Kalsarikänniketju

  • 5 222 646
  • 66 665
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Kyllähän tää juoma alkaa taas maistua, tuli aiemmin päivällä tehtyä vähän maalaushommaa ynnä muuta yleishyödyllistä räpätystä ilman suurta vahinkoa.

Täällä meno vilkastunee joskus puolenyön jälkeen tai sitten ei.

Musaa perkeele!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Täällähän on hiljaista kuin Saipan "Mitalikantaan-projekti" -ketjussa.

Eh

heh

heh

eh

KOFFIA on vielä. Huomenna pitäis paariin mennä, mutta niin täällä varmaan muutkin teköö, että ei KEHTOO (Niinku ne poronhoitoalueella sanoo) vielä mennä.

Nakkikioskilla vois kyllä tuossa Kurvissa kävästä. Tiedä vaikka sais turpa..Eiku myllyn aikaseks ja erotuomari väliin, kun on etuhampaat katki. Ja tuota..
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Väliraporttia: puolet kaljoista juotu, joten puolet vielä/enää jäljellä. Vitutus on edelleen läsnä, mutta taka-alalla. Youtube pauhaa. MTV3 mutella, ei sitä Saukkosta vaan pysty kuuntelemaan, ei edes kännissä.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Väliraporttia: puolet kaljoista juotu, joten puolet vielä/enää jäljellä. Vitutus on edelleen läsnä, mutta taka-alalla. Youtube pauhaa. MTV3 mutella, ei sitä Saukkosta vaan pysty kuuntelemaan, ei edes kännissä.

Ollaan positiivisia ja oletetaan että se on se vielä. Vitutuskin jo melkein unohtuu vai mitä? Kohta jo huomaat ettei edes saukkoisen äänikään haittaa elämänmenoa.

No ei nyt liioitella...
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
viimeisestä viestistä tähän ketjuun aikaa reilu 1,5 vuotta. Mitäköhän on liikkunut tuolloin mielessä...
1,5 vuotta liian pitkä aika, mukavaahan tää on!

Älä muuta virka kuule! Eikä maksa ehkä läheskään yhtäpaljon kun baari-ilta ja turpaansaannin mahdollisuuskin laskee kovasti.

Baari-illoissa on tosin oma viehätyksensä, omassa porukassa jutustelu ja oluen juonti on ihan parasta!
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Muija vieressä mutta siitä huolimatta ja siltikin nyt menee perkeleen hyvin. Kingston Wall ja suihinotto. Tästä ei enää yli mennä. 'Haistakaa vittu, hajotkaa!

ei tämä nyt ehkä kalsarointiin kuulu, mutta vittuako se minua kiinnostaa. Minä olen GM!
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kysyin äsken naiselta, en tiedä miksi, mutta sain vastauksen että ei ja itsekin olen sitä

Nainen: Ei mulla ole tähän mitään ssanottavaa.


Onhan tämäkin.

Pelasta minut scholl. Itse voisin ottaa vielä tilanteen haltuun jos jaksaisin.
 

Juppe81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, TPS
Nostetaanpa ajankohtainen ketju taas omalle paikalleen, eli kärkeen. Tänään olisi pientä kalsarikännittelyä tiedossa. Eilen pidettyjen työpaikan kemujen jälkihöyryillä mennään, ja äsken avasin illan ekan loiventavan. Hyvältähän se maistuu ja kaapissa odottaa lisää.

Oletettavasti en ole ainoa jolla on tämänsuuntaisia suunnitelmia?
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Hou hou homot.

Taas yksin kotona ja pientä päkän tynkää. Alkoi ahdistamaan kun näin P!nkin uuden videon. Mistä tuollaisen pakkauksen saisi itselleen. Tuo ulkonäkö ja tuo asenne, jumalauta.

Kai se on Saku vaihdettava JD-osastoon...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Eiköhän se ole taas tänäpä kalsareitten aika. Näemmä taloyhtiö keksinyt alkaa tarjoamaan ruotsalaista saunaa asukkaille kun ei ollut nytkään vittu kiuas lämmin, jo toinen viikonloppu peräkkäin!! Tämän siitä saa saatana, kun liikaa ahnehtii. Hädin tuskin on pari viikkoakaan aikaa kun vedin kauhean saunamaratonin, eli 8 päivänä peräkkäin vähintään tunnin verran saunassa ja nyt ton maratonin jälkeen en ole pariin viikkoon sit päässyt saunaan. Saatana, kyllä saa taloyhtiön emäntä/isäntä, mikä lie luudan luutija onkaan maanantaina palokivenkatkuisen puhelinsoiton.

Jeps... Justiin hain sixpackin olutta lähikiskalta. Eipä tollakaan määrällä vittu kuuhun asti lennetä. Hädin tuskin saa edes nousemaan päähän vielä, joten eiköhän pidä poiketa vielä illan tullen ABC:llekin ostoksille... Kun saatana menin eilen juomaan sen kuoharipullonkin:D...

Tai voishan sitä mennä yökerhoonkin, mutta eipä sinnekään kovin kauheasti viitti mennä kun eipä ole ketään messissä. Vittu että kaikki menee päin p:tä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ei iltaa ilman kaljaa... siinäpä meikäläisen remontin ja muuton ohjenuora! Ei pääse vitutus iskemään, sillä pienessä pöhnässä päin persettä tehty tapetointi ja maaliläikät kaikkialla muualla paitsi aiotulla pinnalla vain naurattavat.

Huomenna pitäisi olla kämpän sillä mallilla, että voisi kamat heivata sisään. Tuskin on, mutta illalla pitää silti lähteä sorsajahtiin. Heh, kunhan muija kuulee tuosta...

Kippis, arvon kanssaeläjät!
 

Live-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jeez, muija pois jaloista, jääkaappi varusteltu ja kämppä jo nätisti sotkussa. Tästä on hyvä alottaa. Välillä jopa ihmetyttää miks pitää usein lähteä "merta edemmäs kalaan" - oma seurahan on parasta, ei mee turhaa aikaa sosiaaliseen toimintaan ja mikä parasta ei tartte liikkua mihinkään...
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Alempana asuvalla ihmiseliöllä on koiraeliö parvekkeella. Eli joku vanha ja kuuro iso rakki, joka vain haukkua louskuttaa koko ajan omaksi huvikseen. Eihän se saakeli omaa ääntään kuule, joten tuota ääntä sitten lähtee. Koko ajan... kuuluu nimittäin headsetin läpi jo tuo haukkuminen.

Sattuu sopivasti, että minulla on koko asearsenaalini juuri nyt täällä Oulun asunnolla. Mitähän tuo alemman kerroksen ihmiseliö tuumaisi, kun remppakamppeissa saatanamoiselle hielle ja viinalle tuoksahtava läski pimputtaa ovikelloa? Jos siitä ei järkyttyisi, ehken hampaisiin asestettuna tokaistu:"Mulla on muuten erittäin pätevä ja nopea ratkaisu tuohon meluhaittaan teidän parvekkeella. Saanko tulla sisään?"...

Tarjoaiskohan se konjamiinit hyvän työn kunniaksi?
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Paras kaveri, koira, Queen, siideri ja Koff. Muija liikenteessä. Vannotin pysymään porukassa, eikä Letkun puistoon ole asiaa.

Tupakki palaa jopa sisällä. Ihanan ihkupöötä. IHQpöötä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Musea ja Avaraa Luontoa, Olvin lonkeroa ja Karhua, uunilohta, pottumuusia sekä pekonilla, sipulilla ja viherpippuri-Koskenlaskijalla täytettyjä herkkusieniä. Nam! Pennut leikkivät jo yöpuvuissaan; kohta paimennan lauman nukkumaan, korkkaan n:nnen tölkin ja odottelen Uutisvuotoa.

Not bad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös