Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 678 962
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Luulen lähinnä, että uudet miehet haluaa järjestää ensimmäisenä tilaisuutenaan ison tiedotuksen, sellaisen jota naapurissa kutsutan "Masan massiiviseksi".

Nimenomaan, ihan perusasioita tiedotustoiminnassa. Muita ei meidän Lopit tällä hetkellä kiinnosta. Joskus jonkun mestaruushumun laannuttua, mutta kuitenkin ennen MM-kisoja on hyvin aikaa.

Jos olisi tulossa joku urheilupoliittisesti ikävä päätös, niin se julkaistaisiin esimerkiksi samana päivänä ratkaisevan finaalin kanssa, niin siihen ei juurikaan kiinnitettäisi huomiota.

Nybarille kenkää... Ei tosiaan yllättäisi, vaikka sekin vaatimus nähtäisiin vielä ennen kesää.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse taas uskon, että Hirso vajoo ensi kaudella normaaliin keskinkertaisuuteensa sinne 25-30 pisteen paikkeille. Voin miellelläni olla väärässä, mutta mikään ei muuta sitä tosiasiaa, että Hirsolla ainoa illasta toiseen pelattu hyvä kausi osuu viime vuodelle.
Kausi 04-05 oli minun mielestäni Hirsolta hyvä. Hifk:lla oli kuitenkin keskushyökkääjinä O. Jokinen, L. Pirjetä ja B. Harkins. Jokisellehan pelejä ei tullut kovin paljoa runkosarjassa (14), mutta pääosin kolmosketjun keskushyökkäänä toimineelta Hirsolta 55o. 8+13=21 oli kelpo suoritus.

Vertailun vuoksi: (näistähän voi vertailun kohdetta valitsemalla päästä aikalailla haluamiinsa tuloksiin -tiedän). Tuolla 04-05 kaudella muuan A. Luttinen tehoili 56o (12+13=25), tällä kaudella ottelukohtaisella ilmeisesti varsin rahakkaalla sopimuksella Luttinen tehosi 47o (6+10=16) ja Hirso vastaavasti 54o (17+24=41).
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Kyllä Hirso ja Loppi molemmat ovat aikuisten oikeasti Pelimiehiä. Molemmilla on malttia pitää kiekkoa vielä just se tarvittava aika, jolloin aukeaa HYVÄ syöttöpaikka. Tai laukaisupaikka. Molemmat vaan turhaan säästelee kutiaan. Mutta sehän se on taiteilijoilla perisynti. Mieluummin hyvä syöttö kuin huono laukaus tai laukaus ylipäätään. Mikä parasta molemmat pystyy tuomaan kiekon hyökkäysalueelle ja ylivoimapeliä ajatellen se on elintärkeä kyky.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK odottelee kauden loppumista nähtävästi sitten. Onko Johanneksella tai jollain muulla tarkempaa tietoa Rönnbergistä? Mainio hankinta toteutuessaan, ihmisen kokoinen peruspakki.

Kurt: Juuri noiden fyrkkaelementtien vuoksi olen nettipalstojen tylsin joukkueenkokoaja. Nybari ja muut joukkueidenkokoajat joutuvat tekemään duuninsa rahat muistaen, he eivät voi nostella ukkoja virtuaalistigoihinsa ilman jonkunlaista spekulaatiota hinta/laatu -suhteista. Täällä voidaan tehdä Kibeä ja Guollaa vaikka kuinka tarpeellisiksi ja kenties toisen koutsin alaisuudessa onnistuneiksi, mutta raaka fakta on se, että heihin paloi yhtä paljon fyrkkaa kuin Leinoon ja Hyvöseen. Ja se fyrkka on pois muulta joukkueelta. Niinpä näissä hinnakkaissa 1-ketju / 1-mv / 1-pakkipari -tyyppisissä signauksissa on erittäin suuri tarve onnistua.

Jantusen otin esiin myös siksi, että hän kuuluu tähän "turvalliseen" vähän päälle 100ke -kategoriaan. Siellä on enemmän tilaa kokeiluille ja jopa mokaamisille. Esimerkiksi Cook oli varsin edullinen pelaaja, ei edes 100 ke. Niinpä hänen suhteellisen vaisu suoritustasonsa ei ollut niin pahasti joukkuetta syövä kuin Kuhdan ja Guollan. Cook pystyttiinkin korvaamaan - onnistuttiin siinä sitten miten onnistuttiin. Mutta suurin syy siihen, että HIFK ei ole viime vuosien aikana kyennyt tekemään kauden kestäessä kovinkaan radikaaleja paikkauksia ja parannuksia joukkueeseensa on se, että wanha kunnon Pena on pistänyt pelimerkit sileäksi jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua: kaikki ulkkaripaikat on käytetty ja kulunutta kautta lukuunottamatta kalliilla pelaajilla. Samoin pari kotimaista syömähammasta. Kuhta, Laakkonen, Kovanen - kaikki ovat olleet suhteellisen kovapalkkaisia (Kuhta toki omassa luokassaan) ja heidän palkkansa on ollut nimenomaan HIFK:ssa henkilökohtaisessa katossa. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että näiden pelaajien kanssa on pitänyt aina kiltisti mennä koko sopimuskausi loppuun, kukaan muu ei ole ollut halukas maksamaan juuri näistä jätkistä täsmälleen sitä, minkä Penakin on maksanut. Vika on enemmän Penan kuin pelaajien, tottakai. Ciprussin suhteenhan Pena joutui nöyrtymään. Tämä Jokerien 3-ketjussa n. 450.000 mk tienannut Latvian teräsmies siirtyi Penan HIFKiin suoraan 1-sentteriksi ja liksa käytännössä tuplaantui 850.000 mummoon. Pena joutui maksamaan vielä suuren osan palkasta Aigarsin siirryttyä Saipaan.

Penan ansiot talouspuolella olivat kenties ookoo, mutta pelaajasopimuksien tekijänä hän oli aivan onneton taivaanrannanmaalari ja tuhlaajapoika. HIFKin "brändi" antoi paljon anteeksi, sponsorit eivät heti livenneet ja Pena sai paljon ansioitaan paremman maineen talousmiehenäkin.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Kibe nauttii 240ke:n bruttopalkkaa pelaamisestaan...

Eiköhän tuo ole vähemmälläkin toistolla tullut jo selväksi. Kirjoituksistasi saa kuitenkin helposti kuvan, että Kille olisi saanut järjettömän kovaa liksaa noin niinkuin järjestäen. Silloin kun Kibe oli maali ja pistepörssin kakkonen ja käytännössä osan vuotta kantoi yksinään joukkuetta hän oli helvetin halpa tasoonsa nähden. Luuletko HIFK:n (Penan) rynnänneen lompakko auki ensimmäisen täysosuma kauden jälkeen kysymään, että voidaanko hilata sun liksaas ylöspäin, vaikka sulla on vielä vuosi jäljellä vanhasta?

Kuten hyvin tiedät sopparit ja niiden hinnat tehdään näyttöjen perusteella. Niitä sopimusta tehtäessä oli esittää. Onko Kuhta ollut hintansa arvoinen tällä kaudella? Ei ole. Onko hän sitä jatkossa? En tiedä.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkoitat varmasti sitten, kun kausi on päättynyt. Eihän HIFK voi tiedottaa sopimuksista sellaisten pelaajien/valmentajan kanssa, joiden kausi on vielä kesken.

Tietenkin niin. Eli nythän voitaisiin tiedottaa omista jatkosopimuksista ja niiden uusien pelaajien tai valmentajien osalta, joilta pelit ohi. Eli välieräjoukkueet jätetään toki rauhaan tässä vaiheessa
 

-39-

Jäsen
Suosikkijoukkue
J.Ruutu, MG & Stadin Kingit
Mutta aivan niin kuin aikaisemmin, pelaajasopimuksista tiedotetaan vasta päätösristeilyllä (17.4?)..
Todennäköisesti siihen asti saamme odottaa sopimuksien julkaisussa, vaikka kaikki sopimukset olisi tehty jo nyt.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Täällä voidaan tehdä Kibeä ja Guollaa vaikka kuinka tarpeellisiksi ja kenties toisen koutsin alaisuudessa onnistuneiksi, mutta raaka fakta on se, että heihin paloi yhtä paljon fyrkkaa kuin Leinoon ja Hyvöseen.

Raaka totuus. Guolla oli viime kauden pleijareissa todella huono. Niin huono, että usko Guollan kykyyn olemaan mestaruutta tavoittelevan jengin ykkössentteri romahti. Ennen kautta täällä(kin) hehkuteltiin kuinka kova sentterikalusto IFK:lla on, vaikka olisi pitänyt olla selvää jokaiselle, ettei Guollan taso riitä pelien koventuessa. Guolla olisi pitänyt hyvästellä viime kauden pleijareiden jälkeen. Ei käyttöä ykkösen keskellä.

Kibe sen sijaan pussittaa kunnon passeja saadessaan. Kuhta voi olla palkkansa arvoinen ensi kaudella. Hirso/Loppi namuttaa ja Kibe pöllyttää maaliverkkoja. Toivottavasti Kille jättää pihvit (Sveitsissä maistui, jäikö tapa?) vähemmälle ja keskittyy kesällä oikeisiin asioihin. Vähän kiloja pois ja nopeutta tilalle.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Kibe sen sijaan pussittaa kunnon passeja saadessaan. Kuhta voi olla palkkansa arvoinen ensi kaudella. Hirso/Loppi namuttaa ja Kibe pöllyttää maaliverkkoja. Toivottavasti Kille jättää pihvit (Sveitsissä maistui, jäikö tapa?) vähemmälle ja keskittyy kesällä oikeisiin asioihin. Vähän kiloja pois ja nopeutta tilalle.

Kiben ns. heikompaan kauteen on minun mielestäni pääsyyllisinä väärä roolitus (kapteenius ei kerta kaikkiaan sovi hänelle) ja väärät ketjukaverit pitkässä sarjassa. Kibe on puhdasverinen snaipperi ja niin hupaisalta kuin se kuulostaakin, niin paloposti on se häneen liittyvä osuva nimitys. Tehoja löytyy ja ne saavutetaan oikeanlaisella roolituksella ja oikein valituilla ketjukavereilla. Se pelko vain on persiissä, että oliko Pärä ja Harkins vain sattuman oikusta taannoin juuri ne oikeat pelimiehet? Vastaavanlaista mahdollisuutta (toisten pelaajien muodossa luonnollisesti) ei Kibelle enää tule?
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kibe sen sijaan pussittaa kunnon passeja saadessaan. Kuhta voi olla palkkansa arvoinen ensi kaudella. Hirso/Loppi namuttaa ja Kibe pöllyttää maaliverkkoja. Toivottavasti Kille jättää pihvit (Sveitsissä maistui, jäikö tapa?) vähemmälle ja keskittyy kesällä oikeisiin asioihin. Vähän kiloja pois ja nopeutta tilalle.

Kuhdan pitäisi palata siihen ruutuun, jossa hän on parhaimmillaan eli hyökkäyksien päättäminen. Viime aikoina mies on huseerannut joka roolissa ja yrittänyt itse ratkaista pelejä sekä pelintekijänä että snaipperina. Kuhta ei ole pelintekijä 5-5 pelissä eikä varsinkaan ylivoimassa. Baxter ei sitä tajunnut tai ei uskaltanut puuttua asiaan. Uuden valmentajan se pitää tehdä oli hän sitten kuka tahansa. Tai sitten otan JHagin mukaan ja se asia mennään vääntämään väkisin vastuuhenkilöiden kalloihin. IFK:n ylivoima toimii, kun neljä muuta hakee vetopaikan Kuhdalle. Ei niin, että Kuhta itse tuo kiekon yli sinisen, kaartelee kiekon kanssa kulmissa ja laidoissa ja sitten nousee vetopaikkaan ja kiskaisee pommin...ja muut neljä katsovat vierestä miten kävi eli muutaman kerran kaudessa kiekko maaliin, lukuisan kerran ohi tai yli, liian monta kertaa ylimpään karvaajaan jne.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eiköhän tuo ole vähemmälläkin toistolla tullut jo selväksi.

Ikävää, jos realismi haittaa fanitusta. Yllättävän moni ei ole tätä kautta ennen palkoista / kuluista piitannut ja fantasiarostereita katsellessa näkee, että eipä joukkueen kokoamisen realiteetit kaikilla ihan hallussa ole vieläkään. Kiinnitän itse runsaasti huomiota pelaajien hinta/laatu -suhteeseen, enkä pysty kytkemään tätä osiota pois päästäni. Sorry vaan. Hyvä uutinen on se, että Penan aika sopimuksien teossa on ohi, nykyjohto ei enää tällaisia diilejä tule tekemään. Kovanenkin oli aito Pena-hankinta; hyvä liigapakki, mutta ei todellakaan yli 100ke arvoinen. Penan suurin dilemma, yksi niistä, oli nimenomaan se, että pelaajien palkat olivat pielessä. Jätkät sinänsä olivat ihan ok, mutta liian isoissa saappaissa. Joita heille ei olisi missään muussa joukkueessa edes ajateltu.

Silloin kun Kibe oli maali ja pistepörssin kakkonen ja käytännössä osan vuotta kantoi yksinään joukkuetta hän oli helvetin halpa tasoonsa nähden. Luuletko HIFK:n (Penan) rynnänneen lompakko auki ensimmäisen täysosuma kauden jälkeen kysymään, että voidaanko hilata sun liksaas ylöspäin, vaikka sulla on vielä vuosi jäljellä vanhasta?

Ei ollut helvetin halpa tasoonsa nähden. Ennen Sveitsin komennustaankin hän oli euroiksi muutettuna noin 150 ke:n mies. HIFKin ykkösketju ei ole koskaan ollut alipalkattu liigassa, päinvastoin. Muistaakseni Kuhta pärjäsi helvetin hyvin liigan palkkavertailuissa tuolloinkin. Tokihan Vopat sai meillä isomman liksan. Mutta Killen hinta/laatu -suhde tuolloin oli erinomainen. Mitä arvelet Kiben palkkatasolle tapahtuneen hänen siirryttyään Sveitsiin? Aivan oikein, se nousi selvästi ja HIFK:han antoi miehelle vapaat kädet mennä rahastamaan juustomaahan. Aivan kuten Jyp päästi Wallinheimon. No, kun Kibe tuli takaisin, oli jo lähtökohtaisesti päivänselvää, että Sveitsin liigan jälkeen hän itse ei tule paljon palkastaan tinkimään. Niinpä Pena lisäsi melkein 100 ke "entiseen" vuosipalkkaan päälle. Siinä oli ainakin täksi kaudeksi juuri se satku liikaa.

Tässä tulee homman clue ja se ei sisällä Kiben dissaamista:
Tottakai pelaajan näytöt määrittävät hänen hintansa. Mutta yhtä tunnettu totuus on se, että rahaa on rajallisesti ja tämän sanoin aiemminkin; poikkeuksellisen korkeapalkkaisille pelaajille ei yleensä todellakaan tehdä suoraa kolmen vuoden sopimusta. Jopa kahden vuoden pahvi on siinä ja siinä. Yleensä se menee niin, että mitä korkeampi palkka, sitä todennäköisemmin pahvissa lukee 1 + something. Syy tähän on raadollinen ja käytännöllinen: Suora 3 vuoden diili kenen tahansa 250ke -miehen kanssa merkitsee 750ke lovea kassaan siitä riippumatta, miten pelaajan kolmevuotinen aika tulee menemään. Hänhän voi olla vaikka loukkaantunut puolet tuosta ajasta. Absoluuttinen taloudellinen riski on siis valtava. Siksi suora 3v diili Kiben kanssa tuolla liksalla oli alokasmainen virhe, tyypillistä Penaa. Tämän sanon nyt ihan hyvällä omallatunnolla: En olisi tyytyväinen, jos HIFK nyt nappaisi Leinon 3 vuoden sopimuksella hintaan 300ke per kausi. Siinä napsahti melkein miljoona kassasta. Sen sijaan näyttöjen perusteella tekisin Leinolle nanosekunnissa 350ke -diilin ensi kaudeksi ja option päälle. Luojan kiitos edes Pena ei tehnyt suoraa 2v diiliä Guollalle, vuoden pahvi sillä niinkuin Murrayllakin oli. Mutta minulle on arvoitus, miksi Pena päätti jatkaa Guollan kanssa tälläkin kaudella, koska Guolla nosti hintaansa täksi kaudeksi myös sen 100ke , 150ke > 250ke. Aika kevyillä näytöillä Pena teki vuoden lisää, joten edes lyhyt sopimus ei näköjään ollut Penalla turvana. Tästä näissä on kysymys, muut joukkueet osaavat nämä hommat Penaa paremmin. Jypikin siis jatkoi nyt vasta Immosen diiliä ensi kaudeksi maksettuaan itsensä kipeäksi tästä kaudesta - ollen tyytyväinen.

Kuhdan ensi kauteen suhtaudun täysin kliinisesti ilman ennakkolatauksia suuntaan tai toiseen. Fakta on se, että hän on joukkueessamme ja saa paljon palkkaa. Ei ole enää syytä katsella kausien 06/07 ja 07/08 perään, ne ovat ollutta ja mennyttä. Kuhta on eräs kortti valmentajan pakassa ja hyvä valmentaja pelaa sillä pakalla mikä on annettu mahdollisimman hyvin. Luotan siihen, että Jalonen vapauttaa Kuhdan playmakerin hommista ja siirtää hänet puhtaaksi snaipperiksi. Juuri siksi esimerkiksi Hirso ja Loppi on katsottu hyviksi senttereiksi. He ovat pystyneet ruokkimaan vierellään olevaa snaipperia (Rita, Jantunen) tunnetusti hyvin. Eipä muuta kuin uutta matoa koukkuun Kuhdan kanssa, mutta kritiikin tästä kaudesta hän on kyllä ansainnut. Pelimies tajuaa asian itsekin ja haluaa varmasti tykittää ensi kaudella sen 35 byyriä taas.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mielenkiintoista katsoa mitä Hirso sitten Hifkissä saa. Jos yli 100Ke niin pieleen menee.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mielenkiintoista katsoa mitä Hirso sitten Hifkissä saa. Jos yli 100Ke niin pieleen menee.

Pidän erittäin suurena yllätyksenä jos Hirson palkka ei ole vähintään 130-150k kaudesta.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista katsoa mitä Hirso sitten Hifkissä saa. Jos yli 100Ke niin pieleen menee.
Aika paviaani agentti saa olla jos kolmelta viimekaudelta 40,59 ja 41 pinnaa tehnyt kotimainen sentteri ei saa yli 100k. Ottaen vielä huomioon sen että ulkomaalaiskiintiö laskee kolmeen ja moni seura nostaa tv-rahojen ansiosta palkkabudjettiaan.
Varmasti saa yli 100k€ ja mielestäni ihan ansaitusti.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mielenkiintoista katsoa mitä Hirso sitten Hifkissä saa. Jos yli 100Ke niin pieleen menee.
Jos Viitaluoman pyyntö/kausi oli lähempänä 200KEur kuin 100KEur + ulkomaanpykälä + monivuotinen sopimus niin millä ihmeen ilveellä Hirso tyytyisi 100Ke? Jos näin on käynyt niin agentille kenkää samantien.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Ikävää, jos realismi haittaa fanitusta.
Ei todellakaan haittaa. Käsittääkseni totesin ettei Kuhta tällä kaudella ollut palkkansa arvoinen.
Hyvä uutinen on se, että Penan aika sopimuksien teossa on ohi, nykyjohto ei enää tällaisia diilejä tule tekemään. Kovanenkin oli aito Pena-hankinta.
Jep, se on hyvä juttu, mutta Killen sopimus oli sen verran kova ettei Pena voinut sitä itse päättää. Se vietiin hallitukselle, joka sen siunasi. Otin Kovasen tuohon mukaan siksi, että hän ei ole kirjoittanut sopimusta Lukkoon (vielä), vaan on jättänyt tarjouksensa HIFK:lle, joka ei ole vielä reagoinut siihen mitenkään. Mutta mahdollista on, että hän jatkaa. Viimeisin sopimuksen tehneistä omista pakeista on Mikko Turunen btw.


Ei ollut helvetin halpa tasoonsa nähden. Ennen Sveitsin komennustaankin hän oli euroiksi muutettuna noin 150 ke:n mies.

Tästä en jaksa alkaa vänkkäämään kanssasi, mutta totean, että tiedän about centilleen mitä Kille tuolloin tienasi. Ja tuokin on helvetin vähän HIFK:ssa pelaavalle pistepörssin kakkoselle.
 

ville71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyrkkiäleukaperiin sivustolla nimimerkki The Ghastly Ghouler on sitä mieltä, että Murray & Jokerit ovat erittäin lähellä sopparia?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyrkkiäleukaperiin sivustolla nimimerkki The Ghastly Ghouler on sitä mieltä, että Murray & Jokerit ovat erittäin lähellä sopparia?

Sehän onkin jopa Jatkoaikaa varmempi tiedonlähde, joten tämän on pakko olla totta. Me ollaan hävitty ensi kausi!

Vaikka Murre naapuriin siirtyisi, niin tuskin maailma siihen kaatuu. Tietysti siinä lähtee rutkasti kokemusta IFK:n pukukopista, mutta ei Remmeri kuitenkaan niin huikaiseva ollut tällä kaudella, että moisen siirron takia kannattaisi yöuniaan menettää.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Vaikka Murre naapuriin siirtyisi, niin tuskin maailma siihen kaatuu. Tietysti siinä lähtee rutkasti kokemusta IFK:n pukukopista, mutta ei Remmeri kuitenkaan niin huikaiseva ollut tällä kaudella, että moisen siirron takia kannattaisi yöuniaan menettää.

Mielestäni ainut ulkomaanapu (poislukien tietyin varauksin Vesce), joka pitäisi ehdottomasti pitää jos siihen sauma on. Näiden kahden kanssa HIFK myös neuvottelee. Noin monipuolista ja kokenutta jätkää, kuin Murray on suht harvoin tarjolla. Viimekaudesta sen verran ettei tainnut Mörrillä olla rooli yhtään paremmin selvillä kuin ketjukavereillaankaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU,MIFK
Se pelko vain on persiissä, että oliko Pärä ja Harkins vain sattuman oikusta taannoin juuri ne oikeat pelimiehet? Vastaavanlaista mahdollisuutta (toisten pelaajien muodossa luonnollisesti) ei Kibelle enää tule?

On aikamoista puusilmäisyyttä väittää, että Kibe ei voisi yltää vieläkin, vaikka samaan kuin noilla kahdella "kultaisella kaudella". Ei Kiben veto ole mihinkään kadonnut ja kyllähän Kibe sitä tälläkin kaudella väläytteli. Eikös Kibe kuitenkin lähemmäs 20 nyyttiä tälläkin kaudella laukonut? Ei ihan onneton snaipperi kuitenkaan ja oli vielä huonosti roolitettu.
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Nyrkkiäleukaperiin sivustolla nimimerkki The Ghastly Ghouler on sitä mieltä, että Murray & Jokerit ovat erittäin lähellä sopparia?


Voi ei, pakkohan se olla kun tämä Q:n sivupersoona näin kirjoittaa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika paviaani agentti saa olla jos kolmelta viimekaudelta 40,59 ja 41 pinnaa tehnyt kotimainen sentteri ei saa yli 100k. Ottaen vielä huomioon sen että ulkomaalaiskiintiö laskee kolmeen ja moni seura nostaa tv-rahojen ansiosta palkkabudjettiaan.
Varmasti saa yli 100k€ ja mielestäni ihan ansaitusti.

Sä oot just niin hyvä kuin sun viimeinen pelisi. Hirson näytöt viime ajoilta ovat melko ankeita.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni ainut ulkomaanapu (poislukien tietyin varauksin Vesce), joka pitäisi ehdottomasti pitää jos siihen sauma on. Näiden kahden kanssa HIFK myös neuvottelee. Noin monipuolista ja kokenutta jätkää, kuin Murray on suht harvoin tarjolla. Viimekaudesta sen verran ettei tainnut Mörrillä olla rooli yhtään paremmin selvillä kuin ketjukavereillaankaan.

No juu, en toki vastusta ajatusta, että Murre jatkaa meillä, mutta tuskin se ehdoin tahdoin haluaa Narrilaan siirtyä, jos IFK vain suinkin tarjoaa kohtuullista jatkopahvia. Jos taas Kojo on sitä mieltä, että ei tarvitse Murrayta ensi kauden IFK:ssa, niin siihen ainakin itse tyydyn.
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Nyrkkiäleukaperiin sivustolla nimimerkki The Ghastly Ghouler on sitä mieltä, että Murray & Jokerit ovat erittäin lähellä sopparia?

Helkkarin hyvä, sitten se ei ainakaan sinne ole menossa. Itse olen sen verran Remmer fani, että vituttaisi jos mies menisi naapuriin. Itse tahtoisin kovasti nähdä tämän kaverin menestyvässä IFK:ssa. Olisi ehdottoman tärkeä liideri ja isojen pelien mies Hirson ja Lopin kaltaisten ... miten sen nyt sanois, "ei niin suuresti vielä Voittajina vakuuttaneiden" pelimiesten rinnalla.

PS: Lisätään tähän nyt vielä, että en missään nimessä dissaa sen enempää Hirsoa ja Loppia, kovia jo jotain kokeneita, paljon pisteitä tehneitä Suomalaisia senttereitä ei ole helppo saada, kovia hankintoja, mutta fakta on se, että ei kumpikaan näistä liuhutukista ole vielä osoittanut niitä ominaisuuksia jolla joukkuetta kannetaan hartioilla silloin kun pelataan oikeasti hokia. Toivottavasti se taistelu jolla tungetaan joka väliin missä joukkue johtajaansa tarvitsee, ne taklaukset ja taklausten vastaanottamiset, ne vetojen peittämiset jne tulevat ensi kaudella repertuaariin näille herroille, joilla pelejä voitetaan tiukassakin paikassa, hyvien ylivoima syöttöjen ohelle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös