Kiekko.tk

  • 167 706
  • 1 188

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Muistutuksena vielä, tänään olisi tarkoitus cuppeilla!
#ja-liiga@Ircnet on kokoontumispaikka ennen kasia ja kasin jälkeen sitten kiekkoon.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
JatkisCup 7 saatiin sitten käyntiin kymmenen hengen voimin, myöhemmin katsomoon ilmaantui vielä lisäväkeä, mutta joukkueet olivat jo suljetut.

A
Häilis
Shar
moom
Costi

B
Finn
tiikeri
kaspo

C
Ftb
zizue
varjo

2x5min

A-B
1-0 Moom
2-0 Shar
poss 40/60
2-1 Finn (tiikeri)
poss 53/46


B-C
1-0 varjo (FtB, zizue)
poss 40/60
2-0 zizue(varjo)
3-0 zizue(varjo)
poss 43/56

Finaali

A-B 3x5min
poss 48/51
poss 58/41
1-0 Moom (Häilis, Shar)
2-0 Häilis (Moom, Shar)
3-0 Moom (Häilis, Shar)
3-1 Zizue
4-1 Moom (Häilis, Shar)
5-1 Moom (Häilis)

Mestariksi selviytyi siis joukkue A, erityisesti Häilikselle kyse on neljännestä JatkisCup-mestaruudesta putkeen.

Seuraava Jatkistapahtuma lienee 5-vuotispäivät torstaina 23.7, tällöin toivotaan että kehiin saadaan mahdollisimman suuri joukko vanhoja partoja ja pelataan turnaus missä ei tarvitse tyytyä kompromisseihin.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kannattaa huomioida, että torstaina 23.7 tulee täyteen 5 vuotta Jatkoajan kiekko.tk-joukkueen perustamisesta ja tätä juhlistetaan tietenkin asianmukaisin menoin.

Tilaisuutta varten voi vaikka lämmitellä lukemalla vanhan vuosikertomuksen ja muistelemalla vanhoja hyviä aikoja^(tm). Tekstihän löytyy yhä esim. täältä
http://www.kiekkoliiga.net/paitsio/?pid=1&id=199

Joukkuehan perustettiin 23.7.04 klo 00:50 eli juhlallisuudet alkavat tosiaan jo keskiviikon puolella ja jatkuvat sitten siihen asti kunnes ihmiset sammuvat.
Ohjelmassa varmaankin tiimipelejä, ehkä jonkinlainen cuppi ja muuta mukavaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nostetaan taas hetkeksi ylös ja huomautetaan että häppeningiin on tosiaan n. viikko.
Spämmäysaalto alkanee alkuviikosta ;)
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Jatkiksen tiimilläkin ollaan hakattu monia selvästi taitavampia jengejä ihan puhtaasti sen takia, että ollaan puolustettu tiukasti joka miehen voimalla. Ei tosin ehkä enää nykyvireellä ja pelitahdilla (max 5 matsia/kk) onnistu niin usein.

Kommentoidaanpa tällaiseen vanhempaan viestiin, kun eilen oli kunnia ensimmäistä kertaa pelata Jatkoaikaa vastaan. Tiukka matsihan tuo oli juuri sen takia, että kummassakin joukkueessa nelikkopuolustus toimi. Pitäisi ottaa joskus uusiksikin, toivottavasti "max 5 matsia/kk" nousee tuosta määrästä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja muistutetaanpa yhä kaikkia vanhuksia, että keskiviikkona klo 22 alkaen olisi siis tarkoitus ihmetellä miten juhlapäivää juhlistaisimmekaan.
Old-time turnausta muitten vanhojen joukkueitten (Pelit Online, futarit, imperiumi, vapaapaini.com) kanssa on mietitty, mutta se ei aivan taida onnistua. Jokatapauksessa jotain keksitään ja nyt on hyvä syy jokaiselle kiekkouransa jo lopettaneelle tähdelle rekisteröidä nikki uudestaan ja tulla ihmettelemään kiekon menoa, vaikka vain yhdeksi illaksi.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Old-time turnausta muitten vanhojen joukkueitten (Pelit Online, futarit, imperiumi, vapaapaini.com) kanssa on mietitty, mutta se ei aivan taida onnistua

Tuo olisi kyllä hieno juttu onnistuessaan. Itsehän pelailen Fortune Clubissa ja kun meidän joukkueemme koostuu lähes pelkästään entisistä Pelit Online -pelaajista (kuten minä), niin luulisi että voisi olla hyvinkin mahdollista saada tarvittava määrä pelaajia kokoon. Suuri ongelmahan on sitten se, että vuosien telakalla olon seurauksena Pelit Onlinessa on tällä hetkellä vain parin pelaajan nickit, joten näistä pitäisi toinen saada herätettyä kutsumaan muita pelureita joukkueeseen.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Eipä taida vapaapaini.comin janttereista enää olla muita jäljellä kun minä, itsekin tosin juuri 3 vuoden tauolta palanneena. Vapaapaini.comin kanssakaan minulla ei ole enää mitään tekemistä mutta nimimerkki on sama vanha, joka keikkui säännöllisesti pistepörssien kärjessä. ;)
Aion olla huomenna linjoilla huhuilemassa.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Suuri ongelmahan on sitten se, että vuosien telakalla olon seurauksena Pelit Onlinessa on tällä hetkellä vain parin pelaajan nickit, joten näistä pitäisi toinen saada herätettyä kutsumaan muita pelureita joukkueeseen.
Nyt on saatu puhallettua Pelit Onlineenkin vähän eloa. Tällä hetkellä jo huikeat viisi pelaajaa kokoonpanossa. Itsekin kuulun tuohon Pelit Onlinessa vuonna 2004 aloittaneisiin ja myöhemmin pitkälti Fortune Clubissa pelanneisiin kavereihin. Tosin viimeiset pari vuotta on ollut aika epäaktiivista touhua ja alkuperäinen nick on myös poistettu. Pelit Online täyttää tuon viisi vuotta vasta lauantaina, joten aktiivisin vaihe sijoittuu todennäköisesti sinne. Minä en ainakaan pääse pelailemaan ennen perjantaita. Mutta mukavahan sitä olisi tosiaan Jatkista vastaan ottaa parit matsit vanhojen aikojen muistoksi.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Imperiumi täyttää tulevana sunnuntaina 5v ja juhlaturnaus alkaa klo. 18:00. Lisätiedot tästä: http://kiekko.tk/forum/topic.cws?id=181065&page=0#1722977

Mukana siis 6 mielenkiintosta matsia ja aion itse olla selostelemassa tapahtumaa teamspeakissa, vanhoja joukkueita itsekkin vanhana pelurina on aina hyvä tukea.

Hieno nähdä että muutkin vanhat pierut aktivoituvat sosialismin hengissä näin 5-vuotissuunnitelmien päättymisen hetkinä ;)

Mutta kuten todettua, klo 22 alkaa härdelli, sitä ennen varmaan ircissä #ja-liiga-kanavalla olisi tarkoitus keksiä mitä sitä oikeastaan tehdäänkään :)
Valomerkki annettaneen siinä klo yhden maissa, eli töissäolevien ei tarvitse pelätä yöuniensa puolesta.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jännitys tiivistyy ja ihmiset kokoontuvat kiekkoon/irkkikanavalle. Vielä ehtii hyvin mukaan, kun se mitä tehdään riippunee paljolti siitä miten moni on tekemässä...jotain.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Lopulta juhlapäivän kunniaksi kisattiin Jatkoajan 5v erikoistilannecup, eli turnaus jossa vaihtuvilla koostumuksilla pelattiin 3v2 yli/alivoimapeliä yhden 3 minuutin erän verran ja jokaisen pelaajan kohdalla laskettiin maalit pelaajan ollessa kentällä, joko alivoimalla tai ylivoimalla. Alivoiman tekemiä maaleja ei huomioitu millään lailla, mikä toki hieman vääristää tuloksia.

Jokainen pelaaja pelasi 5-6 "erää" ja syntyneistä maaleista laskettiin keskiarvo pelimäärien mukaan, ali/ylivoimalle erikseen.

Jatkoajan vuoden 2009 Alivoimamestari on:
tiikeri JA costi!

Pelaaja Maalit Alivoimalla AV_ka
Boomera 5 2,5
Costi 1 0,5
Häilis 4 2
Kepe 8 4
Kivelä 7 3,5
Shar 2 0,666666667
Sundanc 0 #JAKO/0!
tiikeri 1 0,5
varjo 4 1,333333333
zizue 4 2

Sundance joutui valitettavasti lähtemään kesken kaiken pois, joten hän ei pelannut yhtään alivoimaa ja siksi tuloskin on hylätty.

Jatkoajan ylivoimamestari vuosimallia 2009 on taas:
Shar!

Pelaaja YV_ka
Boom 1,66
Costi 2
Häilis 3
Kepe 0,66
Kivelä 0,33
Shar 3,33
Sundanc 1,66
tiikeri 1,75
varjo 0,5
zizue 2,66

Myös kokonaistuloksissa Shar vei voiton vakuuttavasti menestyen mainiosti sekä alivoimalla että ylivoimalla.

Turnauksen jälkeen pelattiin sitten vielä tiimipelejä, joista ei nyt jäänyt pelillisesti kauheasti kerrottavaa jälkipolville, historian siipien havinassa kuitenkin vastaan asettuivat mm. Pelit Online sekä Imperiumin farmijoukkue, jossa tosin näytti pelaavan tukku varsinaisia imppari-pelaajia, ilmeisesti Imperiumin pomo ei vain uskaltanut ottaa riskiä tappiosta jatkikselta "ykkösjengin" nimiin.

Jokatapauksessa, viisi vuotta kiekkoilua on täynnä monen osalta ja suurin osa luultavasti on jotain saanutkin kuluneista vuosista, vaikka kiekkourat ovat varmasti olleet eripituisia&laatuisia. Mikään loppu tämä ei kuitenkaan ole, koska on selvää että sopivalla mainostuksella saadaan yhä kasaan yli 10 jatkislaista pelaamaan maineesta ja kunniasta, yhdistettynä ehkä muutamalla onnensoturilla ("vanhoilla tuttavilla") jonkinlaisen cupin järjestäminen lienee mahdollista myös tulevaisuudessa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse pelailen kiekkoa Martti.s ja Netti nickeillä mutta olisin kyllä kiinostunut tuosta jatkoajan omasta joukkueesta. Ykkös ja kakkosnickillä siis en voi tulla kun omia joukkueita ja aika "perinteisiä" kummatkin jo kiekossa, mutta kiinostunut olisin tulla puolustamaan joukkueseen. Tällähetkellä en siis pelaile kun omassa joukkueessani Hc alokkaat joten joku muukin joukkue kyllä kävisi hyvin..
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Pienenä" nostona todettakoon että taas vuosipäivän merkeissä on tänään tarkoitus pelailla jatkispelejä, eli kuka nyt mukaan tahtookaan niin voi paikalle ilmaantua siinä 23 tienoilla, irkissä toki aiemmin.
Eilen jo otettiin pariin otteeseen turpiin, joten tänään on tarkoitus katkaista putki....ehkä.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Haha, muistan kun hakkasin kiekkoa joskus 3-5 vuotta sitten ihan innoissani, nyt on ollutkin sitten paljon hiljaisempaa. Aikoinaan taisin olla ihan kovakin tuossa hiiren työntelyssä (kaksimielistä?), mutta sitten köyhälle pojalle lyötiin mokkula ja satunnaisesti 100-pingillä olen tuolla pelaillut, viimeksi kaksi viikkoa sitten. Nimimerkit K.Kabanov sekä Meisteri. Ennen taisi olla jotain varsin tehokkaita ja koviakin nickejä, mutta oli sellainen vuoden tauko niin siinäpähän menivät poistoon nekin tunnukset. Jotain liigoja joskus taisin pelailla (ei mitään mutaliigoja), mutta eipä peli enää kiinnosta pahemmin.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Pienenä" nostona todettakoon että taas vuosipäivän merkeissä on tänään tarkoitus pelailla jatkispelejä, eli kuka nyt mukaan tahtookaan niin voi paikalle ilmaantua siinä 23 tienoilla, irkissä toki aiemmin.
Eilen jo otettiin pariin otteeseen turpiin, joten tänään on tarkoitus katkaista putki....ehkä.

Itse voisin tulla jos ei ole tiimipelejä ym.. tosin intin ja muun elämän takia en ole nyt pelaillut hirveästi joten saapa nähdä vireen. Itse pelailen yleensä nickeillä Netti ja myös Martti.s sekä hcnörtti, acnörtti, htnörtti ja pasiii on minuun saattanut joskus törmätä, mutta pääasiassa siis netti nickillä olen nyt pelaillut ja ennen myös martilla..

EDIT: Taisinkin sekoittaa päivän eli eilen olisi pitänyt olla pelaamassa :D
 

SilsaUuhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings, Ruotsin maajoukkue
Heh.. tulihan tuota muutama vuosi sitten ihan tosissaankin väännettyä, tosin nyt olen jo nimimerkkini tuolta poistanut. Voisihan tuota mennä koittamaan, tosin netti on niin heikko, että epäilen pystynkö pelaamaan kunnolla. Hauska peli kyllä, mutta porukka siellä ottaa sen vähän liian tosissaan..
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nostetaampa ylös tämä!

Suosittelen kaikille tätä peliä ajanviihteeksi. Aikasemmin tuli ite pelattua paljonkin mutta nykyään tulee käytyä kerran kuukaudessa. Mukava peli silti höntsäillä.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Joskus neljä-viisi vuotta sitten olin peliin totaalisen koukussa ja meidän joukkueemme HC Jorin lasit oli ihan kohtalaisen kovakin muinoin, mutta sitten tuli lisää järkeä päähän ja lopetin pelailut. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen järki on taas vähentynyt ja olen joinain yksinäisinä iltoina itseni löytänyt pelin uumenista. Wristillä vetelijät on näköjään yleistyneet ja sehän vanhan koulukunnan kiekkoilijaa harmittaa. Itse en ikinä mikään hyvä ole kyseisessä pelissä ollut, mutta Jorin Lasien perustajana olen saanut mukana höntsäillä ja pari kaveria tuolta löytänytkin joihin pidän yhteyttä vieläkin. Number28 nickilläni pelailin peliä ja pelailen vieläkin, vaikkakin kyseinen jätkä piti uudelleen tehdä. Tällä hetkellä statsit: 48+ 57= 105 -331 :DD
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse tein jokin aika sitten paluun, mutta nyt on taas kuukauden ollut hiljaisempaa. Hyvin sain joukkueenkin pitkän ajan jälkeen kasaan ja vanhoja pelureita vuosien varrelta tuli joukkueseen mukaan, mutta nyt taas ei oikein jaksa pelailla :D

Ihan mukava peli kyllä kaiken kaikkiaan ja vuodesta 2004 tullut pelailtua.

Katsotaan jos saisi motivaatiota viellä tehdä yhden camebackin tehtyä. Joku on saattanut meikäläisen nickiin joskus törmätä. Netti on nick ja joukkueen nimi on Hc Alokkaat. Myös toinen joukkue jota olen pyörittänyt on Martti Servo Fanit :) ja Martti.s nick.

Katsotaan jos saan aikaiseksi paluun niin täältäkin on porukka tervetullut joukkueseen, pitänee iltasella vähän kokeilla miltä taas tuntuu pelata :)
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Vuodesta -04 asti on tullut kiekkoa pelattua, nyt tosin ollut parin kuukauden tauko. Kirkkain saavutus on Kiekkoliigan hopea HC BL:än punavalkoisessa peliasussa. -Metro50-:n kanssa tuli tehoiltua Boomhauerin ja joskus Wänämösen puolustettua, oi niitä aikoja!
 

Nick Neim

Jäsen
-06 vuodesta täälläkin tullut pelailtua, tällä hetkellä sarjatasona Kiekkoliiga. Tämä kausi tosin ollut suhteellisen paskaa meidän joukkueen osalta..

Eikös tämäkin ketju olisi peliluola kamaa? Näin ohimennen tokaistuna, jos joku moderaattori sattuisi näkemään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös