Jos Jarkko Ruutu olisi tehnyt sen...

  • 12 292
  • 72

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Jos Jarkko Ruutu ostaisi pakettiautollisen alkoholitonta siideriä, Päivi Räsänen kieltäisi alkoholittomat juomat ja vironmatkailun.

Jos Jarkko Ruutu olisi uimahyppääjä, Simo Salminen ei olisi ollut yhdessäkään Uuno-elokuvassa.

Jos Jarkko Ruutu olisi ollut ensimmäinen ihminen kuussa, Iron Sky elokuvassa natsit asuisivat Joensuussa.

Jos Jarkko Ruutu olisi meteorologi, "Joko autoosi on vaihdettu kesätassut?" ketjua ei olisi avattu ennen juhannusta.

Jos Jarkko Ruutu olisi koira, koiranpaskan vuosituotanto nousisi 40 miljoonaan kiloon ja suomalaiset lenkkeilisivät kumisaappaat jaloissa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jos Jarkko Ruutu olisi elänyt 2000 vuotta sitten, tunnettaisiin hänet voimakkaita tunteita herättävänä, ristillä riippuvana marttyyrina.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jos Jarkko Ruutu olisi jalkapalloilija, hän sopisi Barcelonaan.

Jos Ruutu olisi ammattilaisvapaapainija, ei hän voittaisi Last Man Standing -ottelua.

Jos Ruutu olisi suunnitellut ja tehnyt WTC-tornit, ne olisivat nousseet parin minuutin päästä pystyyn ilman vauriota.

Jos Ruutu olisi ratkonut välieräsarjan Jokereiden eduksi, olisi yksi hopea lisää.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Jos Jarkko Ruutu olisi lähtenyt James Cameronin matkaan, olisi hän sukeltanut vieläkin syvemmälle.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Jos Jarkko Ruutu olisi Godzilla, olisi hän muninut Madison Square Gardenissa. Tällä kertaa ilman Averyn mailaa.
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Jos Jarkko Ruutu olisi ollut jäävuori, niin hänelle olisi tuomittu 5+20min leikkaamisesta. Titanicin upottua jäävuori olisi antanut haastattelun, jossa olisi epäillyt tragedian syyksi aluksen kasetin pettämistä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Mikä tuo kasettijuttukin on, täyttä paskaa. Mie kuuntelen edelleen kasetteja välillä. Ei ne petä. Joku muu formaatti pettää varmemmin.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Jos Jarkko Ruutu olisi syntynyt Karjalassa vuosisatoja sitten, niin hän olisi keksinyt kyykän.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Jos Jarkko Ruutu olisi moderaattori, jokerifanit kiittelisivät häntä tasapuolisesta moderoinnista ja leimaisivat linjasta valittavat kateellisiksi.
 

chubster

Jäsen
Jos Jarkko Ruutu olisi niin hyvä jääkiekkoilija, kuin puolet helsingistä väittää, ei hän pelaisi Jokereiden kolmos-nelosketjussa.

Jos Jarkko Ruutu omaisi tasapainon hän tuskin pysyisi pystyssä sen paremmin.
 

Stigu

Jäsen
Jos Jarkko Ruutu olisi New Yorkin Twin Towers, olisivat kaksoistornit painuneet sisään 0,5 sekuntia ennen koneiden iskeytymistä torneihin, minkä seurauksena koneet olisivat uponneet Hudson-jokeen.

Tämän jälkeen tornit olisivat antaneet haastattelun, jossa olisivat sanoneet, että tuomari on epäoikeudenmukainen ja perseestä.

Kun saatanalliset muslimiterroristit olisivat tästä suivaantuneena lähettäneet maajoukkoja torniin tuhotakseen ne, olisivat tornit kietoutuneet rättipäädivisioonan ympärille ja ryhtyneet halailemaan näiden jalkoja.Kun NYPD olisi pidättänyt muslimiterroristit, olisivat tornit kaatuneet teatraalisesti maahan anoen kymmentä elinkautista näille murhamiehille.

Lopuksi tornit olisivat loikkineet New Jerseyhin korjaamaan kadonneita ikkunalasejaan ja pistäneet Twitteriin statuksen "saattaa olla, että uusi asemapaikkani on Helsingissä".
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ketjun aiheen voi oikeastaan kääntää toisinpäin, kun lukee JA:n Henri Havuselan kolumnin eli kirjoitettaisiinko kenestäkään muusta suomalaisesta pelaajasta näin päivänä, jolloin ilmoittaa uransa loppumisesta? Heh, kovin on siis katkeraa. Jarkko Ruutu on toki moniulotteinen pelaaja, mutta yllätys on, että pääsee ihon alle vielä hokkareiden ripustamisen jälkeenkin ja jopa kentän ulkopuolella, kun johtavan kiekkomedian ensimmäinen kannanotto uutisoinnin jälkeen on edellä mainitun kaltaista kitinää. Esimerkiksi ko. kappale on hieno:

Havusela kirjoitti:
Jarkko on kuvaillut itseään pelaajaksi, joka tavoittelee aina voittoa tavalla tai toisella. Voittajaa hänestä ei kuitenkaan koskaan tullut. Vuoden 1998 mestaruus HIFK:ssa nuorena pelaajana jäi ainoaksi kirkkaimmaksi mitaliksi. Kirveleviä finaalitappioita miehen vyöltä löytyy enemmän. Hävitty Stanley Cup -finaali, World Cup -hopea, olympiahopea sekä kaksi hävittyä MM-finaalia.

Suomalaisessa kiekkoilussa, kun näitä voittajia, joilta edes esim. ko. saavutukset löytyvät onkin ihan tungokseksi asti... Ylipäätään hämmentävää vihjailua ja vähättelyä, joka tosin pistää enemmän naurattaamaan ainakin täällä. Kukin tavallaan.

Muistan aina, kun Jurrin Jari HockeyNight:ssa aikanaan profetoi, että tuolla pelityylillä ei NHL:ssä pelata tai ainakin ura jää kovin lyhyeksi. Noh, katsellaan milloin seuraavaksi suomalainen kiekkoilija pelaa samassa roolissa vastaan uran. Cotton nostaa joka tapauksessa tänään yhden norrin hyvää 21-vuotiasta huulille kiitokseksi hienoista hetkistä suosikkipelaajan otteita seuratessa.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kuinka monta kertaa Jarkko Ruutu kävi NHL:ssä lanaamassa vastustajan mokkerin samalla tavalla kuin hän lanasi Kipperin vuoden 1999 SM-finaaleissa?

Ilmeisesti ei riittävän usein, jotta olisi päässyt voittaja-kategoriaan... ;) Toisaalta voidaan kysyä, tuohon Kurrin kommenttiin viitaten, muuttiko Ruutu (luonnolisesti jokainen pelaaja, olosuhteiden ja iän myötä, muuttaa sitä aina jonkin verran, ei siinä) ratkaisevasti pelityyliään siirryttyään Pohjois-Amerikkaan?
 

Fordél

Jäsen
Muistan aina, kun Jurrin Jari HockeyNight:ssa aikanaan profetoi, että tuolla pelityylillä ei NHL:ssä pelata tai ainakin uraa kovin lyhyeksi.

Jurrin Jari? Ilmeisesti vahinko, mutta nyt meillä on jo tiedossa hyvä nimenmuunnos, jos Kurrilla alkaa vinetto maistumaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jurrin Jari? Ilmeisesti vahinko, mutta nyt meillä on jo tiedossa hyvä nimenmuunnos, jos Kurrilla alkaa vinetto maistumaan.

Oot taas Forkka yhtä hakosessa kuin sen Håkan Luben kanssa aikanaan... Vitsihuumoria, hei.

Tuo "Jari Jurri" kirjoitusasuna oli aikanaan ihan oikea vahinko joltain edmontonilaiselta sanomalehdeltä.
 

Fordél

Jäsen
Oot taas Forkka yhtä hakosessa kuin sen Håkan Luben kanssa aikanaan... Vitsihuumoria, hei.

Yllä olevasta en tajua mistä puhut, mutta spoilerista kyllä selvisi varsinainen asia. En ole törmännytkään tällaiseen edmontonilaisten kömmähdykseen ennen. Jatkoaika sivistää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Yllä olevasta en tajua mistä puhut, mutta spoilerista kyllä selvisi varsinainen asia. En ole törmännytkään tällaiseen edmontonilaisten kömmähdykseen ennen. Jatkoaika sivistää.

Vittu mitä junttimaisuutta: Se on Håkan Loob eikä Håkan Lube.

Ei, kyllä Håkan käytti Kanadan vuosinaan nimenomaan tuota mainitsemaani kirjoitusasua sukunimestään. Kertoi kuulemma selkeämmin minkä sortin kaverista oli kyse... .. .

Eli juntti löytyikin täältä päästä. Sen kerran kun yritti päteä...

Niin ja tulihan JA:lta myös asiallisempi kolumni aiheesta.
 

Fordél

Jäsen
Sulla on cottonmouth pelottavan hyvä muisti. Mutta tämä tästä offtopicista.

Ja tosiaan onneksi JA oli hereillä ja toi esille vähän toisenlaistakin näkemystä Jarkon urasta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ketjun aiheen voi oikeastaan kääntää toisinpäin, kun lukee JA:n Henri Havuselan kolumnin eli kirjoitettaisiinko kenestäkään muusta suomalaisesta pelaajasta näin päivänä, jolloin ilmoittaa uransa loppumisesta? Heh, kovin on siis katkeraa. Jarkko Ruutu on toki moniulotteinen pelaaja, mutta yllätys on, että pääsee ihon alle vielä hokkareiden ripustamisen jälkeenkin ja jopa kentän ulkopuolella, kun johtavan kiekkomedian ensimmäinen kannanotto uutisoinnin jälkeen on edellä mainitun kaltaista kitinää.

Tämä itseänikin vähän ihmetytti. Saku Koivusta vois kanssa kirjoittaa että jamppa oli luuseri joka ei koskaan päässyt edes lähelle Stanley Cup-finaaleja, oli häviämässä samoja MM-, World Cup- ja olympiafinaaleja kuin Jarkko Ruutukin, pilasi vielä omakätisesti Torinon ihmeen katkomalla mailansa keskialoituksessa. Ainoat voitot oli joku huumori-MM vuonna -95 kun muut pelasi B-joukkueilla ja pari SM-kultaa joo mutta kuka niitä laskee.

Selänne kanssa oli väsynyt kiukuttelija ja jahkaaja, joka uransa loppupuolella pilasi joukkuehengen vääntämällä omaa legenda-asemaansa hyväksikäyttämällä itsensä vuositolkulla Anaheimin joukkueeseen surffaamaan. Maajoukkueessa hävisi aina kaiken, ei yhtään voittoa koskaan mistään. Se Stanley Cupkin mikä tuli oli Gigueren, Perryn ja Prongerin ansiota. SM-kultaa ei lasketa.

Miikka Kiprusoff. Ei vittu mikä turhake. Tiesi olevansa niin surkea mätisäkki että jättäytyi pois maajoukkueestakin useita kertoja. Hävinnyt kaikki samat jutut ku Jarkko Ruutukin, luoja mikä spede. Joo pari SM-kultaa on mutta ne nyt on niin noloja että pitäis olla melkein mainitsematta.

Ja hei, Teppo Numminen, vittu mikä pelle, itki itsekin kameroille omaa paskuuttaan. Ja paskahan se oli, ei koskaan voittanut mitään paitsi SM-kultaa joka nyt on semmonen jonka kaikki paskimmat pelaajat käy pokkaamassa, Jarkko Ruutu, Saku Koivu, Miikka Kiprusoff ja Selännekin on semmosen saanut. Aivan saatanan turha ja paska pelaaja, hävettää että tämmönen on suomalainen.

Ja Jere Lehtinen sitten! Sillä.. Niin no, sillä nyt on se Stanley Cup, ja MM-kulta, ja 3 Selke Trophyä, mutta ihan paska se silti oli! Kattokaapa Youtubesta, onko tehty Jere Lehtisestä highlight-reelejä? No ei oo!!! Tai jos on niin ne on tylsiä ja paskoja, Ovechkinistä ja Crosbystä on tehty paljon mageempia! Turha pelaaja, sattu tsägällä olemaan muutaman kerran oikeessa paikassa oikeaan aikaan!

Esa Tikkanen! Vajaaälyinen pelle, jääkiekon häpeä, ei, syöpä! Tikkanen on jääkiekon syöpä! Hyi saatana että oksettaa koko Tikkanen! Eihän se osaa edes puhua! Jos se on jotain joskus sormuksia voittanut niin ne on varmaan paralympialaisista!

Jari Kurri, ei vittu, tää turhake ratsasti koko uransa Gretzkyn siivellä, säälittävä torspo. Nykyään kaveeraa ryssien kaa, kommunisti, varmaan homokin. Vitun rumaa kypärää piti päässä. Ja eros vaimostaan heti kun ura loppu, ällöttävä limainen raiskaaja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös