Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

KHL:n varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana faro, 02.05.2014 klo 10.39.

 1. Ralph Jäsen

  Vityaz ja Kunlun tekivät treidin, jossa Matias Myttynen siirtyi Venäjälle ja Jaakko Rissanen Kiinaan. Mielenkiintoinen kauppa, kun kaksikko pelasi männä kaudella yhdessä KalPassa.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nuo kaksi kappaletta ovat kyllä ristiriidassa. Ensin sanot, että säännöt eivät koske Pietarin SKA:ta ja syytät korruptiosta. Toisessa kappaleessa kuitenkin kerrot, että palkkakaton ylittyessä maksat sakkoa ihan sääntöjen mukaan.

  Eikö noiden perusteella voida todeta, että säännöt nimenomaan koskevat kaikkia?
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kirjaimellisestihan se on juuri noin. Palkkakaton pitäisi tasoittaa sarjaa, mutta tällä venäläisellä säännöllä sekin on kierretty. Jos on rahaa, niin on rahaa. Sääntöä pitäisi muuttaa niin, että tuo sakon osuus jaettaisiin niille seuroille, jotka ovat palkkakaton alla.
   
 4. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Tää ois muuten hyvä. Tulis Pietarista ja Moskovasta muille rahaa. Tokikun jakaa summan 20 seuralle niin ei se paljoa ole mutta silti:)
   
 5. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ongelmahan noissa on se, että rikkaimpien seurojen taustalla on suuria yrityksiä ja oligarkkeja pumppaamassa rahaa sisälle. Jos liian tiukkoja seuraamuksia palkkakaton ylityksestä tulee, nopeasti liksaa maksetaan vain "toisesta pussista". Tuskin on mikään ongelma maksaa esimerkiksi 9,5 milliä roolista kaasufirman PR-mannekiinina ja 500k pelaamisesta kaasujätin omistamassa tai edustamassa joukkueessa. Hockeyfeedin mukaan mm. Ovechkin veteli liksansa päälle taannoin neljällä millillä "lisätienestejä", niin sinänsä tuo ei edes olisi mitään täysin uutta auringon alla.
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se on, samaa on myös Pietarissa nyttenkin..
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Shipatsyov SKA:han.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Igor Eronko Twitterissä: "Shipachyov signed a 1-year deal with SKA for just $0.5 million. That's a huge drop"
  Eric Engels Twitterissä: "Before leaving for the NHL, Shipachyov had a 3-year offer from SKA for roughly $4.5M per season. https://t.co/Z2EGOGwEd4"

  Jos noihin tietoihin on uskominen, niin kalliiksi tuli Pohjois-Amerikan lomamatka Shipachyoville. Tosin eihän sitä tiedä jos vaikka tuohon puolen miljoonan päälle SKA on sitten maksanut sen kahden millin allekirjoitusbonuksen jonka Shipa joutui palauttamaan Vegasille.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikä sitä tiedä mitä kaikkea tuohon päälle vielä maksetaan Rotan toimesta. Pari arvokiinteistöä ja jotain.. :D
   
 10. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Ohan tossa "pari" bonaria varmastikkin..:)
   
 11. Artyukhin Jäsen

  @ViasatOfficial, saisko vähän nopeammin noita koosteita teijän sivuille, kaikista peleistä?

  Olisin katsonut SKAn koosteen mutta geoblockattu koska Viasatilla oikeudet suomessa..
   
 12. Lainaus:
  Kiitos palautteesta.

  - Hemmo
   
 13. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Hups, piti laittaa samalle viestille kuin edellinen viesti kun tuli mieleen mutta tais silti tulla viesti perille. Sori offtopic!