Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KHL:n varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana faro, 02.05.2014 klo 10.39.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  SKA:n rosteri on suorastaan järjetön. Ja ku pistää miltsin lisää liksaa, niin lakkaa kaksisuuntaisuus nakertamasta.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lainaus:
  No niinpä.. Toisaalta tuo 2-suuntainen taitaa olla lähinnä muodollisuus. Kyllähän tältä kantilta Jokerienkin kannattaisi tehdä tyyliin Mäelle, Marjamäelle ja muutamalle muulle 2-suuntaiset diilit. Eivät vie rosteripaikkaa ja voisivat sitten käydä Kiekko-Vantaassa pitämässä pelituntumaa yllä mikäli tarvetta. Todellisuudessa tuohon voisi varmaan tehdä lisädiilin, ettei farmissa tarvitse pelata, vaikka nimellinen farmikomennus tulisikin.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eikö Tolvasellakin ole Jokereissa vastaava?

  Veikkaan, että ylempänä esitetystä listasta Zub ja Shestjorkin ovat kaksisuuntaisella sopimuksella.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Suuri osa jengistä veikkas, että poika pelaa kivassa vähintään ½ kautta. Ei okein voi verrata noihin rotan kuvioihin.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ai miksei voi?

  Suurin osa varmaan veikkasi ettei Artjom Zub ole MM-tasoa tehdessään sopimuksen SKA:han.
   
 6. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Lukko, Toverit, VG-62, KaaPo
  Lainaus:
  Zubin nykyinen sopimus on tehty toukokuussa 2017, joten jos silloin ei SKAn johto tiennyt MM-statuksesta, niin morjes kuinka pihalla olivat. Eli vähän eri asia kuin Tolvanen, joka tuli Jokereihin USHL:stä 18-vuotiaana "ongelmatapauksena".
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tietenkin tiesivät, mutta eivät olleet silti ollenkaan pihalla. Heillehän on pelkästään hyvä kun saavat pelaajan kaksisuuntaisella sopimuksella.

  Usko mitä haluat, mutta KHL:n sivuilla uutisoitiin nimenomaan kaksisuuntaisesta sopimuksesta Zubin kohdalla. Linkki alempana mistä voit tarkistaa jos asia kiinnostaa.

  Артём Зуб на три года в СКА и другие трансферы 1 сентября : Новости : Континентальная Хоккейная Лига (КХЛ)
   
 8. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Wojtek Wolski takaisin Magnitogorskiin, taistelu kotiedusta playoffeissa kiristyy itäisessä konferenssissa.