Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zarin pelaaminen NHL meinaisi sitä, että NHL hyväksyy doupauksen virallisesti. Jäisikö muuta vaihtoehtoa kuin sulkea NHL-pelaajat ulos sekä MM- että olympiakisoista?
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Siis jos NHL alkaisi tosiaan sellaista peliä pelaamaan, että testaavat omat pelaajansa ja vain niissä kärähtäneet katsotaisiin pelikelvottomiksi, niin silloinhan KHL jäisi alakynteen. Vetovoimahan taitaa kuitenkin näiden kahden kilpailun välillä olla pohjois-amerikan suuntaan suosiollinen. Tai siis mikäänhän ei estäisi KHL:ää vajoamasta samalle moraaliselle tasolla, mutta kun me kuitenkin tiedämme, että kaikki kiekkotekeminen Venäjällä on alisteista maajoukkueen palvelemiselle ja sitä kautta riippuvaista IIHF:stä, niin silloinhan tällainen ongelma tilanne voi syntyä. Enkä pitäisi yhtään mahdottomana sitäkään, ettei IIHF:n ja NHL:n kieltämien aineiden lista voisi olla edes pienissä määrin, toisistaan poikkeava, jolloin loikkausta halajava pelaaja voisi sekaantua aineeseen, joka vanhalla mantereella olisi kielletty, mutta uudella mantereella sallittu. Silloin mahdolliset imagohaitatkin jäisivät pienemmiksi.

  Lainaus:
  Olisiko tuollainen tilanne jotain sellaista, josta NHL:n omistajat näkisivät painajaisia? Vai jotain sellaista, josta ovat hiljaa haaveilleet? Veikkaan, ettei IIHF lähde pohjois-amerikkalaisia sulkemaan, kuin aivan viime hädässä ja sillä tarkoitan tilannetta, jossa ollaan jo hyvin kaukana sääntökirjojen haarukasta, harmaan alueen syvässä päädyssä.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pelaajille vähemmän kuormaa -> tyytyväisiä olisi änärin omistajaporras. Toisaalta USA:n ulkopuolisista markkinoista vastaava osastonjohtaja ei varmasti pomppisi ilosta.

  Mun nähdäkseni NHL tarvitsee etenkin olympiakisoja turvatakseen markkinoiden laajentumisen ja skoda-cup vie myös asiaa yleisellä tasolla eteenpäin. Mutta ehkä niille riittää omassa ankkalammessa melskaaminen...
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Itselle on jäänyt enemmänkin sellainen kuva, että vaikka hyväksyvät skoda-cupit (ikäänkuin pakollisena pahana), niin ottaisivat kymmenen kertaa kymmenestä ilolla vastaan tilanteen, jossa heidät suljettaisiin IIHF:n puolelta pois. Siinä omistajat sitten vain naurua pidätellen levittelisivät käsiään pelaajille ja pelaajayhdistykselle, et "Hei, kyllä me päästäisimme teidät sinne, mutta eivät ota vastaan. No can do". Ja uudelleen lanseerattu World Cup:kin voisi epäilevän mielessä näyttäytyä siltäkin, että NHL:llä on tarvittaessa halua ja kykyä järjestää omat kansainväliset kilpailut, jos sellaiset muodostuvat pelaajien kanssa kynnyskysymykseksi. Omalla aikataululla ja omilla säännöillä. Mutta ehkä mä tarkastelen kiekkomaailmaa taas vain liian kyynisten silmälasien läpi.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuo kisa ei herätä minkäänlaista kiimaa. Etenkin nämä sekajoukkueet tekevät siitä erittäin muovisen. Omassa tuttavapiirissä ei ole herättänyt juurikaan mielenkiintoa, kun pelattiin. Eräänlainen amerikan chl eli treenisessio.

  Sikäli ymmärrän NHL-pomoja, että katselevat asioita kvartaalin välein.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ferris laittoi änäripuolella myös NHL:n virallisen kannan asiaan.

  Lainaus:
  Mitä tuota juttua nyt sitten tavailee, niin siellä tunnutaan sanovan, että aine, josta Zaripov kärähti, ei olisi kielletty NHL:ssä. Eli niinkuin sanottua, jos joku pelaaja siis jatkossa halajaa KHL:stä NHL:ään, saanut mahdollisesti jo tarjoustakin sieltä, mutta vanha joukkue ei tahdo pelaajaa päästää irti, niin ei muutakuin paikallisen "farmaseutin" luo, pyytämään Zaripovin lääkettä. Esim. aikoinaan, kun Malkinin lähtöä pyrittiin estämään, niin tämä päivänä riittäisi tosiaan vaan doupin otto, asian julkaiseminen ja sopimus purkautuu. Tosin voisi kuvitella, että tästä päivästä lähtien jokainen pelaajasopimus KHL:ssä sisältää jonkinlaisen merkittävän sakkopykälän, jos pelaaja jää kiinni näistä aineista. Eli, ettei pelaaja ainakaan ilmaiseksi lähde, jos on lähteäkseen.
   
 8. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
  Miten KHL:n sivuilla saa joukkueen tilastot esiin? Eli yyveet, aaveet jne. Tunnin olen jo rämpännyt ja taisin menettää toivon. Kiitos vastauksesta.
   
 9. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Stats -> Team ja sitten vasemmalta valikosta haluttu tilasto. Tuosta esimerkiksi suora linkki ylivoimatilastoon.