Keith Aulie HIFK:hon

  • 68 284
  • 234

StadiForEver

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole kovin hyvä luistimilla mikäli käännökset ovat aina samalla tasolla kuin tämän klipin alussa NHL Tampa Bay Lightning Keith Aulie fights Ottawa Senators Condra skirmish - YouTube
Tappeluissa ei ole iskukone vaan menee enemmän vääntämiseksi. Kääntää päätää niin paljon pois vastustajasta, että ei pysty lyömään.

Pärjää täällä nyrkkihommissa, mutta luistelun kanssa voi olla ongelmia. Silloin on myös vaikea taklata.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Pitää varmasti antaa tammikuu aikaa ennen kuin tiedetään miten kävi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mietinkin juuri eilen, alkaisikohan vähitellen tulla hankintoja, kun vuosi ja verotuskausi vaihtui. Tämä tietysti lähinnä kotimaisia pelaajia koskien. Nyt sitten tuli jääkaappipakastimen kokoinen nikkari. Legot taitaa olla vielä tallella, eli ei ihan hampaaton kanukki, mutta riittävän lähellä kuitenkin. Tuo on kyllä hyvä havainto, että on omatoiminen ruoanhankinnan suhteen, joten siinä tapauksessa sille ei varmaan tarvi maksaa palkkaakaan niin paljon. Nybarista alkaa paljastua Penamaisia piirteitä :D

Nyt on kyllä kokoa ja näköä puolustuksessa, jos vaan saadaan Järvinen ja Grilli pois telakalta. Luulisi Stigun ja JHaginkin tykkäävän, kun saatiin "ihmisen kokoinen" sälli alakertaan. :)

Mikään maalipyssyhän mies ei ole, mutta paikan tullen lämäri lähtee pienellä virityksellä ylähyllylle, kuten tässä Carolinaa vastaan pari vuotta sitten.

Welcome to Stadi, Keith! Let the show go on!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
198/101 ovat Keith Aulien mitat. Onkohan HIFK:ssa pelannut lätkää koskaan pidempää pelaajaa kuin Aulie. Toivottavasti on jo kunnossa, kun nyt eletään j tammikuuta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
198/101 ovat Keith Aulien mitat. Onkohan HIFK:ssa pelannut lätkää koskaan pidempää pelaajaa kuin Aulie. Toivottavasti on jo kunnossa, kun nyt eletään j tammikuuta.
Levokari? Vai kuinka pitkä nyt olikaan.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kelpaa kyllä ehdottomasti tämä Aulie. Heti vaan tuli ensimmäisenä mieleen tästä profiilista, että Järvinen on sivussa pitempään. Toivotaan, että näin ei olisi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Aulie taitaa olla tosiaan pisin HIFK:ssä pelannut pakki. Painossa mies häviää 19 kg ex-pakillemme L. Ustrnulille. Kukahan on Aulieta suositellut HIFK:lle?? Itellä tuli mieleen I. Pakarinen. Miehet pelasivat viime vuonna Edmonttonissa, joten Iirolla lienee jonkunlaista tuntemusta Auliesta. Jokohan Aulie pelaisi keskiviikkona Sporttia vastaan??
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mitään hajua minkä tasoinen kaveri kyseessä, mutta raamit on ainakin kohdillaan ja se on hyvä juttu. Lisäksi jälleen kerran sanottava, että kaikki Aulielle menevä peliaika on pois Heikkiseltä, eikä Aulie jumalauta voi olla enää millään heikompi kuin Eemeli. Eli hyvä hankinta!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kelpaa minullekin enemmän kuin hyvin tämä hankinta. Oletettuna, että JJ ja Grilli ovat kunnossa keväällä ja Taipalus alkaa pelata jääkiekkoa kuten sitä pitää, on meillä liigan kovin puolustus heittämällä. Maalin eteen ei tulla bostailemaan ihan miten huvittaa ilman lentävää lähtöä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Ensivaikutelma on, että hyvä täydennys pakistoomme. Nyt saadaan enemmän pekkajapätkä-pareja eli isäntämiehiä Auvitun, Taimen ja Grillin kaveriksi ja Heikkinen pääsee mestikseen treenaamaan.

Toisaalta tilastoja viime kausilta katsellessa tulee vaikutelma terveysongelmista eli toivottavasti ei kyseessä ole taas joku kuntoutettava jannu. Toissakaudella 15 peliä, viime kaudella 39 ja kuluvalla 11. Mutta kun kerran on juuri mahtunut Kanadan joukkueeseen Spengler Cupissa, niin ei luulisi olevan vemppakunnossa. Katsellaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Lähtökohtaisesti erittäin hyvältä haulta vaikuttaa tämä Aulie. IFK:n alakerrasta puuttuu voimaa, varsinkin nyt kun Grillfors ja Järvinen ovat saikulla. Sitten kun nämä 2 heeboa saadaan takaisin, niin meillä pitäisi olla kivasti rotaation mahdollisuuksia. Mielenkiinnolla odotan loppiaisen kotipeliä, jolloin Aulie toivottavasti pelaa jo.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Haastattelussa itse sanoi pelaavansa jo keskiviikkona! Hieno homma nähdä Aulie heti tositoimissa. Toisaalta Heikkinen on pelannut sen verran hyvin viime aikoina, että ehkä Stögö lepuuttaa Aulieta!
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Haastattelun perusteella vaikuttaa todella hyvältä. Mies on selkeästi ollut sellainen väliinputoaja, jolle euroopassa riittää kysyntää, mutta kotimaassa ei oikein ole muuta kuin istua bussissa AHLssä pitkiä matkoja todella paskalla liksalla.

Edellinen sellainen oli Kari Hirvonen.

Täällä Keith sai varmasti hyvän lapun käteen ja vaimolle uusi kokemus. Hirvosen perhe auttaa varmasti kotouttamisessa. Vaikutti todella urheilulliselta vs Patrick O'Sullivan.

Nyt hankittiin nimenomaan perusluutaa, koska kaksi kovinta nimeä siinä saralla Grilli ja JJ ovat veke. Nyt jos Grillillä tai JJllä vammat osoittautuu pahemmaksi, niin tää osasto on ainakin kunnossa.

IFK on tosissaan kannujahdissa tänä vuonna! Ainoa miinus ettei Keith ole kreikkalainen.

Welcome Keith!
 

Bromse

Jäsen
Ei nyt ainakaan dumata ennen kuin mies on muutaman pelin saanut alleen. Ainakin ikä ja pituus/paino puhuu puolestaan, ja jos mies on keinunut sellaisena NHL-AHL välin pakkina, voidaan kirkkain mielin odottaa debyyttiä IFK-paidassa. Puolustus alkaa olemaan kasassa, vielä kun saikuttelijat saadaan takaisin remmiin. Löytyy ainakin kokoa ja ilkeyttä tarpeeksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Otan lähtökohtaisesti innostuneena vastaan kaikki järkälemäiset pelaajat HIFK:n. Tervetuloa!

Kuten myös ja "Keijo" on ihan miehen kokoinen ja haastattelun perusteella ihan sympaattinen hemmo.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Tästähän ei muuten ole näköjään ollut mainintaa täällä eikä EliteProspectsissa mutta Auliehan on naimisissa Ryan Getzlafin serkun Ashleyn kanssa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja mikä parasta, koiralinjasta ei tingitä tämänkään hankinnan kohdalla. Aluksi mietin, että äijän nimestä on vaikea saada mitään koiraan liittyvää, mutta vanhana piilosanojen ystävänä keksin kuin keksinkin yhteyden lopulta: KeitH AUlie.

Tää ei voi epäonnistua!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös