Uusi urheilun TV-opas: tvmatsit.com - jääkiekkoa, jalkapalloa ja kaikki muut lajit tv:stä sekä striimeistä
Ilmoitukset

Nimimerkki Sim_Sam huilaa viikon sääntöjen 2$:n, 4§:n ja 7$:n perusteella.

Nimimerkit SSL ja San Jose Shark #50 ovat viikon sivussa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Erkka Lapanen on muonavahvuudesta poissa seuraavat kaksi viikkoa sääntöjen 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkin Defensefirst kirjoitusoikeudet on poistettu, sillä hän ei lopettanut sääntöjen 7$:n ja 9$:n rikkomista aiempien pelikieltojen jälkeenkään.

Nimimerkki Riidankylväjä huilaa seuraavat kaksi kuukautta sääntöjen 6§:n perusteella. Tässäkin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Pioni huilaa kuukauden sääntöjen 4$:n, 5§:n ja 9$:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkit Gibraltar, Valle ja Bulvaani ovat viikon sivussa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Scissors on seuraavan viikon poissa muonavahvuudesta sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Juuriskapää on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki firsov on sääntöjen 4$:n ja 7$:n perusteella sivussa seuraavan kuukauden ajan. Tässäkin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki olleby huilaa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki Shejbal on seuraavan viikon sivussa sääntöjen 7§:n perusteella.

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolmi- ja viisikirjaimiset joukkueet
  Lainaus:
  Sanoin aiemmin että Magnitogorsk "on oikea huippujoukkue", enkä tiedä miten sen selvemmin asiaa voisi ilmaista. Mitä pelejä olen katsellut niin Moskovan Dynamo sekä Magnitogorsk ovat kiekollisina itsestä melkein sarjan parhaita joukkueita. Finaalissa tuskin tulevat kohtaamaan, sillä siellä on joko Ts- tai Pietarin SKA melko isollä todennäköisyydellä.
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Sanoit aiemmin, tai ainakin ymmärsin nikn, että Magnia puoltaa se, että lännessä olisi jotenkin kovempi taso ja sieltä tuleva finalistijoukkue olisi siksi väsyneempi, ja lähinnä kuittasin sen väitteen vääräksi. Aiempaa heikompi Lokomotiv, ylöspäin menevä Torpedo ja heikentynyt Dynamo kohtalaisia, muut KHL:n pohjasakkaa. ZSKA ei oikeasti voi tällä kaudella hävitä kenellekään muulle kuin SKA:lle, ja sama päinvastoin. Viime kaudella ZSKA sai kävellä finaaleihin asti SKA:n ollessa selvästi heikompi kuin nyt.

  Idässä on tiukempaa ja siellä on aina monta joukkuetta pelaamassa tosissaan konferenssin finaalipaikoista. Samasta syystä runkosarjassa enemmän ristiinpelaamista ja vähemmän pinnoja vrt. länteen, joka täysin kahden jengin show.
   
 3. salama#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL:n suomalaiset, Liiga-Kärpät
  Lainaus:
  Tiukempaa voi ídässä olla, mutta taitaa olla urbaanilegenda se, että itä olisi jotenkin mystisesti kovempi kuin länsi. Tänä vuonna länsi voitti runkosarjassa kerätyissä pisteittä idän lekumin 1321 - 1250, vaikka idässä on yksi joukkue enemmän. Viime kaudella lukemat oli lännelle 1303 - 1217. Toissa kaudella lännelle 1335 - 1185. Sitä edeltävänä lännelle 1167 - 1101. 4 viime kauden yhteenlasketut lukemat runkosarjan pisteissä lännelle 5126 - 4753.

  edit. Tämä kausi on tosiaan vielä kesken, mutta eiköhän pointti tullut selväksi
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 08.51
 4. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Toisaalta mestaruudet itään 5-3. Eli vaikka tasaisuutta, niin siitä tasaisesta massasta tulee useinmiten myös mestari. Ehkä ne jengit on jollain lailla enemmän vielä rakennettu tonne pleijarimaailmaan. Hyvä kärki ja loppupakka laadukkaita, isoja ja yrmeitä venäläisiä, jotka osaavat puolustamisen ja työnteon. Lännen joukkueet enemmän mallia mikkihiiri, pl.ZSKA ja varauksin Skudran Torpedo. Lokomotivkin oli tälläinen ajokoirameininkeineen, mutta tällä hetkellä ihan hmv. Hyvä jengi, mutta ei potentiaalia kiusata muita hyviä.

  Toki vaikka ZSKA on ollut nyt runkosarjassa ihan käsittämätön epäinhimillinen pisterohmu viimeisen kolme kautta, ja SKA viime kauden droppia lukuunottamatta myös, mutta se ns.haastajaosasto on aika kesy. Viime kauden Lokomotiv ja toissa kauden Jokerit tulee mieleen vähän vakavammin otettavina kiusaajina yksittäisissä ottelusarjoissa, mutta ei sit kuitenkaan.
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 6. Artyukhin Jäsen

  Ohhoh, kova hankinta Kunlunilta. Keenan valmentamaan.
  Mielenkiintoista minkälaiseksi budjetti nousee ja tuleeko muutama jenkkivahvistus.
   
 7. Gooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit?
  Huomenna on kai jonkinlainen rajapyykki sille, että jatkaako Zagreb KHL:ssa vai ei. Heidän hakemuksensa pelata jatkossa Erste Bank Eishockey Ligassa on hyväksytty ja se täytyy vahvistaa 15.3. mennessä.

  Lähde: NEWS

  Edit: Nyt on siirto vahvistettu: NEWS
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017 klo 13.21
 8. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Olin yhteydessä Heino Endeniin nuorten joukkueen tiimoilta Tallinnaan, kertoi ettei tarkempaa tietoa vielä ole, mutta asia etenee, eikä ole ainakaan lyöty jäihin ! Seuraamme tilannetta !

  veini
   
 9. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Jaa niin mistä? :D
   
 10. Gooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit?
  Tuossa jokunen aika sitten Ruotsissa uutisoitiin ruotsalaisen KHL-joukkueen Crownsin muuttamisesta Tallinnaan: Här är Crowns ”nya hem” | Aftonbladet. Ehkäpä ovat yhdistämässä voimia Heino Endenin projektin kanssa?

  Mitenhän KHL-aikoo ensi kaudella korjata konferensseja, kun nyt Zagrebin lähdön myötä idässä on kaksi joukkuetta enemmän kuin lännessä. Joku uusi joukkue sisään? Loogisinta olisi varmaan siirtää idästä yksi joukkue länteen, jolloin molemmissa konferensseissa olisi 14 joukkuetta. Maantieteellisesti varmaan lähimpänä siirtoa olisivat Ak bars tai Lada.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Voisi kuvitella, että Lada olisi "helpompi" siirtää, koska sillä tavalla tietynlainen tasapaino kuitenkin säilyisi. Meinaa eikös ne idän "suuret" ole juuri Ak Bars Kazan, Metallurg Magnitogorsk, Avangard Omsk ja Salavat Yulaev Ufa ja nämäkin vielä jaettuna siten, että kaksi kummassakin divisioonassa, vaikka maantieteellisesti Ufa kuuluisi Ak Barsin ja Magnitogorskin kanssa samaan ryhmään. Googlesta löytyisi joukkueet kartalla. Toisaalta kauden aikanahan oli myös niitäkin huhuja, että Zagrebin "oikeudet" ikäänkuin siirrettäisiin Lontooseen ja Zagrebin paikallinen seura sitten siirtyy takaisin EBELiin. Meinaa nythän ainakin jälkimmäinen on toteutunut.
   
 12. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, petu kalsarikänniketjussa
  Lainaus:
  Voipi tulla, vaikkeihan noita kylläkään Keenanin Magnitkassakaan hirveästi pyörinyt mutta tosiaan Kunlun vähän "kansainvälisempi" jengi ehkäpä.
   
 13. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Hei, mikäs on muuten KHL:n televisiointisopimuksen tilanne Suomen osalta? Oliko tää viimeisin Viasat sopimus kolmevuotinen, eli onko tänä kesänä senkin suhteen uudelleen neuvottelun paikka? Ja selviskö se koskaan, että paljonko Viasat Suomen oikeuksista maksoi?
   
 14. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tuli tätä itsekin mietittyä, ainakin Mäkinen taisi viimeisessä Jokereitten pelissä kiittää Viasatia menneistä vuosista. Voisiko tästä jotain johtopäätöksiä repiä että KHL siirtyy eri kanavalle?
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Itsekin luulen siirtyvän eri kanavalle, saa nähdä.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Taitaa ainoa vakavasti otettava haastaja olla ruutu.
   
 17. faro Jäsen

  Viasat kertoili aiemmin, että KHL-oikeuksista tullaan tiedottamaan tulevaisuudessa.
   
 18. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Medvedevin vastaisissa protetesteissa symboliksi on noussut keltainen kumiankka. Olisiko siitä symboliksi meidän kotimatseihinkin, kuka nyt viatonta leikkiankkaa voisi kieltää tuomasta katsomoon?