Ke 7.12.2011 Ässät - TPS

  • 12 216
  • 47

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Aurajoen ylpeys Turusta saapuu vierahaksi Isomäen iltaan tänään keskiviikkona. Lähtökohdat otteluun ovat mielestäni todella paljon Veikkauksen kertoimia tasaisemmat, sillä viimeksi TPS onnistui kaappaamaan ansaitut kolme pistettä mukaan 8-tien ilta-ajelulle, ja on pelannut välillä aika hyvin vieraissa.

Jatkoajan ennakon mukaan TPS:n pahin loukkaantumiskierre alkaa helpottaa, TPS-osion mukaan Stone olisi pelikunnossa. No, iltapäivällä se nähdään, millaiset kokoonpanot julkaistaan.

Ässiltä poissa ovat Raanta, Mielonen ja Yetman, kaksi viimeksi mainittua ovat ns. healthy scratch -statuksella. Todennäköisesti molemmat ovat myös kaupan. Kokoonpanoista Kivi vihjaili, että Rendulic siirtyy nelosketjuun, koska taiteilijat Smolenak & Rendulic eivät puolustuspelin ongelmien vuoksi voi olla samassa ketjussa. Jyrkkiö, joka kävi Turussakin Mestis-keikalla, ilmeisesti vakuutti valmennusjohdon ainakin hetkeksi pelikyvyistään.

Ottelu jää väliin, yllättävän harvoin olen päässyt peleihin paikalle tänä vuonna, mutta toivottavasti ottelu tarjoaa jotain viihdearvoa. Saa nähdä, onko pata löytänyt lääkettä Virran Pekan kikkakirjaan tällä kertaa.

Tuomarit:

Favorin Timo, Päätuomari
Lindqvist Petri, Päätuomari
Laitanen Esa, Linjatuomari
Vikman Kristian, Linjatuomari

Ennakot:

Porin t
Ennakkoteksti: Ässät - TPS 7.12.2011 - TPS
7.12.2011 Ässät-TPS, ennakko - www.jatkoaika.com
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Availlaan vaan jo otteluketjua, kun näin erikoispitkän viikonlopun jälkeen tuntuu tässä töissäkin olevan hiljainen aamu..

Joukkueiden edellinen kohtaaminen on taatusti jokaiikalla erittäin hyvin muistissa, joten ei takerruta siihen sen enempää. Jospa siis tällä kertaa edes pakotettaisiin Tepsi tekemään jotain kentällä, sillä suhteessa siihen että ollaan sarjakakkosia, niin ollaan kyllä käsittämättömällä teholla näitä TPS-, Tappara- ja Saipa-otteluja kotona tunaroitu. Jälleen kerran haluankin peräänkuuluttaa sitä kuuluisaa valmistautumista otteluun..

Raanta ei siis ole vieläkään tervehtynyt (pitihän se arvata ettei siitä ihan parissa päivässä selvitä kuten ensin ilmoitettiin), mutta Järkkäriin ei tulla kaatumaan joten sikäli huolet pois. SK24:n mukaan alemmissa ketjuissa pientä viilailua, nyt sitten tapahtuu se mitä täällä jotkut ovat jo kaipailleetkin eli Niemi ja Sillanpää vaihtavat paikkoja. Niemi kyllä kaipaa jonkinasteista herätystä, sillä mies polkee tällä hetkellä aivan paikallaan.. ja oikeastaan koko syksy on mennyt samaa rataa. Mäkilä ja Rendulic vaihtavat ilmeisesti myös paikkoja. Yetman on kunnossa mutta ei pääse pelaamaan, eli on entistä selvempää että hänen kohdallaan on viikate heilahtamassa..

Pisteitä tarvitaan ihan jo oman aseman pönkittämiseksi kevätpuolta silmällä pitäen. TPS:n ero koti- ja vieraspelaamisen välillä tuntuu olevan hämmentävän suuri, joten se että vastaan tulee kotona konttaava joukkue ei tarkoita että se näin vierasottelussa olisi helppo vastus (tämän pitäisi Ässien itsenkin tietää). Veikkauksen mukaan tämän pitäisi olla illan selvin homma, Ässillä kierroksen pienin kerroin ja Tepsillä suurin. Itse asiassa Tepsin kerroin on jo niin suuri että on täysin pelattavissa, sillä vaikka usko kotivoittoon on täälläkin päässä toki horjumaton, niin ihan menneen syksyn valossa on helppo sanoa että kyllä tässä vaaratekijöitä ilmassa leijuu. Ensimmäiseen kymppiin olisi kyllä hyvä jos Ässät tempaisisi maalin tai kaksi, niin ei ainakaan edellisen pelin haamut alkaisi sitten liikaa pyöriä pelaajien ympärillä..

EDIT: oho, peruspata ehti ensin sinä aikana kun kirjoitin, nämä ketjut voi siis yhdistää
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Saa nähdä, onko pata löytänyt lääkettä Virran Pekan kikkakirjaan tällä kertaa.

Virran Pekan kikkakirja on siinä määrin vaikea ennustettava että kaikki tulokset välillä 6-0 ja 0-6 ovat mahdollisia. Neljästä viimeisestä vieraspelistä TPS on napsinut pisteitä kymmenen kipaletta kahdestatoista mahdollisesta eli todennäköisesti TPS vie tämänkin kamppailun. :)

Toiveissa mm. se ettei molempia maalivahteja tarvitsisi peluuttaa edellisien kotipelien tyyliin.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TPS tosiaan kaatanut Tapparan, HIFK:n ja Lukon vieraissa. Ihan kovia päänahkoja on revitty mutta kyllä tämän päivän vastus on jotain ihan muuta.

Tällä kertaa olenkin ihan luottavaisin mielin odottelemassa tätä kotipeliä "selvästi heikompaa" vastaan. Varmasti viime kohtaamisesta haetaan sitä energiaa ja tänään näytetään, ettei sellainen toistu.

Lisäksi Ässillä on hieno voitto Lukosta ja sanotaanko vielä upeampi voitto Kärpistä alle vuorokausi myöhemmin sisältäen muutaman bussikilometrin. Ässät on vihdoin saanut kaksi jäätävän kovaa nyrkkiä jäälle ja jos kolmonenkin alkais toimia, aijai...

Eiköhän peli ratkea siihen, miten Ässät tulee otteluun. Mikäli tullaan se takki auki, ei kiinnosta, ollaan parempia asenteella; saattaa pinnat lähteä taas lätkimään. Mutta jos tullaan asennoituneena, en näy mitään muuta vaihtoehtoa kuin 3 pinnaa.

Pitkävetoon Ässien voitto ja tulosvetoon 4,5-1,2.
 

SirMacPuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit
Lottokone arponut tämän illan TPS ketjut:

Birner - Plihal - Suominen
Mojzis - Palmroth

Hattunen - Virtala - Vahalahti
Seppänen - Ristolainen

Stone - Laakso - Anttila
Vittasmäki - Lehtonen

Salo - Scalzo - Viinanen

Schwarz
(Ahlqvist)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mikäli tullaan se takki auki, ei kiinnosta, ollaan parempia asenteella; saattaa pinnat lähteä taas lätkimään. Mutta jos tullaan asennoituneena, en näy mitään muuta vaihtoehtoa kuin 3 pinnaa.

Tämähän on se turvallinen latu arvioida ennakkoon peliä. Sitten on jälleen hyvä sanoa matsin jälkeen "Mitä minä sanoin", voittipa kumpi tahansa.

Tepsillä hyvä kerroin eli sinne pienet roposet. Ässillä mielestäni alikerroin eli ei kiinosta paskaakaan. Matsin seuraan töllöstä eli jotain rahallista jännitystä pitää olla.

Vieraissa ollaan tällä kaudella usein kyllä saatu pillua eli...
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Schwarz
(Ahlqvist)

Jes, varma voitto! Mä en oikeesti ymmärrä tätä TPS maalivahtipeluutusta. Kaikki pelit mitä Schwarzilta olen nähnyt ovat olleet jotain kauhean ja katastrofin väliltä. Viimeisin esimerkki TPS-Kärpät pelistä missä mies onnistui imuroimaan 2 maalia pelin 2 ensimmäisen minuutin aikana. Katsokaa hyvät ihmiset näiden maalivahtien eroa esim. voittoprosentin suhteen! Ei uskoisi saman joukkueen pelaajiksi tilastojen perusteella.

Ässillä on tiedettävästi ollut syttymisvaikeuksia loppu syksystä, mutta onneksi nyt pelataanki talviaikaa ja lunta maassa ja mieli pakkasen virkeänä. 3 peliä ennen joulutaukoa, ei pitäisi aiheuttaa motivaatio-ongelmia ja tähän myös luotetaan.

Joppe maalaa tänään kierroksen komeimman maalin!
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämähän on se turvallinen latu arvioida ennakkoon peliä. Sitten on jälleen hyvä sanoa matsin jälkeen "Mitä minä sanoin", voittipa kumpi tahansa.

Vieraissa ollaan tällä kaudella usein kyllä saatu pillua eli...

Haen lähinnä takaa, että jos Ässät ei lähde tähän otteluun kuten monesti näihin heikompia vastaan kotona, ei Tepsillä pitäisi olla mitään mahdollisuuksi. (Kyllä, menestys nousee päähän :D)

Jos lähdetään taas tällä takki auki -asenteella, saattaa olla jopa helpot pinnat tulossa tänne Turkuun.

Mutta Svartsi aloittaa, taitaa olla voitto tulossa.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lottokone arponut tämän illan TPS ketjut:

Birner - Plihal - Suominen

Viimein on koottu yhteen ketju, jonka piti olla jo kauden 2010-11 alkaessa meidän ykkösketju. Kaiken järjen mukaan Suomisen pitäisi täyttää tässä ketjussa vapaapaikka paremmin kuin Cerny teki. Nyt Suomisen on jo ihan pakko alkaa näyttämään osaamistaan, jos sellaista on. Laituripaikka ns. ykkösketjussa vaatii tulosta tehojen muodossa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässillä on siis tämän näköinen orkesteri:

Santavuori-Uusikartano-Armia
Uusitalo-Sammalkangas

Zaborsky-Dixon-Savinainen
Malkamäki-Kudroc

Smolenak-Sillanpää-Mäkilä
Honkanen-Jyrkkiö

Aaltonen-Niemi-Rendulic

Järvenpää
(Raanta)

Eli Raanta onkin jo availemassa luukkua, pelikunto ei siis liene kaukana(?) tai jonkinlainen valmius nyt ainakin täytyy laatikkoon hyppäämiseen olla.. ja kuten mainittiin, Niemi ja Sillanpää ovat vaihtaneet paikkoja. Nelonen on kyllä sellainen ettei lähtökohtaisesti liikoja tehoja tarvitse odotella.. mutta jospa vaikka Borna yllättäisi ensimmäisellä liigamaalillaan
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jes, varma voitto! Mä en oikeesti ymmärrä tätä TPS maalivahtipeluutusta. Kaikki pelit mitä Schwarzilta olen nähnyt ovat olleet jotain kauhean ja katastrofin väliltä. Viimeisin esimerkki TPS-Kärpät pelistä missä mies onnistui imuroimaan 2 maalia pelin 2 ensimmäisen minuutin aikana.

Ongelma tulee vain siinä, että tuossa mainitsemassasi pelissä myös Ahlqvist oli luisteleva katastrofi. Mutta vielä suurempi ongelma on se, että meidän maalin edestä eli metristä pääsee yrittämään noin sata kertaa per peli.

Kärpät matsin nähneenä en odota yhtään mitään eli ts. varma vierasvoitto.

Edit: Scalzo näyttää tuuraavan nelosen keskellä, kunnes vapahtaja Hauhtonen palaa! Vedetäänköhän tässä kolmella sentterillä ja Lehtonen puree tuppia?
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mielenkiintoinen peli todennäköisesti tulossa, kun muistaa viime kerran tepsin vierailun...Luulisi olevan Ässä-pelaajilla näyttöhaluja. Raanta availee luukkua eli pitäisi siis olla pelikunnossa...Väki vähenee kun Joulu lähenee, veikkaan 3400 katsojaa...
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No jopas on ketjut tosiaan arvottu.

Positiivista Suomisen nostaminen ykköseen ja muutenkin ketjujen sekoittaminen.

Taisin joskus Mainita että olisi kiva nähdä kokeeksi Scalzo hyökkääjänä. En kuitenkaan kuvitellut, että nelosketjun SENTTERINÄ. Eikös se Viinanen ole ennemminkin sentterityyppi tai vaikka sellaiseksi alunperin hankittu Stone....

No näillä mennään ja toivottavasti jollain eläimellisellä taistelulla (ja hatusta vedetyllä hamäyskokoonpanolla) yllätetään pata.

Veikkauksen kerroin kertonee kaiken ennakkovoimasuhteista, mutta kun peli on vieraissa, niin kaikki on mahdollista...

Ylioptimistinen tulosveikkaus: 3-4
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pelin selkeä juoni on, että jos TPS sortuu vähääkään koomailemaan totuttuun tapaan omalla alueella ja pata rankaisee näistä 2-3 maalilla niin peli on selvä jo ensimmäisessä erässä. Sen sijaan, jos joukkue pystyy pelaamaan samanlaista lätkää kuin viimeksi Porissa ja jokaisen jätkä taistelee kentällä niin yllätyskortti on Tepsillä. Muutenkin avausmaali vieraskentällä maistuisi, takaa on aina niin vittumainen tulla.

Allun olisin ehkä maaliin laittanut, mutta Upi on nyt päättänyt, että Marek siellä aloittaa niin näillä mennään. Toivottavasti ei ylipelaa tai pomputa jatkuvasti niin helpottaa puolustajien urakkaa. Suominen tosiaan nostettu sille paikalle mille pitääkin ja Scalzo sentterin paikalla vähintäänkin erikoinen ratkaisu, mutta kyllähän Scalzolla käsiä riittää. Pelasihan se Kolunaattorikin aikanaan pakkina.

Taitaa Pata viedä tänään täydet pisteet, mutta vain yhden tai kahden maalin erolla. Pitkävetoon kuitenkin heitettiin se hasardi kakkonen tähänkin kohteeseen.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Voisiko joku kertoa että kuka tämä Lehtonen on Tepsin puolustuksessa? SM-Liiga sivu ei kaverista kerro mitään ja väittää vielä hyökkääjäksi. Onko talenttia?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Voisiko joku kertoa että kuka tämä Lehtonen on Tepsin puolustuksessa? SM-Liiga sivu ei kaverista kerro mitään ja väittää vielä hyökkääjäksi. Onko talenttia?

Mikko Lehtonen vuonna -94 syntynyt Tepsin pakkilahjakkuus, jonka Virta on nostanut tällä kaudella jo useampaan kertaan pelaavaan rosteriin paikkaamaan loukkaantumisia sekä muutenkin hakemaan tuntumaa.

Lehtonen on aika peruspakki ja täyttänyt tonttinsa liigavauhdissa ihan suht hyvin. Saanut peli peliltä lisää varmuutta, ei nyt ehkä samanlainen talentti kuin RR55, mutta potentiaalinen kaveri silti. Pituutta on 181 senttiä ja painoakin päälle 80 kiloa, joten mikään iso järkäle ei ole kyseessä, mutta muita apuja löytyy kyllä kuin koko. Toivottavasti pelaa tänään omaa peliään ja hoitaa tonttinsa.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Hauhtostahan tässä tosiaan odotellaan jo rosteriin takasin kun kuuta nousevaa. Sitä ennen kaikki pisteet mitä pystytään raapimaan näillä äijillä on vaan bonusta. Hyvä, että Scalzo saa nyt vihdoin kaipaamansa näyttöpaikan nelosketjun sentterinä. Ässätkin saanut peliään kuosiin, joten ei missään nimessä helpot pinnat Tepsille. Luotetaan, ettö TPS tulee tämän kuitenkin viemään, mutta vain kahdella maalilla, 2-4 (Stone, Anttila, Salo, Mojzis). Ässiltä maalintekijöinä Malkamäki ja Borna.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Jes, varma voitto! Mä en oikeesti ymmärrä tätä TPS maalivahtipeluutusta. Kaikki pelit mitä Schwarzilta olen nähnyt ovat olleet jotain kauhean ja katastrofin väliltä. Viimeisin esimerkki TPS-Kärpät pelistä missä mies onnistui imuroimaan 2 maalia pelin 2 ensimmäisen minuutin aikana. Katsokaa hyvät ihmiset näiden maalivahtien eroa esim. voittoprosentin suhteen! Ei uskoisi saman joukkueen pelaajiksi tilastojen perusteella.

Mitäköhän peliä sä olet kattonut? Ykkössektorilta ohjurimaali ja b-pisteitten välistä liikkeestä (taas ykkössektorilta) ranteella. Jälkimmäisen olisi varmaan joku ottanut kiinni. Schwarz on joutunut usein melko epäkiitolliseen paikkaan pelaamaan. Useammin kuin Alhqvist. Kun nyt esimerkkejä otettiin, niin Jokerit-peli 1.11. Schwarz pelasi hyvän pelin, ensimmäisessä erässä oli maaginen, eikä hörpännyt koko pelissä yhtään maalia - tulos 6 omiin. Torjuntaprosentti 85%. Mä olen katsonut pelejä enkä tilastoja. Vale, emävale, tilasto.

Ja jos nyt vilkaisen tilastoja hieman syvemmältä, niin hieman yllättäviä asioita saattaa paljastua.

Alhqvistin tilastoja parantaa voittoprosentin osalta mm.
23.09.2011 TPS - SaiPa (pelasi ensimmäiset 20min, peli 0-3, lopputulos 3-4 tappio merkitään Schwarzille),
03.11.2011 TPS - Pelicans (pelasi ensimmäiset 23:05, peli 0-3, lopputulos 0-5, tappio merkitty Schwarzille) sekä
22.11.2011 TPS - KalPa (pelasi ensimmäiset 20min, peli 0-3, lopputulos 0-5 tappio merkitty Schwarzille.)

Nämä kun mielestäni ovat selkeitä epäkohtia, harvemmin molari enää voittaa peliä, kun ollaan häviöllä jo 3 maalilla. Jos nämä pelit merkitään Ahlqvistin tappioiksi, Alhqvistin voittoprosentti ei olekaan enää maaginen 75% vaan 57,7%. Samalla tavalla Schwarzille saadaan nousemaan voittoprosentti 30% -> 35,2%. Olkoonkin, että ero on selkeä, niin jälleen 75-30 näyttää hieman erilaiselta kuin 57,7 - 35,2.

BTW Marraskuussa TPS:n veskarit pelasivat seuraavasti:
Ahlqvist 51/61, 83,6%. Aloitti 3 pelissä, vaihdettiin kerran maalille, kahdesti maalilta pois, pelasi 123:05
Schwarz 214/240, 89,2%, Aloitti 7 pelissä, vaihdettiin 2 kertaa maalille ja kerran pois, pelasi 476:20

Siinä nyt jonkinmoinen tilastopläjäys ja kenties syy siihen, miksi Schwarz pelaa tänään.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Eihän noi Scaltzoa nyt oikeasti voi keskushyökkääjänä peluuttaa, vaan on joku ilmoitustekninen juttu. Pakko olla tai imen pillillä hiilihappojuomaa nenään. Schwarziin näemmä luottoa riittää. Ehkä se Jeesus laskeutuu kun riittävän pitkään tuijottaa taivaalle, mutta jotain arvoa olisin antanut Ahlqvistin edelliselle Porin vierailulle, jossa nollapeli ja kolme tähteä.

Ässät on ihailtavan järjestelmällisesti hävinnyt viimeisen kuukauden aikana kotonaan joka toisen pelin. Joukossa kotitappiot mm. Tapparalle ja SaiPalle. Älkäähän nyt rikkoko hyvää putkea.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Punamusta on aina jännä vastus. Jos totta puhutaan, voitto tulee vieraista pienenä yllätyksenä joskin onnistuessaan TPS saattaa silti tarjota padalle vastusta. Muistanko kuulleeni oikein, että Schwarz maalin suulla ei ole kovinkaan montaa matsia hoitanut kotiin ? Välillä on kyllä osoittanut esimerkillistä venymistä (-Jokeri peli taannoin(?)).

Ja aina homma kaatuu siihen alun haparointiin. Sen jälkeen kyllä roikutaan mukana ja ehkä viime hetkillä tehdään se maali, mikä riittäisi jos ne lahjamaalit jäisi tekemättä. Ei toki moken niskaan kaikkea... sillä puolustuksessa kotikatsomovalmentaja on huomannut merkillistä sähellystä ja sellaista liikuntatuntiominaisuutta: kaikki kiekon perään ja kukaan ei jää vapaaksi kenelle syöttää - en sitten tiedä onko vain kuvitelmaa vai omaa strategiaa, miten pitäisi pelata

Saavat kuitenkin tehdä töitä hyökkäyksiin osallistumisen ohessa, ettei varsinkaan Zaborsky jää yksin maalivahdin kanssa. Sen verran tehokkaita ovat ratkaisut olleet, että pari kolme näitä, niin peli on selvä.

Mikäli nämä kompastuskivet ovat hioutuneet harjoituksissa vähemmistöön ja otettaessa mukaan tilastoseikka, missä TPS:n peli kulkee vieraissa paremmin, ehkä tästä tuleekin jännä peli.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Jotenkin on ollut koko päivän sellainen jännä tunne, että Tomas Zaborsky tekee tänään enemmän kuin kolme maalia. Yleensä nämä veikkaukseni menee reisille, mutta mikä lie etiäinen.. :) ilta näyttää, miten menee.

Vaihtoehtoja on kaksi. Ensimmäinen on se, että Ässät latoo ekassa erässä 3-4 maalia. TPS:n selkäranka napsahtaa poikki ensimmäisen erän puolessa välissä.

Toinen vaihtoehto on se, että jalat sekä asenne jää pukukoppiin. Peli ratkeaa kolmannen erän alussa siihen, kun Marko Antila pompottaa maalinkulmalta kiekon Ässien maaliin. Sitten hakataan päätä seinään oikein urakalla koko loppu matsi.. yhyy.

Onneksi Ässät on pystynyt parantamaan omaa peliä niitä joukkueita vastaan, jotka ovat olleet ylitsepääsemättömiä vastustajia. Hyvänä esimerkkinä edellinen Ässät - Lukko peli.

Toivottavasti viimekertainen Porissa pelattu TPS-matsi on käyty huolella joukkueen kanssa läpi, eikä tule Matti Nykäsen sanoin "bon voyage" fiilis..
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Eihän noi Scaltzoa nyt oikeasti voi keskushyökkääjänä peluuttaa, vaan on joku ilmoitustekninen juttu. Pakko olla tai imen pillillä hiilihappojuomaa nenään.

Jokos happojuomat on nenän kautta hörpitty? Kyllä mies vaan sentterin paikalla pelaa :)
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Melkoisen jännäksihän se sitten meni.

Schwarz taisi lähettää terkkuja jamppa1919:lle ja Anttila muutamille TPS-kirjoittajille.

Maalivahtipeli tänään ratkaisevasti TPS:llä parempi. Erityismaininnat Kiven hyvälle taktiselle "toiselle aikalisälle", jossa antoi avainpelaajilleen aikaa hengähtää. Urhon selostaja oli myös oikein hyvä. Ylihuomenna sitten HIFK:n kaatoon. Vieraspeli, niin hyvät mahkut on ottaa pisteitä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Melkoisen jännäksihän se sitten meni.

Schwarz taisi lähettää terkkuja jamppa1919:lle ja Anttila muutamille TPS-kirjoittajille.

Maalivahtipeli tänään ratkaisevasti TPS:llä parempi. Erityismaininnat Kiven hyvälle taktiselle "toiselle aikalisälle", jossa antoi avainpelaajilleen aikaa hengähtää. Urhon selostaja oli myös oikein hyvä. Ylihuomenna sitten HIFK:n kaatoon. Vieraspeli, niin hyvät mahkut on ottaa pisteitä.

Vähän vaikuttais siltä, että Toivolan tulee virvelöidä jostain kevääksi toinen maalivahti siltä varalta että Raanta loukkaantuu uudelleen / ei toivu täyteen pelikuntoon. Järkkärillä ei näitä pelejä näemmä kyetä ainakaan kotona voittamaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Erityismaininnat Kiven hyvälle taktiselle "toiselle aikalisälle", jossa antoi avainpelaajilleen aikaa hengähtää. Urhon selostaja oli myös oikein hyvä. Ylihuomenna sitten HIFK:n kaatoon. Vieraspeli, niin hyvät mahkut on ottaa pisteitä.

Olkoonkin, että nyt näin tehtiin oman jengin toimesta, niin en ole kyllä koskaan vastaavista tempauksista pitänyt, vaikka täysin sääntöjen mukaisia ovatkin. Urhon selostaja on mielestäni Porissa ihan mukiinmenevä, vaikka pientä puolueellisuutta onkin aika ajoin aistittavissa. Ei kuitenkaan tarvitse lyödä ääniä pois ja Radio Porin nettiselostusta taustalle, kuten monen muun Urhon selostajan kanssa.

TPS pelasi tänään helvetin hyvin, se on sanottava, eikä tänään pelkästään omaan huonouteen kaaduttu. Tuomaritoiminta oli mitä oli, mutta lopputuloksen kannalta sillä ei ole mitään tekemistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös