Juha Kiilholma

  • 167 753
  • 955

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Se että harjoittelee joukkueen mukana ei kerro yhtään mitään harjoittelun laadusta ja se on se, mikä ratkaisee.

Joo ei, mutta miksi helvetissä LAISKA harjoittelija kieltäytyisi mahdollisuudesta omatoimiseen treeniin, jolloin voisi olla kokonaan vaikka treenaamatta kenenkään tietämättä?

Annan olla. Aivan sama, vaikka räkisi vapaa-ajalla pelkästään kattoon, jos peli kulkee.
 

josuk88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo ei, mutta miksi helvetissä LAISKA harjoittelija kieltäytyisi mahdollisuudesta omatoimiseen treeniin, jolloin voisi olla kokonaan vaikka treenaamatta kenenkään tietämättä?

Annan olla. Aivan sama, vaikka räkisi vapaa-ajalla pelkästään kattoon, jos peli kulkee.

No esimerkiksi siksi että itse treenaavat on epäilemättä kovemman syynin alla kuin joukkueen mukana pyörivät jätkät.

Sinänsä samaa mieltä, että kunhan kulkee niin what ever. Kunhan riittää virta sitten kevätpuolellakin.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Jos fyysinen harjoittelu ei miellytä niin harjoittelisi edes niitä aloituksia. Samalla voisi miettiä, miksi joutuu niin usein pois aloituksista, ei se aina voi olla tuomarinkaan syy.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taisin käyttää laiska sanaa turhaan, ehkä pitäisi puhua enemmänkin omalla mukavuusalueella tehtävästä harjoittelusta.

Tänään paha 100 - 0 häviö omissa, josta Jaatinen pääsi tekemään maalin ja jatkoajan lopussa selkeästi väsymyksestä johtuva turha jäähy.
 

J.Ho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt on tultu siihen pisteeseen, että vaikka Kiilholma vetäisi Cooperissa 4500m, niin täällä on joku vinkumassa, että "niin mut se oikas".

Kiilholma on ilmeisesti myös Lähteenmäen ja Elon ohella jättänyt tukematta kaikkien aikojen sentteriä, kun on hovinarrinkin vihat saanut päällensä.
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ainoa farssi tässä on, että Ässäosion toinen virallinen loan levittäjä ilmaantuu säännöllisesti ulostamaan milloin kenenkin päälle. Juudaksen viitan ovat saaneet jo ainakin Marjamäki sekä Lähteenmäki, joiden panokset oman joukkueen eteen ovat aina olleet esimerkillisiä. Eikä kannata paljoa rintaa röyhistellä ja dumata teksti-teeveenkään seuraajia, jos pitää Alpo Suhosta 2010-luvulla potentiaalisena valmentajana liigatasolla (tai ylipäätään).

En ole koskaan Samia kritisoinut. Näin Ässien lähipiiriläisenä kun tuntee pelaajat ja tietää asioista paljon on helpompi heittää kritiikkiä kun joku sitä ansaitsee. Marjamäki taas on Juudas kun lähtiessään heitti tyhmät teinipojankommenttina Ässistä ja Porista. Uusinee tekonsa jos on hyvä kausi lopulta.

Mutta mitä Juhikseen tulee, hienoa että tekee pisteitä. Harmi että ei ole mielestäni paras ja esimerkillisin kapteeni. Ei mulla muuta.

Ps. Joku tuolla Suhosesta huuteli. Noh, olettepa mieltä mitä tahansa - häntä voidaan kiittää siitä että täällä lätkä jakaa vielä mielipiteitä eli sitä kaupungissa pelataan. Tälle miehelle on aina paikka mun Ässissä kuten Rautakalliollekin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen samaa mieltä tuosta Suhosesta, silloin kun Alpo tuli, joukkue oli joka osa-alueella huonossa hapessa. Ape korjasi asioita, vaikka karsinnoissa käytiin.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Myllymaa muuten kehui Kiilholmaa hyväksi ja tunnolliseksi harjoittelijaksi jossain pelissä. Tuli palstan jutut mieleen ja olin vähän yllättynyt tästä.
Ei kai Myllymaa vähiä kavereitaan julkisuudessa suolaa.

Myllymaan puheet tosiaan kannattaa jättää omaan arvoonsa. Hän ei todellisuudessa tiedä joukkueen ja pelaajien asioista (tai lajista ylipäätään) niin paljon kuin antaa ymmärtää. Ja lisäksi, kuten TosiFani edellä mainitsee, hänen puheitaan ohjaa liikaa tiettyjen henkilöiden mielistely. Ja toisaalta taas toisten tarkoituksellinen provosointi.

Toisaalta viimeksi eilen Marjamäki vähän kritisoi Niemen asennetta harjoitteluun, mutta kehui kilpailuviettiä. Eihän tässä enää tiedä mihin uskoa.

Niemen asenne harjoitteluun on merkittävästi parantunut ensimmäisiin liigavuosiin verrattuna, mutta aivan varmasti valmentajan silmin parannettavaa yhä löytyy. Ja tuo kilpailuvietti on juurikin se syy, miksi Niemestä on tullut mitä on tullut (harjoittelumotivaatiosta riippumatta) eli tuo väittämä on helppo allekirjoittaa.
 

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No viimekaudella Myllymaa ei nähnyt Kiilholmassa mitään hyvää. Ja sanon nyt viimeisen kerran Kiilholman reenaamisesta. Ei harjoittele kesäisin todellakaan huonosti. Harjoittelee sen takia joukkueen nuorten kanssa, koska omatoiminen kesä ei Kinulle vaan sovi. Ei saa parastaan irti ilman ohjattua harjoittelua ja ilman joukkuetovereitten läsnäoloa. Eihän joukkueen mukana harjoitteleminen tarkoita laiskaa, vaan että Kinu on tunnustanut itselleen tosiasiat. Viime kaudella Kinu teki ensimmäisen maalinsa suurinpiirtein 20 ottelun kohdalla. Tehot oli silloin jotain 1+6 -15... Ja kauden lopussa 11+17 ja -4. Ja nyt 25 peliä 5+13 ja -6... Ja Kiilholma on harjoitellut molempina kesinä Ässiin palatessaan yhtä hyvin. Suuri osa täällä olevista laukoo jotain "olemattomia" asioita "pelaamalla kuntoon" jne jne. Ja Mika Toivola teki just Kinun kanssa kahden vuoden jatkon. Loistava sopimus, mutta eihän Toivolalle mitään posia anneta. Negaa vaan esim. tästä ikäväst case-Ryanista,
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Myllymaan puheet tosiaan kannattaa jättää omaan arvoonsa. Hän ei todellisuudessa tiedä joukkueen ja pelaajien asioista (tai lajista ylipäätään) niin paljon kuin antaa ymmärtää. Ja lisäksi, kuten TosiFani edellä mainitsee, hänen puheitaan ohjaa liikaa tiettyjen henkilöiden mielistely. Ja toisaalta taas toisten tarkoituksellinen provosointi.

Mistä tällainen juontaa juurensa? Itse en kyllä miehestä tiedä sitten juuri yhtään mitää (en edes tiedä onko ollut jossai valmennusroolissa, vai mikä hänet Ässiin sitoo), mutta mielelläni kuuntelen Nelosen lähetyksissä aina Myllymaata. Mielestäni hyviä kommentteja nimenomaan pelillisiin, sekä pelitapaan liittyvissä asioissa. Taustoja en tosiaan häneltä tiedä, mutta asiantuntevilta kommenteilta vaikuttaa ainakin omiin korviin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No viimekaudella Myllymaa ei nähnyt Kiilholmassa mitään hyvää. Ja sanon nyt viimeisen kerran Kiilholman reenaamisesta. Ei harjoittele kesäisin todellakaan huonosti. Harjoittelee sen takia joukkueen nuorten kanssa, koska omatoiminen kesä ei Kinulle vaan sovi. Ei saa parastaan irti ilman ohjattua harjoittelua ja ilman joukkuetovereitten läsnäoloa...

Kiilholma on ilmeisesti ymmärtänyt asian tärkeyden vanhemmiten, jotta peliura jatkuu, harjoittelun täytyy parantua. En tunne Vihtelän ajatusmaailmaa, mutta moni on häntä kehunut. Joukkueen kanssa harjoitellessa ongelmaksi saattaa tulla harjoitteiden sopivuus yksilölle. Kiilholma kaltainen veteraani ei harjoita samoja ominaisuuksia, kuin joukkueen nuoret pelaajat. Tästä syystä monet kokeneet pelaajat laadituttavat itselleen henkilökohtaiset ohjelmat ja harjoittelevat niiden mukaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Myllymaan puheet tosiaan kannattaa jättää omaan arvoonsa. Hän ei todellisuudessa tiedä joukkueen ja pelaajien asioista (tai lajista ylipäätään) niin paljon kuin antaa ymmärtää. Ja lisäksi, kuten TosiFani edellä mainitsee, hänen puheitaan ohjaa liikaa tiettyjen henkilöiden mielistely. Ja toisaalta taas toisten tarkoituksellinen provosointi...

Kyllähän Myllymaa jääkiekosta tietää todella paljon ja tämä kuuluu hänen kommentoinnissaan. Välirikko junnu-Ässien kanssa kuuluu ajoittain puheissa, mutta varsin korrektisti hän on hommansa hoitanut.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Myllymaa jääkiekosta tietää todella paljon ja tämä kuuluu hänen kommentoinnissaan.

En tarkoittanut, että Myllymaa ei tietäisi lajista. Hän on työnsä ja kouluttautumisensa puolesta väistämättäkin lajia oppinut. Myllymaa käyttää termistöä hyvin ja ymmärtää pelaajien teknisenkin puolen teoriaa. Hän omaa myös kyvyn saada perusasiat kuullostamaan ihmeelisemmältä kuin todellisuudessa ovat. Ylipäätään hän vain antaa kuvan, että tuntee asioita ja pelaajia paremmin kuin todellisuudessa tunteekaan. Tätä yritin aikaisemmin sanoa, mutta hieman kärjistetysti myönnettäköön.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja sanon nyt viimeisen kerran Kiilholman reenaamisesta. Ei harjoittele kesäisin todellakaan huonosti. Harjoittelee sen takia joukkueen nuorten kanssa, koska omatoiminen kesä ei Kinulle vaan sovi. Ei saa parastaan irti ilman ohjattua harjoittelua ja ilman joukkuetovereitten läsnäoloa. Eihän joukkueen mukana harjoitteleminen tarkoita laiskaa, vaan että Kinu on tunnustanut itselleen tosiasiat.

Jos vastasit viestilläsi missään määrin minulle, niin en missään nimessä tarkoittanut Kiilholman olevan huono harjoittelija. Ei tunnollisinkaan, mutta samaa mieltä, että "pelaamalla kuntoon"-puheet ovat sitä itseään. Tarkoitus oli vain puuttua näihin juttuihin Myllymaan puheista ja siihen, että ne olisivat mitään absoluuttisia totuuksia.

Tosiasia kylläkin on, että tunnollinen harjoittelija joutuu tekemään paljon myös omatoimisesti, joten siinä mielessä tuo kyllä on Kiilholman "heikkous" mitä harjoittelemiseen tulee. Enkä nyt puhu vain kesän omatoimisesta jaksosta, vaan pelaajien vapaa-ajasta ylipäätään. Sama toki pätee niin moneen muuhunkin kiekkoilijaan, että saivartelua sinänsä.

Ja Mika Toivola teki just Kinun kanssa kahden vuoden jatkon. Loistava sopimus, mutta eihän Toivolalle mitään posia anneta.

Hyvä jatkosopimus ja kuulemani mukaan sopivan hintainen. Nämä viimeaikaiset paluumuutot (Kiilholma, Kuparinen, Marjamäki) eivät ole ylipäätään tehty rahastusmielessä.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Mistä tällainen juontaa juurensa? Itse en kyllä miehestä tiedä sitten juuri yhtään mitää (en edes tiedä onko ollut jossai valmennusroolissa, vai mikä hänet Ässiin sitoo), mutta mielelläni kuuntelen Nelosen lähetyksissä aina Myllymaata. Mielestäni hyviä kommentteja nimenomaan pelillisiin, sekä pelitapaan liittyvissä asioissa. Taustoja en tosiaan häneltä tiedä, mutta asiantuntevilta kommenteilta vaikuttaa ainakin omiin korviin.

Olet ilmeisesti nuoremman luokan fani, jos et Myllymaan historiaa tunne. Taisi olla lähemmäs parikymmentä vuotta Ässien junioripäällikkö. Irtisanottiin ja taisi riitauttaakin tämän. Oli ristiriitainen hahmo ja sai paljon kritiikkiäkin, mutta ei se tainnut paljon vaihtamisesta parantua. Ainakin valitusta on kuulunut korvaajastakin.

Kiilholma on pelannut hyvin. On kavereissa puutteita, mutta aika aliarvostettu on kyllä fanien keskuudessa.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
En voi olla lainaamatta omaa kirjoitustani viime perjantailta:

Välillä Kinu loistaa... ...Ehkä huominen Lugu vielä Kinun sytyttää, mutta tulevan tiistain Blues -ottelussa on jo suuri vaara, että ajatus alkaa karkailla johonkin poikien pilkkireissun, joulusiivouksen ja vaimokullan välimaastoon...


Laiskan kapteenin on Jasseri joukkueelle valinnut. Kiilholma ei ole mikään luontainen johtaja, mutta ei hän myöskään edes yritä kantaa vastuuta.
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mites Kiilholman peli tänään kapteenina ja joukkueen sytyttäjänä taisteluun noin niinkuin teidän muiden mielestä me i? Olen varmaan jo jäävi kommentoimaan koska palautteen mukaan en pysty neutraalisti tämän jantterin pelejä katsomaan. Kysyn näin ihan niin kuin mielenkiinnosta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiilholma on näköjään on off pelaaja. Off tarkoittaa sitten sitä että selkä suorana helvetin hitaalla vauhdilla pitkin kenttää. Tänään oli taas esimerkillinen kapteeni, ei taistellut eikä tehnyt juuri mitään. Meni siellä muiden mukana...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä tämä tappio menee vain ja ainoastaan Kiilholman piikkiin. Paska kapteeni. Hö.
 
Kyllä tämä tappio menee vain ja ainoastaan Kiilholman piikkiin. Paska kapteeni. Hö.
Kiitos kerkesit ensin.

Kinu oli tänään paska mutta niin oli koko joukkue. Nyt, kun Kinu on haukuttu pystyyn niin voidaankin seuraavaksi mennä haukkumaan yhdessä ne koko joukkueen muut pelaajat. Hei Saarela olit ihan ripulia, kun et tehnyt siitä tuhannen taalan paikasta. Samoin Kärki yksin läpi ja ei maalia, kunnon puukäsi. Mullanekin taas sama vanha ECHL-mies. Läpi oli mutta ei tee mistään. Udekin espoolaisena antaa siellä 200k palkalla Bluesille ilmaisia lahjamaaleja.

Koko joukkue oli tänään paska. Ei peli tänään Kinuun ratkennut toisin kuin ketjun kommenteista voisi luulla. Ärsyttää tällainen puusilmäisyys tiettyjen nimimerkkien kirjoituksissa. Arvostella pitää mutta tällainen kuran kaataminen yhden jätkän niskaan, joka ei todellakaan ollut se joukkueen paskin, on mielestäni kohtuutonta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mun mielestä kapteenin pitää olla esimerkki tai tehdä jumalauta edes jotain siellä, Kiilholma on näissä peleissä liian usein ensimmäisenä se jolta selkä suoristuu. Tänäänkin yksi tilanne kuvasti paljon, Kiilholman kenttä hyökkäsi, menetti kiekon ja kun piti polkea omiin päin, Juha meni vaihtoon. Ojamäki ja Kärki painoivat omiin päin tekemään hommia menetyksen jälkeen.

Kiilholma on nyt valitettavasti joukkueen ykkössentteri ja kantaa ykkössentterin vastuun. Näissä peleissä kun pelataan 6p otteluita, pitää olla esillä ja ratkoa pelejä. Joskus pitää loistaa esillä sieltä paskan seasta.

Koko joukkue oli paska, kyllä ja kaikki ansaitsevatkin kuraa niskaansa.
 

Ribals

Jäsen
Kiilholma ei missään nimessä ole ollut tällä kaudella huono, tänään koko joukkueen suoritus oli ala-arvoinen. Mutta kapteenin C-kirjain saisi olla jollain muulla. Tämän hetken esityksillä (on pois kylläkin nyt) kirjain kuuluisi Masille. Kiilholma ei ole (tai ainakaan siltä kentällä näytä) johtaja. Kupru tai Masi parempia vaihtoehtoja, mutta tällä mennään.

Se, että koko lasti kaadetaan aina häviön jälkeen Kinun päälle on väärin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mun mielestä kapteenin pitää olla esimerkki tai tehdä jumalauta edes jotain siellä, Kiilholma on näissä peleissä liian usein ensimmäisenä se jolta selkä suoristuu.

Kiilholma on nyt valitettavasti joukkueen ykkössentteri ja kantaa ykkössentterin vastuun. Näissä peleissä kun pelataan 6p otteluita, pitää olla esillä ja ratkoa pelejä. Joskus pitää loistaa esillä sieltä paskan seasta.

Kuten viestisi antoi ymmärtää, ei Kiilholma ole sellainen ykkössentteri joka yksilöpanoksellaan tekisi ihmeitä muun joukkueen kyntäessä. Eikä pelaaja muutu automaattisesti paremmaksi sen perusteella, mikä on palkkapussi tai mihin ketjuun sijotetaan. Eiköhän kaikkien vuosien jälkeen kaikki tiedä mitä Kiilholmalta saa: mukiinmenevä joka paikan höylä, jollasia joka jengi tarvitsee.

Siinä oot kyllä oikeessa, että C-rinnassa ei voi olla merkkejä ryhdittömyydestä tai työetiikan puutoksesta. Ei toki saa antaa sekottaa omaa peliäänkään, tai yrittää liikaa. Toki, kun muistellaan alkukauden kiertävä kapteeni -sekoilua, mitä voidaan odottaa. Johtaja-aines istuu katsomossa tällä hetkellä.
 

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun ei ratkaistu peliä Bluesia vastaan ekassa erässä, niin toiseen erään iski väsy Kinuun ja lähes kaikkiin muihinkin. Kapealla materiaalilla mennään. Mutta huomenna on uusi mahdollisuus. Positiivinen sellainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös