Ilmoitukset

Nimimerkki TosiFani on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Kaj Kunnas

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 26.12.2015 klo 20.28.

 1. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Ikävämpi homma. Kunnas oli oikeasti asiallinen paluunsa jälkeen, eikä tuollaista kohtaloa (suht lyhyen ajan sisään aivoinfarkti ja rouvan syöpä) toivoisi yhtään kenellekään. Toivotan Kajtsulle hyvää jatkoa, palaathan vielä joskus ruutuun.
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, Janne Niinimaa
  Harmi minustakin että Kajtsu poistuu Yleltä, oli kuitenkin värikäs persoona ja tosiaan niiden ihan pahimpien häröilyjen jälkeen jo ihan asiallinenkin, tosin minua ei edes ne pahimmat överiksi vedetyt jutut jaksneet ärsytttää. Hieno mies, mutta ymmärrettävää sekin että tällä hetkellä sydäntä lähempänä on muut asiat kuin työ. Toivottavasti vielä joskus tekee paluun ruutuun.

  Ikävä jäi Kaitsun haastetteluita, toi vähän vaihtelua niihinkin niiden perinteisten "miltä nyt tuntuu?" juttujen sekaan. Sotshissa nähtiin miehen huippuhetki, enkä sunkaan tarkoita miesten pronssipelin jälkeistä haastattelua, vaan finaalin jälkeistä haastattelua Alexander Steenin kanssa. Sen sijaan että Kajtsu olisi alkanut kaivelemaan jotain syväanalyysiä Steeniltä tuon pelin jälkeen, päättääki Kajtsu kysyä ensimmäisenä Steeniltä että "Tiesitkö että isäsi pelasi aikanaan Teemu Selänteen kanssa samassa joukkueessa?". Itkua hiertänyt Steen oli hämillään, mutta Kajtsulle pisteet että sai Steenin hereille tuolla kysymyksellä. Pelin aikana mies ei nimittäin hereillä ollut.

  Tsemppiä Kajtsu!
   
 3. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Mulla on myös pääosin hyvät fibat Kajsta aina ollut, vaikka se lätkäkokeilu aika kauhea olikin. Kuten yllä todettiin, osasi kysyä joskus ihan aidosti hyviä ja haastista edistäviä kysymyksiä niiden Miltä nyt tuntuu? -fraasien sijasta. Tosin välillä taas ne kanssaitkut ja vastaavat lähtivät lapasesta. Tunteella mukana kuitenkin, siitä propsit. Studiossa mielestäni pääosin parempi kuin seipään niellyt Niikko aikoinaan, Nahka-Tapsan kanssa niitä luottopelaajia.