Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 679 768
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kimmo Kuhta on puhdas snaipperi, joka tarvitsee peliä tekevän sentterin vierelleen. Ylivoimassa on jotain todella pielessä, jos Kuhta on sitä pyörittämässä, kuten tällä kaudella monesti nähtiin. Oikein roolitettuna Kuhta on liigan parhaimmistoa roolissaan. HIFK:n sentterit olivat mitä olivat, ja "sijaiskärsijänä" toimi Kuhta. Voidaankin sanoa, että Guollan huonous oli tuplasti huonoa, kun samalla Kibenkin peli huononi merkittävästi. Eipä muuten tule Guollaa ikävä. Tähän voisi jatkaa pitkät pätkät Baxterin hyökkäyspelisuunnitelmasta (mukaanlukien ylivoimapeli), mutta jääköön.

Kapteenin vastuut pois Kuhdalta, oikea peliä tekevä sentteri vierelle ja toimiva hyökkäyspelisuunnitelma -yhdistelmällä Kuhdasta saadaan oivallinen (joskin hieman yksipuolinen) snaipperi tekemään pisteitä joukkueelle.

Sitten case Hirso: hieman täytyy ihmetellä muiden kirjoittajien kritisointia siitä, että Hirson pisteistä "on valtaosa tullut ollessaan osana huipputaidokasta ylivoimakenttää". Ööh. Mulle on jotakuinkin sama mistä niitä pisteitä tulee, kunhan niitä tulee. Tehköön maalit tai syötöt vaikka munasuojillaan, kunhan niitä tekee. Leinon tai Santalankin pisteistä osa voidaan laskea Hirson oivalluksien tai laukauksien ansioksi. Ei kai se nyt turistina siellä yv:ssä ole ollut? Vaikka onkin hyökkääjänä pelannut pakin roolissa yv:lla niin mitä sitten? Tämä voi jollekin kertoa monipuolisuudesta, kun taas joillekin ilmeisesti valmentajan suosikkipojusta, jota pidetään väkisin yv:ssä tuhoamassa joukkueen ykkösylivoimaa. Vai mitä?

Molempia tervehdin ilolla ensi kauden joukkueeseemme, unohtamatta pitkien kalsareiden valmentajaamme. Seuraavaksi odotan vahvistuksia puolustus- ja maalivahtiosastoille, mutta hyvältä näyttää -so far. JHag:n Nybari -hehkutuksista huolimatta tahdon itse nähdä ennen kuin uskon. Penan tasosta ei liene vaikea parantaa, mutta joukkueen kokoamiseen ei Penan taso ollutkaan riittävä, joten parannusta saisi olla enemmän kuin vähän, jotta riittää.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Sitten case Hirso: hieman täytyy ihmetellä muiden kirjoittajien kritisointia siitä, että Hirson pisteistä "on valtaosa tullut ollessaan osana huipputaidokasta ylivoimakenttää". Ööh. Mulle on jotakuinkin sama mistä niitä pisteitä tulee, kunhan niitä tulee. Tehköön maalit tai syötöt vaikka munasuojillaan, kunhan niitä tekee.

Viime kauden runkosarjassa Hirschovits oli suorastaan loistava, eikä taso kauheasti heilunut, Jokereiden selkeä ykkössentteri. Playoffit menivät sitten heikosti, ehkä osin loukkaantumisesta johtuen, vaikea sanoa. Tämäkin kausi alkoi varsin hyvin ja Leinon ja Santalan vielä etsiessä roolia Hirso pelasi hyvin. Samaan aikaan kun Santala ja Leino nostivat tasonsa liigan parhaimmistoon, Hirso sukelsi ja syvälle eikä ole sieltä vieläkään oikein noussut.

Hirsolla on potentiaalia, sillä ei viime kautta tuurilla pelailtu ja mielelläni olisin tuon tason Hirson pitänyt. Tämän kauden jälkipuoliskon Hirsolla ei taas ole juuri mitään käyttöä missään joukkueessa. Todellinen mysteeri tämä Hirson tason pudotus ja nähtäväksi jää löytyykö se huipputaso vielä joku päivä.

Leinon tai Santalankin pisteistä osa voidaan laskea Hirson oivalluksien tai laukauksien ansioksi.

Näitä ei todellakaan ole kovin montaa, jos yhtään.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Hirsolla on potentiaalia, sillä ei viime kautta tuurilla pelailtu ja mielelläni olisin tuon tason Hirson pitänyt. Tämän kauden jälkipuoliskon Hirsolla ei taas ole juuri mitään käyttöä missään joukkueessa. Todellinen mysteeri tämä Hirson tason pudotus ja nähtäväksi jää löytyykö se huipputaso vielä joku päivä.
Tässä tapauksessa "The truth is out there" ei luultavasti pidä paikkaansa, vaan ratkaisua on etsittävä pääkopan sisältä. Hirso on jotenkin pohjimmiltaan ei-itseensä luottava, epävarma persoonallisuus, joka vaatii onnistuakseen isähahmon sekä loputtomasti luottamusta ja tukea. Jokereiden edelliskaudella kaikki yhtälön osatekijät toimivat. Oli papa-Shedden, ykkösketju ja paljon peliaikaa.

Tällä kaudella henkistä tukea tuonut rooli alkoi romuttua Leinon, Santalan ja Staplen otettua ykköspelaajien aseman. Papa-Shedden jatkoi tukeaan, mutta siirto ykkösestä alas otti koville ja romutti, aika yllättävän nopeasti, Hirson itseluottamuksen ja motivaation. Tämä on helkutin huolestuttavaa, sillä peliaika IFK:ssakaan ei ole loputonta, eikä paikka ykkösessä ollenkaan varmaa.

Hirsoa on ylipäänsä vaikea määritellä X-risk - X-reward -akselilla, koska yhtälössä on Hirson tapauksessa monta, osin puhtaasti psykologista muuttujaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kirjoittelin 6.9.2007 Jokeri-osion Hirso-ketjuun, kun Jokerit julkisti Santalan hankinnan:

"Just joking...

No niin, teillä on turha "Hirso".

Tarjoan Kimistä, HIFK:n puolesta ja Penan tietämättä, Pasi Nielikäisen ja Lasse Korhosen. Is it a deal or what...lähettäkää hyväksymisfaxi Pentti Matikaiselle HIFK:n toimistoon."

ja myös näin:

"Kivointa on ostaa "oma poika" takaisin HIFK:hon kolminkertaisella palkalla, kun on ensin kieltäydytty vuotta aikaisemmin maksamasta hänelle puolet siitä.

Hirson paikka ei kyllä ole yhdenkään sm-liigajoukkueen kolmosketjun laidassa enää v. 2007, kuten jotkut teidän ketjulotto-osiossa spekuloivat. Onkohan Hirso itse tyytyväinen Santalan hankinnasta Jokereihin."

Aavistelin silloin, että Hirschovits murenee käsiin Jokerien sisällä, kun kilpailu pelipaikoista kovenee ja niin siinä kävi. Ei se sitä tarkoita, etteikö Hirschovits voisi taas onnistua HIFK:ssa kaudella 08-09. Kyllähän naapurit pitävät Hirson ensi kauttakin jo hävittynä, mutta niin kai heidän pitääkin ajatella. Ei lähdetä mukaan.
 

Jindebyne

Jäsen
Hirso on SM-Liigan eliittiä, jos haluaa. Hirsolla vaan on taipumusta vaipua täytemieheksi, jos homma ei kiinnosta. Tällä kaudella, varsinkin HIFK:hon tehdyn sopimuksen jälkeen Hirso on näyttänyt tämän monella tavalla. Ei ole kiinnostanut pelata Jokereille ja siitä johtuu tehottomuus, sekä muut lieveilmiöt.

Uskon, että ensi kaudella kun on taas uusi alku HIFK:ssa, niin pelaaminen kiinnostaa ja Hirsosta saadaan paras potentiaali irti. Jotkuthan tietysti jaksavat itkeä juudasta sun muuta mahdollista, mutta jokaisellahan saa olla oma mielipteensä. Minä toivotan Hirson takaisin.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Hirso on SM-Liigan eliittiä, jos haluaa. Hirsolla vaan on taipumusta vaipua täytemieheksi, jos homma ei kiinnosta. Tällä kaudella, varsinkin HIFK:hon tehdyn sopimuksen jälkeen Hirso on näyttänyt tämän monella tavalla. Ei ole kiinnostanut pelata Jokereille ja siitä johtuu tehottomuus, sekä muut lieveilmiöt.

Tähän taas sellainenkin näkökulma, että kun DS aikoinaan vei mukanaan Hirson, niin uskoin, että mikäli potentiaalia riittää, niin matka olisi jatkunut Alppimaahankin DS:n mukana. Ei taida Hirson fleguilu olla pelkästään fanien silmissä, sillä jos se noste olisi jatkunut, mikä oli IFK:sta lähtiessä ja olisi lunastanut toiveet DS:n silmissä, niin kukapa luopuisi kultakimpaleesta. Siinä oli minun mielestäni Hirson paras näytönpaikka, jos ulkomaat ja rahat olisi kiinnostanut.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Palkoista

Suomessahan käsite "palkka" on 99%-varmuudella bruttopalkka a.k.a verotettava tulo, ellei sitä erikseen mainita. Mitä uutta tässä on? Ei tämä mikään Amerikka ole, jossa puhutaan nettopalkoista. Joten -tämä myös takautuvasti- jos puhun pelaajan palkasta, tarkoitan hänen bruttopalkkaansa, kun kyseessä on kotimainen pelaaja. Kibe nauttii 240ke:n bruttopalkkaa pelaamisestaan ja itse asiassa työnantajan kokonaiskuluhan on tuosta 300ke:n paikkeilla. Tässä sorruin epätarkkuuteen, työnantajan kulu ei ole 240ke vaan siihen tulevat mukaan sosiaalikulut pelaajan bruttopalkan päälle, pahoittelut. HIFK:n kannalta Kuhdasta pitäisi oikeastaan puhua 300ke:n pelaajana, mutta käytän tässäkin, kuten maan tapa on, pelaajan verotettavaa tuloa puhuttaessa palkasta. Kun Iltapulu julkaisee verotilastot ja kertoo, että Vesa-Matti Loiri tienasi 120.000 euroa, tarkoitetaan sillä hänen verotettavaa tuloaan. Viereisestä sarakkeesta voi katsoa paljonko häneltä pidätettiin veroja. Suomessa ei ole käytössä kolmatta saraketta eli työnantajan tosiasiallisia kuluja - sehän kiinnostaa vain meitä yrittäjiä.

Ulkomaalaiset pelaajat, tähtitason sellaiset, pyytävät SM-liigassakin yleensä palkkansa nettona ja tähän päästään erilaisilla "verosuunnittelu" -tyyppisillä keinoilla. 6 kk -pelaajat ovat tietenkin helppo case, he eivät ole Suomeen verovelvollisia ja työnantaja pääsee nauttimaan huomattavasti kevyemmistä sivukuluista.

Toivottavasti edellämainittu selvitti asiaa. Ei tämä rakettitiedettä ole. Jos jonkun mielestä Kuhdan bruttopalkka eli 240ke ei ole suuri, niin eipä kai sitten. Vajaat 1,5 wanhaa miljoonaa. 60 pinnaa veroja (jos Kibe nostaa siitä kaiken, Suomessahan saa myös rahastoida jonkun verran) pakottaa Kiben kituuttamaan noin 100ke:n netolla eli 12:ksi kuukausipalkaksi pätkäistynä 8.333 egeä näppiin. Palkkakausihan kestää diilin katketessa yleensä toukokuun loppuun asti ja alkaa joko siitä, kun pelaaja joukkueeseen signataan tai jatkavan pelaajan osalta kesäloman päätyttyä eli abt. juhannuksen jälkeen. Joten viimeisellä kaudella palkka tulee oikeastaan n. 10 kuukauden duunilla.

SM-liigan pelaajayhdistys julkaisi taas jokavuotisen palkkatilastonsa ja SM-liigapelaajan keskipalkka oli muistaakseni abt 60 ke. Tässäkin puhutaan koko ajan pelaajan bruttopalkasta. Niin aina Suomessa. Verrokkina voisin mainita, että Jarkko Immosen bruttopalkka kuluneesta kaudesta oli 300ke ja hän teki juuri jatkon Jypiin. Tuskin joutui tinkimään liksastaan. Yli 200 ke:n bruttopalkalla liigassa kiekkoilee reilusti alle 20 kaveria. Joukossa siis Kärppien, Jokerien ja HIFK:n koko ykkösketjut.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiinnolla odottelen, onko IFK päässyt vihdoinkin tiedottamisessaan Brezhnevin ajasta irti eli uusia pelaajasopimuksia pitäisi nyt alkaa tippua eetteriin. Ei enää sitä ikuista laivaristeilytiedotustilaisuutta ja sitten viikkoa ennen kauden alkua toinen ! Nyt vaan rohkeasti reaaliaikaiseen tiedottamiseen, IFK ! Jokaisesta uudesta pelaajasta ja uudesta jatkosopimuksesta tiedotusta vaan vaikka joka päivä. Se pitää seuran framilla ja antaa yleisölle kuvan, että asioita hoidetaan ja, että koko ajan työskennellään aktiivisesti.
Kiitos.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Kuulin eilen kaupungilla kahden henkilön spekuloivan Ray Girouxia (!!) HIFK:n alakertaan tuomaan kiekollista osaamista! Onko oikeasti jotain vastaavia huhuja liikkeellä vai oliko kyseessä vain jotain "olisipa kiva" -pohdintaa?? Ei nyt ymmärrettävästikään ole muutamiin päiviin jaksanut jääkiekon seuraaminen kiinnostaa, joten ei ole oikein taaskaan kärryillä näistä spekuloinneista. Eikös Ray nosta Venäjällä suht. kovaa liksaa, että tuskinpa sieltä häntä tänne millään pikkurahalla haalittaisiin?
 

scholl

Jäsen
Mielestäni koko risteilyn voisi kuopata, koska Pena on pois niin kellään ei liene mitään intressiä lähteä kupittamaan laivalle. Tiedotustilaisuuksia voi pitää Nordiksella tai vaikkapa Crown Plazassa aina kun on aihetta. Aloittaisin heti sm-finaalin jälkeen järjestämällä tiedotustilaisuuden missä julkaistaan uusi valmentaja ja vähintäänkin jatkosopimukset. Sen jälkeen sitten julkaisuja aina kun uusia nimiä on paperissa.
 

Kurt

Jäsen
Palkoista

Tämä palkkakeskustelu on äärimmäisen mielenkiintoista näin fantasiarosterin tekemisen kannalta. Villinä oletuksena HIFK:n pelaajabudjetti on karkeasti 2.5 me, tällä tarkoitettaneen bruttopalkkoja, ilman sos. kuluja. Onpa muutes kaikkinensa pirun epätarkkaa tämä pelaajabudjetin ilmoittelu (koko henkilöstön palkat, bruttopalkat, nettopalkat, kok kustannukset jne...).

Kuluvan kauden ulkkarikaksikkomme Murray-Guolla on kaikkien nettispekulaatioden lähtemässä pois HIFK:sta, nämä veijarit olivat jo toisen kauden pelaajia, ja täten verovelvollisia Suomeen, mutta ulkkareiden ollessa kyseessä, heidän kohdallaan puhuttiin luonnollisesti nettopalkasta. Molempien nettopalkat olivat liigan ehdotonta tähtiluokkaa kuluneella kaudella ja siten kokonaiskustannus HIFK:lle valtava. Heidän palkkansa söi HIFK pelaajabudjetista luultavasti noin neljänneksen, siis kahden pelaajan palkka!

Karkeasti ottaen heidän poistutuessa ensi kauden rosterista hilloa vapautuu Hirsoon, Loppiin + vielä yhteen kotimaiseen "semi-tähteen". Esimerkkinä semi-tähdestä palkaltaan voisi pitää vaikkapa maanmainiota voimalaituriamme Lennu Petreliä.

Murray-Guollan poistaminen rosteristamme, ja heidän korvaamisensa Hirso-Lopilla + vielä kolmannella varsin nimekkäällä pelaajalla alkaa kuulostaa erittäin hyvälle, etenkin kun ottaa huomioon että samaan aikaan vapautuu vielä pari ulkkaripaikka myöhempiä täydennyksiä varten.

Alla olevat ovat vain suuntaa antavia esimerkkejä bruttopalkoista, mutta kumman ottaisitte mieluummin?

A) Murray (275ke) + Guolla (275ke)

vai

B) Hirso (150 ke) + Loppi (150 ke) + x (125ke)

B-vaihtoehto olisi lisäksi 125ke halvempi ja säästäisi kaksi ulkkaripaikkaa....
 
Viimeksi muokattu:

Animal

Jäsen
Hirso on SM-Liigan eliittiä, jos haluaa. Hirsolla vaan on taipumusta vaipua täytemieheksi, jos homma ei kiinnosta. Tällä kaudella, varsinkin HIFK:hon tehdyn sopimuksen jälkeen Hirso on näyttänyt tämän monella tavalla. Ei ole kiinnostanut pelata Jokereille ja siitä johtuu tehottomuus, sekä muut lieveilmiöt.

Hirso on SM-Liiga sentterien Lundell. Hirso voisi olla maaginen illasta toiseen, mikäli vain pää kestäisi. Aivan kuten Lundellkin.

Itse pidin Lundellia vielä pari vuotta sitten hyvänä maalivahtina liigaan, aivan kuten pidin Hirsoakin ensimmäisellä narrikaudella SM-Liigan huippusentterinä.

Uskon, että ensi kaudella kun on taas uusi alku HIFK:ssa, niin pelaaminen kiinnostaa ja Hirsosta saadaan paras potentiaali irti. Jotkuthan tietysti jaksavat itkeä juudasta sun muuta mahdollista, mutta jokaisellahan saa olla oma mielipteensä. Minä toivotan Hirson takaisin.

Itse taas uskon, että Hirso vajoo ensi kaudella normaaliin keskinkertaisuuteensa sinne 25-30 pisteen paikkeille. Voin miellelläni olla väärässä, mutta mikään ei muuta sitä tosiasiaa, että Hirsolla ainoa illasta toiseen pelattu hyvä kausi osuu viime vuodelle. Tilastoja voidaan aina tuijotella, mutta ovatpa ne Lundellinkin tilastot viimeiseltä viideltä vuodelta ihan mallikelpoista luettavaa. Tai siis tilastojen valossa jopa erinomaista luettavaa.

Tulkoon vain Hirso takaisin ja saakoon uuden mahdollisuuden, mutta omissa silmissäni tarvitaan nyt todellisia onnistumisia ja tasaista suorittamista pari kautta, jotta voidaan puhua jonkin sortin "kaappauksesta" tai ratkaisupelaajasta IFK:lle.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mielenkiinnolla odottelen, onko IFK päässyt vihdoinkin tiedottamisessaan Brezhnevin ajasta irti eli uusia pelaajasopimuksia pitäisi nyt alkaa tippua eetteriin. Ei enää sitä ikuista laivaristeilytiedotustilaisuutta ja sitten viikkoa ennen kauden alkua toinen ! Nyt vaan rohkeasti reaaliaikaiseen tiedottamiseen, IFK ! Jokaisesta uudesta pelaajasta ja uudesta jatkosopimuksesta tiedotusta vaan vaikka joka päivä. Se pitää seuran framilla ja antaa yleisölle kuvan, että asioita hoidetaan ja, että koko ajan työskennellään aktiivisesti.
Kiitos.
Tarkoitat varmasti sitten, kun kausi on päättynyt. Eihän HIFK voi tiedottaa sopimuksista sellaisten pelaajien/valmentajan kanssa, joiden kausi on vielä kesken.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse taas uskon, että Hirso vajoo ensi kaudella normaaliin keskinkertaisuuteensa sinne 25-30 pisteen paikkeille. Voin miellelläni olla väärässä, mutta mikään ei muuta sitä tosiasiaa, että Hirsolla ainoa illasta toiseen pelattu hyvä kausi osuu viime vuodelle. Tilastoja voidaan aina tuijotella, mutta ovatpa ne Lundellinkin tilastot viimeiseltä viideltä vuodelta ihan mallikelpoista luettavaa. Tai siis tilastojen valossa jopa erinomaista luettavaa.

Niin no kyllä Hirso pelasi hyvän ja tasaisen kauden myös 05-06 jolloin teki pleijareissakin 4 maalia kakkosen keskellä. Kaverin hyvyys jäi vain superykkösen varjoon. Viivalla Hirsolla on laukaus, joka on liigan eliittiä. Ei siis ole mikään ihme, että kaveria peluutetaan ylivoimassa viivalla. Kyllä tämän oman pojan ottaisin takaisin. Hirsoa voi hyvin peluuttaa kakkosen keskellä ja ylivoimassa viivalla.

Mielestäni tarvitsisimme kuitenkin ensikaudeksi todellisen tähti-statuksella kulkevan ykkössentterin. En oikein jaksa uskoa, että Hirsosta kuin Lopistakaan olisi siihen paikkaan. Molemmat ovat toki kykynsä näyttäneet, mutta siltikin vähän epäilyttää.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Niin no kyllä Hirso pelasi hyvän ja tasaisen kauden myös 05-06 jolloin teki pleijareissakin 4 maalia kakkosen keskellä. Kaverin hyvyys jäi vain superykkösen varjoon.
Muistaakseni tuo kausi oli kyllä todella kaukana tasaisesta ja Hirsoa oltiin potkimassa kesken kauden pois. Loppukaudesta Hirso sai jonkun suonenvedon ja pelasi hyvin. HPK-sarjassa taas hyytyi.
 

Jim Beam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiinnolla odottelen, onko IFK päässyt vihdoinkin tiedottamisessaan Brezhnevin ajasta irti eli uusia pelaajasopimuksia pitäisi nyt alkaa tippua eetteriin. Ei enää sitä ikuista laivaristeilytiedotustilaisuutta ja sitten viikkoa ennen kauden alkua toinen ! Nyt vaan rohkeasti reaaliaikaiseen tiedottamiseen, IFK ! Jokaisesta uudesta pelaajasta ja uudesta jatkosopimuksesta tiedotusta vaan vaikka joka päivä. Se pitää seuran framilla ja antaa yleisölle kuvan, että asioita hoidetaan ja, että koko ajan työskennellään aktiivisesti.
Kiitos.

Nimenomaan näin, heti kun mahdollista tietoa kehiin. Sitä mukaa kun sainatun pelaajan kausi on päättynyt niin sitä mukaa voisi soppareita julkaista. Elikkäs jos täällä voimakkaasti huhutut Hirso ja Loppi olisivat tulossa niin pitäisi pitää heti miten tiedotustilaisuus, jossa julkaistaan Lopin sopimus ja sitten kun Jokerien kausi päättyy tiedotustilaisuus jossa julkaistaan Hirson sopimus.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Muistaakseni tuo kausi oli kyllä todella kaukana tasaisesta ja Hirsoa oltiin potkimassa kesken kauden pois. Loppukaudesta Hirso sai jonkun suonenvedon ja pelasi hyvin. HPK-sarjassa taas hyytyi.

Muistat tai "muistat" kyllä aika pahasti väärin. Alkukausi oli kyllä Kimillä nihkeä kuten koko joukkueella, mutta pelin lähdettyä rullaamaan lokakuussa ,teki Kimi sen jälkeen tehoja kyllä hyvin tasaisesti loppurunkosarjan ajan. Pleijarit olivat sitten hieman enemmän brändipainotteisia, vaikka nähtiinhän sielläkin muutamia maaleja.

Toki kukapa HIFK:sta ei olisi hyytynyt ratkaisuhetkillä Hpk:ta vastaan, kun 0 maalia tehtiin 2 viimeisessä pelissä. Ai niin, kukaan ei hyytynyt - paitsi Lundell, jonka paskuuteen sekin sarja hävittiin.

Karvaisen pikku kävynnakertajan tavoin olen samaa mieltä siitä, että Kimi tai Loppi eivät kumpikaan ole mestaruutta tavoittelevan joukkueen ykkössenttereitä. Sillä paikalla pitää olla tuommoinen Brosin, Immosen tai Leinon tapainen kaveri, joka dominoi kenttää yksinään, kun sille päälle sattuu. Sen sijaan pätevä kakkonen voisi olla esim. Kuhta - Loppi - Hirschovits. Ja ykkönen olisi siis mallia Luttinen/Petrell- "Bros" - "Salmelainen".
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Muistat tai "muistat" kyllä aika pahasti väärin. Alkukausi oli kyllä Kimillä nihkeä kuten koko joukkueella, mutta pelin lähdettyä rullaamaan lokakuussa ,teki Kimi sen jälkeen tehoja kyllä hyvin tasaisesti loppurunkosarjan ajan.
Usein ei tasaisen hyvän kauden pelannutta pelaajaa yritetä kaupata kesken kauden muualle, mutta jos Pena näin teki, niin en toisaalta ole kovin yllättynyt. Siitä vain tuon kauppaamishomman muistan, että jossain vaiheessa tuota kautta Hirsoa huhuiltiin Kerhoonkin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tarkoitat varmasti sitten, kun kausi on päättynyt. Eihän HIFK voi tiedottaa sopimuksista sellaisten pelaajien/valmentajan kanssa, joiden kausi on vielä kesken.

No, sitten voi tiedottaa ainakin nimet Petrell, Luttinen, Loppi ja ilmeisesti Rönnberg ja tietenkin ne omat, joille on tehty sopimus ensi kaudeksi, kuten toivottavasti 1-2 maalivahtia, Holmberg, nuoret hyökkääjät, Porthen, Ilkka Pikkarainen ym. Kyllä minä Nybondasina pitäisin tällä viikolla tiedotustilaisuuden ja toisen liigamestaruuden ratkeamisen jälkeen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Usein ei tasaisen hyvän kauden pelannutta pelaajaa yritetä kaupata kesken kauden muualle, mutta jos Pena näin teki, niin en toisaalta ole kovin yllättynyt. Siitä vain tuon kauppaamishomman muistan, että jossain vaiheessa tuota kautta Hirsoa huhuiltiin Kerhoonkin.

Shedden halusi marraskuun sarjataukoon saakka päästä eroon nelikosta Hirso, Holma, Vihko ja Häppölä. Hirso olisi "tietojen" tai huhujen mukaan otettu Pelicansiin, mutta ei halunnut lähteä. Sarjatauon jälkeen HIFK sai pelin kulkemaan ja varsinkin kotipelit sujuivat voitokkaasti 3 kk. Sen jälkeen ja voittoputken aikana Doug ja pelaajat mukaan lukien Hirso olivat one happy family, mitä nyt joulun aikoihin Shedden teki diilin Jokerien kanssa kaudesta 06-07, mutta kukapa sitä olisi täydellinen.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Usein ei tasaisen hyvän kauden pelannutta pelaajaa yritetä kaupata kesken kauden muualle, mutta jos Pena näin teki, niin en toisaalta ole kovin yllättynyt. Siitä vain tuon kauppaamishomman muistan, että jossain vaiheessa tuota kautta Hirsoa huhuiltiin Kerhoonkin.
Niinpä kaupattiin silloin syys-lokakuussa, kun Holma ja Vihko lähtivät. Siis ennen tuota mainitsemaani aikaa, jolloin tehoja alkoi syntyä.

Toki olet ilmeisesti puhtaasti provomielessä liikenteellä ja varmaankin sinulle tässä tapauksessa tasaisen hyvän kauden edellytys olisi vähintään 1+1 joka ikisessä matsissa Åland Cupista Stanley Cupin finaaleihin asti. Joten sikäli turhahan tästäkään on jatkaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Uusi IS-veikkaaja huhuilee, että Lopin siirto HIFK:hon on varmistunut. Kiva olisi tietää mikä estää Nybondasia vahvistamasta huhua, jos se on totta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Uusi IS-veikkaaja huhuilee, että Lopin siirto HIFK:hon on varmistunut. Kiva olisi tietää mikä estää Nybondasia vahvistamasta huhua, jos se on totta.

Tuskin kannattaa lähteä taistelemaan välieriä vastaan julkisuudessa, kun tuon ehtii aivan hyvin julkistaa myöhemminkin.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Uusi IS-veikkaaja huhuilee, että Lopin siirto HIFK:hon on varmistunut. Kiva olisi tietää mikä estää Nybondasia vahvistamasta huhua, jos se on totta.

Luulen lähinnä, että uudet miehet haluaa järjestää ensimmäisenä tilaisuutenaan ison tiedotuksen, sellaisen jota naapurissa kutsutan "Masan massiiviseksi". Eli pöytään isketään kerralla valmentaja, uusia pelaajia, vanhoja sopimuksia ja varmasti myös kerrotaan suuntaviivoja tulevalle kaudelle. Toivottavasti tulevaisuudessa tiedoitus siirtyy ajan tasalle, mutta ymmärrän hyvin jos nyt halutaan tuoda iso lista nimiä kerralla. HIFK-fanit tuntien niin yksi Loppi ja pari jatkosopparia tähän väliin, eikä muuta, niin ensi kausi on taas kerran hävitty ja Nybarille halutaan antaa kenkää.

No eiköhän ne vaihtoehdot toteudu täällä joka tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös