Joukkueen rakennus kaudelle 2014–2015

  • 662 561
  • 2 641

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ketä korvaa ja millä rahalla Sillanpään ja Mutasen? Olivat kuitenkin Ässille aika halpoja miehiä jos nyt lähtevät niin kuin vahvasti näyttää.

Oleellisia kysymyksiä. Mutasen kohdalla esimerkiksi (etenkin nyky-Mutasen joka kaiken muun hyvän lisäksi tekee vielä pisteitäkin) puhutaan kuitenkin tietyssä mielessä lähes korvaamattomasta pelaajasta. Itse en osaa äkkiseltään nimetä yhtäkään pelaajaa ainakaan samasta hintaluokasta, joka korvaisi Mutasen samassa roolissa..

EDIT: jatketaanpa maalivahtiasialla. Sanoin aiemmin näkemyksenäni, että Ässät jatkanee vuorenvarmasti samalla maalivahtikaksikolla myös ensi kaudella, koska tuolloin kuitenkin Rinteelle haetaan sitä isompaa läpimurtoa. Tämä lienee päivänselvä suunnitelma organisaatiolla, mutta tietenkin sillä edellytyksellä, että Riksmanin kunto sallii sen. Ja nythän saattaa kyllä olla se tilanne, että Riksmanin jatkoa täytyisi harkita uudelleen näiden taas kerran ilmenneiden salaperäisten vaivojen takia.. Rinne tarvitsee kuitenkin ensi kaudeksi parikseen selkeän selkänojan

JOS Riksmanin sopimus pitäisi purkaa, niin mielenkiintoinen kysymys olisikin että minkälaisen aisaparin Rinne tällöin tarvitsisi ensi kaudeksi? Kekki ei ole vaihtoehto, eikä liioin esimerkiksi minkään Korpisalon raahaaminen Poriin, sellaisella tandemilla ei vaan voisi lähteä kauteen. Ennemminkin kyseeseen tulisi jonkinlainen liigatasolle perusvarma "yleismies" tyyppinen maalivahtipari Rinteelle, kotoisesta liigasta vapautuvista miehistä esimerkkeinä vaikkapa Wiikman (jolle tulee vuorenvarmasti lähtö Jokereista) tai Hostikka. Tai sitten, miltä kuulostaisi Kilpeläisen naaraaminen Sveitsi takaisin Poriin, koska on kuitenkin tällä haavaa vapautumassa? Kuinka monen Ässiin Kilppari vielä mahtuisi? Ja tietysti suuri kysymys kuuluisi, olisiko Eerolla itsellään enää mitään paloa edes palata Poriin.. ja taisipa jokin huhu olla sitä paitsi viemässä häntä ensi kaudeksi KalPaan, eli kotikontujen suuntaan olisi hänenkin mieli..

Noh, ennen aikaista tämä kaikki sikäli, että Riksmanin tilanne on auki. Mutta mukava näitä on pyöritellä, näin leppoisana sunnuntaina..
 
Viimeksi muokattu:

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rinteen kaveriksi voisi tulla lähinnä esim. Tuokkola, Wiikman tai Kilpeläinen. Hostikkaan en ihan niin suuresti luottaisi. Tuomas Tarkin soppari loppuu ja Tepsissä molempien (Norrena ja Hostikka). Tarkki lienee liian kallis, eikä varmaankaan edes haluaisi tänne, Norrena on jo muutenkin syvällä Tepsissä ja tuskin edes pelaa ensi kaudella. Vähiin käyvät vaihtoehdot. Kilpeläinen olisi mielestäni ykkösvaihtoehto. Jos ja kun Sillanpää lähtee, tulisiko paluumuuttajana Ruisma, ei Mate vaan Kristian ;) Sentteriosastolle voisi yrittää sitä Kuparistakin. Oma rosteriehdotus ensi kaudelle.

Kilpeläinen, Rinne

Lähteenmäki-Kuparinen-Ahtola
Santavuori-Niemi-Smith
Blomqvist-Heino-Elo
Paalanen-Ruisma-Huhtanen

Uusitalo-Taimi
Marttinen-Lindbohm
Parkkonen-Sammalkangas
Parikka-Kojo
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuomas Tarkin soppari loppuu ja Tepsissä molempien (Norrena ja Hostikka). Tarkki lienee liian kallis, eikä varmaankaan edes haluaisi tänne, Norrena on jo muutenkin syvällä Tepsissä ja tuskin edes pelaa ensi kaudella.

Tarkki jatkaa JYPissä kauden 2014-15 + optio kaudesta 2015-16.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime vuosina paremmat onnistumiset maalivahti rintamalla on tulleet nuorilla maalivahti kaksikoilla:
2009-10 Rynnäs (22v) & Kilpeläinen (24v)
2010-11 Kilpeläinen (25v) & Järvenpää (21v)
2011-12 Raanta (22v) & Järvenpää (22v)
2012-13 Raanta (23v) & Järvenpää (23v)
Nämä kokeneet selkänojat ovat taas olleet vähintäänkin pettymyksiä:
2007-08 Kilpeläinen (22v) & Kapanen (33v)
2008-09 Kilpeläinen (23v) & Duba (27v) & Karjalainen (28v)
2013-14 Rinne (23v) & Riksman (36v)
Itsellä usko että nuori maalivahtiteami toimisi paremmin. Urallaan samassa kehitysvaiheessa olevien maalivahtien harjoittaminen on helpompaa ja rinnakkainen kehittyminen kirittäisi molempia vahteja. Itselle maistuisi Rinteen (24v) parina toinen nuori lupaus, vaikka juurikin Korpisalo (20v).
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Ottaen huomioon nykyisten pelaajasopimuksien kestot & kitsaan Kulta Into Pii Hirsimäen kirstunvartijana, yrittäisin rakentaa Ässät ensikaudelle jokseenkin seuraavaan muotoon Mr. K. Takon suhteita & Dallas-yhteistyötä hyväksikäyttäen.

"Toby Petersen" - "Justin Dowling" - Austin Smith
Sami Lähteenmäki - Mika Niemi - Tuomas Huhtanen
Juho Lammikko - Henri Heino - Eero Elo
Henri Keskilohko - Ville Ahlgren - Oskari Lehtinen
Niko Ojamäki - Jarno Kärki - Oliwer Kaski

"Derek Meech" - "Petteri Lindbohm"
Ville Uusitalo - Tommi Taimi
Jyri Marttinen - Tapio Sammalkangas
Valtteri Parikka - Patrik Parkkonen
Markus Kojo - Teemu Vuorisalo

"Niko Hovinen/Ari Ahonen"
Rasmus Rinne
Niklas Kekki

Kovaotteinen "Petersen" pystyisi pelaamaan myös sentterinä ja hyökkäävä pakki Meech tarvittaessa laiturin paikkaa.. Omille junioreille kahteen alempaan ketjuun vaan rohkeasti peliaikaa, niin pojat ehkä joskus kehittyvätkin valmiiksi miesten koviin peleihin. Lindbohmin tyylinen nuori ja kovaotteinen puolustaja olisi hyvä saada kiinnitettyä joukkueeseen, Ässillä on sellaiselle tarvetta, kunnes Kojo on valmis pelaamaan isoja minuutteja ja kantamaan illasta toiseen vastuuta omasta päästä järkälemäisenä stay at home puolustajana. Maalinsuulle ykköstorjujaksi tulee kiinnittää mahdollisuuksien mukaan joku kuluvaan kauteen KHL-pelisopimuksensa päättyvistä suomalaisista vahdeista a`la Ahonen, Hovinen etc..
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jack of Spades: ei tuo kaikilta osin nyt ihan selvinpäin laadittu rosteri ole..

Kakkos- ja kolmosketjut meillä on nyt jo valmiina ensi kaudeksi, enkä ihan Lammikkoa siihen kolmoseen nostaisi, vaan antaisin Ahlgrenin yrittää siinä ensin. Tuollainen koodinimi Dowling voisi mennä jos olisi laituri, mutta koska on sentteri niin otettaisiin sitten ihan pommilla suoraan ykkössentteriksi.. en kyllä lähtisi siihen. Ykkössentteriksi ennemminkin joku alla olevan tyyppinen/tasoinen/taustainen kaveri, niin ei tarvitsisi tiukan budjetin tullessa kyseeseen hankkia aivan mitään "dixonia". Ja tämä on siis myös koodinimi joka kuvastaa sopivaa pelaajatyyppiä, en siis aja takaa juuri tätä nimenomaista heppua..

Yanick Lehoux

Ja jos nyt sitten lähdetään siitä olettamuksesta, että Hagman lähtee, niin yrittäisin sitten kyllä itse saada jotenkin höynäytettyä edes Umicevicin jäämään..
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kannattaa muuten huomioida että Lammikolla ei ole sopimusta ensi kaudeksi. Voi olla että lähtee esimerkiksi Kanadan juniorisarjoihin tai sitten johonkin toiseen liigajoukkueeseen. Aika paljon riippunee siitä seurasta joka pojan varaa.

Ja ihan rehellisesti, nämä "ei mahdu ensi kaudella kolmosketjuun" -puheet voivat olla omiaan kertomaan pojalle että ehkä maisemanvaihto kannattaa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivolalla (jos jatkaa), on melkoisesti hommia. Jos ei nyt ihan säästötalkoisiin aleta, eikä pelata kautta junnuilla, joukkue tarvitsee sen kunnon molarin (Rinteen pariksi), olkoon sitten vaikka se Kilpeläinen. Lisäksi yksi ykköskorin sentteri sekä laituripari ja vielä lisäksi se fyysinen sekä kookas pakki ja kelpaisi tietty se kiekollinen ykköskorin pakkikin myös. Kaikkia paikkoja ei täytetä huipuilla, mitään Hagmaneja tänne ei ens kaudella saada, mennee melkoiseksi hakuammunnaksi. Jos senttteriosasto olisi mallia Kupru, Niemi, Heino ja Ruisma, niillä mentäisiin ihan hyvin. Pakistoon ottaisin lisänä sen Lindbohmin ja tuollaisen Cohenin tyyppisen rightin pakin. Laituriosastolle tietty saapuu (jos Peksi jatkaa) Marko Anttila ja oikeesti, se Masinkin soppari loppuu Ilveksen kanssa tähän kauteen, se äijä kotiin, mutta taitanee ura olla jo ohi. On kyllä mielenkiintoista miettiä jo sitä, kun ensi kaudenkin avausta aiomme olla katsomassa Raumalla, kuka siellä valmentaa ja ketä kentällä kelaa.
 

Nash-ty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sami Lähteenmäki - Mika Niemi - Austin Smith
"Vladimir Dravecky" - "Derek Ryan" - Dragan Umicevic
"Anthony Stewart" - "Darryl Boyce" - Tuomas Huhtanen
Ville Ahlgren - Henri Heino - Eero Elo

Jyri Marttinen - "Brett Lebda"
Patrik Parkkonen/Markus Kojo - Tommi Taimi
Ville Uusitalo - Tapio Sammalkangas

"Harri Säteri"
Rasmus Rinne
Niklas Kekki

Dragan Umicevicin kiinnitys olisi todella hyvä asia, koska viime kaudella kun tuli katseltua pari Bluesin peliä niin huomasin Draveckyn, nopea ja hyvä laukaus tulee heti mieleen Zaborsky, voisi korvata Hagmanin. Derek Ryan taas on ollut sensaatiomainen Itävallan liigassa, arpa tietenkin sm-liigaan, mutta tuskin kovin kallis olisi. Anthony Stewart ja Darryl Boyce toisivat kovuutta kokoonpanoon.
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nash-ty: Derek Ryania itsekin olen katsellut näistä Euroopan pohjoisamerikkalaisista sillä silmällä, että onpa kyllä tapaus. Olisi aivan äärimmäisen mielenkiintoinen kaveri nähdä kotoisessa liigassa. Väitän, että vaikka kyseessä miten on "vain" Itävallan sarja, niin noin käsittämättömän ylivertainen (voinee ihan luvan kanssa käyttää sanaa ylivertainen) pelaaja olisi aika seppä myös täällä. Vertailuna, vaikka pakki onkin, esimerkiksi Heshkalla on sekä liigasta että KHL:stä parempi pistekeskiarvo kuin Itävallasta, vaikka asian pitäisi kaiken järjen mukaan olla toisin

Ryanilla näyttää toki olevan sopimus myös ensi kaudesta Villacheriin, joten tämä keskustelu voidaan sikäli lopettaa ennen kuin se tämän enempää ehtii alkaakaan..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Anthony Stewart ja Darryl Boyce toisivat kovuutta kokoonpanoon.

Anthony Stewart


"A huge power forward who can skates well for a big guy. Owns a hard shot and decent hands. Can hit really hard."

Jos mainospuheet pitävät paikkansa niin tälläinen kaveri kelpaa aina Ässiin. Kaverihan sai juuri lähdöt Gotteronista niin olisi saatavilla näytille jo tälle kaudelle...noin niinkuin ensi kautta ajatellen.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Ensi kauden valmentajakuviot ovat kyllä kinkkiset. Vaikka pelissä onkin havaittavissa viime aikoina hyviäkin vaiheita, niin joka pelissä tulee myös käsittämättömän huonoja jaksoja. Pelillisesti Virran jatko ei olisi minulle mikään ihan mahdoton ajatus, mutta joukkueen uskottavuuden kannalta jatko ei voi tulla kyseeseen. On vaarana, että niin kannattajien kuin sponsoreidenkin keskuudessa reagoidaan asiaan ja yleinen apatia on vallitseva olotila. Niin ei vaan saa päästää tapahtumaan. Uudella valmentajalla saadaan karistettua tämän kauden paska fiilis ja kauteen voitaisiin lähteä taas raikkaammalla ilmeellä.

Valmentajakuvio ei ratkea pelkästään Virran kenkimisellä. Mitenkä mahtaa olla esimerkiksi Karppisen sopimuksen keston kanssa, käsittääkö se vielä ensi kaudenkin. Jos koko troikka joudutaan pistämään pihalle kesken sopimuskausien, niin siinä harmaantuu kyllä Sulokin ihan silmissä. Voi tietysti olla, että mahdollisessa Rautakallio-kuviossa Pekalle kelpaisi nykyiset apuvalmentajat. Joka tapauksessa Karppisen suhteen odotukset oli aika kovat, kun mies oli tehnyt hyvää työtä ja saanut A-junnut menestymään niin Kuopiossa kuin Tampereellakin. Voi myös olla niin, ettei apuvalmentajan rooli vaan yksinkertaisesti istu hänelle. Ehkä tästä kaudesta jää myös se oppi, että valmennusessa pitää olla henkilökemialtaan toisiaan tasapainottavia elementtejä. Siitä ei tule mitään, että kaikki ovat luonteeltaan vaativia ja kireitä tyyppejä, jonkun pitäisi osata myös keventää mielialoja synkkinä hetkinä.

Fysiikkapuollla Vuorenmaa vastaa voimaharjoittelusta, mutta mietityttää, mitenkä fysiikkapuoli muuten hoidetaan nyt ja jatkossa. Ainakin viime aikoina on ollut havaittavissa, ettei liike riitä kolmanteen erään.
 

Nash-ty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nash-ty: Derek Ryania itsekin olen katsellut näistä Euroopan pohjoisamerikkalaisista sillä silmällä, että onpa kyllä tapaus. Olisi aivan äärimmäisen mielenkiintoinen kaveri nähdä kotoisessa liigassa. Väitän, että vaikka kyseessä miten on "vain" Itävallan sarja, niin noin käsittämättömän ylivertainen (voinee ihan luvan kanssa käyttää sanaa ylivertainen) pelaaja olisi aika seppä myös täällä. Vertailuna, vaikka pakki onkin, esimerkiksi Heshkalla on sekä liigasta että KHL:stä parempi pistekeskiarvo kuin Itävallasta, vaikka asian pitäisi kaiken järjen mukaan olla toisin

Ryanilla näyttää toki olevan sopimus myös ensi kaudesta Villacheriin, joten tämä keskustelu voidaan sikäli lopettaa ennen kuin se tämän enempää ehtii alkaakaan..

Jepp, Ramzi Abid tuli kanssa Itävallan liigasta ja vielä todella paljon huonommilla tehoilla 21 + 25 = 46, JYPssä kuitenkin heti ensimmäisellä kaudella 22 + 20 = 42. Sen verran vilkuilin tuolta Itävallan liigan omilta sivuilta, että Derek Ryanin oikea pituus on oikeasti 186cm eikä 178cm mikä eliteprospectsin sivuilla on, joten jos tämä pitää paikkansa niin on ihan hyvä kokoinenkin. En usko, että Ryanin sopimuksen ulososto olisi kovin kallista, mutta tällaista ei paljoa harrasteta Suomessa.

Mutta John Hughes olisi ensi kaudeksi vapaa siirtymään mihin ikinä haluaakin, eikä tuo 2 pistettä vähemmän kuin Ryanilla kauheen suuri ero ole. Voisi olla myös ensi kaudeksi varteenotettava vaihtoehto.
 
Viimeksi muokattu:

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Mutta John Hughes olisi ensi kaudeksi vapaa siirtymään mihin ikinä haluaakin, eikä tuo 2 pistettä vähemmän kuin Ryanilla kauheen suuri ero ole. Voisi olla myös ensi kaudeksi varteenotettava vaihtoehto.

Vaikuttaa kyllä pätevältä hyökkääjältä. Ihmettelen kyllä suuresti mikä on sen takana, että kaveri pelaa Itävallassa ja muissa rupuliigoissa, koska pisteiden valossa on sinne melkein ylivoimaisen hyvä pelaaja. Eikö ole kunnianhimoa vai mitä? Luulisi, että noilla pisteillä kyllä ihan laadukkaat liigat ja niiden seurat olisivat kaverista kiinnostuneet.

En taustoista sen enempää tiedä, mutta heräsi vain iso kysymysmerkki tästä.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Omat kauhuskenaariot on että, Virta jatkaa ja Sillanpään korvaaja on Tapio Laakso, joka on ollut Pekan selänpesijänä Kuopiossa ja Turussa. Toivottavasti ei ole tulossa Ässiin. Lähteenmäki-Niemi-Smith on valmis ketju ensi kaudeksi eli yksi kokonainen kärkiketju tarvitaan. En usko että Umi jää jos Virta jää. Heinosta ei ole mielestäni johtamaan ykköstä, vaikka on hyvin pelannut viime pelit siinä. Mutasen korvaajia on mestis täynnä. Ulkomaalainen ykkössentteri ja siihen laiturit+2 kovaa rightin pakkia pitää pystyä hankkimaan. Siis nimellisesti ja tehollisesti kovaa. Fyysisesti ei tarvitse olla kova, koska nykyliigassa on taklaaminen ja hanskaaminen kielletty.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Yhtään kunnollista huhua ei taida olla vielä sisäänpäin? Ulospäin menossa ainakin Mutanen, Sillanpää, Kreps, Hagman, Umicevic ja Malkamäki.

Riksmanista ei tiedä pirukaan pelaako vai ei ensi kaudella.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Riksmanista ei tiedä pirukaan pelaako vai ei ensi kaudella.

Tämä veskariasia pitäisi ratkaista pikimmiten. Uusi veskari täytyy kaiken järjen mukaan hankkia.

Vai vedetäänkö ensikin kaudella siten, että (ykkösmaalivahti) Juuso klonkkaa osassa pelejä fanien kanssa Isomäkeen vartti ennen matsin alkua?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Omat kauhuskenaariot on että, Virta jatkaa

En mitenkään usko tähän, Virralla ei kerta kaikkiaan ole minkäänlaisia edellytyksiä jatkaa. Se on sitten eri asia, että kuka tilalle..

Lähteenmäki-Niemi-Smith on valmis ketju ensi kaudeksi eli yksi kokonainen kärkiketju tarvitaan. En usko että Umi jää jos Virta jää. Heinosta ei ole mielestäni johtamaan ykköstä, vaikka on hyvin pelannut viime pelit siinä.

Totta, tuo on valmis kakkosketju jolta uskaltaa myös odottaa tehoja, ja vieläpä hyvin maltillisen hintainen. Maltilla lähtisin tämän mahalaskukauden jälkeen kasaamaan myös sitä täysin uusiksi menevää ns. ykkösketjua, ei mitään "dixoneita". Maltilla siksikin, että ensi kauteen voisi sitten lähteä mahdollisesti hiukan leveämmällä rosterilla kuin nämä pari viime vuotta, kun on menty suunnilleen koko ajan 13 hyökkääjällä. Plus että JOS Riksman menee vaihtoon johonkin toiseen veskaan. Tässä ketjuissa mainituista koodinimistä tarkastellen uusi ykkönen voisi olla vaikkapa:

"Yanick Lehoux" - "John Hughes" - X/Umicevic

On totta, että Umi tuskin jää jos Virta jää. Mutta kuten sanoin, epäilen ettei Virta jää, johtoportaassakin tilanne tiedostettaneen, kuten täälläkin on mutuiltu/huhuiltu
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt kun noita fantasiarostereita tulee vähän joka tuutista, niin tulipa mieleeni, että minkähänlainen mahdollisuus olisi saada Kuparinen takaisin kotiin?

Olisi hyvä ykkössentteri Ässiin, vaikka tämä kausi Matilta nyt onkin mennyt ihan reisille.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mielenkiintoinen yhteensattuma että Stewart on lähdössä Gotteronista ja Nikkeä on sinne EP sivuilla oltu siirtämässä ennen Jokeri kontrahtia?? Olisiko Stewart siis tulossa ;)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mielenkiintoinen yhteensattuma että Stewart on lähdössä Gotteronista ja Nikkeä on sinne EP sivuilla oltu siirtämässä ennen Jokeri kontrahtia?? Olisiko Stewart siis tulossa ;)

Eiköhän tälle kaudelle liikenne käy vain ulospäin, ei toimistolla haluta enää tuhlata euroakaan. Eniten ihmettelen, että mitä ne sitä Groulxia vielä Porissa roikuttaa...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Eniten ihmettelen, että mitä ne sitä Groulxia vielä Porissa roikuttaa...

Siksi koska kukaan, siis kukaan, ei osta katsomossa istuvaa kaveria. Niin se vain menee..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Siksi koska kukaan, siis kukaan, ei osta katsomossa istuvaa kaveria. Niin se vain menee..

Joo mutta luulisi sopimus olla mahdollista purkaa "yhteisymmärryksessä". En millään usko, että Danny on niin masokistinen kaveri että nauttisi Porissa notkumisesta, varsinkin kun on ollut niin heikko ettei mahdu edes pelaamaan ja näin ollen yleinen sylkykuppi. Tuskin on montaa selkääntaputtelijaa baareissa...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Joo mutta luulisi sopimus olla mahdollista purkaa "yhteisymmärryksessä". En millään usko, että Danny on niin masokistinen kaveri että nauttisi Porissa notkumisesta, varsinkin kun on ollut niin heikko ettei mahdu edes pelaamaan ja näin ollen yleinen sylkykuppi. Tuskin on montaa selkääntaputtelijaa baareissa...

Kyllä ainakin mulla käy sääliksi Dannya, eikös tuonut koko perheensäkin Poriin.. varmasti ikävä tilanne kokeneelle ammattilaiskiekkoiljalle, kun kaukaloonkaan ei ole asiaa.

Tsemppiä vaan Dannylle jatkossa, toivottavasti pääsee taas kuntoon ja saa homman luistamaan. Mistään ihan umpipaskasta kiekkoilijastahan ei kuitenkaan ole kyse, tämän voi tarkistaa tilastoista.

Ikävää sinällään, että jäänee ikuiseksi arvoitukseksi, kuinka hyvä Groulx olisi huippukuntoisena ollut ja olettaen, että Ässien joukkuepelikin olisi vähän kulkenut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös