Ke 14.4.2010 KalPa - HPK ( 3.välierä )

  • 17 352
  • 115

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kotietu ja vieraspelaamisen helppous, maagisia sanoja tässä sarjassa.
Vaikka tässäkin sarjassa on tullut parjattua tuomareita, maalikoosteita kun katsoo niin huippupaikkoja on ollut molemmilla ratkoa pelejä suuntaan tai toiseen. Toivottavasti tänään pistettäisi paikoista sisään ja jonkunnäköinen linjakin alkaisi hahmottua.

Mielenkiintoista nähdä Virran valinta maaliin tänään. Järvinen ei ole kahta huippupeliä peräkkäin pystynyt esittämään. Olisiko se taas Ahosen vuoro ottaa tarvittavat.

Yleisömäärät ovat todellakin mysteeri, ovatko köyhät jääneet kotiin vai pelkääkö ihmiset tungosta. Onhan ainakin Niiralan montussa ahdasta käytävillä ja seisomakatsomoissa, mutta kun muistaa parin kolmen vuoden takaisen niin mielummin TÄTÄ!
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Ensimmäinen ajatus oli, että 3. semifinaali alkaa 8 tunnin päästä ja vasta kaksi viestiä kirjoitettu otteluketjuun. Näiden oteluketjujen sisältö ja pituushan käy nykyisin ihan hyvästä barometrista, mitä tulee ottelun kiinnostavuuteen ja panokseen noin niinkuin yleisesti.

Toinen ajatus on se, mistä jo aikaisemminkin marmatin, että ei ole ihmekään, ettei näihin saada sisältöä, kun kolmeen eri ketjuun täytyisi kirjoittaa samat asiat. Edelliseen otteluketjuun, tähän ja sitten vielä sinne liigan sivujen puolelle. Eikö näissä ottelusarjoissa voitaisi kuljettaa koko sarjan ajan vain yhtä ketjua. Ei kenelläkään riitä aika seurata näitä kaikkia intensiivisesti, saatikka vielä tuottamaan niihin hyvää sisältöä.

Tuntuu siltä, kuin illan peli olisi joku helmikuun alun saipakalpa, yleisöä 2756. Miksi Kuopiossa tekee tiukkaa saada 4500 ihmistä sisään?
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
KalPan heiniä tämän pitäisi olla. Toivottavasti saadaan samanlainen hönkä päälle kuin lauantaina niin en usko Kerhon toista kertaa ihan joululla voittoa vievän. Taas kerran kuitenkin päivän vire ja kunto ratkaisee, joten saapi nähdä iltasella miten käy.

KalPan kannalta usko on kova siihen, että peli kulkee. Mitään isompia riman alituksia ei näissä playoffeissa ole ollut, joten peli kulkekoon tänäänkin. Maalivahtitilanne on kysymysmerkki, mutta Järällä takana huippumatsi ja Ahonen saanut ottaa vähän huilia niin ei sekään huoleta. Nimetään illan yllättäjäksi tuoreilla jaloilla ja näyttöhaluilla kaukaloon hyppäävä Rissanen.

Kerholla kysymysmerkkejä on viime peliä näkemättä vähän enemmän. Miten Lassila saa kasattua itsensä. Missä kunnossa kintut joukkueella. Kuinka paljon porukka on saanut tsemppiä viime matsista. Voisi kuvitella, että porukka on ainakin motivoitunut, joten Kerholta syytä odottaa hyviä otteita kunhan energia saadaan kanavoitua olennaiseen. Sitten tarkastellaan vaan sitä miten kuntopohja kestää varsinkin jos KalPa saa oman pyörityksensä rullaamaan hyökkäyspäässä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kerholla kysymysmerkkejä on viime peliä näkemättä vähän enemmän. Miten Lassila saa kasattua itsensä. Missä kunnossa kintut joukkueella. Kuinka paljon porukka on saanut tsemppiä viime matsista.
Lassila on ollut tuossa tilanteessa ennenkin. Joka kerta tullut vahvana takaisin. Kintut pitäisi olla kunnossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kyllä ne painaa kaikilla tässä vaiheessa kautta. Mutta kumuloituuko se sitten oikealla tai väärällä hetkellä oikeassa tai väärässä paikassa, sen näyttää tulostaulu. Tsemppiin tuo Kerholla ei kaadu. Kunhan pelaa samaa ikävää vieraskiekkoa kuin aiemminkin. Ne pari kiintiöjäähyä pitää tällä kertaa jättää ottamatta.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Tänään KalPan dominointi tuottaa tulosta. Pitkiä hyökkäyksiä tulee 3-4 per erä ja HPK miehittää jäähyaition sota-alueen reilulla enemmistöllä. Aatamia ei pidetä ylivoimassa ja piiska laulaa 2 maalin edestä. Voittajasta ei jää epäselvyyttä. Rautakorven käpy palaa karrelle ja syyllisiä tappioon ovat Hanna Partasen maagiset kalakukot sekä Veljmies-patsas joka oli kussut salaa Tukka-Jukan muroihin. Tulosvetoon 3,4,5-1

Päivän mietelause: Dyson pölynimurit eivät menetä imutehoaan.
 

BooRadley

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miksi Kuopiossa tekee tiukkaa saada 4500 ihmistä sisään?

Tähän voipi olla syynä vaikka aivan järkyttävän ylihintaiset liput! Jos mietitään, että halvin istumapaikkalippu on 23 € plus toimarit ja seisompaikkakin 15 € plus toimarit, niin ei hirveä ihme että hallilla ei väkeä riitä. Omankin kausikorttini hinta ensi kaudelle nousi 440 eurosta 560:iin, järkyttävää! Nyt alkaa hiipimään pelko puseroon, että KalPa hinnoitelee yleisönsä ulos.

Itse peliin sitten. Kokoonpanoja vielä odotellaan, mutta toiveissa olisi Ahosen paluu maalille vaikka Järä nollan viimeksi pitikin. Mutta jos totta puhutaan, niin Järän ei tarvinnut esittää yhtään game saveria vaan laukaukset olivat verraten helppoja. Vaarallisimmat paikat kerholaiset sitten tuhrivatkin itse, mm. ampumalla tyhjästä maalista ohi.

Rissasen pitäis pelata tänään mikä on erittäin positiivista. Tuntuu, että kuka tahansa näistä KalPan junnuosaston miehistä voi hypätä kehiin kesken liigan välierien ja pärjätä vallan mainiosti! Eli siinä mielessä reserviä riittää. Tason nostoa kyllä edelleen odottaisin Sahlstedtilta vaikka viime ottelun pirteästi pelasikin, on vaan kyseessä sen tason pelimies että pitäisi alkaa pisteitä tulemaan. Dahlman on myös ollut näissä plejareissa erinomainen vaikka pisteitä ei ole juuri tullut, eli häneltäkin voidaan odottaa mitä vaan.

Hiukan pelottaa kuitenkin tuo maanantain tulos. Vaikka sarja on täysin eri kun kerhon aiempi sarja HIFK:iä vastaan, niin ei silti sovi unohtaa miten kerho nousi 7-0 tappiosta voittoon seuraavassa matsissa. Eli henkistä kanttia hämeenlinnalaisilta ainakin löytyy. Toivoa sopii, että Lassilan viime pelin haparointi oli merkki väsymyksestä, tämä helpottaisi KalPan urakkaa jatkossa melkoisesti.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Lassila on ollut tuossa tilanteessa ennenkin. Joka kerta tullut vahvana takaisin. Kintut pitäisi olla kunnossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kyllä ne painaa kaikilla tässä vaiheessa kautta. Mutta kumuloituuko se sitten oikealla tai väärällä hetkellä oikeassa tai väärässä paikassa, sen näyttää tulostaulu. Tsemppiin tuo Kerholla ei kaadu. Kunhan pelaa samaa ikävää vieraskiekkoa kuin aiemminkin. Ne pari kiintiöjäähyä pitää tällä kertaa jättää ottamatta.

Kintuista mainitsin lähinnä siksi, kun viime matsista ainakin jotkut raportoivat kerhoon olleen väsyneen oloinen kahdessa viimeisessä erässä.

Lassilasta on tullut sama kommentti jo kerran aiemminkin, mutta hän on jokatapauksessa maalivahdeista se jonka pitää saada itsensä kasattua. On varmaan tehnyt sen ennenkin, mutta nyt se pitää tehdä uudestaan.

Tsemppiosastolla hain lähinnä sitä, että jos miettii asetelmia Kerho vs. KalPa niin KalPalla riskinä on tuudittautuminen siihen numerollisesti selvän voiton tuomaan hyvän olon tunteeseen, mutta Kerholla puolestaan luulisi samasta syystä löytyvän sitä asennetta näyttää että ei tässä niin paskoja olla miltä tulostaulu maanantaina näytti.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Aika reippaasti tuota yleisöä Niiralan montussa on ollut, vaikkei juurikaan ole ollut loppuunmyyty. Jos KalPa olisi pitänyt lippujen hinnat samoina kuin runkosarjassa, muutama sata ihmistä olisi hallilla ollut ehkä enemmän, mutta ei se olisi rahaa nykyistä enempää KalPan kassan tuonut, jos liput olisivat halvempia.
Mutta kyllä suurin syy alle 5000 hengen yleisömääriin on kahdessa tekijässä: Ottelut televisioidaan, jolloin monet katsovat ottelun kotonaan. Ja toiseksi otteluja on tälläkin viikolla Kuopiossa kolme. Jos itse lähtisin poikani kanssa joka otteluun, se maksaisi 3x2x30,- eli 120 euroa. Ja kun näitä pleikkariviikkoja on monta. Eli rahat eivät yksinkertaisesti riitä katsoa kaikkia otteluja. Ja siihen kun tulisi päälle vielä matkat ja makkarat.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Tänään KalPan dominointi tuottaa tulosta.
Tämähän se lähtökohta varmasti on. HPK palasi manantain pelin jälkeen haastajaksi kiusaamaan mestari-suosikki KalPaa. Tämä asetelma sopii Kerholle varmasti oikein hyvin. KalPan on tällä kertaa pidettävä kotietunsa, sillä vahva luotto on siihen että HPK ei häviä kahta kertaa putkeen Rinkelinmäellä. Veikkaan että kaksi seuraavaa matsia mennään kotivoitoilla. Mutta "kireä peli" tänäänkin varmaan tulossa.

Ainoa toive illalle on se, että kun oikein tv:stä näkee, niin että joukkueiden annettaisiin pelata ja ottaa kunnon kontaktia. Sitä nättiä luistelua, kulmissa kiekottelua, syöttöketjuja ja niin edelleen nähdään ihan riittävästi runkosarjassa. Pleijareissa kuuluu olla tunnetta. Siis kovia taklauksia, pientä vastustajan lämmittämistä, kunnon vääntöjä, torikokouksia, hanskaamista.. Toivttavasti myös tuomarit pikku hiljaa heräävät tähän.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
otteluja on tälläkin viikolla Kuopiossa kolme. Jos itse lähtisin poikani kanssa joka otteluun, se maksaisi 3x2x30,- eli 120 euroa. Ja kun näitä pleikkariviikkoja on monta. Eli rahat eivät yksinkertaisesti riitä katsoa kaikkia otteluja. Ja siihen kun tulisi päälle vielä matkat ja makkarat.

Joo onhan se noinkin. Itse kyllä saattaisin pistää ison kasan rahoja likoon nähdäkseni pelit, mutta vaimo saattaisi alkaa tuijottamaan liian tiukasti. Lisäksi hyvä täältä eteläsuomesta huudella, kun edellinen näkemäni peli oli runkosarjapeli HIFKIÄ vastaan Helsingissä.

Toivotaan, että tänään on halli pullollaan. Se vaikuttaa kuitenkin tunnelmaan eli sen kuudennen kenttäpelaajan voimaan.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Lassila on ollut tuossa tilanteessa ennenkin. Joka kerta tullut vahvana takaisin. Kintut pitäisi olla kunnossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kyllä ne painaa kaikilla tässä vaiheessa kautta. Mutta kumuloituuko se sitten oikealla tai väärällä hetkellä oikeassa tai väärässä paikassa, sen näyttää tulostaulu. Tsemppiin tuo Kerholla ei kaadu. Kunhan pelaa samaa ikävää vieraskiekkoa kuin aiemminkin. Ne pari kiintiöjäähyä pitää tällä kertaa jättää ottamatta.

Kyllähän tuota Lassilaa KalPan puolelta on varmasti analysoitu ensimmäisen pelin jälkeen. Toisessa pelissä sieltä niitä reikiä sitten löytyi. Mielenkiintoista nähdä, ovatko reiät tänäänkin auki vai onko Lassila onnistunut skarppaamaan.
Yksi mietityttävä tekijä on sekin, että millainen fyysinen rasitus maalivahdille on se, että vastustaja pörrää omassa päädyssä 2/3 pelistä. Syntyykö rasitusjäykkyyttä kun pelataan neljä peliä kuudessa päivässä? Tässä suhteessa KalPalle voi olla suureksikin eduksi, että sillä on kaksi hyvää maalivahtia. Tänäänkin Ahonen voi tulla maalille levänneenä. Ja ehkä huomenna olisi taas Järvisen vuoro?
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Ainoa toive illalle on se, että kun oikein tv:stä näkee, niin että joukkueiden annettaisiin pelata ja ottaa kunnon kontaktia. Sitä nättiä luistelua, kulmissa kiekottelua, syöttöketjuja ja niin edelleen nähdään ihan riittävästi runkosarjassa. Pleijareissa kuuluu olla tunnetta. Siis kovia taklauksia, pientä vastustajan lämmittämistä, kunnon vääntöjä, torikokouksia, hanskaamista.. Toivttavasti myös tuomarit pikku hiljaa heräävät tähän.

Onhan ne edellisetkin pelit näkynyt telkkarista. Tuota kontaktipelaamista voi toki harrastaa siellä rinkulassa, mutta kyllä se vaan niin on, ettei Kerho kerkeä Niiralassa taklaamaan jos kotijoukkueen luistin kulkee. Jos taas ei kulje, niin se on ihan sama mitä siellä kentällä tapahtuu, silloin Kerholle lähtee helppo voitto. Mutta kova on luotto siihen, että pojat jaksavat painaa niin tänään kuin huomennakin täydet 60 minuuttia. Ja sen pitäisi riittää. Sitä HPK:n halonhakkuuta ja roikkumista nähtiin runkosarjassa ihan tarpeeksi, kunhan vain tuomarit vislaisivat tasaisesti läpi ottelun selkeät rikkeet pois. Vaikka eihän tuomarit näitä pelejä ratkaise, varsinkaan maanantain kaltaisten ylivoimattomuuksien vallitessa.

Kyllähän tuota Lassilaa KalPan puolelta on varmasti analysoitu ensimmäisen pelin jälkeen. Toisessa pelissä sieltä niitä reikiä sitten löytyi.

Melkolailla tuurintynkee jos ne reiät oli skoutattu ja tarkoituksenhakuisesti kaukoetäisyydeltä ilman maskia pommitettiin kilpipuolen kainaloa. Räpylän puolelle uponneet - varsinkin Kukkosen veto - olivatkin sitten sellaisia mitä ei olisi napannut kukaan.

Ei noilla eväin silti uskaltaisi tänään kovin montaa maalia KalPalle povata, maalin eteen pitää mennä ja siellä tehdä se tarvittava työ.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllähän tuota Lassilaa KalPan puolelta on varmasti analysoitu ensimmäisen pelin jälkeen. Toisessa pelissä sieltä niitä reikiä sitten löytyi.
En oikein usko tuohon. Lassilalle tulee joskus näitä päiviä. Jos hänellä joku erityinen heikkous olisi, se olisi scoutattu jo ajat sitten. Lassilan vahvuuksiin kuuluu se, että pelin sisällä taso ei juurikaan heittele. Eli hyvänä päivinä, joita on merkittävästi enemmän, vastustaja joutuu tekemään melkoisesti töitä maalin eteen. Mutta sitten kun on imu päällä, niitä maaleja tulee sitten vaikka nollakulmasta. En ole toistaiseksi havainnut, että peräkkäisissä peleissä olisi tullut niitä huonoja päiviä. Luotto on siis kova. Onneksi on vieraspeli, saa paremmat avut joukkueelta.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Alkuun hieman offtopiccia:
Omankin kausikorttini hinta ensi kaudelle nousi 440 eurosta 560:iin, järkyttävää! Nyt alkaa hiipimään pelko puseroon, että KalPa hinnoitelee yleisönsä ulos.
a) menneellä kaudella mikään kausikortti ei maksanut 440€. Ensi kaudella tuon 560€ maksava kausari maksoi tällä kaudella 520€. Korotusta toki, mutta niin se maitolitran hintakin nousee vuosi vuodelta. b) Muistelenko oikein, että SM-Liiga määrittelee lippujen hintoja playoffeihin, voi olla että muistelen omianikin?

Aika reippaasti tuota yleisöä Niiralan montussa on ollut, vaikkei juurikaan ole ollut loppuunmyyty.
Porukkaa on käynyt reippaasti, mutta ei kuitenkaan niin paljoa kuin mitä luulisi playoff vs runkosarjakiekon välisen eron olevan. PO:eissa on käynyt käynyt keskiarvolta vajaa 200 katsojaa enemmän kuin runkosarjan aikana, jolloin pelailtiin mm. tiistai-illan jännäreitä SaiPaa vastaan alle 3500 silmäparille. Tänäänkään ei Monttu täyty läheskään äärimmilleen, ikävää tunnelman kannaltta.
Mutta kyllä suurin syy alle 5000 hengen yleisömääriin on kahdessa tekijässä: Ottelut televisioidaan, jolloin monet katsovat ottelun kotonaan. Ja toiseksi otteluja on tälläkin viikolla Kuopiossa kolme.
Siinäpä ne syylliset löytyikin ja sama homma vaivaa myös lähes kaikkia viime kaudella pleijjareita pelanneita joukkueita(pl. HIFK +2133, JYP +172 ja HPK +33 katsojaa enemmän kuin viime kauden pleijjareissa).

Lisäksi hyvin moni KalPaa kannattava jääkiekon sunnuntaikatsoja perus-pertti sai voiton nälkäänsä yliaanostusta jo runkosarjassa, nythän todellisia voittokamppailuja ovat vain ottelusarjan katkaisu pelit... siis heidän mielestään.

---

Sitten aiheeseen. Tänään punnitaan Lassilan kyvyt nousta suon reunalta takaisin ylös. Todistettusti se on ennenkin onnistunut, mutta raja tulee tässäkin joskus vastaan kun tiiviissa tahdissa pelejä pelataan. Tänään nopea maali alkuun ja itseluottamus ropisee romukoppaan? Tuo saattaa toki kääntyä KalPaa vastaankin tuo ensimmäinen helppo maali, jos tämän jälkeen uskotaan vain näihin hörppyihin ja muihin onnenkantamoisiin. Niitäkään ei loputtomiin tule.

Kerho pelannee varmasti samalla taktiikalla kuin lauantaina ja tuohon toivottavasti Virta on kehitellyt uusia kujeita vastineeksi. Ylivoimapelin pitää KalPalla alkaa toimimaan, muuten menee liian "pomppu sinne, toinen tänne" peliksi. KalPan maalille uskon Ahosen palaavan eikä kummempia ketjumuutkosia tule olemaan... eikun onhan se tänäänkin lottopäivä, joten odotellaan ketjukoostumuksien julkistamista.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Siellähän nuo liigan sivuilla kokoonpanot jo kummittelikin

Kapanen-Sahlstedt-Jokinen
Timonen-Andersson

Kerman-Miettinen-Dahlman
Jalasvaara-Strömberg

Hartikainen-Riekkinen-Pakarinen
Seppänen-Varakas

Rissanen-Laakso-Hyvärinen

Ahonen
(Järvinen)
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tsaijaijaa, pelihän se tämäkin on

Niin, ja välieriä vielä. Katsotaan, josko taas asetelmat kääntäisivät häräpyllyä, vaikko KalPa jo ihan tosissaan alkaa dominoimaan suosikkiasemansa mukaisesti.

Jotain pikku fiilauksi KalPan kokoonpanoissa: Jokinen ja Hartikainen vaihtaneet paikkaa, vai onko tämä jokin pila? Vai leveyden hakemista, KalPan pelaavista hyökkääjistähän on neljä tehnyt "jo" maalin näissä pleijareissa.

EDIT: Ja Ahonen maalilla, pystyyköhän tänään päästämään alle viidesosan vai tekeekö Lassilat?
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Jotain pikku fiilauksi KalPan kokoonpanoissa: Jokinen ja Hartikainen vaihtaneet paikkaa, vai onko tämä jokin pila? Vai leveyden hakemista, KalPan pelaavista hyökkääjistähän on neljä tehnyt "jo" maalin näissä pleijareissa.

Nyt kun tuota 3.kenttää katsoo niin osaa jo kuvitella sitä kulmarallia mikä HPK:n päädyssä pyörii. Pakarinen on pelannut hyvinkin härskimäisesti pleijjareissa. Röyhkeyttä ja kiekon suojaamista riittää molemmilla laidoilla Riekkisen pelatessa sitä varmaa kahden suunnan peliä tuossa keskellä. Heittona tähän, että "potentiaalinen tämän ottelun ratkaisijaketju", jos ei suoraan maalien muodossa niin ainakin pakottaa Kerhon ottamaan MONTA jäähyä. Toivottavasti se YV viisikko sitten iskisi naulat arkkuun.
 

Laarsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiiman puutettako? Ehkä jätetään viimeiset touhutipat sinne finaaleihin, vaan oleellista on, että voittoja tulee nyt ja askeleita tässä välivaiheessa kohti kliimaksia otetaan.

Totuus on, että meille riittää tänään oma liikkuva peli ja Ahoselta normisuoritus.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eiköhän siellä Härskin siirrolla haeta leveyttä, edelleen. Pelitapa vaatii jalkoja ja niitä ei kahdelta kentältä löydy näin pitkissä sarjoissa. Riekkinen ja Pakarinen ovat pelanneet hyvin joten sen voi nähdä myös Peksin käden ojennuksena siihen suuntaan. Kun taas Laakso ollut hieman varjossa joten annetaan kaverin keskittyä puhtaasti puolustamiseen.

Jokinen on pelannut pirteitä hajavaihtoja alemmissa kentissä, jotenkin homma ei vaan ole loksahtanut kohdalleen ylemmissä kentissä. Joissa on kuitenkin päässyt kokeilemaan pitkin kautta.

Kyllä Savon suunnalla tilauksessa olisi TJ MACKEY:n mainostama fyysinen peli. Tässä sarjassa Tuukan fyysisyys on jäänyt poikittaisiin mailoihin. Kolehmainen on kunnostautunut taklauspelissä, Sailiokin ollut oletettua vaisumpi. Ihan samaa voidaan kummastella meidän Varakkaasta. Liekkö kylki niin kipeä ettei kärsi liikoja ajella tai sitten varoo jäähyjä.

Jalasvaara yrittänyt pari kertaa vähän kovemmalla kiukulla mennä tilanteisiin, onneksi on mennyt puhtaasti ohi, polvitaklauksetkin ovat olleet lähellä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä Savon suunnalla tilauksessa olisi TJ MACKEY:n mainostama fyysinen peli. Tässä sarjassa Tuukan fyysisyys on jäänyt poikittaisiin mailoihin. Kolehmainen on kunnostautunut taklauspelissä, Sailiokin ollut oletettua vaisumpi.
Tuukalla on ollut sen verta kiire, että ei ole vielä ehtinyt. Mutta ei tarvita kuin yksi kunnon tilaisuus. Ihan sama, kuka on kohteena. Ehkä samanlaiseen alistukseen ei päästä Kapasen kohdalla, mitä kävi MG:lle puolivälierissä. Jotain kuitenkin lienee luvassa. Itse asiassa Sailio on hiljalleen petrannut. Runkosarjaa varmaan haittasi pitkään hajalla ollut selkä. Ihan sitä vanhaa kunnon Sailiota ei olla nähty kuin ärsytysosastolla toistaiseksi, muutamaa välähdystä lukuunottamatta.

Jokos olen maininnut, että Härski on yksi suosikkipelaajistani liigassa?
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Niin on! Onko se taklannut kertaakaan KalPaa vastaan? Omituista.

Ei lainkaan: sillä ruholla ja liikkuvuudella on kohtalaisen veemäistä keräillä itseään pleksistä kun taklattava on kiepsahtanut viehkolla harhautuksella/laiturinkäännöksellä/piruetilla/whatever alta pois ja on pahimmillaan menossa maalin eteen kiekon kanssa:). Mutta jos ehtii, niin sitten varmasti osuu ja sattuu.
edit: hidas
 

TJ MACKEY

Jäsen
Kiiman puutettako? Ehkä jätetään viimeiset touhutipat sinne finaaleihin, vaan oleellista on, että voittoja tulee nyt ja askeleita tässä välivaiheessa kohti kliimaksia otetaan.
Välivaiheessa..?! Voi luoja, nyt sitä tunnetta ja kuohuntaa sinne kentälle. Ei kukaan jaksa hirveän pitkään tätä kaartelua katsella. Tuomarit ovat onnistuneet kitkemään tunteen niin hyvin kaukalosta, että toisen joukkueen fanit eivät edes halua sitä takaisin sinne.

"peruspeliä, pitkiä hyökkäyksiä, tarkka tuomarinlinja.." Nyt sitä rytinää sinne!
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Välivaiheessa..?! Voi luoja, nyt sitä tunnetta ja kuohuntaa sinne kentälle. Ei kukaan jaksa hirveän pitkään tätä kaartelua katsella. Tuomarit ovat onnistuneet kitkemään tunteen niin hyvin kaukalosta, että toisen joukkueen fanit eivät edes halua sitä takaisin sinne.

"peruspeliä, pitkiä hyökkäyksiä, tarkka tuomarinlinja.." Nyt sitä rytinää sinne!
Yleisömääristä ja tunteesta vielä sananen ennen Monttuun kampeamista. Tappaako pelitahti yleisöltä ja joukkueilta jonkun osan tunteesta? Pelipäivät la,ma,ke,to,la eivät ole ainakaan yleisön kannalta optimaalisimmat. Onko näin monta peliä viikkoon edes järkevä? Ja tähän soppaan kun lisätään tv näkyvyyden lisääntyminen niin on miltei ymmärrettävää mukavuudenhaluisten ihmisten yleisökato.

0,568 yksikköä positiivista suomalaisuutta kitusissa kelpaa pitää ääntä Montussa.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo eipä tässä enää mitään erikoista sanottavaa ole, mutta eiköhän tänään nähdä sarjan paras peli tähän asti, ainakin KalPalta :) Kotiyleisön edessä kuitenkin tapana ollut aktiivisempaa hyökkäyspeliä esittää ja ehkä se pahin puristus on hävinnut kun voittotili avattu sarjassa. Ja toisekseen en usko että Kerho ihan yhtä passiivisesti esiintyy kuin eka pelissä, sillä samanlainen ryöstö tuskin toistamiseen onnistuu.

Kotietua en myöskään lähde vielä lyttäämään, vaikka nyt ristiin on pelattukin. Aktiivisempaa peliä on kuitenkin kotijoukkueilta nähty, varsinkin pelien aluissa ja kyllä se varmaan jossain vaiheessa palkitaan. Jokatapauksessa tiukaksi menee ja neljään päivään kolme matsia, joten ratkaisuja voi nopeasti tulla jompaan kumpaan suuntaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös