ainakin ennen viime kautta ilmoittaneet etteivät osallistu. En tiedä sitten, onko mielipide muuttunut.

HN, yhteen asiaan et tilastointiin kantaa. Itse en seuraavalla kaudella halua, että tiikeri, varjo ja minä jatkamme nakkikoneina tilastoinnin ja sarjataulukon ylläpitämistä. Tähän asiaan on pakko saada muutos.

Nyt ei jaksa pohtia asiaa tarkemmin.

masu
 

tiikeri

Jäsen
Sain tämmöisen viestin Futismaailman jykeltä:

Tervehdys,

Kiinnostaisiko osallistua turnaukseen?

Futismaailma järjestää 12 joukkueen kutsuturnauksen. Tarkoitus on kutsua mukaan sellaisia joukkueita, joita vastaan
olemme pelanneet paljon tasaväkisiä otteluja. Turnaus on tarkoitus käynnistää noin viikon sisällä, kunhan saadaan tarpeeksi joukkueita mukaan.Mukaan otetaan vain aktiivisia joukkueita, että saamme turnauksen vietyä
sujuvasti läpi.

jykke

Mitäs olette mieltä tästä? Onko mahdollisesti kiinnostusta osallistua ko. turnaukseen?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Viestin lähetti tiikeri
Sain tämmöisen viestin Futismaailman jykeltä:

Tervehdys,

Kiinnostaisiko osallistua turnaukseen?

....

Mitäs olette mieltä tästä? Onko mahdollisesti kiinnostusta osallistua ko. turnaukseen?


Jatketaan keskustelua sitten täällä.

Olen kiinnostunut.

- Tinke-80
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Teenpä tällaisen ilmoitusluontoisen ilmoituksen, että palaan kentille. Aikaa pelille taas löytyisi, joten kaikki liigat ja muut systeemit.. Mätsky on taas käytettävissä, mikäli mukaan vain mahtuu.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti tiikeri
Sain tämmöisen viestin Futismaailman jykeltä:



Mitäs olette mieltä tästä? Onko mahdollisesti kiinnostusta osallistua ko. turnaukseen?

Laitoitko jo viestiä ko. turnauksesta? Tsekkailin Jyken +/- saldoa ja aika miehekkäästi kaveri on miinuksella :)

Ehdota, että meiltä voisi tulla kaksikin tiimiä (JA-länsi ja JA-itä tms.) jos vaan mahtuu mukaan.

Mikäli haluavat kaksi tiimiä mukaan ja mikäli tikru haluaa, voin ryhtyä tikrua avustajavaksi koordinaattoriksi.

masu

edit: juttelin Jyken kanssa ja hän sanoi, että voidaan laittaa kaksi tiimiä mukaan. Muita tiimejä ovat futismaailman lisäksi gigin kukot ja FAM ja joku vielä, jonka nimeä en muista.

Nyt lopetan tämän asian suhteen sähläämisen. :)
 
Viimeksi muokattu:

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Jatkoajan sisäinen liiga on kai alusta asti ollut tavoitteena, mutta semmoinen tuskin ikinä tulee onnistumaan. Ja kyllä ainakin M.Bartek on ollut kehissä ihan riittävästi. Saman voi sanoa Pelijengin porukasta. Eikä ainakaan mulla ole mitään sitä vastaan, että otetaan sieltä täältä tämmöisiä aktiivisia, "hyviä tyyppejä", mukaan enemmänkin (Boomhauer, darby). Tuskin liigaa muuten saa edes pyörimään. Näitä uusia tyyppejä ei vaan voi laittaa kaikkia samaan porukkaan, koska siitä ei sitten tiedä kuinka he sitoutuvat JA-liigaan (vrt. Pelien joukkueet). Jokaiseen tiimiin pitää saada muutama jatkiksen kaveri, joista tietää varmasti, että he eivät lopeta vaikka kausi menisikin perselleen.

Oma tilanne on taas semmoinen, että vedän nyt tämän kauden loppuun, mutta sitten pitää luultavasti pistää hokkarit naulaan. Muutto tulee kokonaan uudelle paikkakunnalle, ja tuskin saan nettiä sinne siihen kondikseen että sitoutuminen kiekkoiluun pysyy edes välttävänä. Taitaa jäädä myös tuo Futarien liiga väliin.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Kyllä mäkin osallistun tuohon Fudismaailman liigaan.
Ainakin näin alustavasti.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Samoin minä suhtaudun hieman skeptisesti sellaisen Jatkoaika-liigan toimivuuteen, jossa joukkueilla olisi se 4-5 pelaajaa. Pian (vihdoin) huipentuvalla JA-liigan kakkoskaudellakin on välillä ollut ihan tarpeeksi huolia joukkueiden kokoonpano-ongelmien kanssa, vaikka joukkueilla on ollut riveissään 7-8, joillain jopa yli 10 pelaajaa. Siksi näkisin rosterin vähimmäiskokona 6, ja mielellään sen seitsemän pelaajaa, koska harvemmin koetaan sellaista tilannetta, että joukkueen kaikki pelaajat ovat yhtäaikaa paikalla - eikä se ole välttämättä tarkoituksenmukaistakaan; höntsäilystä kun on periaatteessa kuitenkin kyse. Jatkoajan ulkopuolisista pelaajista ja heidän mukaanottamisestaan tai ottamatta jättämisestäänkin on sanottu mielestäni kaikki oleellinen; Pelijengiä, Bartekia sekä muita aktiivisesti mukana olleita ulkopuolisia en hevin hennoisi lähteä potkimaan uloskaan, siihen ei mielestäni vain ole esitetty perusteltuja syitä, enkä kaiken toimiessa kuten ennenkin sellaisia näe olevankaan.

Arvostan toki Peltomaan ja kumppaneiden puheenvuoroja, ja ehdottaisinkin, että jos (ja mahdollisesti kun) JA-liiga jatkaa seuraavalla kaudella suunnilleen samoilla linjoilla, voisitte ryhtyä puuhaamaan sen rinnalle esim. cup-muodolla (tai sitten liigana) toimivaa kilpailua, joka toimisi ehdotetun kaltaisesti puhtaasti jatkoaikalaisin voimin. Näkisin tällaisen skaban ihan kiinnostavana ja tervetulleena lisänä jatkoaikalaiselle kiekonnävertäjälle.

Mutta siis tämä on vain meikäläisen mielipide, ja vastakkaisia kuunnellaan mielellään. Niissä äänestyksissä tällä palstalla on muuten se ongelma, ettei voida mitenkään kontrolloida, keneltä niitä ääniä tulee, eli tällaisen äänestyksen tulos ei välttämättä kertoisi vielä mistään mitään. Mikäli sellaisen äänestyksen haluaisi pykätä, se tarvitsisi siis tehdä ilman äänestyskaavaketta, joo/ei -vastauspohjalta. Jos joku sellaisen ketjun aloittaa esim. jatkoajan kilpailualueelle tai kiekon joukkuefoorumille, kannattaa varmaan laittaa tänne siitä tietoa tähän ketjuun, koska muuten moni ei välttämättä sitä hoksaa ainakaan kyseisistä paikoista.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti rapster


Arvostan toki Peltomaan ja kumppaneiden puheenvuoroja, ja ehdottaisinkin, että jos (ja mahdollisesti kun) JA-liiga jatkaa seuraavalla kaudella suunnilleen samoilla linjoilla, voisitte ryhtyä puuhaamaan sen rinnalle esim. cup-muodolla (tai sitten liigana) toimivaa kilpailua, joka toimisi ehdotetun kaltaisesti puhtaasti jatkoaikalaisin voimin. Näkisin tällaisen skaban ihan kiinnostavana ja tervetulleena lisänä jatkoaikalaiselle kiekonnävertäjälle.


Mites olisi ihan Jatkis Cup II joka pelattaisiin vaikkapa paras kolmesta menetelmällä, täysin arvotuilla joukkueilla välittämättä tasoeroista.
Futismaailman cuppiin/liigaan en halua osallistua ihan oman tasoni takia, mutta tuollainen jatkiksen sisäinen pienimuotoinen cuppi voisi olla hauska.Tarkoitus olisi siis, että cupin saisi pelattua läpi päivässä parissa, parhaassa tapauksessa yhdessä päivässä.
Tällöin esim. 3 tai nyt ainakin 4 hengen joukkueet onnistuisivat ja kasaan saataisiin varmaankin se 6-8 joukkuetta. Toki mukaan voisi ottaa nämä muutamat "luottopelaajat" ulkopuolisista joukkueista ja uudet tulokkaat.

Tämän voisi vetäistä läpi ennen kolmoskauden aloittamista, jos vaikka itsekin löytäisi tuon kautta taas motivaatiota.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Hamraan voisi osallistua myös johonkin sarjaan. Jos vaan muistan käydä tätä ketjua lukemassa yhtä ahkerasti kuin viime päivinä.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kinkku-cupiin draftattiin tiimit

JA-länsi
masu
Hyde
Köntsä
Tinke
Rick_Nash
PVaara
Noose

JA-Itä
tiikeri
rapster
Poljagor
Zherdev
Peltomaa
Kaspo
Bliz

masu
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Samaan syssyyn ilmoittautuminen Perinteiseen, legendaariseen, jumalalliseen etc. JatkisCuppiin on aloitettu. Lisäinfoa löytyy tiimifoorumista, mutta "ulkopuolisille" tiedoksi:

Joukkueet ovat täysin arvottuja ja tarkoitus on saada 8 joukkuetta kasaan. Ottelut pelataan paras kolmesta ja vain voittomaali ja voittanut joukkue tilastoidaan.
Tarkoitus on pelata Cup ennen joululomia.

Eli renbergit, darbyt yms. ilmoittautukaa minulle/jollekin jatkislaiselle kiekossa jos ja kun kiinnostaa.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Aktivoidun ja jälki-ilmottaudun.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aktivoidun ja jälki-ilmottaudun.

editedit. kernaasti molempiin jos sopii ilmoittautuisin.
 
Viimeksi muokattu:

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse ajattelin jättää tuon Futismaailman cupin väliin, mutta tuo JA-Cup taas kuulostaa mukavalta. Jos se vaikka saataisiin vetäistyä melko nopeasti, kuten tarkoitus siis on.

Ilmoittaudun siis JA-Cupiin.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Olinpa tuossa äsken publilla pelailemassa, kun huoamsin että kiekossa on uusi ominaisuus, maalivahdin saa pois maalista, /pull komennolla, kahden henkilön pitää laittaa tuo /pull, niin mokke lähtee vaihtoon, mutta tuolla publilla idea ei oikein toiminut, kaksi pelaaja ottivat maalivahdin pois että vastutajat saivat maaleja ihan miten tahtoivat, ei hyvä, ei yhtään hyvä, mutta tiimipeleissä uskon että kyseinen ominaisuus on varsin hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös