Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

JYPin mediaketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Mosabacka, 26.09.2005.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Hienoa että tuollainen kioski keskustaan tulee pudotuspelien ajaksi. Siitä pieni miinus että JYPin nettisivuilla ei ole siitä tietoa. Nämä pitäisi laittaa yhtä aikaa nettiin.
   
 2. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmasti pian nettisivuillekin tulee tietoa. Twitterihän on varsin usein paikka, jossa uutisista ilmoitetaan ennakkoon lyhyesti, joten ei tässä ole mitään uutta.
   
 3. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lainaus:
  Facebookissa on ainakin pari tuntia sitten ilmoitettu seuraavasti:
  "JYP-kioski ilmaantui tänään aamulla keskustaan. Lisätietoja luettavissa pian JYPin verkkosivuilta."
   
 4. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Niin on. Sen takia ihmettelinkin kun vieläkään ei ole mitään JYPin nettisivuilla. Ja sitä tarkoitin että kun sosiaaliseen mediaan laitetaan kuva niin jo silloin olisi hyvä olla nettisivuille se "uutinen" aiheesta. Silloin sosiaalisesta mediasta ohjattaisiin ihmiset nettisivuille. Nyt kun sitä ei ole vieläkään tullut, sekin tilaisuus jäi käyttämättä sillä en usko että ihmiset enää sinne nettisivuille menevät koska sitä ei ollut siellä alunperin.
   
 5. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  "Pian" on venyvä käsite.
   
 6. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Lainaus:
  Näinhän siinä kävi ja ei ole uutta ei.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onkohan muuten tuo kioski toiminnassa ja mitä palveluja/tuotteita tuolta saa? :D aika vajaavakaiseksi jäi tuosta tiedot vaikka juuri nyt pitäisi olla myyninkin osalta isoin aika. Aukeeko milloin? :D
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Keskisuomalaisessa oli juttu tuosta. JYPin sivuilla ei ole vieläkään. Kuten Tj totesi, "pian on aika venyvä käsite". Keskisuomalaisessa todettiin että nyt pudotuspelien aikaan sieltä saa lippuja otteluihin, fanituotteita ja jotain muutakin mitä nyt en enää muista. Se juttu itsessään on nyt maksumuurin takana. Kesällä sieltä pitäisi saada ainakin jäätelöä.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Välillä vaan näyttäisi että kova yritys kyllä organisaatiossa, mutta välillä tulee jonkinlaisia tietokatkoksia ja jotain olennaisia tietoja asioista puuttuu nettisivuilta tai somesta. Ehkä enemmän vuorovaikutusta organisaation sisällä näissä asioista pitäisi olla ja ehkä tarvitsisi sen "somevastaavan" ja tiimin sinne taakse, nyt vähän tuntuu että itse kukin julkaisee organisaatiossa julkaisuja tuonne sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille ja sitten jää osa asioista julkaisematta. Jonkinlainen järjestelmällisyys puuttuu. Sitten jää mainostamatta kauden tärkeimpiä matseja kovassa voittoputkessa tai nettisivuilta puuttumaan avainasioita ym.. ym..


  FB näyttäisi nyt olevan sentään uutinen:
  Playoffs-liput, fanituotteet, kahvit ja munkit uudesta JYP-kioskista kävelykadulta perjantaista 09.00 alkaen. Ensimmäisille asiakkaille yllätystä luvassa [​IMG]#hurrikaanikevät
   
 10. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Lainaus:
  Keskisuomalaisen jutusta olennaisin alla lainattuna ja avajaiset pitäisi tosiaan olla perjantaina.

  "JYP-kioski sijaitsee Osuuspankin edessä, mustassa JYPin kuvilla koristellussa kontissa. Kontin alue on vuokrattu Osuuspankilta.

  JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius kertoo, että kioskin tarkoitus on nostaa jääkiekkojoukkueen näkyvyyttä Jyväskylässä. Heti Kompassin vieressä sijaitsevaa paikkaa hän kuvailee "loogiseksi".

  –  On todella hienoa, että kioski saatiin tähän. Meillä on ollut haasteita Jyväskylän katukuvassa näkymisen kanssa, hän sanoo.

  Aluksi kioski toimii pop up -hengessä, ja siellä myydään pelilippuja, kausikortteja ja fanituotteita ainakin pudotuspelien ajan. Jääkiekkokauden päätyttyä kioskissa myydään jäätelöä ja muita virvokkeita. Syksyllä kontti palaa taas fanituotemyymäläksi.

  Valleniuksen mukaan kioskia tullaan aluksi pyörittämään omalla henkilökunnalla.

  – Kesälle resursseja täytyy vielä miettiä, Vallenius pohtii."
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Erittäin hyvältä kuulostaa tuo kioski, siinä on monet mahdollisuudetkin, varsinkin jos kohde on pysyvä niin sen ympärille pystyy rakentamaan vaikka mitä konseptia ja näkyvämpää paikkaa ei juuri Jyväskylässä voisi olla. Uskon että myös kesällä on mahdollista jonkinlaista tulosta tehdä kioskilla jos sen vain oikein tuotteistaa. Varsinkin ralliviikonloppuna varmasti mahdollista tehdä monen viikon edestä tulosta.
   
 12. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 13. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 14. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Lainaus:
  Eiköhän se Seppänen siellä toimi jatkossakin. Minä en osaa innostua uutisesta. Näen enemmän uhkakuvia kuin mahdollisuuksia. Liigajoukkueen pyörittäminen on bisnestä, eikä pelaajataustaisilla yleensä ole ihan timanttia tuo liike-elämän pelisilmä. Aika monessa joukkueessa on ollut, tai on, pelaaja omistajia. Ainakaan sivusta katsottuna he eivät ole tuoneet organisaatioon ammattimaisuutta. Toki omistajia kiinnostaa sijoituksensa ja JYP sydän on suuri, mutta kiinnostus ja pelkkä sydän ei riitä siihen että organisaatio on niin rautaa kuin mitä nyt on.
   
 15. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Aivan mahtava uutinen. Toivottavasti Vatanen ja Määttä lähtevät myös joskus osaomistajiksi. Omistajien talouskokemuksella/tietämyksellä ei ole tippaakaan väliä. Sillä on väliä, että kuka on toimitusjohtajana päättämässä asioista. Fiksuin on se, kuka palkkaa ympärilleen fiksuimmat ihmiset hoitamaan asioita.
   
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tässä pitää muistaa se tosiasia, että bisneksen pyöritys on aiva eri maailma kuin ylivoiman pyöritys. Hyvä yv -pyörittäjä on harvoin hyvä bisnesmies ja päinvastoin. Mutta kyllä se kiihko ja palo ovat myös tärkeitä asioita bisnesmaailmassakin. Sitä sinun firmaa eli tässä tapauksessa JYP -nimistä organisaatiota pitää rakastaa ja antaa sen eteen kaikkensa. Harvoin päästään niin kiihkeään omistussuhteeseen kuin mitä ex -pelaajat antavat seuralle.

  Jos entiset pelaajat kuten tässä tapauksessa ovat mukana omistajina ja vain omistajina. Ja varsinaisesta operatiivisesta toiminnasta vastaavat edelleen alan ammattilaiset, niin en näe tässä kovinkaan suurta ongelmaa. Toki jos omistajaporras alkaa liikaa puuttua firman johtokunnan asioihin niin jälki on usein rumaa. En näe tätä uhkana, jos omistajina on kaikkensa organisaation hyvinvoinnin eteen antavia osaomistajia.

  Tampereen ilveksen taustalla on nykyisin joukko entisiä pelaajia, fanit ottivat heidät vastaan riemuiten. Sanottiin, että kerrankin taustalla on henkilöitä, joita ihan oikeasti kiinnostaa Ilves. Eiköhän se tee jypille myös yhtä hyvää? Siellä on nyt ihka oikeita jyppiläisiä taustajoukoissa.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Mä näen sen hyvänä asiana että siellä on intohimoisesti omaa seuraa rakastavia pelaajia mukana jotka haluavat satsata erityisesti junioripuoleen. Kyllä, JYP juniorit ry on erillinen yhdistys mutta toimii vahvasti yhteistyössä JYP Jyväskylä Oy:n kanssa. Näen mahdollisena että yhteystyö vaan tiivistyy. Onhan junioripuolella töissä muuan Mikko Viitanen... Nyt kun omistajatahossa on aktiivisia pelaajia mukana, ainakin suhteet ovat molemminpuolin kunnossa.

  Kuten Coutinho jo mainitsi, olisi erittäin hienoa jos Vatanen ja Määttä sijoittaisivat vielä tähän. Se toisi lisää valuuttaa rakentaa erinomaista pohjaa tulevaisuutta ajatellen ja miksei myös lähitulevaisuudessakin olisi mahdollisuudet nousta liigan suurien joukkoon, niin taloudellisesti kuin pysyvästi urheilullisestikin.

  Kun Immonen on nyt osaomistajana, voi hän palata eikä varmasti laita itselleen liikaa hintalappua.
   
 18. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Wat? Aivan mahtava uutinen, ei ne osaomistajat välttämättä seuraa pyöritä.
  Nimistä päätellen parikin kovaa miestä palaa aikanaan JYPiin. Sen nyt tiesin, ettei Jakke muualla Liigassa pelaa, mutta Pessi on myös lyönyt lusikkansa kirnuun. Ei tuo omien miesten sitoutuminen välttämättä meinaa samaa, kuin KalPan ja Kapasten rinki.
   
 19. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  JP Hytösen osalta en ole ainakaan huolissani - hän on (ainakin ollut) osakkaana asfalttialan firmassa (nimeä en saa päähäni), joten ei varmaan häkelly, kun kouraan lyödään tilinpäätösluvut. Immonen on tunnetusti jollain tapaa mukana vaimonsa kuntosalibisneksessä, mutta muiden uusien osakkaiden aiemmista liiketoimista ei ole muistikuvaa.

  Oma veikkaukseni on, että omistuspohjan laajentaminen liittyy myös Hippos2020-hankkeeseen. Yllätyisin, jos JYP ja sen nykyiset omistajat eivät olisi siinä mukana sijoittajana - melko isollakin panoksella.
   
 20. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Allusta iso juttu J.Kärkkäisen uusimmassa mainosjulkaisussa, joka aiemmin tunnettiin Magneettimediana. Aiemmin JYP on ollut tarkka yhteiskuntasuhteistaan ja -vastuustaan, mutta näköjään Tynin poistuttua ei ole väliä, vaikka seuraa koskevia juttuja annetaan uusnatseja sympatisoiville tahoille.
   
 21. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Lainaus:
  Miten tavarataloketju Kärkkäinen liittyy uusnatseihin?
   
 22. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos ei googlaus onnistu, voi koittaa Wikipediaa.

  Ilmeisesti koiranruokaa myytäessä on opittu, että vaikka asiakkaat haukkuvat ja purevat, ne kuitenkin lopulta maksavat.
   
 23. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  En oikein tiennyt mihin ketjuun laittaa, mutta JYPin FB:sta bongasin että varmasti kaikille tuttu JYP-kannattaja Mikko Jaatinen aka "Duracell" on kuollut. 10.4. KalPa-pelissä hiljainen hetki ja JYPillä surunauhat käsissä.

  JYP - Yksi on joukosta pois. ⚫JYP-kannattaja Mikko...
   
 24. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Muistelin että sama herrasmies kävi tiputtamassa aloituskiekon HPK-sarjan jossakin kotiottelussa?
   
 25. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers