Joukkueen rakennus kaudelle 2015–2016

  • 691 111
  • 3 856

The Rock

Jäsen
Hankittiin kylläkin "kakkos-kolmos" sentteriksi, mutta ei toki sitä tosiasiaa muuta, että ollut täysi turhake. Tosin tilalle pitäisi sitten joku hankkia. Kuparisen paluu ei riittäisi. Ruotsalainen ei ole vielä valmis täyteen liigakauteen. Ja kehittää hänen parhaita ominaisuuksiaan nuorten liiga paremmin.

Käsi ylös virheen merkiksi. Ketutus Mullanen eiliseen peliesitykseen sumensi ilmiselvästi pääkopan, eikä ajatus kulkenut riittävän sutjakkaasti, kun kaveria "ykkössentteriksi" tituleerasin.

Näkökantani on kuitenkin edelleen se, että tämä turisti tulisi ohjata nopeasti luiskaan ja tilalle voisi edelleen kysellä esimerkiksi Antti Kerälää (jos vain sopii Rockyn pirtaan), sillä kyseessä on kertaluokkaa tai jopa kahta parempi pelimies kuin Mullane, enkä usko Kerälän palkkapyynnönkään olevan mikään järkyttävä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Valmentajaa ei kuitenkaan vielä vaihdeta, niin pelaajia kiertoon ihan sumeilematta, vaikka vähän kustannuksia tulisikin. Gratton ja Kallella eivät ansaitse sopimusta, Mullane ja Semir...luulisin, että pelaavat sellaisella hintalapulla, että parempiakin löytyy samalla rahalla aivan varmasti. Ongelmana tosin on, että jos kukaan ei halua vaihtokauppoja tehdä, tulee sopimuksen purkamisesta kuluja. Jotain pitäisi joka tapauksessa tehdä ennen kuin on myöhäistä! Kymmenen tappiollisen vieraspelin jälkeen, junan kääntäminen on jo todella vaikeaa.
Vai olisiko sittenkin halvempi vaihtoehto laittaa koutsi pois ja ottaa vaikka Suikkasen Kaitsu penkin taakse nyt saman tien...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mullane vaikuttaa hieman liian pehmeältä, tuntuu jatkuvasti olevan perseellään ja menettää kiekkoja puhtaasti fyysisen puolen puutteiden takia.

Mullanen liike ja pelikäsitys riittää kyllä liigaan (ainakin tuohon omaan rooliinsa), siitä ei ole kiinni, vaan ongelma on juurikin tämä: kaveri ei ole "hieman liian pehmeä", vaan aivan uskomattoman pehmeä! Ja ikävä kyllä se saa hänet nyt tosipeleissä näyttämään huonommalta kuin onkaan, harkkapeleissä olin kuitenkin minäkin (kuten palautteen mukaan myös valmennusjohto) ihan vaikuttunut Mullanen esiintymisestä. Pehmeys vain näkyi jo silloinkin..

Mitä sitten tälle puolelle on tehtävissä, niin..
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Palkkakuiteista ei ole tietoa, mutta tuskin Mullanen tili niin iso on, että mitään säästöä tulisi, jos "vaihdettaisiin" Keräseen? Keränen nyt kuitenkin näyttöpaikkansa sai, eikä sitä käyttänyt. Samoin Hupi on kyllä moneen kertaan nähty. Hyvää, mutta tehotonta pörräämistä. Semir on mulle ollut suurin pettymys, koska jonkinlaisena nimimiehenä varmaan kohtuullisesti tienaa.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Mullanella menee vielä hetki että saa sovitettua pelinsä isoon kaukaloon. Harvoin päässyt vielä käyttämään nopeuttaan hyväksi, kun vaihdosta tulleessaan piiputtaa itsensä heti hapoille. Eiköhän se pian opi mitä pitää tehdä milloinkin ja säästyy vähän energiaa myös hyökkäämiseen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos jotakuta tuosta joukkueesta lähdetään ulostamaan, niin osoittaisin kyllä ensimmäiseksi sormella "ykkössentteri"-Mullanea.

Mullanella on soppari ja häntä ei kukaan Ässistä ulos osta. Siinä mielessä ollaan todella kaukana siitä, että Ässät kaverista luopuisi. Ja paikkaajaan palaisi vielä lisää rahaa. Nämä try-out hyökkääjät ovat ainoita joita Ässät voi vaihtaa parempiin pelaajiin järkevillä taloudellisilla satsauksilla.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nykyrosterissa kun Mullane vaihtuisi Kerälään ja Kallela tai vaikka Gratton (koska molemmat try-outilla) vaihtuisi Hupiin, ei mun mielestä huonompaan suuntaan menisi. Mutta, turha tätä on pohtia, Kerälä on liian kallis ja Hupi ei täällä tule pelaamaan, mietityttää silti...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eka kausi euroopassa ja isossa kaukalossa, ei nyt 4 pelin jälkeen vielä ulosteta Mullanea.

Kallela sen sijaan voi vaikka vaihtaa maisemaa. Ei mitään käyttöä. Osaa varmasti tehdä maalin, mutta ei pääse paikoille kun on niin pehmeä kamppailuissa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Osaa varmasti tehdä maalin, mutta ei pääse paikoille kun on niin pehmeä kamppailuissa.

Tämä on syy miksi tälläkin hetkellä on try-outilla. Mestiksessä varmasti tekisi kovia tehoja mutta Liigassa pitäisi pystyä paremmin vastaamaan kaksikamppailuihin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mullanelle aikaa, eiköhän se totuus sitten ilmene. Potentiaalia kuitenkin on ja analysoidaan tarkemmin vaikka kotiavauksen jälkeen, mihin on pystynyt.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kyllä se Mullane sieltä tulee vielä. Ei ole ainakaan ollut itselle minkäänasteinen floppi, ei vain ole päässyt vielä pisteille. Aika näyttää miten hyvin tehoja alkaa tulla.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Kallelalle on käymässä samalla tavalla kuin monella muullakin vähän pienikokoisemmalla junnutähdellä. Taitopuoli on kyllä kohdallaan ja luistelu on mallikasta ja sillä pärjätään vielä juniorisarjoissa erinomaisesti, mutta miesten peleissä tilaa on vähemmän ja miehet isompia, joten pelkät vahvuudet eivät enää riitäkään. Kokoa ja kaksinkamppailuvoimaa tarvitsisi olla enemmän, jotta Kallela voisi tehdä tulosta Liigasta. Alemmissa ketjuissa hänelle puolestaan ei ole mitään käyttöä. Kallela on ollut ihan hyvä kokeilu, mutta taso ei vain riitä tällä hetkellä. Mestiksessä olisi sen sijaan varmasti kova kaveri.

Mullanen kohdalla kärsivällisyys lienee valttia. Peli näyttää varmasti paremmalta kauden puolessavälissä, kunhan Mullane on tottunut eurooppalaiseen pelityyliin ja Liigan vauhtiin. Hansenillakin kesti aikansa oppia Liigan tavoille, mutta nyt meno näyttää jo hyvältä. Ykkössentteriksi Mullanesta sen sijaan tuskin tulee olemaan missään vaiheessa, mutta hänestä voi vielä tulla oikein hyvä keskushyökkääjä toiseen ja kolmanteen ketjuun.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Ei tosiaan vakuuta Kallelan kaartelu millään tavalla. Luistelu on ihan mallikasta, mutta suoraluistelussa on jopa hidas tuon kokoiseksi. Saa olla tarkkana että erottaa kaverin jäältä. Kuten yllä sanottu, kun ei riitä, niin ei riitä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni on hölmöä haukkua täällä vuorollaan jokainen pelaaja. Vaikuttaa sille, että valmennuksen ja pelaajien yhteistyö ei oikein toimi ja n. kaikki alisuorittaa.

Vahvat kamppailupelaajat sopivat Rockyn pelikirjaan. Marjamäki ja Kuparinen??? tuovat vahvistusta tälle osastolle ja varmasti jonkun näköisen piristysruiskeen peliin. Se, onko Ässien järkevä rakentaa pelitapa tukemaan näiden pelaajien vahvuuksia, onkin aivan toinen juttu. Mielestäni alun perusteella se ei tuloksen tekemisen kannalta ole kovinkaan fiksua.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Mielestäni on hölmöä haukkua täällä vuorollaan jokainen pelaaja. Vaikuttaa sille, että valmennuksen ja pelaajien yhteistyö ei oikein toimi ja n. kaikki alisuorittaa.
Tuo nyt on aika kaukana haukkumisesta. Kallelan riittämättömyys ei johdu pelitavasta tai pelaajien ja valmentajien yhteistyöstä.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mielestäni on hölmöä haukkua täällä vuorollaan jokainen pelaaja. Vaikuttaa sille, että valmennuksen ja pelaajien yhteistyö ei oikein toimi ja n. kaikki alisuorittaa.

Onko mestis-tason joukkueen vika ettei peli kulje? Ei joukkue mielestäni ylisuorita, vaan suuri osa jengistä pelaa kohtuuttoman suuressa roolissa. Syyllisiä ovat ne elimet, jotka tämän miehistön ovat kohtalaisella budjetilla onnistuneet. Kaikki muutkin joukkueet voisivat selitellä rikkonaista ja päämäärätöntä kokoamista esim KHL:llä. Ässillä ei ole edes Sportin tasoisia profiilipelaajia. Tämän vuoden ulkkarit ovat täysi vitsi, kuten vaikkapa Mullane. Vance on ollut hyvä, mutta eilisen kaltaisia lapsuksia ei anneta anteeksi edes B-junnuissa. Mihinkään erikoistilanneharjoitteluun Ässillä on tuskin edes aikaa, kun kaikki resurssit menevät jääkiekon perus yksilötaitojen opettamiseen. Joukkueen fyysisyys on tällä hetkellä pelkkä myytti, sillä syöttötaito ja reagointi ei riitä kuin hädintuskin KOOKOO:ta vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo nyt on aika kaukana haukkumisesta. Kallelan riittämättömyys ei johdu pelitavasta tai pelaajien ja valmentajien yhteistyöstä.
Ei tuo ollut varsinaisesti osoitettu sinulle. Rocky ei tunnu saavan oikein yhdestäkään meidän taitopelaajasta parasta irti. Itse en ainaan usko siihen, että koko meidän nuorisokaarti on hitaita, löysiä ja syöttötaito on d juniori tasoa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko mestis-tason joukkueen vika ettei peli kulje? Ei joukkue mielestäni ylisuorita, vaan suuri osa jengistä pelaa kohtuuttoman suuressa roolissa. Syyllisiä ovat ne elimet, jotka tämän miehistön ovat kohtalaisella budjetilla onnistuneet. Kaikki muutkin joukkueet voisivat selitellä rikkonaista ja päämäärätöntä kokoamista esim KHL:llä. Ässillä ei ole edes Sportin tasoisia profiilipelaajia. Tämän vuoden
"Onko mestis-tason joukkueen vika ettei peli kulje? "

Tämä ajattelutapa on kaiken pahan alku.

Voisiko auttaa jos valmentaja uskoisi joukkueeseen sen verran, että antaisi sen pelata ihan normaalia, luovaa ja iloista kiekkoa. Sellaista tuo meidän nuoriso on tottunut pelaamaan. Kokenut soturikaarti osaa mukauttaa peliään varmasti paremmin.
 
Viimeksi muokattu:

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Jotain joukkueen tilasta kertoo sekin, että kapteeniksi nimitettiin Kiilholma! Siitäkö junnujen pitäisi repiä oppia?! Äijä ei treenaa kesäisin juuri lainkaan ja on tammi-helmikuussa siinä kunnossa, että hänestä on jotain hyötyä joukkueelle! Pelillinen anti on senttereistä heikointa! Mielestäni Mullane ja Kiilholma pitäisi vaihtaa päittäin ihan jo senkin takia, ettei Kiilholman vauhti riitä mihinkään! Ja Semir helvettiin ylivoimalta!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jotain joukkueen tilasta kertoo sekin, että kapteeniksi nimitettiin Kiilholma! Siitäkö junnujen pitäisi repiä oppia?! Äijä ei treenaa kesäisin juuri lainkaan ja on tammi-helmikuussa siinä kunnossa, että hänestä on jotain hyötyä joukkueelle! Pelillinen anti on senttereistä heikointa!

Niin, mitenkäs minäkään nyt en kyllä Kilua kapteenina näe parhaalla tahdollakaan. Kapteeniksi pitää valita pätevin, eikä se joka nyt vain sattuu olemaan porilainen. Vai todettiinko sitten ettei asialla ole muka väliä, koska homma on joka tapauksessa vain pätkätyö, kunnes Kuparinen palaa.. sitä paitsi tällä menolla kausi on ohi jo hyvissä ajoin ennen kuin Kuparinen palaa, joten johtajuutta kysytään nyt eikä sitten vuodenvaihteessa
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jotain joukkueen tilasta kertoo sekin, että kapteeniksi nimitettiin Kiilholma! Siitäkö junnujen pitäisi repiä oppia?! Äijä ei treenaa kesäisin juuri lainkaan ja on tammi-helmikuussa siinä kunnossa, että hänestä on jotain hyötyä joukkueelle! Pelillinen anti on senttereistä heikointa! Mielestäni Mullane ja Kiilholma pitäisi vaihtaa päittäin ihan jo senkin takia, ettei Kiilholman vauhti riitä mihinkään! Ja Semir helvettiin ylivoimalta!

Pakko olla samaa mieltä.

Joukkueen "esimerkinnäyttäjäksi" valitaan Kinu, joka on surkeassa kunnossa. Tämä on aika erikoinen viesti myös kannattajille.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä Rockyn ratkaisut tuntuu vähän väliä siltä ettei valitettavasti ole enää ihan kartalla. Alun alkaen kapteenikikkailu, okei fanin näkökulmasta mielenkiintoinen ratkaisu, joukkueen sisällä varmasti erikoinen temppu. Sitten lopulta kapteeniksi Juha Kiilholma joka on näyttänyt persettä ammattiurheilijan elämälle jo kaksi kesää putkeen. Joukkue on täynnä nuoria eteenpäin pyrkiviä pelaajia ja Kiilholmaltako pitäisi oppia ammentaa? Jos Kinu jossain voi neuvoa niin siinä miten liigapörssissä pärjätään.

Jotain positiivista, ylivoimaa pelattiin neljällä hyökkääjällä ja muutenkin erikoisketjuilla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko jollakin tarkempaa tietoa, miten kapteeni on valittu? Onko valinnan suorittanut valmentaja vai pelaajat? Kiilholman täytyy ainakin nostaa tasoaan, koska joutuu roolissaan valokeilaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kiilholman täytyy ainakin nostaa tasoaan, koska joutuu roolissaan valokeilaan.

Kyllähän Kiilholma varmasti parantaa, "pelaamalla kuntoon tjsp". Suuri kysymys onkin, miksi kaveri on taas samassa jamassa kuin viime kauden alussa.

Kaikki eivät tietenkään voi olla Uusitaloja, se on selvä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Kiilholma varmasti parantaa, "pelaamalla kuntoon tjsp". Suuri kysymys onkin, miksi kaveri on taas samassa jamassa kuin viime kauden alussa.

Kaikki eivät tietenkään voi olla Uusitaloja, se on selvä.

Kiilholma on aina ollut näennäisharjoittelija, joka tekee vain sen mitä on pakko. Rehellisesti sanottuna, hänen tilanteessa ei yllätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös