Kaikki kunnossa IFK:n organisaatiossa?

  • 215 675
  • 797

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Metukka kirjoitti:
Menee aina vaan mielenkiintoisemmaksi nämä sun selittelyt. Valtaosa pelaajista oli Lehkosen takana, mutta silti hän sai potkut? Lähes tulkoon aina valmentajien potkujen takana on tulehtuneet välit joukkueen enemmistön kanssa joka on taas on yleensä seurausta huonosta menestyksestä. Näin se oli Lehkosenkin tapauksessa. Oli siellä niitä Niemisiäkin jotka eivät tulleet Calounin kanssa toimeen, mutta niinhän se oli ollut ennenkin. Isossa joukossa ei vaan kaikki tule aina toistensa kanssa toimeen.

Aika monelle täällä menee läpi nämä sun propaganda-höpinät, mutta on meitä täällä sellaisiakin jotka tietää sun motiivit.

No mitkäs on Metukan omat motiivit, kun pitää yrittää lähes joka asiassa löytää se Penan virhe/HIFK:n virhe/epäonnistuminen? Kirjoituksiasi ei ole muuten pahemmin näkynyt ketjuissa, jotka on avattu uusien pelaajien hankintojen vuoksi. Vai ovatko esim. nimet Murphy, Murray, Pikkarainen ja Kuhta epäonnistumisia Penan vihkossa? Vai kenties nämä uusvanhat paluumuuttajat ovat juuri niitä syöpäläisiä, joista kovasti haluat ilmeisesti päästä eroon?

Tästä Lehkonen-Caloun episodista muistan erään Nelosen haastattelun, jossa Pentti kovasanaisesti ja haastattelijan kysymystä ihmetellen totesi suurinpiirtein näin: "siis (jumalauta), jokainen TJ liigassa olisi ottanut Calounin takaisin jengiin!" Itse lähinnä sitä mieltä, että loistava pelaaja onnistui kiukuttelullaan hoitamaan itsensä ulos, ei sen kummempaa. Matikaisen syyttely tapauksesta on toki aina mahdollista ja toki ehkä kannattavaakin.

Kerropas Metukka lopuksi, kenet näistä uusista hankinnoista olisi voinut jättää hankkimatta, olisiko siirtomarkkinoilta pitänyt hankkia joku nimi meille näiden jo hankittujen lisäksi/tilalle ja mikä olisi Metukan sentterinelikko kaudelle 06-07?

Omasta mielestä on kuitenkin ihan kiva, että mieltä löytyy ehjänä pysyessään ensi kevään playoffien ratkaisuotteluihin kentälle kaveri nimeltä Rem Murray. Voi olla, että on ennenkin pelannut tiukkoja playoff-pelejä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Nuorempi Nelson kirjoitti:
Mitä sä höpötätä? Miksi minun pitää lopettaa jääkiekon seuraaminen? Koska haluan että IFK uudistuu ja menestyy?

Kannattaminen ei ole sitä että on kaikesta samaa mieltä kun johto tai Isaksson.


Ja mitä mielipiteisiin tulee, siinä ne on mustaa valkoisella, en olisi ottanut riskiä parivaljokolla Guolla,Murray. Lisäksi puuttuu yksi kunnon sentteri.

Ja nyt voisit varmasti myös listata sentterinelikon, joka kelpaa sinulle? Tätähän Clocks sinulta jo kysyi, mutta et saanut vastattua. Jos Guolla ja Murray eivät kelpaa, niin voinet siis listata paremmin kelpaavat?
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Isaksson kirjoitti:
Mutta edelleen ihmetyttää, miksi jotkut ovat valinneet suosikikseen joukkueen, josta eivät löydä etsimälläkään mitään hyvää.
Jospa valinta on tehty silloin, kun joukkueella meni hyvin, eikä siinä ollut muuta kuin hyvää? Suurin osa tästä Jatkoajan ns. oppositiosta on varmasti alkanut kannattaa IFK:ta 70- tai 80-luvulla. He ovat nähneet ja kokeneet ne ajat, kun IFK oli Suomen suurin ja kaunein jääkiekkoseura. Nyt se on ikävä kyllä vain kaunein.

Tottakai me kaikki IFK-fanit toivomme ja haluamme vain ja ainoastaan IFK:n parasta. Mutta koska menestystä (=mestaruus) ei nyt vaan ole tullut kahdeksaan vuoteen, niin faneista alkaa tulla skeptisiä johdon toimia kohtaan. Fakta on kuitenkin, että vain mestaruudet muistetaan, eikä Matikaisen aikana niitä ole tullut. Samaan aikaan neljä muuta SM-liigajoukkuetta on mestaruuden pystynyt voittamaan. Samaan aikaan kuusi muuta joukkuetta on pelannut finaaleissa. Lähellä se on IFK:lla toki ollut, mutta kun se lähellä ei riitä. Niin kuin Isakssonkin myöntää, Matikaisella on jäänyt se viimeinen silaus mestaruuden voittamiseksi puuttumaan. Osaako Matikainen tehdä sen viimeisen silauksen tällä kaudella vai jäädäänkö taas "maalin päähän" finaaleista? Kuinka kauan ollaan valmiita odottamaan?

Viisi vuotta on tarpeeksi pitkä aika arvioida Matikaisen taitoja toimitusjohtajana. Ja tottakai sitä arvioidaan kokonaan ottamatta pois kahta ensimmäistä "harjoitteluvuotta". (Mistä asti IFK on ollut muuten SM-liigan toimitusjohtajien työharjoittelupaikka?) Moni täällä olisi jo antanut kengän kuvan Penan persuksille näiden viiden vuoden jälkeen, mutta kysytään nyt Matikaisen puolustajilta, että kuinka kauan teidän mielestä Matikainen saa olla IFK:n peräsimessä ilman, että seura voittaa mestaruutta?

En gång IFK, alltid IFK!
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Isaksson kirjoitti:
Onneksi kävi kuten kävi. Mutta totta tietysti, olihan siellä muitakin asioita taustalla. Mutta edelleen ihmetyttää, miksi jotkut ovat valinneet suosikikseen joukkueen, josta eivät löydä etsimälläkään mitään hyvää.
Oletko vilpittömästi sitä mieltä, että ollakseen IFK:n tosifani, pitää rakastaa PENAA ja hänen tyyliään ja olla kaikessa 100% samaa mieltä, kuten sinä?

Mitä Calouniin tulee, olet käsitykseni mukaan aivan oikeassa. Fanit vain halusivat uskoa Calounin tekevän samoja ihmeitä kuin aiemmin. Sai aikaan vain aika pahan lukon (ei Rauman) joukkueen sisälle. Hyvä kun lähti. Tosin vielä parempi oli kun Lehkonen lähti!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Analyytikko_ kirjoitti:
Ja nyt voisit varmasti myös listata sentterinelikon, joka kelpaa sinulle? Tätähän Clocks sinulta jo kysyi, mutta et saanut vastattua. Jos Guolla ja Murray eivät kelpaa, niin voinet siis listata paremmin kelpaavat?


Mikä teitä vaivaa? Miten olla niin vaikea ymmärtää? Minä en ole ammattilainen. En minä voi tietää mitään mistään AHL-pelaajasta. Kritiikkihän perustuu juuri sille että minäkin osaisin ostaa Murrayn. Tarjous faksilla ja kappas pelannut SC-finaaleissa, se on varmaan hyvä. Eniten Matikaista on kritisoitu siitä että hän ostaa huonoja ulkomaalaisia. Pro-pena leirin mielestä kritiikki on väärin, koska se on jälkiviisastelua. Kritiikki on esitettävä heti. Nyt olen kritisoinut IFK:n tapaa rakentaa joukkue ja perustellut asian. IFK:n sentterit ovat vanhoja ja heillä on ollut paljon loukkaantumisia. En ole koskaan nähnyt kummankaan pelaavan joten vaikea on heitä kovinkaan paljoa muuten arvostella. IFK on hankkinut huolestuttavan paljon pelaajia joista on heti nähnyt että esim vauhti tai taidot eivät ritä sm-liigaan. Tuskinpa näitäkään on niin hirveän montaa kertaa käyty katsomassa.

Eli viimeisen kerran. Minusta IFK ottaa tosi kovan riskin palkkaamalla 2 yli 30-vuotiasta loukkaantumishistorian omaavaa pelaaja. Jos he ovat loukkaantuneina on IFK:n ainoa sentteri Porthen, joka ainakin minun silmissäni on raakile. Kritisoin siis sitä että senttereitä on liian vähän (miksei ketään hankittu jo viime keväänä kun alkoi olla ilmeistä että 4 ja 13 voidaan menettää?) ja he omaavat loukkaantumishistorian.

Ja minusta on riski että koko kausi on kiinni siitä kestääkö Guollan selkä ja/tai Murray. Ja jos jompikumpi osoittautuu ei scoutatuksi eläkeläiseksi niin aivan varmasti kyseinalaistan hankinnan.

Ja mitään leikkiketjuja en ala väsämään, se on niin käsittämättömän typerää touhua. Jos ette ymmärrä mitä kritisoin en voi sille mitään. Minun kanssa saa ola eri mieltä, mutta mihinkään

lemiux-häppölä-rucchin

leikkiin en rupea.
 

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
Nuorempi Nelson kirjoitti:
Kritiikkihän perustuu juuri sille että minäkin osaisin ostaa Murrayn. Tarjous faksilla ja kappas pelannut SC-finaaleissa, se on varmaan hyvä.

Herra on Bobin listassa se ykkösnimi, jonka Bob halusi. Eli etkö luota Bobin pelaaja silmään ja miehen omaan tahtoon? Eli vaadit, että Pena olisi vastoin Bobin tahtoa palkannut jonkun toisen tilalle, vaikka Bob on mielessään sovittanut Murrayn juuri pelisysteemiinsä sopivaksi. Hyvin sä vedät!

Ja pertsa83:lle, Bob sanoi haastattelussa, että hän halusi Guollan meille. Eli on vastuussa osittain herran hankinnasta myöskin. Vai valehteleeko Bob vain, koska haluaa suojella ylijahve Matikaista ilkeiltä HIFK faneiltaan?!?

Ja sitäpaitsi Murrayn loukaantuminen on yhtä todennäköistä, mitä esim. Kuhdan loukkaantuminen. Murray pelasi enemmän pelejä viime kaudella, mitä Kibe. Eli AHL pelejä 54 + NHL pelejä runkosarjassa 9 + SC pleijari pelejä 24 = 87 peliä/kausi.

Kuhta pelasi pelejä vain 42, johtuen tietysti Sveitsin liigan pelitahdista. Eli Murray pelasi yli tupla määrän pelejä verrattuna Kibeen! Joten kysynkin sinulta Nuorempi Nelson ja muilta pessimisteiltä, miten helvetissä Murray on hidas AHL pappa, joka on loukkaantumisherkkä ja jolla ei luistin kulje? Ja sitäpaitsi, Murray olisi saanut NHL sopimuksen jos olisi halunnut, mutta kuten niin monessa ketjussa onkin jo sanottu, niin vakuutusasiat estivät sen(eli joutuisi maksamaan pelaamisestaan NHL:ssä).

Joten väitteenne, ettei Murrayn niska kestäisi lääkityksellä pelaamista on ihan täyttä propagandaanne, jota tänne valitettavan usein suollatte!
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Analyytikko_ kirjoitti:
Kerropas Metukka lopuksi, kenet näistä uusista hankinnoista olisi voinut jättää hankkimatta, olisiko siirtomarkkinoilta pitänyt hankkia joku nimi meille näiden jo hankittujen lisäksi/tilalle ja mikä olisi Metukan sentterinelikko kaudelle 06-07?
Mikä siinä on niin helvetin vaikea käsittää että meidän arvostelijoiden ei tarvitse olla perillä pelaajamarkkinoista, sehän on tässä tapauksessa ammattilaisen eli Penan homma. Häntä verrataan muihin vastaavassa tehtävissä oleviin, ei faneihin/katsojiin. En minä neuvo ravintolassa baarimikkoakaan juomien sekoituksessa, mutta annan palautetta onnistumisesta.
Me arvostelemme työn tuloksia ja siihen on jokaisella oikeus vaikka Iso I veljeskuntineen sitä parhaansa mukaan yrittää estää.

Mulle on ihan sama mistä ja kenen käskystä pena pelaajat hankkii. Lopputulos ratkaisee. faktaa on kuitenkin se että penan aikana Hifk ei ole kertaakaan pelannut finaaleissa. Ja se on huono suoritus häneltä jonka pitäisi vastata niin taloudellisesta kuin urheilullisesta menestyksestä. Täällä liikaa tuijotetaan pelaajien nimiä ja unohdetaan että menestymiseen tarvitaan pelaajien lisäksi toimiva valmennus, scouttaus, organisaatio ja jne. Kaikki tämä on Penan vastuulla ja tietenkin hallituksen joka on antanut tämän tumpeloinnin jatkua.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
tohtori4 kirjoitti:
Joten väitteenne, ettei Murrayn niska kestäisi lääkityksellä pelaamista on ihan täyttä propagandaanne, jota tänne valitettavan usein suollatte!

Murray on joutunut lähes lopettamaan uransa tuon niskavamman takia, unohditko tuon. Mistään ihan pikkujutusta ei siis ole kysymys.
Toki pystyi viime kaudella ja edelleen pelaamaan piikkien avulla, mutta ihan terveen miehen papereita ei Murray omista. Niin ja kuinka kauan niska kestää piikkien avulla pelaamisen, voihan olla että vamma pahenee ja piikki ei enää riitä?

Eikö siis mielestäsi millään tavalla riski, vaan yhtä turvallinen hankinta kuin vaikkapa Kuhta?
 

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
sixtus kirjoitti:
Murray on joutunut lähes lopettamaan uransa tuon niskavamman takia, unohditko tuon. Mistään ihan pikkujutusta ei siis ole kysymys.
Toki pystyi viime kaudella ja edelleen pelaamaan piikkien avulla, mutta ihan terveen miehen papereita ei Murray omista. Niin ja kuinka kauan niska kestää piikkien avulla pelaamisen, voihan olla että vamma pahenee ja piikki ei enää riitä?

Eikö siis mielestäsi millään tavalla riski, vaan yhtä turvallinen hankinta kuin vaikkapa Kuhta?

En näe tuota suurena riskinä, sillä mennyt on mennyttä. 87 pelin ehjä kausi osoittaa sen , että niska kestää pelaamista ja tuskin tuosta pahenee enään.

Ja Murraylla on vain 1 kauden soppari, joten se kestääkö niska esim. 5 kauden päästä ei ole HIFK:n ongelma enään.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
sixtus kirjoitti:
Murray on joutunut lähes lopettamaan uransa tuon niskavamman takia, unohditko tuon. Mistään ihan pikkujutusta ei siis ole kysymys.

Käsittääkseni vaiva on sellainen, että se ei liity jääkiekkoon tai muuhun rasitukseen millään tavalla. Lääkitsemättömänä se estää lähes kaiken normaalin elämän. Lääkittynä se kestää mainiosta sekä normaalia arkielämää että NHL:n pudotuspelejä ja tietysti kaikkea tältä väliltä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Nuorempi Nelson kirjoitti:
Ja minusta on riski että koko kausi on kiinni siitä kestääkö Guollan selkä ja/tai Murray. Ja jos jompikumpi osoittautuu ei scoutatuksi eläkeläiseksi niin aivan varmasti kyseinalaistan hankinnan.

Ja mitään leikkiketjuja en ala väsämään, se on niin käsittämättömän typerää touhua. Jos ette ymmärrä mitä kritisoin en voi sille mitään. Minun kanssa saa ola eri mieltä, mutta mihinkään

lemiux-häppölä-rucchin

leikkiin en rupea.

Jos taas Guollan selkä kestää ja Murrayn niska on ok ja miehet osoittautuvat vahvistuksiksi, niin sinulla lienee myös "selkärankaa" tulla toteamaan, että onnistuneita hankintoja Matikaiselta. Jos taas menee niinkuin viestissäsi epäilet, on toki selvää, että tulet tänne kertomaan, kuinka paskoja hankintoja Pentti on taas tehnyt.

Kirjoitat, että et ala väsäämään leikkiketjuja ja muutenkaan sinun ei tarvitse tietää pelaajista mitään. Kysyn vain, mitä ihmeen kritiikkiä on vinkua asioista, joihin ei osaa/halua esittää parannusehdotuksia? Taitaa valittaminen ja jälkiviisaus (mahdollisesti kauden jälkeen) olla lähempänä totuutta tällä hetkellä. Jos tämän tajuat, niin ei tarvitse kertoa pointtia viestistä, jossa ei ole pointtia.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Buccaneer kirjoitti:
Jos oikeasti pitää Strakaa kovempana kuin Kuhtaa, Murrayta ja Guollaa
Kuhta toki kovempi, mutta Guolla ja Murray taas aivan kysymysmerkkejä jo terveydentilojensa takia. Oletusarvoisesti Straka kuitenkin tekee paremmat tehot kuin Guolla tai Murray. Mutta pakiston osalta joudut ehkä asioita miettimään uudelleen kauden aikana.

Kokonaisuudesta tokihan oli kysymys, joten siihen vastaus alunperin annettiinkin. Toki vaikeaa verrata keskenään kun toiselle pelureita enmmän pakistoon ja toiselle taas hyökkäyspäähän.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
tohtori4 kirjoitti:
Herra on Bobin listassa se ykkösnimi, jonka Bob halusi. Eli etkö luota Bobin pelaaja silmään ja miehen omaan tahtoon? Eli vaadit, että Pena olisi vastoin Bobin tahtoa palkannut jonkun toisen tilalle, vaikka Bob on mielessään sovittanut Murrayn juuri pelisysteemiinsä sopivaksi. Hyvin sä vedät!

!


Vedän mitä? Uskallan väittää että Bob ei olisi kovin pahoillaan jos hänellä olisi 2 kotimaista Porthenia tasokkaampaa sentteriä. Uskallan myös väittää että Bob on jo tässä vaiheessa tiedostanut sen että tällä hetkellä pelaavilla senttereillä (eli Porthenilla) ei ole mitään jakoa sm-liigassa. Toki saat olla sitä mieltä että pelaajan loukkaantumisriski on aina vakio, minä olen asiasta eri mieltä. Kärjistäen, ikä ja aikaisemmat vammat lisäävät riskiä. IFK:n sentterikalusto ei vaan kestä loukkaantumisia. En myöskään pidä kovinkaan järkevänä täyttää ulkomaalaiskiintiötä tässä vaiheessa kautta.

Ja kukaan ei ole väittänyt että Murrayn niska ei kestä. Aika naivi saa olla jos tältä mahdollisuudelta sulkee silmänsä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Metukka kirjoitti:
Mikä siinä on niin helvetin vaikea käsittää että meidän arvostelijoiden ei tarvitse olla perillä pelaajamarkkinoista, sehän on tässä tapauksessa ammattilaisen eli Penan homma. Häntä verrataan muihin vastaavassa tehtävissä oleviin, ei faneihin/katsojiin. En minä neuvo ravintolassa baarimikkoakaan juomien sekoituksessa, mutta annan palautetta onnistumisesta.
Me arvostelemme työn tuloksia ja siihen on jokaisella oikeus vaikka Iso I veljeskuntineen sitä parhaansa mukaan yrittää estää.

Penaa siis verrataan muihin vastaavissa tehtävissä oleviin, eli meneekö Pentti siis nyt viimeiselle sijalle hankintoineen tämän kevään osalta? Vai onko hän onnistunut yhdessäkään hankinnassa? Onko Sutela hoitanut hommat paremmin tämän kevään osalta tai mites Bluesin Holtari? Kun et halunnut itse nostaa pelaajia esiin, voinet kuitenkin ottaa kantaa näihin kysymyksiin.

Muuten työn tuloksien arvostelemisesta ja oikeudesta, kannattaa tutustua tuohon vastineeseeni Nelsonille. Saisitkohan toivomaasi muutosta aikaan jollakin muulla tavalla, kuin täällä valittamalla?

HIFK:n tilanteesta sen verran, että tuo Jeren tilanne ei kyllä nyt taas kerran näytä oikein hyvältä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Analyytikko_ kirjoitti:
Ja nyt voisit varmasti myös listata sentterinelikon, joka kelpaa sinulle? Tätähän Clocks sinulta jo kysyi, mutta et saanut vastattua. Jos Guolla ja Murray eivät kelpaa, niin voinet siis listata paremmin kelpaavat?

Vaikka tämä ei topikkiin kiinteästi liitykkään, niin on pakko tarttua tähän. Tällaisiin vaatimuksiin kun törmää jatkuvasti; "voinet siis listata paremmin kelpaavat". Osaatko sinä listata muut pelaajat, joita IFK mahdollisesti yritti saada haaviinsa? Osaatko myös varmasti kertoa olivatko Guolla ja Murray numerot 1 ja 2 Bobin ja Penan listoissa?

Mun mielestä näiden vahvistusten hankinta on herättänyt ihan asiallista kritiikkiä ja se on ihan oikein. Helposti valittava fanilauma on joukkueen etu.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Ensimmäinen kerta, kun kirjoitan tähän ketjuun ja huutelen vieraasta pöydästä:

Kuulin 110% varmasta lähteestä Penan toilailuista. Jos on Virmas Matti ja Leuka pässejä ja amatöörejä, niin Pena on idiootti. Asioita en voi kertoa, koska lupaa ei ole.

IFK:n organisaatiossa on monia hyviä miehiä, mutta sen jälkeen mitä lähteeltä kuulin, en voi kun sanoa, että Pena on teidän syöpä ja paha sellainen. Tämä ei ole minkään sortin provo, vaan puhdasta faktaa.

On ehkä naurettavaa tulla väittämään tälläistä tänne kertomatta lähdettä tai itse asioita, mutta uskoisin, että tällä palstalla kirjoittelevat, oikeasti jossain määrin lähellä IFK:ta olevat henkilöt, tietävät Pentin osalta sellaisista virheistä, joita ei kehtaa edes tällä palstalla ääneen laukoa.

Olin suorastaan yllättänyt, kun kuulin tiettyjä asioita. En ole pitänyt Matikaista minään suurena jääkiekkovaikuttajana ikinä, mutta tästä lähtien kaveria ei voi arvostaa millään tavoin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Raibe kirjoitti:
En ole pitänyt Matikaista minään suurena jääkiekkovaikuttajana ikinä, mutta tästä lähtien kaveria ei voi arvostaa millään tavoin.
Virtsannut muroihisi? 110% varma lähde - Penan superego kertoi? Kamoon hei. Vaikka mitä kertoisit niin Guollaa kestää!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Analyytikko_ kirjoitti:
Jos taas Guollan selkä kestää ja Murrayn niska on ok ja miehet osoittautuvat vahvistuksiksi, niin sinulla lienee myös "selkärankaa" tulla toteamaan, että onnistuneita hankintoja Matikaiselta. Jos taas menee niinkuin viestissäsi epäilet, on toki selvää, että tulet tänne kertomaan, kuinka paskoja hankintoja Pentti on taas tehnyt.

Kirjoitat, että et ala väsäämään leikkiketjuja ja muutenkaan sinun ei tarvitse tietää pelaajista mitään. Kysyn vain, mitä ihmeen kritiikkiä on vinkua asioista, joihin ei osaa/halua esittää parannusehdotuksia? Taitaa valittaminen ja jälkiviisaus (mahdollisesti kauden jälkeen) olla lähempänä totuutta tällä hetkellä. Jos tämän tajuat, niin ei tarvitse kertoa pointtia viestistä, jossa ei ole pointtia.

Toivottavasti pelaajat onnistuvat. Kritiikkini takana seison vaikka he pelaisivat hyvin ja terveenä. Tuollaista riskiä ei minusta kannata ottaa.

Mikä ihmeen jälkiviisaus? Nyt on jo jälkiviisautta lausua mielipide siitä tavasta millä joukkue kootaan vaikka kausi ei ole edes alkanut.

Ja mitä tulee näihin parannusehdotuksiin. Miten voit vaatia minua antamaan oman vaihtoehtoisen nimen jos totean että Brad Parsons oli paska?

Enhän minä

1.Tiedä ketä oli saatavilla
2.Tiedä kuinka paljon rahaa oli käytettävissä
3. Minä olen töissä päivisin joten lienee täysin ymmärrettävää että minulla ei ole aikaa kierrellä tarkkailemassa AHL-pelaajia/minulla ei ole käytettävissäni pelaajista tehtyjä raportteja.(ja en halua seurata ahl-pelejä)
4. En ole missään vaiheessä väittänytkään että tekisin parempaa työtä kun Matikainen.


Jos jalkasi leikataan ja leikkaus epäonnistuu, sinulla ei ole oikeutta kritisoida lääkäriä ellet osaa sanoa mitä hänen olisi tullut tehdä?




.
 

Naulaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bluesin kasvattajaseurat
Raibe kirjoitti:
Ensimmäinen kerta, kun kirjoitan tähän ketjuun ja huutelen vieraasta pöydästä:

Kuulin 110% varmasta lähteestä Penan toilailuista. Jos on Virmas Matti ja Leuka pässejä ja amatöörejä, niin Pena on idiootti. Asioita en voi kertoa, koska lupaa ei ole.

IFK:n organisaatiossa on monia hyviä miehiä, mutta sen jälkeen mitä lähteeltä kuulin, en voi kun sanoa, että Pena on teidän syöpä ja paha sellainen. Tämä ei ole minkään sortin provo, vaan puhdasta faktaa.

On ehkä naurettavaa tulla väittämään tälläistä tänne kertomatta lähdettä tai itse asioita, mutta uskoisin, että tällä palstalla kirjoittelevat, oikeasti jossain määrin lähellä IFK:ta olevat henkilöt, tietävät Pentin osalta sellaisista virheistä, joita ei kehtaa edes tällä palstalla ääneen laukoa.

Olin suorastaan yllättänyt, kun kuulin tiettyjä asioita. En ole pitänyt Matikaista minään suurena jääkiekkovaikuttajana ikinä, mutta tästä lähtien kaveria ei voi arvostaa millään tavoin.

Tämä nyt oli ehkä turhin postaus ikinä missään!

Olet aivan oikeassa siinä, että on naurettavaa tulla väittämään mitään kertomatta lähdettä tai itse asioita...
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hör ni grabbar, lungt ska man ta det. Vetäkääpä henkeä ja todetkaa itse kertauksen vuoksi, miten hieno ja HIFK:n näköinen SM-liigajoukkue meillä on taas kerran kasassa:

http://www.hifk.fi/joukkue/joukkuelista.php

Jos koko elämä riippuu HIFK:sta, ymmärrän miten jotkut jaksavat joka ikinen päivä ruikuttaa täällä joko siitä tai tästä. Tuollainen asennoituminen peliin nimeltä hoki on mielestäni kuitenkin yleisempää pohjoisen naapurimme kannattajien keskuudessa. Sinne vaan muiden runcqujen sekaan, kun on niin paskaa tämä meidän meininki.

Itse voin tyytyväisenä todeta, että hallilla ei ensi kaudellakaan tule olemaan mälsää. Aina voisi tehdä asiat paremmin, eikä se mestaruuskaan haittaisi. Ei se kuitenkaan ainakaan itselleni tärkeintä ole, en edes pidä pudotuspeleistä. Liian jänniä, ottaa pumpun päälle nuoremmallakin.

Pena on ilmeisen rajoittunut immeinen kaikkine (väitettyine) maneereineen ja duunissa dokaamisineen, mutta joka kaudelle on hyvä liigajoukkue kasattu. Jos ei Suomen menestynein maajoukkuevalmentaja saa NHL-tasoisella nipulla kammettua raumalaisia ulos puolivälieristä, ei se ole Matikaisen vika. Penan teilaajiin ei ole vaikea liittyä (varsinkaan jos kuuntelee huhuja), mutta kun katsoo mitä tyyppejä tämän valtakunnan jäähalleilla kulkee skragat kaulassa, kyllä äijä ainakin itselleni kelpaa niin kauan kuin aitoa yritystä riittää.

Menisitte siis toisaalle ruikuttamaan, tuntuu unohtuneen millä tasolla täällä kiekkoa pelataan. Tällaiset Francikset, Murrayt, Murphyt ja Kuhdat ovat niin selvää jälkeä, että ei siinä pysy yksikään tj perässä. Ja jos ei muu auta, yrittäkää suhteuttaa koko tämä soppa muuhun elämäänne jos sitä on. Itse odottelen tyytyväisenä hyräillen niitä syysiltoja, kun saan taas purjehtia tutulle hallille, ostaa nakit ja istua katsomaan jengiä, joka ei koskaan jätä kylmäksi. Aivan sama kuka on vastassa, ei ole ennenkään kiinnostanut.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Hieno kirjoitus Clocksilta, joka täytyy pistää talteen, niin että voi aina kaivaa esille kun alkaa liikaa vituttaa.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Raibe kirjoitti:
Ensimmäinen kerta, kun kirjoitan tähän ketjuun ja huutelen vieraasta pöydästä:

Kuulin 110% varmasta lähteestä Penan toilailuista. Jos on Virmas Matti ja Leuka pässejä ja amatöörejä, niin Pena on idiootti. Asioita en voi kertoa, koska lupaa ei ole.

Lupaa ei ole kertoa faktoja, mutta samalla voit kuitenkin kertoa että Pena on 100% kusipää?

Jotain järkeä näihin juttuihin...
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
tant gredulin kirjoitti:
Virtsannut muroihisi? 110% varma lähde - Penan superego kertoi? Kamoon hei. Vaikka mitä kertoisit niin Guollaa kestää!

No ei sentään =). Ei mulla ole mitään tunnesidettä Penaan tai väliä ottaako kukaan tosissaan, mitä kirjoitan. Olin vaan kovin yllättynyt asioista, mitä kuulin. Sanotaan nyt vaikka näin, että todella surkeaa johtamista. Penan hankintoihin en sen sijaan ota mitään kantaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Raibe kirjoitti:
No ei sentään =). Ei mulla ole mitään tunnesidettä Penaan tai väliä ottaako kukaan tosissaan, mitä kirjoitan. Olin vaan kovin yllättynyt asioista, mitä kuulin. Sanotaan nyt vaikka näin, että todella surkeaa johtamista. Penan hankintoihin en sen sijaan ota mitään kantaa.

Kerro jotain faktoja ja mielellään tietolähteen kanssa. Ymmärtänet kai sen, että tähän saakka kirjoituksesi tänne kertovat enemmän sinusta kuin Pentti Matikaisesta.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
St_Patrick #16 kirjoitti:
Lupaa ei ole kertoa faktoja, mutta samalla voit kuitenkin kertoa että Pena on 100% kusipää?

Jotain järkeä näihin juttuihin...

Uskon, että jollain muulla varmasti on tietoa samoista jutuista ja osa onkin tällä palstalla pyörinyt. Nämä jutut ovat hukkuneet massaan ja ehkä siksi jääneet huomioimatta. Tulkoot nämä tietäjät esiin faktojen kanssa, koska kerran tietävät. En ole mikään sisäpiiriläinen, lähinnä sattuman kautta tuli eräässä asiayhteydessä puheeksi.

Tuosta faktojen laittamisesta pöytään nyt on turha lähteä rakentamaan mitään olkinukkea. Ei täällä kukaan kerro omia lähteitään tai mitään muuta kuin itse asiaa kevyesti hipovia juttuja, jotka ei kerro mitään. Joten nähdäkseni kaikilla tai ei kellään on oikeus kertoa "tornareita" tai tosiasioita.

Kyllä sen verran voi sanoa, että siltoja herra polttelee todella taitavasti. Tietyssä pisteessä kulkee kuitenkin raja esim. mitä voi organisaation sisällä sanoa toisista siihen kuuluvista henkilöistä, jos haluaa, että henkilöt kuuluvat jatkossakin organisaatioon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös