Josef Straka Lukkoon

  • 222 267
  • 891

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä noitten videoiden jälkeen odottaa mielenkiinnolla ensi kautta ja Strakan otteita. Näyttää olevan kylmähermoinen kaveri, joka ei roiskaise heti maalille päin kun saa kiekon vaan pitää ja katsoo niin kauan että maalivahti tekee liikkeen. Eikä näytä olevan edes mikään hidas kaveri. Playoff pisteistäkin voi kuitenkin päätellä että maalintekoon ei tätä miestä ole pääasiassa hankittu vaan jakelemaan syöttöjä muille. Jotenkin sellaisella fiiliksellä olisin että hannuksen näkisin mielelläni hänen vierellään, mutta ilmeisesti dahlman on se jota ainakin aluksi hänen vierelleen ollaan istuttamassa. No toivottavasti onnistuvat kumpikin! Alkais jo se kausi! :P
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
rellu kirjoitti:
Se on Ondrej Kraténa nro 18. Statsit runkosarjassa 48 17+19=36 ja PO 17 3+9=12. Ei turha mies.
Jäätävää suoritusta pelurilta tuossa Näkkärin mainitsemassa maalissa.Tuon olisi jo ton pätkän perusteella voinut hommata Strakalle kaveriksi :).

Josefin kädet kävivät ja jalat liikkui, niin hyvältähän tuo vaikutti. Eikä siitä paljoa aikaa ole kun paukutti 55 pistettä(03/04). Peluri parhaassa iässä ja heti treenaamassa joukkueen mukana, joten hyväähän tuosta on lupa odottaa.
 
Viimeksi muokattu:

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tarvinnee tätäkin ketjua ilmeisesti nostaa ylemmäs liigan alun lähentyessä, senverran loistavia otteita on mies harjoitusotteluissa esittänyt. Psychodad aika hyvin mielestäni kirjoittelikin miehestä "Ensi kauden Lukko"-ketjussa, elikkä kyseessä on todellinen työtätekevä vahvistus, eikä mikään pelaansilloinkunhuvittaa-tyylinen tsekki-takatukka. Lännen Puhelin Areenan avajaisturneen molemmat Lukko-ottelut nähtyäni olin TODELLA positiivisesti yllättynyt kaverin otteista, ja vahvasti sitä mieltä että kerrankin Lukko on löytänyt sen todellisen ykkös-senan.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Avausottelun perusteella meillä on vihdoinkin YKKÖSsentteri. Kädet käy ja kaveri tuo kiekon 100%:n varmuudella hyökkäysalueelle. Aivan loistava hankinta näillä näkymin.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juu kyllä löytyy käsiä, mutta myös fyysisyyttä. Harjoitus otteluissa paukutti laitoja ihan kuin joku power forward. Eilen tosin tätä paukuttelua ei nähty mutta eipä nähty koko joukkueelta. Ehdoton ykkössentteri kuitenkin!
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Tässä meillä on tosiaan pitkästä aikaa todella taitava ykkössentteri. Oli eilen aivan ylivoimainen kenttäpelaajista, kun oli kiekon kanssa tekemisissä. Epätsekkimäisesti #78 on fyysinen ja tarpeen vaatiessa suoraviivainen pelaaja, joka taklaa paikan tullen. Hiukan kanadalaistettu versio Jan Calounista (en parempaakaan vertailukohtaa keksinyt), juonikkuus ja suoraviivaisuus samassa paketissa.

Ainoa harmi on, ettei sopimus kata kuin tämän kauden.
 

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mdawg kirjoitti:
Avausottelun perusteella meillä on vihdoinkin YKKÖSsentteri. Kädet käy ja kaveri tuo kiekon 100%:n varmuudella hyökkäysalueelle. Aivan loistava hankinta näillä näkymin.

Ehdottomasti liigan eliittisenttereitä. Erinomaiset kädet, hyvä liike, eikä kaihda fyysistä peliäkään. Tulee ilahduttamaan Lukkofaneja useasti tällä kaudella.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Strakasta on ehkä nousemassa paras sentteri Lukossa vuosikausiin. Mielestäni parempi kuin esim. "lakkokauden" Pirnes tai Lara monipuolisuutensa vuoksi. Pystyy jakamaan hienoja syöttöjä, harhauttelee nätisti, osaa tehdä maaleja, tekee maskia ja eikä pelkää ottaa kontaktia.

Siirrettiin tämä nyt oikeaan ketjuun :):
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Toivoisin lukon olevan hereillä ja sorvaavan kaverille jatkosopimusta jo nyt, eikä odottaa sitä että hänellä on kauden jälkeen 60 pinnaa ja jokainen suurempi seura suomessa ja muutama sveitsissä ja ruotsissa tarjoaa hänelle suuria summia.

Tylysti vaan kolmen vuoden pahvi nenän eteen. Straka ei varmasti ole kallis tällä kaudella, mutta jatkosopimukseen toki vaaditaan paljon suurempia summia. Jos kaverilla on hiukankin kiinnostusta neuvotella jo tässä vaiheessa, se pitäisi käyttää. Eikä tämän tason kavereissa tarvitse niin säästellä, jos on mahdollisuus varmistaa OIKEAN ykkössentterin kanssa jatko, siihen voi tuhlata vähän enemmän. Uuden hommaaminen on taas yksi riski lisää, vaikka ehkä halvemmaksi voi tullakin.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällä kertaa Lukko taisi osua melkoiseen kultasuoneen ykkösketjun sentteriä metsästäessään. Sen verran vakuuttava on Straka ollut sekä harjoitusotteluissa, että runkosarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Jos otteet jatkuvat nähdynkaltaisina, lienee kyseessä Lukon paras sentteri sitten Juha Riihijärven. Mies näkee kentän todella laajalla säteellä, antaa hienoja syöttöjä ja pystyy tarvittaessa tuomaan kiekon myös itse vastustajan alueelle. Ja kun kovuuttakin tuntuu löytyvän ainakin jossain määrin, on raumalaisten kiekkofanien syytä olla enemmän kuin tyytyväinen tähän hankintaan.
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Johto kirjoitti:
Tällä kertaa Lukko taisi osua melkoiseen kultasuoneen ykkösketjun sentteriä metsästäessään...

Totta joka sana, miehellä on NHL termein koko paketti kunnossa. Jos ei syöttäpaikkaa löydy niin Straka ampuu hanakasti (näin pitääkin olla) ja myös kovuuttakin löytyy. Nyt pitää vain toivoa että myös henkinen puoli on kunnossa, että Suomen talvi ei ole liian pimeä ja että pelihuumori säilyy. Tällähetkellä Straka on Lukon tärkein mies.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Straka on kyllä ollut mainio, parempi kuin odotinkaan. Hyvä, että kerrankin kävi tuuri tshekkipelaajan kanssa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kun tuota peliä kuuntelin, tuntui että aina Strakan koskiessa kiekkoon lukko sai vaarallisen tilanteen aikaan. Pari ylärimaa tässä pelissä, ja raporttien mukaan lukemattomia hienoja syöttöjä omille.

Luojan kiitos meillä on ykkössentteri, siis ihan liigan kärkipään sentteri. Kun joukkue saa tuosta vielä pelin uomiinsa, halleluja!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Metalwarrior kirjoitti:
Straka on kyllä ollut mainio, parempi kuin odotinkaan. Hyvä, että kerrankin kävi tuuri tshekkipelaajan kanssa.

Elikä olemme saaneet ykkössentterin Lukkoon. Itse en ole herraa vielä päässyt näkemään pelissä, livenä toki Kettujen kevät saunaillassa, mutta kehujen määrä on paikallaolleilta sitä luokkaa, että nyt tärppäsi. Mikäpä sen mukavampaa, koska tarvetta tulee kokeneelle sentterille kauden aikana olemaan, taitavista käsistä ja röyhkeästä asenteesta ei ole ensinkään haittaa.

Hiton hyvä, että onnistuttiin hankinnassa.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kraka

Kyllä sanoisin että tällä hetkellä, olkoonkin katsottuna vaikka minkä väristen lasien läpi, liigassa ei ole ketään sentteriä jonka ottaisin mieluummin lukkoon kuin strakan. Niin jäätäviä suorituksia kyllä ollut että siinä jää leinot ja viuhkolat kakkoseksi. Tämä on tietysti vain minun mielipide. Mutta eri mieltä ei saa olla. ;) Tulee olemaan todella korkealla pistepörssissä kauden päätyttyä jos vaan terveenä pysyy.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Josef Straka - siinä suurin syy, miksi lähden lauantaina Äijänsuolle. Todella tyytyväinen pitää olla tämän tason pelimiehen kuulumisesta Lukon joukkueeseen. Hyvä Lapa! KalPa kaatuu torstaina, Tappara lauantaina. Siitä lähdetään. Ja Strakalla on vähintään 8 tehopinnaa lauantaipelin jälkeen.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Totta...

psychodad kirjoitti:
Kun tuota peliä kuuntelin, tuntui että aina Strakan koskiessa kiekkoon lukko sai vaarallisen tilanteen aikaan.

...no se on hyvä, kun kerrankin radio ja todellisuus täsmää ramonan selostusten pohjalta :)

Straka on oikeasti jäätävä. Röyhkeä tsekki joka taklaa, polkee omiin, vie aloitukset ja mikä parasta, lähes joka kerta kun sai kiekon järjesti myös vaarallisen tilanteen. Vielä kun ketjukaverit tottuvat siihen, että se kiekko todnäk tulee sieltä lapaan, niin maaleja alkaa syntymään.

Joka kerta kun kultakypärä sai kiekon punaviivan jälkeen, alkoi yleisössä positiivinen "kohina", tämä kaveri pystyy ratkaisemaan henkkoht pelejä.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ja sitten tämä Tsekki vielä syöksyilee vetojen eteen ja taistelee joka kiekosta loppuun asti! Luulisi miehen olevan Kanadalainen ennemmin kuin Tsekki. Loistava pelaaja. En muista pitkiin aikoihin Lukossa olleen saman tasoista kaveria. Jos kaikki Lukon pelaajat pelaisivat samalla intensiteetillä kuin Straka, niin mikään joukkue ei Lukkoa voittaisi.
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
ei edes ylisanoja...

Jep, loisto peluri, Tosiaan kun Straka lähti kuskaamaan kiekkoa alkoivat itselläkin kädet hakkaamaan (rytmikkäitä taputuksia)... hmmm... taisi voittaa aloituksistakin noin 80%, eipä paljoa puutteita löydy joosepista, ketjukavereista varsinkin dalla saattaapi olla väärä mies ykköseen, hannusta kokeilisin minä, jos saisin päättää.
 

luimuri

Jäsen
Strakan peliälystä hyvä kuva on myöskin alivoimat.Siinä kun suurin osa pelureista sutaisee kiekon toiseen päätyyn pelokkain tuntein niin Straka pelaa vahvasti aikaa pitämällä kiekkoa mahd. kauan,kääntymällä ja syöttämällä omille takaisin omaan päätyyn,jotka vasta lyövät kiekon pois.Säästyy useita sekunteja.

Tulee väkisinkin mieleen yksi peluri,joka tuohon Strakan viereen sopisi kuin nyrkki silmään. Pasi Saarela!! nopeasti soitto Ruotsiin ja mies Raumalle.Tuon tasoisen sentterin vieressä paukuttaisi maaleja liukuhihnalta,varsinkin tässä ylivoimien luvatussa liigassa. Dahlman ei siihen näytä pystyvän.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
paljonkohan pahi maksaa

Ei muuta kuin likasangot töihin ja rahat Saarelalle:D Tekisi 20 häkkiä koska vaan tuossa ketjussa, tosin Topo ei varmaan tykkäisi kun viime kauden ongelmapelaaja tulee soitellen sotaan, heh.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka ilmaseksi saisi...

masaman kirjoitti:
Ei muuta kuin likasangot töihin ja rahat Saarelalle:D Tekisi 20 häkkiä koska vaan tuossa ketjussa, tosin Topo ei varmaan tykkäisi kun viime kauden ongelmapelaaja tulee soitellen sotaan, heh.

Vaikka ilmaseksi saisi, niin Pahi saa mun puolesta olla Prongerin kanssa siellä ruattin maalla.

Strakan ketjussa tekee kaikki hommia eli Pahi samaan ketjuun ja meidän tähtikään ei näytä enää niin hyvälle...
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
junnisa kirjoitti:
Vaikka ilmaseksi saisi, niin Pahi saa mun puolesta olla Prongerin kanssa siellä ruattin maalla.

Strakan ketjussa tekee kaikki hommia eli Pahi samaan ketjuun ja meidän tähtikään ei näytä enää niin hyvälle...

Jos Pahi olisi halukas taas pelaamaan jääkiekkoa, kelpaisi ehdottomasti takaisin lukkoon. Mutta jotenkin vaikea uskoa että Pahi enää jaksaa tehdä tarpeeksi töitä. Siksi hän meni ruotsin divariin jäähdyttelemään. SM-liigassa kun pitäisi painaa täysillä.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
junnisa kirjoitti:
Vaikka ilmaseksi saisi, niin Pahi saa mun puolesta olla Prongerin kanssa siellä ruattin maalla.
Men härregud! Musta tuntuu että rautakorven joukkue on sen verran kova hockeyallsvenskanissa että nousee ensi kaudeksi takaisin elitserieniin. Onhan heillä sellaisia pelaajia kuin: mm. saarela, Vopat, Jan Huokko, Niko Mikkola, Wallenberg ja maalissa Puurula sekä Hirch. Ei ihan rupu divarijengiksi. Uusi hallikin nousee pystyyn.. Voi olla että Pahi hakeutui sinne ihan pidemmän tähtäimen suunnittelulla..

Joo joo, mut Straka on kova.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
luimuri kirjoitti:
Tulee väkisinkin mieleen yksi peluri,joka tuohon Strakan viereen sopisi kuin nyrkki silmään. Pasi Saarela!! nopeasti soitto Ruotsiin ja mies Raumalle.Tuon tasoisen sentterin vieressä paukuttaisi maaleja liukuhihnalta,varsinkin tässä ylivoimien luvatussa liigassa.

Miehen tykki on toki edelleen huippuluokkaa, mutta luulisin, että Pasi Saarelaa ei enää koskaan Lukon paidassa nähdä. Valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös