Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 678 947
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
...olisikohan Helge tulossa meille? Mulle kelpaisi, etenkin jos vaihtoehtona on Nielikäinen. Eikä vie edes ulkkaripaikkaa.

No hyi vit...
Otetaan mielummin Mäkelä ja/tai Rönnberg, kuin "NHL-Helenius". Hintalappu ei vastaa äijän taitoja millään lailla. Tappelu-uskottavuutta löytyy, löytyykö mitään muita taitoja? Ei todellakaan tuo mitään, mitä eivät myös edellä mainitut kaksi voisi tuoda. Nyrkkeilysäkkejä saa InterSportista.
Ja Mäkelä on sentään IFK kasvatteja (Rönnberg Bluesin). Helenius on semmoinen Jokeri-ikoni ettei paremmasta väliä. Hankitaanko samalla Strömberikin? Ja Wade...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Tuolla Kärppäosiossa oli useampi epäilijä perusteluineen. Yksi taisi olla useamman vuoden soppari, mikä oli voimassa.
No se olikin ainoa perustelu mitä tuohon löytyi. Tosin hyvä perustelu. No sekin selvisi että sopimus on sittemmin purettu joten se ainoakin este tuon leirin vaihtamisen mahdollisuudelle hävisi. Siitä väitteestä(jonka joku meni viimeisenä "oljenkortena" heittämään)jonka mukaan KoJo ja Hakkarainen eivät olisi edes puheväleissä...mitähän tähän sanoisi...muuta kuin että kylläpäs oli HTT:ssä jollain päässyt isot läjät hätäscheissea housuihin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun Nielikäistä huhuillaan tuonne Jokerileiriin, tulee mieleeni, että olisikohan siinä taustalla a) Helgen lopettaminen tai b) siirtyminen muualle? Jos vaihtoehto on b, tulee mieleeni JHag:n kommentti, ettei Nybari ole unohtanut fyysisiä pelaajia, joten hmmm... olisikohan Helge tulossa meille? Mulle kelpaisi, etenkin jos vaihtoehtona on Nielikäinen. Eikä vie edes ulkkaripaikkaa.
Helmerillä on sopimus ens kaudeksi, mut en kyllä tiedä mihin. Juuso Pulliaisen listassa näin lukee, statuksella signed.
 

scholl

Jäsen
IFK:n ja Jokereiden ero on siinä, että IFK:ssa Tuohimaa ja kumppanit eivät edes uskalla ajatella tuollaisia Heleniuksia. Eivät he faneille vittuillakseen tuota duuniaan tee. Neloseltahan tuli taannoin Heleniuksesta dokumentti. Hän on varmasti ihan hyvä ammattimies, mutta totaalipehmo himassa ja muutenkin vastenmielisenoloinen. Ottaisin mielummin Matti Ahteen, Marko Kiprusoffin, Martti Servon ja Värttinän. Mutta oikeasti voisin lyödä vaikka vetoa siitä, ettei toimistolla Heleniusta havitella.

Blues pärjää ihan hyvin ilman Nielikäistä tai Heleniusta. Joku Lostedt kun olisi IFK:ssa niin yhdessä Porthenin ja kumppaneiden kanssa riittäisi fyysisempään touhuun.
 

#17.8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Murray

Funtsasin vain että jos nyt Rem on lähdössä niin mikä on syy? Kuulemani mukaan kaveri viihtyy hyvin Suomessa, ja stadissa, ja perhe myös viihtyy. Eikö Nybari tai Nokka halua että Rem jatkaa vai onko oma toivomus poistua? Eikös joku sanonut että Remmeriä yritetään?
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja Mäkelä on sentään IFK kasvatteja (Rönnberg Bluesin).

Korjataan sen verran, että Rönni on kyllä Vantaan kasvatteja (K-Vantaa, EVU) ja Bluesissa on käynyt vain kääntymässä muutaman kerran jonkin sortin lainadiileillä.

Mäkelä ja Rönnberg ovat kyllä pirun hienoja signauksia, jos toteutuvat. Mäkelä omana kasvattina on tervetullut paluumuuttaja ja tuo kieltämättä kokoa ja ilkeyttä puolustukseen. Rönnberg taas on harvinaisen tervepäinen kaveri, jolla rupeaa olemaan jo liigapelejä ihan kivasti vyöllä. Jos kaveri meille siirtyy, niin puhkuu varmasti intoa päästessään takaisin "kotinurkille" ja Hakkaraisen kuntokoulussa pikkuhiljaa lisää massaa kroppaan, niin aikamoinen jyrä saadaan Joonaksesta IFK:n takalinjoille vaikka useammaksi vuodeksi. Juuri tällaisia perusluutia (isoja ja ilkeitä sellaisia) oltaisi kaivattu viime kaudeksikin, mutta helvetin hieno on huomata, että Nybari tarttuu tosissaan näihin ongelmakohtiin kiinni.

Matskan signausta tervehdin myös isolla ilolla. Kaveri on jo joidenkin osalta tuomittu varmaksi fLopiksi, mutta toivotaan että kaverin kuuppa kestää Stadin valot ja esitykset ovat yhtä hienoja kuin Lahdessa. Lopin perusluonteen tietäen ei luulisi ainakaan paineiden alla sortuvan, mutta toivottavaa on, että Nokka saa kaveriin vielä piiskattua asteen verran lisää urheilullisuutta. Näitä Calle Branderin kiekkokoulun kasvatteja ei kuitenkaan koskaan ole liikaa edareissa, joten tervetuloa vaan kotiin Loppi!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Raymond Murray

En tiedä, itselläni kaksijakoiset fiilikset mikäli huhut Remin siirtymisestä narreihin pitää paikkansa. Ymmärrän että Rem ei jatka mikäli Nokka ei häntä halua, tai jos hänen tilalleen on jo hommattu vähintään samaa tasoa oleva peluri, hyväksyn siirron.

Mutta vituttaa jos ei kyetä pitämään parhaimmista pelaajistamme kiinni, varsinkin jos Nokka haluaisi ja rahaakin olisi, vaan päästetään mielummin sellaiset HIFK-fetismistä kärsivälle Jokereihin. Ottaa pannuun että taas ollaan perse pystyssä odottamassa että Hjallis tuikkaa meitä taas kerran.

Onkohan loppujen lopuksi paljonkaan muuttumassa HIFK;ssa? Jatkuuko Penan viitoittama tie? Se jää nähtäväksi.
 

Machoman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Miksi ihmeessä Rem Murray lasketaan automaattisesti sentteriksi? Rem on pelannut suurimman osan urastaan laitahyökkääjänä. Nyt IFK:ssa on joutunut sentteriksi, mutta pleijarissa palasi tutulle laitahyökkääjän paikalle. Jos IFK saa hankittua esim. Brosin ja JHagin mainitseman liigan ykköspakin, ei Remmarille ole tilaa joukkueessa. Toisaalta, miksi helvetissä pitää kunnioittaa laittomia herrasmiessääntöjä? IFK:n kannattaisi hankkia 3 kanukkia + 3-4 tasokasta EU-pelaajaa. Loppeja joukkueessa ei tarvita, tulee olemaan suurin floppi ensi kaudella.

Ensinnäkin Murray pelasi NHL:ssäkin suurimman osan urastaan Edmontonissa sentterinä! Toiseksi miksi ihmeessä jo nyt ilman yhtään peliä nähneenä tuomitaan Loppi ja Hirschovits täysin paskoiksi värväyksiksi? Ei ummarra?!?
Vain HIFK-fani voi ruikutta joka ikisestä asiasta. Mikään ei kelpaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tuolla Kärppäosiossa oli useampi epäilijä perusteluineen.

No olisitte tulleet tänne epäilemään, en heti osannut etsiä Kärppä-osiosta vastauksia : D. Käsittääkseni Hakkarainen siirtyy meille ja Rindellin paikan ottajaksi arvellaan Kai Rautiota.

Muita:
Helge jatkaa Jokereissa 2v pahvilla. Pasi ei eilen ainakaan ollut tehnyt sopimusta Jokereihin, eikä minnekään muuallekaan. Mäkelä oli mulla ainakin toive, kun tiedän, ettei todennäköisesti jatka Lahdessa. Rönnberg on taas enemmän kuin toive, hänen pitäisi olla hanskassa.

HIFK:n ulkomaalaiskuvio on mielenkiintoinen. Ja muuntuva, niinkuin pitääkin olla tässä vaiheessa kevättä. Vaikka yritin, en saanut paljon ilmaa Bros-huhun siipien alle, valitettavasti. Toisaalta, jos tämän kokoluokan kaappaus olisi tulossa, voisivat Nybari & co hyvinkin pitää yllä totaalista tiedotusblokkia. Narrithan onnistui tässä Nortonin kanssa. Normipelaajien (Hirso, Loppi, Rönnberg, omien jatkot) liikkeitä ei kyllä erityisemmin peitellä. Murrayn suhteen tietojeni mukaan HIFK sanoi "thanks, but no thanks", ulkomaalaispaikat ovat ainakin henkisesti jo täynnä. Kaikkien ulkkarien pitäisi osua ensi kaudella alakertaan; mv + pakisto. Nythän tietysti, jos joulupukki on olemassa, Bros olisi voinut tulla mahdolliseksi nopealla aikataululla ja silloin kyllä yritettäisiin kotiuttaa. Kandee muistaa, että markkinat tosiaankin elävät myös HIFK:n ulkopuolista elämää. Jos veikata pitää, luulen, että Bros ei tule ja melkeinpä tiedän jo, että kukaan nykyisistä ulkkareista jatka. Niinpä ensi kaudella meillä pistetään paljon paalua alakertaan. Ja nyt jo kuulen, kuinka sanotaan että Loppi ja Hirso eivät riitä senttereiksi. Tämä on tätä harakka tervatulla katolla -meininkiä, mutta jos saisin maaliin The Veskarin ja pakistoon kaksi Kovaa Ulkkaria ja tämän vuoksi jäätäisiin Hirson ja Lopin kanssa 1- ja 2-ketjua rakentamaan, niin valitsisin kuitenkin alakertapainotteisuuden.

Muistetaanpas myöskin, että HIFKiin on jo 2 kertaa muutaman kauden sisään tullut ykkössentteri, joka tiedettiin mm. täällä jo hyvissä ajoin täysin riittämättömäksi 1-sentterin tontille. Molemmat näistä heeboista kilpailivat vakavissaan lopulta liigan parhaan 1-senan tittelistä ja olivat erittäin komeilla sijoituksilla pistepörssin kärikipäässä: Harkins ja Hauhtonen. Olisiko kolmas kova H sitten Hirsovitch? Sorry, olin optimistinen tällä kohtaa, mutta käytin tässä ajatusmallissa oikeita tapahtumia ja henkilöitä lähihistoriasta. En Stigaa.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
No olisitte tulleet tänne epäilemään, en heti osannut etsiä Kärppä-osiosta vastauksia : D.

Täällä IFK:n osiossahan saisi harvase päivä olla alasampumassa tai epäilemässä huhujen paikkaansapitävyyttä jos tuolle linjalle lähtisi. Tänä keväänä ei sentään ole vasta kuin n. puolta Kärppien joukkuetta istuteltu IFK:n paitaan. Liekkö oppineet kirjoittajat aikaisemmista vuosista, kun ei ole vielä yksikään osunut.
 

kibe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kakkosena Pelicans, ULUVFC #71, DEFC #50
Toivottavasti jutut siitä että nyt satsataan alakertaa ei johda siihen, että hyökkäys on paska. Sitten ihmetellään kun ei saada maaleja aikaiseksi. Tottakai pakkeihin pitää satsata mutta ei taas ylimalkaisesti. Pitää saada tasapainoinen pakka kasaan. No nythän se sit nähdään kuinka meidän uudet miehet saavat joukkueen kasaan. Remmarista sen verran, että todella tärkee mies ja en haluais nähdä narripaidas. Toivottavasti lähtee vaikka Sveitsiin jos ei kerran meille kelpaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tänä keväänä ei sentään ole vasta kuin n. puolta Kärppien joukkuetta istuteltu IFK:n paitaan. Liekkö oppineet kirjoittajat aikaisemmista vuosista, kun ei ole vielä yksikään osunut.

Häh? Puolet Kärppien joukkueesta istutettu HIFK:n paitaan? Nyt taisit sortua hyperbolaan a.k.a liioitteluun. Tutkaillaanpa.

Itse olen sijoittanut HIFKiin jo kohta 3 kk seuraavia kärppiä: Nokka Jalonen, Harri Hakkarainen. Siinä oli 2 nimeä. Oskari Korpikari, pakki jonka tulemisella tai tulematta jäämisellä ei ole meikäläiselle ainakaan yhtään mitään merkitystä, on nimetty HIFK:n mieheksi Veikkaajassa. Siinä on kolmas nimi. Omalla listallani yhä 2 nimeä. Bros nostettiin täällä tänään esiin. Itse juuri ammuin tällä tietoa hänet alas. Edelleen 2 nimeä ainakin omalla listallani. En ole muillakaan nähnyt itse asiassa juuri muita. Olen kyllä heittänyt tänne Sahdlstedtin ja Paakkolanvaaran pinnat, kun on ollut yleistä juttua senttereistä. Lasketaanko sekin Kärppien haalimiseksi? Perkele, olen sitten haalinut myös Leinon, Viitaluoman, Rajamäen ja monta muuta, joita on tullut käytettyä esimerkkeinä liigapelaajista.

Lepo vaan siellä pohjoisessa, ette te niin kiinnostava nippu ole täältä katsottuna kuitenkaan. Kaikki kunnia toki menestyksellenne, mutta täällä on kolme omaakin jengiä, jotka nappailevat näköjään pelaajia toisiltaan.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Toivottavasti jutut siitä että nyt satsataan alakertaa ei johda siihen, että hyökkäys on paska. Sitten ihmetellään kun ei saada maaleja aikaiseksi. Tottakai pakkeihin pitää satsata mutta ei taas ylimalkaisesti. Pitää saada tasapainoinen pakka kasaan.

Niin, nythän Baxun joukkueessa oli hyvä hyökkäys, saatiinko maaleja aikaseksi? Ei se ole noin yksinkertaista että katsoo vaan rosteriin, pelityylillä ja valmennuksella on paljon osuutta asiaan. Lähden mielelläni katsomaan kauteen jos ekat kentät on tasoa Kuhta, Petrell, Loppi, Hirso, Pesonen ja Salmelainen. Riittää että pakisto on parasta a-luokkaa. Mm. seuraavanlaisella pärjättäisiin liigassa loistavasti:
Giroux - Heikkinen
Lupachuk - Pikkarainen
Rönnberg - Holmqvist
Mäkelä

Noronen
Nieminen
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Niin, nythän Baxun joukkueessa oli hyvä hyökkäys, saatiinko maaleja aikaseksi? Ei se ole noin yksinkertaista että katsoo vaan rosteriin, pelityylillä ja valmennuksella on paljon osuutta asiaan. Lähden mielelläni katsomaan kauteen jos ekat kentät on tasoa Kuhta, Petrell, Loppi, Hirso, Pesonen ja Salmelainen. Riittää että pakisto on parasta a-luokkaa.

Viestisi rikkoo Jatkoajassa keväisin noudatettavaa käytäntöä. Se on realistinen ja asiantunteva. Tarkoitus on siis suhtautua kaikenlaisiin hahmotelmiin äärimmäisen negatiivisesti koskien sekä yksittäisiä pelaajia että koko joukkuetta. Viesteissä toivotaan noudatettavan ns. hyvää fanitustapaa: kaikki nykyiset pelaajat tulisi pitää, kaikki meiltä lähteneet pitää kotiuttaa ja lisäksi markkinoilta on hankittava parhaat vaihtoehdot jokaiselle pelipaikalle.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Häh? Puolet Kärppien joukkueesta istutettu HIFK:n paitaan? Nyt taisit sortua hyperbolaan a.k.a liioitteluun. Tutkaillaanpa.

Itse olen sijoittanut HIFKiin jo kohta 3 kk seuraavia kärppiä:

Kyllä syyllistyin liioitteluun ja kärjistin asian tarkoituksella. Etkä sinä ole ainoa henkilö kuka IFK-osioon kirjoittelee toivomuksia tai huhuja pelaajista. Ei minulla ole merkitystä sillä minkälainen nimimerkki pelaajia esille tuo, sillä nimimerkkien takana olevia henkilöitä en tunne. Ei spekuloinneista aina pysty sanomaan mikä on huhua, utopiaa tai mikä on totta. Vuosien mittaan nimiä on lennellyt laidasta laitaan eikä näihin spekulaatioihin ole mitään tarvetta puuttua täällä IFK:n puolella. Tänäkin vuonna keskusteluissa on ollut monia Kärppien nykyisiä pelaajia.

Tämähän ei tarkoita sitä, ettei Hakkarainen tai jokin muu Kärppien pelaaja voisi IFK:n tiimiin ensi kaudeksi liittyä, mutta ei kannata ihmetellä ettei ketään näy spekuloimassa spekulointeja.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
dodi: Asia klaari meikäläiselle. En olisi kommentoinut heittoasi ollenkaan, ellet olisi vastannut sillä juuri meikäläisen kirjoitukseen. Niinpä omasta puolestani tunnustin syntini ja vyörytin sydämeltäni ne Kärppä-nimet, joita olen meille roudaamassa. Siis molemmat nimet. Saas nähdä kuinka käy.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ja nyt jo kuulen, kuinka sanotaan että Loppi ja Hirso eivät riitä senttereiksi.

Vaikken ole herrojen äänekkäimpiä kannattajia, niin voi tuo yhtälö onnistuakin. Onnistumiseen vaaditaa hyvä pakisto, sisältäen peliä tekevä, mielellään kaksikin pakkia, jotka tukevat hyökkäystä ja toisekseen, ne laiturit. Molemmat herroista ovat pärjänneet, nooh, ihan mukiin menevästi, kun laidoilla on ollut tarpeeksi kokemusta ja peliälyä. Niin, ja ylivoima-aika(kin) on lisännyt pisteitä, vaikka uskoisin, että Hirsolla se on ollut vähenemään päin loppukautta kohden. Yksin näiden kahden varaan en itse ainakaan hirveästi laske, sillä kuten olen aikaisemminkin sanonut, nämä miehet eivät ole niitä, jotka muiden kontatessa nostavat tasoaan. En kuitenkaan ala dissaamaan, ennenkuin olen nähnyt pakiston ja laiturit. Ja mielellään muutaman pelinkin. Pakkiparina kun olisi "Karalahti- Zeta", niin kenttä voisi olla tuhoisakin, mutta aika "Nybondas" saa olla, että jostain tuollaisen pakkiparin sinne taikoo. Mutta, toisaalta ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, mulla ainakin on suht' positiivinen suhtautuminen ensikauden rosteriin. Siihen pettymys-penailuun ehti jo tottua, mutta jotenkin vain tuntuu, että vapaamatkustajia ei ole enään seurassa. (Ja huomenna lukee Hesarissa, että "HIFK tiedottaa, että olemme tehneet 5+2-vuotisen jatkosopimuksen Lasse Korhosen kanssa..." - niinhän ne keväät ovat aina menneet..)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kun puhutaan hyvistä pakeista, siis oikeasti hyvistä a´la Murphy / Zeta / Jere, kandee muistaa, että heiltä saa puolustus- ja avausduunin lisäksi myös helvetin komean läjän pisteitä. Maaleja ja syöttöjä, varsinkin ylivoimassa. Esimerkiksi Tapparassa oli muistaakseni parikin noin 15 maalia tehnyttä pakkia. Meillä on ollut Zeta, Murphy ja Rafu ihan kärkipäässä pisteiden tekijöinäkin. Joten oletan ilman muuta, että kaksi ensimmäistä sentteriä eivät kahdestaan ole pisteidentekovastuussa. Eiköhän nyt haeta pakettia, missä ykkösviisikko kokonaisuudessaan pystyy pinnoihin. Ja siis ketjuissahan on myös laitahyökkääjät ja sieltä löytyy mm. "aina 20 maalia" Kibe :D. Ja miljoonannen kerran: Hirson ja Lopin pinnat tältä kaudelta ovat kovat. Odotusarvot ovat näillä ihan muut kuin Hauhtosella ja Harkinsilla aikanaan.

Jopa Guollalla ja Vescelläkin olisi voitu mennä pitkälle, jos maalissa olisi ollut Bruckler ja ykkösparina Jere-Pasi. Tai Eskelinen-Murphy. Blues paineli runkosarjassa selkeästi kakkoseksi. 1- ja 2-sentterit olivat Viitaluoma ja Öhman. Kumpikin jäi alle 40 tehopinnan, siis molemmat tekivät selvästi vähemmän pinnoja kuin Hirso ja Loppi. Ja tiedän jo, mitä täällä sanottaisiin, jos Viitaluoma ja Öhman olisivat ensi kauden hankintamme: eivät riitä 1- ja 2-senttereiksi.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja tiedän jo, mitä täällä sanottaisiin, jos Viitaluoma ja Öhman olisivat ensi kauden hankintamme: eivät riitä 1- ja 2-senttereiksi.
HIFKn edellisestä menestyksestä on vierähtänyt jo sen verran pitkä tovi, että monilla kirjoittajilla on hieman hämärtynyt se, minkälaisilla pelaajilla nykyisessä SM -liigassa on mahdollista menestyä, jos kokonaispaketti on kunnossa. Meillä on ollut monena kautena rosterissa pelaajia, jotka oletusarvoisesti ovat olleet paperilla yhtä hyviä ja jopa parempia, kuin paremmin menestyneiden jengien vastaavat pelaajat. Tämä pelaajien "absoluuttinen henkilökohtainen paremmuus" on kuitenkin valunut hukkaan sillä, että joukkue ei ole ollut balanssissa ja penkin takana on huseerannut jurri-Bob tai viimeisimpänän Baxter.

En valita, jos HIFK kasaa ensi kauden joukkueensa liiemmin säästelemättä, kuten Kärpät ja Jokerit tänä vuonna, mutta kyllä minulle kelpaa myös Bluesin malli parilta viime kaudelta ja HPKn malli Jalosen ajalta. Nimillä selässä ei ole niin suurta merkitystä, kunhan koko orkesteri on enemmän kuin osiensa summa. Näin ei ole HIFKssa ollut kuin pieninä väläyksinä viime vuosina.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Riittää että pakisto on parasta a-luokkaa. Mm. seuraavanlaisella pärjättäisiin liigassa loistavasti:
Giroux - Heikkinen
Lupachuk - Pikkarainen
Rönnberg - Holmqvist
Mäkelä

Noronen
Nieminen

Aika raju on kyllä toi pakisto. Helposti yli 1M€ hintanen; Giroux ja Lupaschuk on vajaa 300k kundeja ja Heikkinen sekä Pikkarainen varmaan 150k ja 120k kundit. Onko Holmqvist Holmberg vai joku vahvistus? Muiden keskihinta on varmaan siinä 55k tietämillä, joten hinnaksi tulisi pelkästään ilman maalivahteja: 280+280+150+120+55+55+55=
995k€

Aika tiukka setti sanoisin.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos HIFK:sta lähtee pois kaikki 3 ulkomaalaista hyökkääjää (kaikkihan pelasivat periaatteessa keskellä) ei Hirso ja Loppi riitä kuin vähän alkuun. Keskushyökkääjiä olisi jo pelkästään lukumääräisesti liian vähän jolloin olisi taas mahdollista nähdä loukkaantumisten johdosta joko Kuhta tai Petrell keskellä. No, Penan jälkeen ei siinä olisi mitään uutta. Eli dumaan kylmän viileästi kaksikon Hirso & Loppi sellaisenaan, ei riitä. Mutta kolmas sentteri messiin niin miksei, hyvällä valmennuksella ja hyvällä balanssilla hyökkäyksen ja puolustuksen välillä voisi toimiakin.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos HIFK:sta lähtee pois kaikki 3 ulkomaalaista hyökkääjää (kaikkihan pelasivat periaatteessa keskellä) ei Hirso ja Loppi riitä kuin vähän alkuun. Keskushyökkääjiä olisi jo pelkästään lukumääräisesti liian vähän jolloin olisi taas mahdollista nähdä loukkaantumisten johdosta joko Kuhta tai Petrell keskellä. No, Penan jälkeen ei siinä olisi mitään uutta. Eli dumaan kylmän viileästi kaksikon Hirso & Loppi sellaisenaan, ei riitä. Mutta kolmas sentteri messiin niin miksei, hyvällä valmennuksella ja hyvällä balanssilla hyökkäyksen ja puolustuksen välillä voisi toimiakin.

Kuka on sanonut, että Hirso ja Loppi pitäisi riittää? Jos kaikki kolme ulkomaalaista hyökkääjää lähtee ja lisäksi Jouhkimainen ja Laakkonen(?), niin onhan selvää, että hankinnat hyökkäykseen jatkuvat. Hankintojen joukossa on oltava tällöin pelaaja, joka Hirson, Lopin ja Porthenin ollessa terveinä kykenee pelaamaan( ja on vahvistus) laidassa kahdessa ensimmäisessä ketjussa, mutta tarvittaessa siis pystyy myös täyttämään 1-2 ketjun sentterin tehtävät. Ei helppo tehtävä löytää sellaista pelaajaa ainakaan Suomesta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Haluaisitko tällaisen pelaajan omaan joukkueeseesi:

- liigan parhaita aloittajia
- kenties liigan paras alivoimapelaaja
- on se pelaaja joka hyppää kiekon eteen vielä vikassa vaihdossa vaikka oltaisiin 6-1 tappiolla
- ollut joukkueensa paras pistemies kahdet pleijarit putkeen

Bonuksena saat luultavasti vielä 15-20 maalia ja saman verran syöttöjä.

Jatkosopparia vaan käteen.

Hyviä asioita nuo mitä listasit kolmosketjun sentterille/laiturille mutta onko varaa laittaa tuolle paikalle mies jonka palkkapyyntö on ykkösketjun miehen niin se on sitten eri asia. Jos pelaat jatkuvasti ykköskentässä ja ykkösylivoimassa niin silloin on pakko katsoa myös pisteitä ja näitä Murray ei tee yksinkertaisesti tee tarpeeksi. Tuo muutaman pelin playoff otanta ei kerro muuta kuin sen kuinka huono Hifk on ollut viime kausina. Tottakai Murray mahtuu joka joukkueeseen mutta mielestäni Hifkillä ei ole varaa maksaa hyvästä alivoimapelaajasta ykkösketjun tähden palkkaa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Mulle on ihan sama ketä tulee ja ketä jättää tulematta.

Tämän kommentin uskallan heittää tietämättä joukkueesta yhtään mitään ja näkemättä yhtään peliä - me ollaan hävitty myös kausi 2008-2009.

Hirsovitsin surffailua ei nyt vaan olisi jaksanut katsoa enää HIFK:n paidassa. Toivottavasti saa jollakin vippaskonstilla NHL sopparin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös