Ke 23.3.2011 Jokerit - HIFK 4. puolivälieräottelu

  • 54 179
  • 201

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä tulee pitkä ilta monella tavalla:

1. Menee jatkoerille (peli loppuu neljännessä erässä)
2. Jokereille pitkä vitutus hävityn ottelun jälkeen
3. JA:ssa pitkiä lätinöitä luokattomasta tuomarityöskentelystä
4. RoopeS ottaa yhden pitkän Koffin voiton kunniaksi

Let the game start !

1. OK! Neljänteen meni
2. Taisi mennä aika oikeaan...:o). Toivottavasti cobol nautti skumppansa pre game!
3. Ei voi aina voittaa...:o(, taisin olla tässä vähän väärässä. Harmi!
4. Menossa...:o)

Homma jatkuu perjantaina. Voisiko cobol taas kaivaa nuo todennäköisyysluvut jatkolle ?
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Sarjan tähän asti heikkotasoisin peli, mutta tasaisin.

Tasainen tämä oli vain tuloksen valossa. IFK oli 2 erää suorastaan häkellyttävän ylivoimainen. IFK on tuskin koskaan pyörittänyt Narreja Hartwalilla niin selvästi. Jos tänään olisi ollut Hamilton kehissä, peli olisi ollut ohi jo 2 erän jälkeen. Onneksi kaveri on pe tulessa, I hope so :)
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Juuso Richman

Peli oli kyllä sellaista nitrohelvettiä, että heikompi pumppu olisi jo tiltannut. Ero megalomaanisen vitutuksen ja eufoorisen kiimariemun välillä on kyllä käsittämättömän pieni tässä upeassa pelissä.

Yksi pelaaja, jota ei ole nostettu tarpeeksi vielä mielestäni esille on Juuso Riksman. Aivan huikeita gamesavereita ainakin 2-3kpl paikoista, joissa olin jo aivan varma, että nyt soi omissa.

Kertokaapa oi IFK toverini: milloin viimeksi meillä on ollut näin laadukas maalivahti yhdistettynä näin loistavaan rosteriin? Niinpä: 98 ja 99. Muina vuosina jompikumpi osa-aluen on kussut pahemman kerran.

Pidähän nokka huoli siitä, että nyt ei ryssitä tätä. Kaikki pelimerkit on sun handussa!

Kuhta- sä olet gunu!

Jalosen suonenveto vai mikä lie, mutta hienon pelin pelannut Liivik oli 3. erän lopun tasoituksen aikana kentällä ja alusti maalin omalta osaltaan hienosto.
Tähän kun lisätään aikainen veskarin poisotto, niin oliko tämä jo multireagoiminen?
Mitäs sanoo JHag? Lisättäköön tähän, että olen kaikkea muuta kuin Klyyvari-fani, mutta pakko kehaista äijää kun on sen ansainnut.
Hyvä kalsari- Gyl se siit...

Ps. meinasi Kangen harha maksaa aivan liikaa eikä ollut ensimmäinen harha tässä sarjassa. Pakkikaveri Järventie pelaa toisaalta muuten hienosti.
 
Viimeksi muokattu:

Acid

Jäsen
Jos tänään olisi ollut Hamilton kehissä, peli olisi ollut ohi jo 2 erän jälkeen. Onneksi kaveri on pe tulessa, I hope so :)
Jos Pulkkinen olisi terveenä, niin Jokereilla olisi yksi ketju, ei yhtä miestä ( Lahti) ja tämä sarja olisi jo taputeltu ja HIFK olisi lomilla. Pulkkisen vaikutus Jokereihin on paljon isompi kuin Hamiltonin Hifkiin joten ihan turhaa jossittelua. Niillä mennään ketä kentällä on.

Aivan käsittämätöntä ettei se Kanki saa noista törkeistä nyrkin iskuista Lahtea päähän jäähyjä vaikka tuomarit ovat aivan vieressä. Kivistö toimi ainoastaan samalla tavalla kuin Kanki, mutta säännöt ei ollutkaan samat.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Ihmeellinen matsi..

Heikkotasoisin kevään väännöistä.

Kyllähän nyt HIFK:lle kävi se legendaarinen, kun tarpeeksi kokeilee, joskus osuu. 2 pomppumaalia ja Jokereiden vaihtovirhe JA:lla ratkaisi.

Kehuin jo kaverillekin kahden erän jälkeen, että yllättävän hyvää tuomarointia ko. kaksikolta. No kolmannessa erässä pillitaskuun eikä kummallekaan mistään.

Lahtea saa edelleenkin ottaa kuin vierasta sikaa, mutta eipä tunnu pelihaluja latistavan ;) Kankaanperän kannattaisi varmaan seuraavaksi koittaa kuumentaa Nokelaista, tuottaisi paljon enemmän tulosta.

Nyt sitten koetellaan selkärankaa. 2 edellistä matsia kääntynyt aivan lopussa naapurille.

Vituttaa..
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Reilun kahden vuorokauden sisään viime hetken voittomaali, viime hetken tasoitus ja jatkoaikavoitto. Eipä olisi voinut herkullisemmalla tavalla voitot enää tulla. Nyt sitten onkin taas ihan kaikki auki. Varsinaisesti ei voi kotiedustakaan puhua, kun molemmat ovat hakeneet voiton vieraista ja hoitaneet yhden kotona.

Hieno tunnelma pohjoispäädyssä ja tällä kertaa "jos sä vihaat vitun narreja"-ääliötkin olivat jääneet kotiin. Olihan se odotettavissa, että vähintään yksi matsi menee nitroajalle, vaikka loppu oli nyt tuplahekumallinen, toivottavasti loput ratkeavat peliajalla.

On se maalinteko edelleen tuskaa ja Järventielle (?) iso miinus nappisyötöstä Lahden johtomaaliin, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä.

Ei näiden pleijaripelien järkeen irtoa järkevää analyysiä edes sitä vähää, mitä runkosarjapelien jälkeen. Voittoa oli mahtava tuulettaa, mutta tuntuu tässä taas melkein enemmän siltä kuin olisi alkanut vähän pidempi erätauko. Perjantaita kohti.
 

Daal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin nitrot alkavat auttaa ja sydän lyö tasaisesti. Ilman Juusoa ei oltaisi tässä. Olisikohan kohdallaan jo sanoa "Huikee jamppa" ;).
Palopäällikkö Kuhta sitten päätti laittaa sireenit soimaan oikealla hetkellä. Siitäkin kiitos.

Mutta ei voi unohtaa muutamia asioita. Lasak ja oma maalinteko. Uskomaton määrä töitä tehdään maalin eteen, mutta onneksi niin tekee narritkin.
Granlundin paluu sai ykkösen toimimaan sekä YV:n pyörimään, vaikka tulosta ei silti ole syntynyt. Mutta vaikutus on huomattava.
Kibekin saa enemmän aikaan kun ei ole mahdollisuuksia vastustajalla ottaa pois kahta kenttää.
Mistäköhän löytyisi se mottipäinen summa, että Janne Lahden saisi punanuttuihin. No ei varmaan mistään. Paskat valuu housuihin aina kun tuo mies on kentällä. Narreille yhtä tärkeä ellei tärkeämpi kuin meille Ville.

Pelkäsin tätä sarjaa ennen kuin se alkoikaan, ja edelleen saa napsia tunnin välein nitroja. Iso harmi ettei Hamiltonia ja Pulkkista näy. Onhan se toive ajattelua, että molemmat menisi parhaalla rosterilla. Toisaalta ei se Rita huonosti stunttaa.

Tästä on hyvä jatkaa perjantaina, eka erä 3-0 Lasak henkisesti maihin. Ja sitten lauantaina hilmalaan lähettämään narripakka lomille.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Hieno tunnelma pohjoispäädyssä ja tällä kertaa "jos sä vihaat vitun narreja"-ääliötkin olivat jääneet kotiin.

Tästä pitikin mainita, eli itse ilmeisesti istuin sen verran lähempänä eteläpäätyä (hifk siniviiva) ettei pohjoispuolelta kuulunut oikeastaan mitään. Maalien jälkeen toki ja pari yksittäistä "IFK"-huutoa mahtui sekaan. Mutta tosiaan kaiketi se sitten oli vaan meikäläisen sijainti.. Nuo "jos sä vihaat vitun narreja"-ääliöt oli ilmeisesti jääneet ulkopuolelle. Siellä sitä kuuli jonkun verran.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Hieno tunnelma pohjoispäädyssä ja tällä kertaa "jos sä vihaat vitun narreja"-ääliötkin olivat jääneet kotiin.

Oliko nämä ne stadin kingit ja jos oli, niin olipa harvinaisen alistunutta oman jengin kannattamista. Koko pääty istui hiljaa koko pelin, räjähti toki silloin kun tuli maali, mutta siinä se oli. Alastomat oululaisetkin vetävät näitä kingejä paremmin ja haastavat tosissaan Eteläpäädyn.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lla on edellen ongelma.

IFK antaa liikaa lahjoja. Toki jatkoajan ratkaisu oli virhe jokerien puolelta, mutta todella hyvien paikkojen lisäksi kaksi maalia: Ensin ihan amatöörimäinen nukahdus alivoimalla. Ei voi yksi seinä avata neliötä näin ja sitten tämä Lahden maali: Miten voi olla että ei löydy nöyryyttä kunnioittaa sitä yhtä vaarallista ketjua (miestä) ja heitellään tälläisiä rystyhavajihöntsä-syöttöjä oman maalin edustalla. Halvattu sentään voisi jättää nämä pois edes silloin kun se vastustajan kultapotta kaartelee lähistöllä. Varsinkin kun tämäkin temppu on Jokereita vastaan runkosarjassa huonoksi todettu. Me tehdään hirveästi duunia jotta saadaan räkämaalimme pompuista ja ripareista ja sitten annetaan vastustajalle avopaikkoja joista helposti tekee vastaavan määrän +-1.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Pissa på HIFK. Hata, hata HIFK. Siinä narrinuorten anti jääkiekolle.

Ja by the way, ootteko muuten koskaan nähneet kenenkään joukkueen fanien katsoneen tarpelliseksi ihan tifojen ja kakskeppisten voimin haluavan todistaa et kyl me ollaan "Suomesta" ja et kyl me hei ihan oikeesti ollaan "Helsingistä"? :D

On vain yksi.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko nämä ne stadin kingit ja jos oli, niin olipa harvinaisen alistunutta oman jengin kannattamista. Koko pääty istui hiljaa koko pelin, räjähti toki silloin kun tuli maali, mutta siinä se oli. Alastomat oululaisetkin vetävät näitä kingejä paremmin ja haastavat tosissaan Eteläpäädyn.

Jep. HIFK:n faneja on kyllä aina hyvin "soluttautunut" ympäri Areenaa, mutta itse fanipääty on yksi heikoimmista mitä Areenalla on pudotuspeleissä vieraillut. Esim. oululaisista ei voida edes puhua samassa lauseessa.
 

Puzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep. HIFK:n faneja on kyllä aina hyvin "soluttautunut" ympäri Areenaa, mutta itse fanipääty on yksi heikoimmista mitä Areenalla on pudotuspeleissä vieraillut. Esim. oululaisista ei voida edes puhua samassa lauseessa.

Toisaalta jos ajattelee tätä kuuluisaa eteläpäätyä, niin enpä ole yhtä kehnoa kotijoukkueen fanikatsomoa nähnyt pudotuspeleissä viimeiseen 20 vuoteen.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siitä ei ole kai mitään epäselvyyksiä, että fanien kannustus meni selkeästi jokerifanien eduksi.

Se Jokerien 2. maalia edeltänyt tilanne oli hieno, kun Jokerit oli pyörittänyt kiekkoa HIFK:n alueella järkyttävän pitkän ajan ja HIFK:n pelaajat olivat ihan poikki. Jokerit oli ainakin jossain määrin vaihtanut pelaajia kesken pyörityksen. Sitten keskellä rättiväsyneitä HIFK:n pelaajia Janne Lahti sai kiekon, jolloin olin aika varma, että maali sieltä tulee. Ja maalihan tuli. Sitä maalia tulikin huudettua, tuuletettua ja taputettua kuin mestaruutta. Se oli yksi kaikkien aikojen hienoimmista hetkistä, mitä olen kokenut jääkiekkokaukalossa ja sen maalin piti heittää HIFK kesäloman partaalle. Mutta toisin kävi ja HIFK ansaitsi voittonsa.

Tällä kaudella Jokereilla on kuitenkin erittäin hieno joukkue, joka on HIFK-sarjassa esiintynyt niin hyvin edukseen, että uskon Jokerien jatkavan tästä sarjasta. Erkka palaa (?) perjantaina penkin taakse ja Jokerien peli piristyy vieläkin. Mikäs olisi sen hienompaa kuin heitellä lauantaina rantapalloja Hartwall Areenalla, kun HIFK:n kesäloma alkaa. Ja tiukempi pudotuspelisarja on aina hienompi voittaa kuin sellainen selkeä 4-0 tai 4-1.

Puzo kirjoitti:
Toisaalta jos ajattelee tätä kuuluisaa eteläpäätyä, niin enpä ole yhtä kehnoa kotijoukkueen fanikatsomoa nähnyt pudotuspeleissä viimeiseen 20 vuoteen.
Kiitos tästä. Huumori piristää aina hävityn pelin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Jep. HIFK:n faneja on kyllä aina hyvin "soluttautunut" ympäri Areenaa, mutta itse fanipääty on yksi heikoimmista mitä Areenalla on pudotuspeleissä vieraillut. Esim. oululaisista ei voida edes puhua samassa lauseessa.

Ymmärrän hyvin tunteesi. Nyt sattuu ja paljon.
Vielä kun itse saisitte sen hyvän menon mikä lauantaina teillä oli, ni hyvä tulis. Ja keskityisitte siihen oman joukkueen kannattamiseen.
;)
No hard feelings, se on 2-2 nyt.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Mikäs olisi sen hienompaa kuin heitellä lauantaina rantapalloja Hartwall Areenalla, kun HIFK:n kesäloma alkaa.
Kiitos tästä. Huumori piristää aina hävityn pelin jälkeen.

Tai vesipulloja ;)
Jos ei muuta, ni jos tää menee vielä seitsemänteen peliin, ni taitaa olla rantalelut loppu Helsingin kaupoista ennätysaikaan.
 

Puzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siitä ei ole kai mitään epäselvyyksiä, että fanien kannustus meni selkeästi jokerifanien eduksi.

Se Jokerien 2. maalia edeltänyt tilanne oli hieno, kun Jokerit oli pyörittänyt kiekkoa HIFK:n alueella järkyttävän pitkän ajan ja HIFK:n pelaajat olivat ihan poikki. Jokerit oli ainakin jossain määrin vaihtanut pelaajia kesken pyörityksen. Sitten keskellä rättiväsyneitä HIFK:n pelaajia Janne Lahti sai kiekon, jolloin olin aika varma, että maali sieltä tulee. Ja maalihan tuli. Sitä maalia tulikin huudettua, tuuletettua ja taputettua kuin mestaruutta. Se oli yksi kaikkien aikojen hienoimmista hetkistä, mitä olen kokenut jääkiekkokaukalossa ja sen maalin piti heittää HIFK kesäloman partaalle. Mutta toisin kävi ja HIFK ansaitsi voittonsa.

Tällä kaudella Jokereilla on kuitenkin erittäin hieno joukkue, joka on HIFK-sarjassa esiintynyt niin hyvin edukseen, että uskon Jokerien jatkavan tästä sarjasta. Erkka palaa (?) perjantaina penkin taakse ja Jokerien peli piristyy vieläkin. Mikäs olisi sen hienompaa kuin heitellä lauantaina rantapalloja Hartwall Areenalla, kun HIFK:n kesäloma alkaa. Ja tiukempi pudotuspeli sarja on aina hienompi voittaa kuin sellainen selkeä 4-0 tai 4-1.

Kiitos tästä. Huumori piristää aina hävityn pelin jälkeen.

Ei mitään. Toivottavasti jäi vielä sen verran paukkuja jäljelle, että jaksatte pihistä Pissa på IFK huutoja vielä kerran tällä kaudella.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisaalta jos ajattelee tätä kuuluisaa eteläpäätyä, niin enpä ole yhtä kehnoa kotijoukkueen fanikatsomoa nähnyt pudotuspeleissä viimeiseen 20 vuoteen.

Fanimäärältään suurin fanipääty pitää kovaa meteliä koko ottelun ajan käytännössä ilman taukoja. Kai tuo jonkun (lue: Puzon) mielestä on liigan huonoin.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
LOL ! Kova oli meteli. Jatkakaa samaan malliin. Hata, Hata, Hata IFK !

No kovempaahan nuo huusivat kuin HIFK:n fanit kotonaan. Sama desibeli vaan kaikuu vähän eri tavalla Areenalla, Isomäellä ja Nordiksella, tiedätkös?

Itse en noihin "hata, hata" -huutoihin osallitunut, mutta en nyt niitä tuomitsekaan kun vastapuolellakin osataan huudella Hjalliksen huoria ja vitun narreja.
 

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Itse en noihin "hata, hata" -huutoihin osallitunut, mutta en nyt niitä tuomitsekaan kun vastapuolellakin osataan huudella Hjalliksen huoria ja vitun narreja.
En tiedä, oletko huomannut, mutta HIFK:n fanien toimesta noita on yritetty kovasti kitkeä pois (ainakin viime kotipelissä kun jotkut ääliöt noita koitti alkaa laulaa, niin muut lauloivat päälle)..
 

Puzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No kovempaahan nuo huusivat kuin HIFK:n fanit kotonaan. Sama desibeli vaan kaikuu vähän eri tavalla Areenalla, Isomäellä ja Nordiksella, tiedätkös?

Itse en noihin "hata, hata" -huutoihin osallitunut, mutta en nyt niitä tuomitsekaan kun vastapuolellakin osataan huudella Hjalliksen huoria ja vitun narreja.

Sulla oli desibelimittari mukana?
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Tuo jaffalan tunnelmahan on ihan perseestä! Väkeä riittää kyllä, mutta ei siinä kummankaan joukkueen fanit toisia suohon huutanut. Onneksi tällä kaudella pelattiin stadikalla, mikä ei ole kummankaan joukkueen kotihalli niin puolueettomasti voi todeta, että HIFK-fanit veivät sen fanitaiston 100-0.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä, oletko huomannut, mutta HIFK:n fanien toimesta noita on yritetty kovasti kitkeä pois (ainakin viime kotipelissä kun jotkut ääliöt noita koitti alkaa laulaa, niin muut lauloivat päälle)..

Olen huomannut, mutta aika paljon noita kuulee sieltä täältä esim. hallin käytävillä, baarissa yms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös