Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Jokerienkin pukukoppi kannattaisi syynätä tiukalla kammalla kun on kesä aikaa, ettei vaan ole Venäjältä luteita kulkeutunut mukana.
   
 2. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Mikäli SKA:n todetaan syyllistyneen Magnitkan vakoiluun, niin mitäköhän sanktioita tuosta tulee? Olisi aika herkullinen tilanne, jos esim. päätettäisiin mitätöidä Pietarissa pelattujen matsien tulokset ja jatkettaisiin 1-1 tilanteesta Magnitogorskissa paras viidestä sarjana. En kyllä usko, että tulee tapahtumaan mitään tämän kaltaista, vaan nuo sivulliset tsetseenit on luultavampi tapaus, mutta ainahan voi ajatuksella leikitellä.
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Rotenberg siirtää muutaman roposen haluttuun paikkaan ja homma on sillä kuitattu. нет проблем.
   
 4. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Näin se luultavasti menee. No toivotaan, että Magnitogorsk voittaa seuraavat kolme matsia, niin ei tarvi miettiä oliko väärin voitettu.

  Vaan entäs, jos tämä onkin Magnitkan salajuoni hävityn matsin jälkeen. Kenties he ovat itse asettaneet tuon laitteen pukukoppiinsa, jotta voivat syyttää vastustajaa huijaamisesta ja aiheuttaa ajojahdin mediassa pietarilaisia kohtaan. Härdellin seurauksena SKA:n paketti hajoaa ja Metallurg kääntää sarjan itselleen. Hmmm... ehkei kuitenkaan
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Enemmän tuo "laite" näytti jonkun cheerleaderin käsilaukusta pudonneelta ilotikulta. Patterit ja kaikki ;-)
   
 6. Löysä66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Windy Cityn Inkkarit
  Lainaus:
  Kyllä mä luulen, että KHL ei ole Viasatille mikään suuri rahan lähde. Suurin osa tilaa sen kuitenkin NHL ja fudis matsien takia. Uskoisin Viasatin olevan valmis luopumaan KHL:stä. Mikä sitten tilalle, Ruutu+ ulkona koska Liiga. Jäljelle jää pöllölaakso ja Saukkosen Mika. Toivottavasti jatkaa Viasatilla.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Kyllähän tossa selvästi on mikrofoni ja antenni. mitä se sitten todistaa on asia erikseen. Voi olla SKA:n laittaman tai sitten Magnitogorskin provo. Tai sitten jonkun median pyrkimys saada jymyuutinen.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Täytyy sanoa, että kaikkea ne siellä Venäjällä keksii, mutta toisaalta onko tuollaiselle tarvetta Helsingissä? Meinaa toisin kuin Magnitogorskissa, Helsingin pelaaminen KHL:ssä näyttäisi olevan täysin Rotenbergin vallassa ja kyllähän Rotenbergillä temppunsa on. Vai onko täällä unohtunut jo tarina pienestä Vitali pojasta? Ilmalan synkissä metsissä kulkee villiä huhua faktana, että pieni Vitali niminen poika olisi SKA:n fanitapahtumassa kohdannut Rotenbergin ja kysynyt häneltä, "Roman, miten sinä sait Mosesin hankittua meille?". Roman hymyili pojalle ja pyysi tarkkaavaisuutta. Tämän jälkeen hän vei kätensä povitaskuun, lähelle sydäntään ja otti sieltä paperin palan. Roman sanoi pojalle "kuvittele tämän paperin palan arvoksi kaksi miljoonaa euroa". Poika nyökkäsi ja tämän jälkeen Roman vei kätensä selän taakse ja sijoitti paperin palan takamustansa vasten takataskuun. "Näin Moses hankittiin" totesi Roman lopuksi pojalle, joka jäi silmät pyöreinä ihmettelemään, että mitä ihmettä juuri tapahtui. Itse en ole varma, onko tarina faktaa, koska usein tuo poika kulkee nimellä Vitali, mutta olen kuullut myös versioita, joissa pojan nimi on Igor tai Sergei. Sitten on sekin, että jo Hartwallia hankittaessahan Roman kertoi, että hänellä on keinot tehdä hallista kannattava ja täytyy sanoa, että esim. taitoluistelun mm-kisat pudotuspelien aikaan voi olla keino päästä siihen. Meinaa voihan Jokerit tarvittaessa pelata pudotuspelinsä esim. Turussa. Eli jos joskus tulee tarve salakuunnella Jokereiden pukukoppia, niin ovat jo aika monta aitaa jo ylittäneet.