Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

KHL:n varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana faro, 02.05.2014 klo 10.39.

 1. ProAmateur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, TamU
  Jhonas Enroth Dinamo Minskin maalille
   
 2. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Stanislav Galijev -> Ak Bars.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ak Bars kasaa aika kovaa jengiä.
   
 4. Artyukhin Jäsen

  Sopanen ei pelaakkaan Kunlunissa ensi kaudella, syynä jokin loukki.. samoin Mikael Tam.
   
 5. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Kunlunin venäjänkielisestä uutisesta ei tarkemmin auennut Sopasen loukkaantumisen syy, mutta kovin hyvältähän tuo ei vaikuta. Tuskin minkään pintanaarmun tai lohjenneen kynnen takia soppari puretaan heti alkuunsa, vaan eiköhän kyse ole joko leikkaushoitoa tai muutoin pidempää huilia vaativasta vammasta. Olettaen toki, että kyseessä on ihan oikeasti loukkaantuminen, eikä vain sen varjolla annetut fudut. Keenanin tultua puikkoihin on joukkue pohjoisamerikkalaistunut huomattavasti ja valtaosalla on joko passi tai ainakin kokemusta Pohjois-Amerikasta.

  Samalla ovenavauksella ulos lähti Mikaël Tam. Puhtaasti tilastoskouttaukseen perustuen kyseessä oli jo alkujaankin väärän tason kaveri, mutta samoin syyksi annettiin loukkaantuminen. Toiseen suuntaan sitten matkasi AHL:sta Frattin ja Slovanista Daloga. Frattinista mulla ei ole mitään mielikuvaa, slovakialainen taas vaikuttaa parin hajanaisen muistikuvan perusteella lähes stereotyyppiseltä puolustavalta pakilta.

  Jännä nähdä mitä Kunlunin toisesta kaudesta tulee. Näppituntumalla joukkue näyttää vähän edelliskautta nimekkäämmältä, mutta henkilökohtaisesti olen skeptinen "liian pohjoisamerikkalaisten" joukkueiden menestymismahdollisuuksista.

  Mikaël Tam - Eliteprospects.com
  Matt Frattin - Eliteprospects.com
  Marek Daloga - Eliteprospects.com
   
 6. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei kai sopimuksia noin vaan pureta loukkaantumisen takia.
   
 7. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ei ole millään muotoa ennenkuulumatonta tuo. IL:n uutisen mukaan (sic) "Voimme kai muotoilla asian niin, että hän ei läpäissyt lääkärintarkastusta" ja that's it. Samahan on käynyt jokusen kerran Suomessakin ja mm. pelaajasopimuksen vakiopohjasta löytyy toteamus, että "Tämä pelaajasopimus tulee voimaan sen jälkeen, kun työnantaja on saanut sopimuksen 4.10 kohdan perusteella lääkärintodistuksen tai osapuolet ovat todenneet, ettei lääkärintarkastusta ole tarpeen tehdä."

  Toki sen verran skeptisyyttä ainakin mussa on, että kiinalaisten tai venäläisten lääkärien arvioihin luotan yhtä paljon kuin pysähtyneeseen kelloon; on se pysähtynytkin kello pari kertaa päivässä oikeassa ajassa ja oikein ruuvailemalla sen saa näyttämään mitä haluaa.
   
 8. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tottakai jos on lääkärintarkastuksen läpäisystä kyse. Jos lääkärintarkastus on tehty ja sen jälkeen tapahtuu jotain, niin se on eri asia.
   
 9. faro Jäsen

  Moses lähtee odotetusti SKA:sta. Uusi osoite ei vielä selvillä.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Salavat olisi voinut olla yksi vaihtoehto, koska Erkka ja Omark. Harmillisesti näillä vaan taitaa olla jo ulkkaripaikat täynnä.