Kärppien harjoitusottelut

  • 403 576
  • 2 585

Aleesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Mäntymaan povitaskut
En tarkoista ketjullisista tiedä, mutta parissa harjoituspelissä olisi kiva nähdä Antti-Roiko kärkikentissä, lähinnä että missä mennään ja mikä taso, vaikka alustavasti paikat olisikin miehitetty. (en siis tiedä onko)

Sitten ei välttämättä tarvitsisi itkeä marraskuun loskassa viiden ottelun tappioputkessa näytönpaikkojen perään ja toivoa että tässä on meidän vapahtaja. Toki kyllähän valmennusjohto saa treeneistäkin dataa, mutta eipä se meidän rivikannattajien nälkää tyrehdytä.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
HOX! Liput perjantain peliin Iisalmessa myytävänä Ticketmasterissa. Näyttäisi ihan hyvää vauhtia menevän, eli kannattaa olla nopea.
 

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
HOX! Liput perjantain peliin Iisalmessa myytävänä Ticketmasterissa. Näyttäisi ihan hyvää vauhtia menevän, eli kannattaa olla nopea.
Ei sattuisi olemaan tietoa kumpaan suuntaan Kärpät hyökkää 1. ja 3. Erät?
Tuota kun ei ainakaan ole tm sovelluksessa katsomokartassa ilmoitettu.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Sulla on vielä viime kauden levy päällä. Kärpät on ihan eri joukkue kuin silloin.

Bunnaman iskee!
Hyvää peliä Kärpiltä. Berglund ihan eri ilmeellä ku ekassa pelissä ja Pieniniemeltä itsevarmaa pelaamista myös kiekollisena. Näinköhän nuori Pensin mies ottaa vielä paikan rosterista...

Bunnaman&Mingoia&Koivunen alkaa jo nostamaan eroottisia tunnelmia
 
Aktiivista riisto- ja karvsuspeliä hyökkäysalueella, paikoista vain paremmalla prosentilla sisään. Kärpät on selvästi omasta mielestäni tehnyt valinnan, jossa voi joissain tapauksissa karvata jopa "yli" ja antaa kaverille sillon tällöin ylivoimahyökkäyksiä. Omista tilanteista pitää vain laittaa sisään, ettei nämä vastustajan muutamat pistohyökkäykset ratkaise sitten otteluita, kun karvataan ylhäältä rohkeasti.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Olen nähnyt tarpeeksi, Pieniniemi oitis Stounin edelle hierarkiassa.
Kyllä näyttää itsevarmalta kaverilta hyökkäyspäässä, mikä on juurikin sitä mitä tuo kolmospari Olkkonen vieressä voisi kaivata. Olisi aika huikea pakisto jos Pieniniemi lyö läpi tällä kaudella kun seiskaksi on heittää Paaso joka pelaa roolia kuin roolia ja Kivistö, joka pitää hyvin sitä popparikippoa katsomossa. Ei vaan toivotaan myös Kivistölle parempaa syksyä. Nyt kuitenkin Pieniniemi ilmoittautuu mukaan taisteluun tuosta kolmosparin paikasta!

Hyökkäyspäässä myös toivon Latelta viimekautta parempaa reagointia. Jos joku pelaaja ei suorita odotetulla tasolla niin sitten Antti-Roikoa, Kossua, Alasiuruaa ja Hermosta kehiin. Tässäkin pelissä ovat osoittaneet, että ei nämä ihan turhia miehiä ole. Ei se nimi selässä, vaan otteet kentällä.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paperilla ei, mutta kentällä. Alku on lupaava, niin en nää mitään syytä miksi en uskoisi tähän juttuun.

Toki tuo ylivoima vielä vähän huolettaa.
Joo kovasti ollaan menossa joka suuntaan ja ainakin paikkoja kyllä luotiin kiitettävästi. Asenne tuntuu harkkapeliksi olevan tapissa. Jos nyt kuitenkin rehellisiä ollaan, niin oman pään pelaamisessa on paljonkin samaa kuin viime kaudella. Ei Kalpa hirveästi päässyt peliä hallitsemaan, mutta aina kun Kärppien päässä oltiin, niin monesti miehet hukkui ja kaaos oli valmis. Siihen nähden, mitä KalPa pääsi hallitsemaan niin paikkoja oli omissakin ihan liikaa. Oli levy sama, tai ei, niin kyllä siellä niitä "tuttuja" asioitakin näkyi.

Toinen peli, joten minä en vedä vielä mitään johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Yhtä turhaa on mielestäni julistaa, että Kärpät on täysin eri joukkue, kuin viime kaudella. Varsinkin kun paperilla näin ei juurikaan edes ole. Pukumiehistä penkin takana puhumattakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös