Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 679 788
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pera

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja TamU
Yleisön mielenkiinto nykyisillä lippujen hinnoilla ja joukkueiden urheilullisella tasolla alkaa olla ns. hakusessa. Ei tarvitse olla selvännäkijä ennustaakseen yleisömäärien laskua.

Laskee HIFK:lla varmasti keskiarvo- toki alkuun tulee mielenkiinnosta uutta väkeä. Mutta ajattelepas yli elämänpiirin eli Kehäkolmosen yläpuolisesti, Kalpa, Pelicans, Saipa, Jyp ainakin lisäävät väkimääränsä paljon-uskoisin myös Nimon vetävään ainakin alkuun Tapparan matseihin marginaaliväkeä.

HIFK tulee ensi kaudella pääsemään vaivatta pleijareihin, joltain 5-8 sijalta. Pelaa värittömän kauden ja putoaa ekassa playoff-sarjassa todennäköisesti runkosarjassa itseään huonommin sijoittuneelle jengille.

Tämä johtuu siitä, että ollaan lähdetty liian pienellä ringillä ja 4-5 kpl ihan oikeasti lätkää osaavalla pakilla sarjaan ja otetaan heti alkukaudesta jatkuvasti turpaan ja sitten tulee aivan sietämätön loukkaantumiskierre
Seuraavana vuonna onkin sitten toivottavasti otettu opiksi ja jätetty uhoaminen pois ja ihan oikeasti scoutataan pelaajia Nokan johdolla.
 
Viimeksi muokattu:

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Kysyisinpä vain milloin HIFK:ssa olisi uhottu näiden uusien herrojen aikana? Aika maltillista on ollut miesten mielipiteet haastatteluissa. Carlosta sen verran peesaan että kovat nimet menneet mutta kelpo pelimiehiä voi löytyä. Kilpailu on kovaa, varsinkin uusi Venäjän sarja lisää kilpailua pelaajista.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Olishan se täysin ymmärrettävää, jos Fahey valitsisi mielummin ruattin, SM-liigan sijaan: parempi liksa, löyhempi verotus ja kovempitasoinen sarja.

Aika kovia kilpailuvaltteja ja pelkäänpä, ettei IFK:lla ole tuohon paljoa enää sanottavaa.

Tuossa edellisissä viesteissä olikin tämä meidän "puutelista" jo pelottavan hyvin koottuna, ja täytyy vaan sanoa, että alkaa tässä itsellänikin pikkuhiljaa tulemaan hiki, kun ei mitään siirtomarkkinoilta kuulu.

Viime kesänä tosin Vesce ja Cook tulivat vielä heinäkuun puolella, mutta on perin iso kysymysmerkki jättää vahvistusten hankkiminen niin pitkälle kesään.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Eipä kyllä enää kovin montaa viime kaudella liigaa pelannutta pelaajaa ole vapaana. Vielä kun pistetään edes pieni suodatin päälle, niin ei jää todellakaan montaa nimeä. Omalla suodattimellani jäljelle jäi seuraavat pelaajat:

Kalto: Ok kolmos-/ nelossentteri, osoittanut pystyvänsä tekemään pisteitä, piste-ennätys 26 pistettä on samaa luokkaa, kuin mihin uskon Porthenin pystyvän nappikaudella. Eipä tarvi Kaltosta haaveilla, sillä ura lienee ohi?

D. Helminen: Immosen takana tehot 20 + 25. Nopea, taitava ja monipuolinen. Periaatteessa sentteri, mutta kykenee pelaamaan ymmärtääkseni myös laidassa. Olen jostain syystä saanut päähäni, että yksi ykkös-kakkosketjun sentterilaituri pitää olla, sillä Porthenilla ei ole kakkossentteriksi vaadittavaa taitoa, mikäli sattuu loukkaantumisia.

Bicek: Parempaa pitäisi olla saatavilla, mutta tervetuloa kauden alussa vaikka try-outille, sillä potentiaalia on. Täydellä kaudella samalla pistetahdillaolisi tullut viime kaudella 43 pistettä.

Markku Hurme: "Oma poika kotiin". Erittäin monikäyttöinen pelaaja, hyökkää, puolustaa, pelaa laidalla, pelaa keskellä, tekee maaleja, pelaa alivoimaa. Ennenkaikkea kokenut kehäkettu, joka voisi näyttää esimerkkiä nuorille kavereille. Joukkueessa on tällä hetkellä ainoastaan yksi yli 30v-pelaaja.

V-P Laitinen: Kokenut, mestaruuden voittanut puolustaja. Ei huiman taitava,ei huiman kova, ei missään huippu, mutta kuitenkin ok-liigatason pakki kolmos-pariin. Viime kausi muun Kerhon tapaan heikko, mutta kahdella sitä edellisellä kaudella yhteensä yli 40 pistettä.

Itse lisäisin tähän listaan vielä seuraavat pelaajat:

Pasi Tuominen: Kokenut ja monipuolinen laitahyökkääjä, joka voisi pelata 3-4 kentissä, mutta pystyy myös heittämään tuuraajaksi ylempiinkin kenttiin. Viime kaudella 48 ottelussa 24 pistettä.

Arto Kuki: Myöskin kokenut, mutta sentteri ja käytännössä 4. kenttä - AV ja aloitukset on asioita johon Kukia voisi käyttää, muuhun hänestä ei ole hyötyä, toki kokemus on iso apu myöskin. Tälläisia pelaajia on hyvä olla jengissä. Narritausta toki pitkänä miinuksena.

Hannu Väisänen: Olisiko oman kasvatin paluu tässä vaiheessa aiheellinen? Hyvin menisi neloskentässä ja välillä voisi käydä mestiksessäkin vääntämässä. Toisi hyvää leveyttä ja kokemusta IFK:n joukkueeseen.

Carlo Grünn: Sama kuin edeltäjällä, mutta vähemmällä kokemuksella.

Juhamatti Yli-Junnila: Iso pelaaja jonka pystyy laittamaan mihin kenttään tahansa, mutta pääsääntöisesti 3-4 kentän kamaa.

Henrik Juntunen: Kovaa pelaava rouhija joka on pelannut Jalosen alaisuudessa Kärpissä. Neloskenttään ja joukkueen syvyyspelaajaksi.

Juha Alén: LEveyttä pakistoon. Ainoastaan loukkaantumisten tuurajana, eli 7-8 pakki, mutta jos parantaa peliään huomattavasti, niin mahdollisuudet pelaavaan kokoonpanoon. Muuten kausi Mestiksessä.

Kimmo Pikkarainen: Lisää Pikkaraisia joukkueeseen ja voisi antaa myös sukulaispoika Hannulle uuden buustin. Leveyttä ja kokemusta pakistoon. Hyvä yleispelaaja ja mahdollisuudet pelaavaan kokoonpanoon.

Johannes Alanen: Hyvä 4 kentän vääntäjä ja alivoimaspesialisti, myös hyvä playoff pelaaja.

Marko Toivonen:Kovaa pelaava puolustaja joka tarjoilee maalin edessä makuupaikkoja. Ei säännöllisesti pelaavaan kokoonpanoon, mutta toisi kilpailua ja kokemusta joukkueeseen, 7-8 pakki.

Kyllä tuo "puutelista" on pelottavan pitkä, vaikka kuinka puhutaan, että runko on hyvin kasassa.

Todellakin, minusta IFK:lla on paha ongelma joukkueen leveyden kannalta. Tarvitsemme sen ykkös-laiturin, ykkös ja kakkospakin (Heikkinen on jo kyllä, mutta sen lisäksi tarvitsemme ne "Murphy" ja "Fahey" tyyppiset pakit), Heleniuksen tanssikaveri -joko hyökkääjänä tai puolustajana.

Sitten myös niille jotka itkevät, että vielä ei kannata itkeä ennen kuin ensimmäinen liiga matsi alkaa, niin mielestäni aika harva täällä mitään itkee vaan miettii huolestuneena ja realistisesti seuraavaa yhtälöä: 5-10 pelaajaa joukkueeseen, joista 4-5 tähtiä/profiilipelaajia ja näistä 2-3 pitäisi olla kotimaisia.

Uskon myös, että kun kausi alkaa ja joukkue on vajavainen, niin tulette tänne kertomaan, että katsotaan nyt 10 matsia ja sitten vasta tuomitaan ja sitten kun sitäkään tuomiota ei kuulu, niin sanotte, että odotellaan sinne siirtorajalle jne. jne.

ps. Carlokselta asiallista tekstiä.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Henrik Juntunen: Kovaa pelaava rouhija joka on pelannut Jalosen alaisuudessa Kärpissä. Neloskenttään ja joukkueen syvyyspelaajaksi.

Ottamatta kantaa ollenkaan joukkueen nykytilanteeseen totean kuitenkin, että luulen helvetissä hiihdettävän ennen kuin tämä mies pelaa Jalosen alaisuudessa HIFK:ssa.

Muutenkin suhtaudun nihkeästi muihinkin muualta tuotuihin "rivi/täytepelaajiin". Joku Vauhkonenkin olisi mennyt tuolle listalle. Mitä niillä tehdään? Tuon tason äijien on tultava omasta takaa ja tuleekin. Katselen miljoona kertaa mielummin omien junnujen sisäänajoa kasvukipuineen, kuin noita tänne roudattuja nobodyja kompuroimassa ympäri kenttää.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Itse lisäisin tähän listaan vielä seuraavat pelaajat:Kimmo Pikkarainen: Lisää Pikkaraisia joukkueeseen ja voisi antaa myös sukulaispoika Hannulle uuden buustin. Leveyttä ja kokemusta pakistoon. Hyvä yleispelaaja ja mahdollisuudet pelaavaan kokoonpanoon.

Tämä kelpaisi sinne häntäpäähän. Ihan kelpopakki, vaikka sinne Holmbergin vierelle. Fyysisesti mielestäni vähän liian heikko, mutta muut perusasiat kunnossa ja jalka liikkuu hyvin. Toisi myös jonkun verran kokemusta lisää.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Ck;

Ihan turhaan sinne alempiin kenttiin ostaa kalliita veteraaneja, jotka ei tuo joukkueeseen mitään uutta. Blueskin pärjäsi hyvin nuoremmilla ja pirteillä versioilla jotka taistelevat asemastaan jääkiekko-kartalla ja tuhdimmista tilipusseista. Toki tuohan se kokemusta, mutta ei pelkällä flegulla kokemuksella mitään tee, esim joku Marko Tuomainen ei toisi mitään uutta joukkueeseen.

Kolmos-nelosketjuihin kannattaa varsinkin laitaan laittaa omia jätkiä joilla on mahdollisuus vielä kehittyä. Ne taistelee kovemmin ja ovat pirteämpiä. Sama maajoukkueenkin suhteen, turha ottaa väsynyt Antti Laaksonen, kun on laittaa Antti Pihlström.

Edit: Lisäksi omat nuoret jätkät alemmissa ketjuissa toisivat jatkuvuutta tulevaisuuteen.
 
Viimeksi muokattu:

-Mazzi-

Jäsen
Todellakin, minusta IFK:lla on paha ongelma joukkueen leveyden kannalta. Tarvitsemme sen ykkös-laiturin, ykkös ja kakkospakin (Heikkinen on jo kyllä, mutta sen lisäksi tarvitsemme ne "Murphy" ja "Fahey" tyyppiset pakit), Heleniuksen tanssikaveri -joko hyökkääjänä tai puolustajana.

Mielestäni HIFK:lla ei ole mitään ongelmaa leveyden kannalta. Pakisto näyttää nyt heikolta, mutta runkosarja käynnistyy vasta reilun kahden kuukauden päästä ja Nybari hankkii sinne ne kaksi laatupakkia siinä ajassa. Järventie, ulkkari ja Honkanen kelpaavat. Sitten meillä on pakistossa: Heikkinen, Järventie, Kankaanperä, Pikkarainen, ulkkari, Holmberg, Haverinen, Honkanen, Purolinna ja pakisto on valmis. HIFK ei tarvitse mitään ykkös-laituria, vaan HIFK tarvitsee sentterin. Jos Loppi tai Hirso loukkaantuvat, niin meidän kakkossentteri on puukäsi-Porthen jonka taso riittää SM-liigassa 3-4 sentteriksi. HIFK:lla on hyviä laitureita ihan tarpeeksi: Kuhta, Pesonen, Petrell, Luttinen, Pikkarainen + Keränen, Ahtola, Liivik, Wärn ja Pöysti. Yksi sentteri tuohon kolmoseen, niin meidän hyökkäys on vertailukelpoinen kaikkien muiden kanssa.

Honkanen voi ottaa matsia Heleniuksen ja Nielikäisen kanssa. En usko, että Nenä haluaa jengiinsä mitään poliisia tyyliin Helenius.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
HIFK tulee ensi kaudella pääsemään vaivatta pleijareihin, joltain 5-8 sijalta. Pelaa värittömän kauden ja putoaa ekassa playoff-sarjassa todennäköisesti runkosarjassa itseään huonommin sijoittuneelle jengille.

Niin tämähän on mahdollista vain, jos HIFK sijoittuu sijoille 7-8. Eli skenaariossasi HIFK on runkosarjassa sijoilla 7-8 ja häviää säälipleijarinsa? Tämä siis, jos HIFK ei hanki 4-5 (hyvää) pakkia ennen kauden alkua? Itse uskon, että joukkueeseen tulee enää 2 (hyvää) pakkia + a-junnu täydennyksiä mahdollisia sietämättömiä loukkaantumisia paikkaamaan. Silti uskon tämän jengin olevan sijoilla 2-5 runkosarjan päätteeksi.

edit: kirjoitusvihreet
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Blues ja Charleston Chiefs!
Toi Ramstedtin paluu on kyllä teille ihan vitun hyvä juttu. Tommoisia pelimiehiä (omia ja taitavia) tarvitaan aina menestyvään joukkueeseen.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Toi Ramstedtin paluu on kyllä teille ihan vitun hyvä juttu. Tommoisia pelimiehiä (omia ja taitavia) tarvitaan aina menestyvään joukkueeseen.

Onko jo jossain torilla kuulutettu tästä? Itse olen vain kuullut, että mies on kesällä käynyt näyttämässä taitojaan, mutta sopimuksesta en mitään. Itselleni kyllä kelpaa joukkueeseen jos tahtoa ja yrittämistä riittää.
 

qhangas

Jäsen
Suosikkijoukkue
I F K
Onko tää nyt se sama "mies" joka kertoi TPS:n olevan lähellä sydäntä ja "oma juttu" ?
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Ramstedtin paluu olisin erittäin hyvä juttu siinäkin suhteessa, että meillä ei ole muutenkaan liian montaa sentteriä. Toisi tervettä kilpailua ja olisi omia miehiä. Plussana varmasti kohtuuhalpoja. Aika reisille meni kyllä Tps:n valloitus, mutta uskoa löytyy vielä. Seuraavat pari kautta tulevat varmasti näyttämään kaverin todellisin tason. Mikä se sitten ikinä onkaan.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ottakaa nyt ihan rauhallisesti! En voi uskoa että HIFK;n uusi johto, mukaanluettetuna valmennus, edes itse kuvittelee että tällä miehistöllä lähdetään syksyyn. Kyllä tuonne vielä hankitaan pelaajia. Runko kasassa, muutama täsmähankinta ja se on siinä. Nauttikaa nyt vaan kesästä. Syksy saapuu sitten aikanaan.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Ramstedtin paluu olisin erittäin hyvä juttu siinäkin suhteessa, että meillä ei ole muutenkaan liian montaa sentteriä.

Niinno, senttereitä on kyllä, mutta tarpeeksi laadukkaita ei oikein löydy. 3-4 ketjujen senttereitä (tai senttereinä pelaamaan kykeneviä) on jo ennestään Porthen, Keränen, Ahtola ja Liivik, ja nyt lisäksi ehkä Ramstedt. Porthen ja Keränen pystyvät oikein hyvin hoitamaan kolmossenan paikan, mutta kukaan näistä ei minun mielestäni pysty hoitamaan kakkossenan paikkaa, jos loukkaantumisia tulee Hirsolle tai Lopille.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennu

Taitaa sitten Lennu jäädä rosteriin täksi kaudeksi. Kesäkuun 30 on ohi ja rapakon toiselta puolelta ei ole kuulunut mitään, mikäli olen ymmärtänyt tilanteen oikein. Tässähän oli vähän näkemyseroja signauspvm:stä kun siellä puolella ajateltiin, että deadline on 30.6 ja täällä päin ajateltiin, että se on 1.6. Oli miten oli, Lennu jäänee siis meille.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Taitaa sitten Lennu jäädä rosteriin täksi kaudeksi. Kesäkuun 30 on ohi ja rapakon toiselta puolelta ei ole kuulunut mitään, mikäli olen ymmärtänyt tilanteen oikein. Tässähän oli vähän näkemyseroja signauspvm:stä kun siellä puolella ajateltiin, että deadline on 30.6 ja täällä päin ajateltiin, että se on 1.6. Oli miten oli, Lennu jäänee siis meille.
Ei ole mitään deadlinea. Mutta jos Petrellin sopimuksessa ei ole mitään erityistä purkupykälää, hän ei voi NHL-sopimusta tehdä.
 

Jason Bourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers
Lennusta vielä

Kullanarvoinen kaveri, loistavaa jos ja kun jää meille vielä yhdeksi kaudeksi! Ei tullut henk. koht. yllätyksenä mutta mukavalta tää kuitenkin tuntuu. Lennun uran kannalta parempi ratkaisu, kuin sahata dösällä ympäri Amerikkaa (näin siinä tod.näk. olis käynyt).
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Kullanarvoinen kaveri, loistavaa jos ja kun jää meille vielä yhdeksi kaudeksi!

Todellakin näin, mutta sen verran jäitä hattuun, että näitä deadlineja ei ole olemassakaan, muistetaan case Hauhtonen, kyllä se niin on, että jos NHL kutsuu niin silloin mies viedään ihan sama mitä kalenteri sanoo. NHL:ssä on kuitenkin tilanne nyt se, että omat potentiaaliset vapaat agentit on signattu, nyt sitten isketään muiden vastaaviin. Parin päivän sisällä alkaa olla isoimmat kalat siis rapakon tuolta puolen menneet, sen jälkeen istuvat paikalliset Kekäläiset alas ja hengähtävät varaustilaisuus ja free-agent rumban jälkeen ja alkavat katselemaan depht charttejaan, ketä tuli ja ketä meni. Sitten aletaan miettimään missä on ne aukot jotka tarvitsevat heti paikkaamista eli löytyykö niihin vielä free-agent markkinoilta miehiä.Samalla aletaan arpomaan mikä on seuran organisaation nuorten lupausten ensi kauden tilanne, kuka pelaa ja missä jotta kehitys olisi parasta mahdollista, kuinka moni näistä pystyy auttamaan juokkuetta heti jne.

Jos Lennu runkosarjan ekassa pelissä luistelee Nordiksella niin se on ihan lottovoitto. Viime pleijareiden hyvien esitysten jälkeen miehellä on varmasti itseluottamus nousussa ja treeni-intoa luulisi löytyvän. Nyt jos uudet valmentajat ovat niin hyviä, kuin pitäisi niin Lennu voi ensi kaudella nousta Liigan ehdottomaan eliittiin ja kilpailla tosissaan liigan parhaan power-forwardin tittelistä.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tosta Ck:n listaa voisi luulla Bluesissa flopanneiden/keskinkertaisesti pelanneiden pelaajien listana. Varsinkin omapoika Grünn. Ei mitään läyttöä käsittääkseni mestaruuteen tähtäävässä IFK:ssa. Mestikseen kikkailemaan sellaiset 50 pinnaa. Mitä Markku Hurmeeseen tulee, niin siinä saisitte paketin kokemusta ja taitoa. Toivoin paluuta Bluesiin, mutta eipä taida tulla.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Taitaa jäädä se BF Atlantin taakse.
 
Viimeksi muokattu:

Kurt

Jäsen
hiljaista on

On kyllä todella hiljaista pelaajarintamalla. Rinki on tällä hetkellä todella kapea. Risteilyn jälkeen taitaa Kanki olla ainut uusi pelaaja. Oikeastaan Kangen sainaaminen on "pelastanut" Nybarin tällä palstalla. Jos tuotakaan kiinnitystä ei olisi, niin kyllä kivet lentelisivät täällä...

Pahasti kyllä siltä näyttää, että tämän kauden isoimmat kotimaan vonkaleet on jo järvistä nosteltu. Toki pelaajia vieläkin liikkuu, mutta kysyntä on kovaa joka puolella Eurooppaa. Niiden kolmen ulkkarin suhteen alkaa paineet nousemaan, ne on osuttava nappiin.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Aika samoilla linjoilla olen Kurtin kanssa. Muistan risteilyllä, kun Tomppa kertoili oikein videotervehdyksen muodossa, että en pääse paikalla Pohjois-Amerikan reissun takia. Mitä siellä reissussa on lopulta tehty? Luulisin ainakin, että neuvottelemaan sinne ilmeisesti kuitenkin oli tarkoitus mennä. Tai etsimään potentiaalisia niitä. Eikö niitä mukamas ollutkaan? Epäilen. Onneksi tosiaan saatiin Kanki pakistoon, muuten tilanne olisi järkyttävä. Vieläkin kun miettii noita markkinoita niin muutama hyvä kotoinenkin pakki olisi vielä irrotettavissa. Siinä onnistumalla tilanne auttaisi myös virittelyyn kauden aikana ulkolaisten osalta. Noita kotoisia ovat nimittäin Vallin ja Järventie. Kumpikin toimisi täällä kaukalossa erittäin hyvin. Siinä olisi myös Nokallakin vanha tuttu sitten ryhmässään eli Vallin.

Huolestunut en ole, mutta ihmetyttää suuresti tuo meidän ringin todella pieni määrä äijiä. Loukkaantumisia tulee varmasti ja siksi hyökkäykseenkin pitäisi saada se pari äijää. Tässä tapauksessa maalinsylkijä ainakin. Jos tuo Ramstedtin tulo treenaamaan pitää paikkaansa auttaa kyllä, vaikka Lemieaux teilailikin sitä hieman. Uskon Keräsen Jannen polkevan ensi kaudella laidalla ja toivonkin tätä. Yksi lisä Hirson ja Lopin taustalle olisi hyvä saada, mutta esim. tuon Vallinin tuleminen se mahdollistaisi sen. Sen jälkeen yksi pakki ulkolaiseen ja laituri ulkolaiseen. Sen jälkeen olisi paikka auki käyttämiseen kauden aikana, kun lätäkön takana rupeaa äijiä putoilemaan. Tässä tullaan taas siihen, että löydetäänkö meidän seuran historiassa koskaan hyvää äijää kesken kauden. No, nyt on ainakin yksi äijä siellä päässä jeesaamassa eli Vellu. Luulisi auttavan varmasti.

Odotteleminen on vaan niin vittumaista. Varsinkaan, kun ei ole oikein enää perilläkään missä tällä hetkellä mennään. Kotisivutkin valaisevat meitä vielä viimeisimmällä uutisella kivasti kertomalla, että Hyvää Juhannusta. Mukavaahan se on siitä muistuttaa vielä heinäkuun loppuun asti, kun joku palailee silloin lomilta poistamaan sen. Kärsivällisyyttä vaan niin kyllä se tästä vielä tilanne paranee. Uskotaan.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Pahasti kyllä siltä näyttää, että tämän kauden isoimmat kotimaan vonkaleet on jo järvistä nosteltu. Toki pelaajia vieläkin liikkuu, mutta kysyntä on kovaa joka puolella Eurooppaa. Niiden kolmen ulkkarin suhteen alkaa paineet nousemaan, ne on osuttava nappiin.

Se ei pelkästään vain näytä, vaan se on myös näin. HIFK:n kohdalta homma oli taputeltu jo kesäkuun alussa viimeistään, sitä eivät vain kaikki tuntuneet ymmärtävän. Mielestäni joukkuetta olisi pitänyt vahvistaa etenkin puolustuksen osalta keväällä enemmän kotimaisten pelaajien suhteen, jolloin tilanne olisi nyt huomattavasti helpompi.

Meillähän on vielä sentteriongelma, pakkipula ja huonolla tuurilla maalivahtiongelma. Myös materiaalin leveys on heikko eli olemme paljon junnujen suuren nousun varassa. Kaikkihan on mahdollista eli Pitkämäki pelaa hienon kauden, junnut nousevat täysin uudelle tasolle laajalla rintamalla ja onnistumme näiden kolmen ulkolaisen hankkimisessa. Aika vaikeaa on kuvitella noiden kaikkien menevän päiväunien mukaan, joten ehkä tästä on hyvä opetella seuraavaa kautta ajatellen eli tarvittavat vahvistukset hankitaan hyvissä ajoin. Kieltämättä toivoin enemmän Penan seuraajalta eli uskoin HIFK:n ottavan selkeän askeleen eteenpäin, tällä hetkellä ainoa muutos on, että näiden lukuisten hutihankintojen tilalla tulevat pelaamaan omat junnut, mikä on sinällään täyin oikein, emme tarvitse Niskasia jne. Toisaalta meillä eivät ole omat junnut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta lyöneet itseään läpi. Oma ennustukseni ensi kaudesta on tässä vaiheessa prosentein 30/70 onnistumisen puolesta, onnistumiseksi lasken finaalipaikan ja runkosarjassa kolmen joukkoon.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Se ei pelkästään vain näytä, vaan se on myös näin. HIFK:n kohdalta homma oli taputeltu jo kesäkuun alussa viimeistään, sitä eivät vain kaikki tuntuneet ymmärtävän. Mielestäni joukkuetta olisi pitänyt vahvistaa etenkin puolustuksen osalta keväällä enemmän kotimaisten pelaajien suhteen, jolloin tilanne olisi nyt huomattavasti helpompi.

Kaiken aikaisemmin kirjoitetun huolestumisen allekirjoitan myös ja siksi kyselenkin, että onko kenelläkään tietoa tryouttien tilanteista? Näitähän on ainakin ollut, mm Miliisi ja tässävaiheessa lieventäisi huolestumista tieto rosterin leveyden lisäämisestä. Eihän nuo mahdolliset tryout-poikain pahvit poistaisi pakiston ja hyökkäyksen puutteita / ongelmia mitenkään, mutta rosterin leveyden lisääminen toisi vain lievää turvallisuuden tunnetta mm. loukkaantumisten kohdalla. Siis oletusarvona on, että kukaan ei ole nähnyt Z:n mailoja tryout-jätkien mailojen joukossa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös