Jokerit 08-09 - tavoitteena menestys SM-liigassa

  • 752 136
  • 2 064
Tila
Viestiketju on suljettu.

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Ei mitään hajua sopimustilanteista eli ampukaa alas, jos tiedätte, että jollain on diili jo ensi kaudesta.

Tuossa listassa olisi niin paljon ammuttavaa ettei patruunat riitä, joten parempi olla tuhlaamatta kallisarvoisia ammuksia.

Nyt kun Lehkosen tulo Hanlonin aisapariksi vaikuttaa enemmän kuin todennäköiseltä niin on kyllä positiivinen fiilis massiivista odotella. Kunhan sieltä ei tulisi liikaa näitä "toivotaan,toivotaan" hankintoja. Vaan nyt hankinnat oikeasti tehtäisiin tarpeen mukaan, eikä lähdetä pelkästään kilpavarustelemaan.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jos massiivisessa ilmoitetaan Hauhtonen, Nielikäinen, Mikkola ja "huippuveska AHL:sta", niin ollaan jossain ihan muualla kuin naapuria edellä. Ei sinänsä, en kyllä olisi Jokereihin halunnut yhtäkään näistä IFK:n värväyksistä.

No voidaan näitä ainakin koittaa ampua alas...

Hauhtonen huhujen mukaan ostanut Turusta asunnon, no ok, ei tää sinällään tarkoita yhtään mitään. Näitä asuntohuhuja tää palsta on täynnä.

Nielikäistä en usko Hjalliksen uskaltavan ottaa joukkueeseen, koska kannattajat nostaisivat liian suuren metelin asiasta. Myöskin nää "tietäjät" täällä on ampunu tämän huhun alas muutamaan otteeseen.

Mikkola Veikkaajassa ainakin ilmoittaa sopimuksen jatkuvan ensi kaudenkin ajan Kärpissä. Ellei sitten tarkoiteta sitä Niko Mikkolaa.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Nyt joku syväkurkku tänne nopeasti ja sanokaa minulle, että tämä IFK-osion huhu Rönnbergin diilistä meille on paskapuhetta? Toki kyseessä on vain yhden nickin huhu, mutta heti alkoi pelottamaan, sillä tämä olisi perus Masa-siirto.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Kerrataanpas nyt vielä meille tietämättömille se Massiivisen päivämäärä. Eli onko pvm ilmoitettu?

Luulen, että ensimmäinen Massiivinen ei vielä tuota faneille hunajaa pöksyihin kuin parin lusikallisen verran, mutta lähempänä kautta voikin olla sitten ihan mämmiäkin lahkeessa.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kuka vittu on Rönnberg?

Tuulolan kevään kiekollinen rauhallisuus, Kaltevan liike, Heleniuksen kiekollisuus ja Kantorin monipuolisuus. Siinä sulle Rönnberg. Aivan käsittämätöntä miten hän on noussut roskapelaajasta siirtomarkkinoiden (Jatkoajan keskustelun) kestonimeksi.

Jos haluaa menestyä SM-liigassa, ei Rönnbergin tasoisten pelaajien kuuluisi olla pelaavassa kokoonpanossa.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Jos haluaa menestyä SM-liigassa, ei Rönnbergin tasoisten pelaajien kuuluisi olla pelaavassa kokoonpanossa.


Täytyy puolustaa Rönnbergiä. Mies pelasi hyvin, kun Jokerit kohtasi Ilveksen pari kautta sitten playoffeissa.

Iso, ilkeä, tekee fiksuja ja helppoja ratkaisuja kiekon kanssa - eikä ole mikään hirveän hidas.

Ongelma on hänen kohdallaan ollut vain siinä, että ei ole sattunut oikeanlaista koutsia eteen, joka olisi nähnyt hänen hiomattomuutensa lävitse.

Koska teissä lukijoissa kuitenkin on 8/10 yksinkertaisia, yksinkertaistan homman tähän lauseeseen:

Miehestä voi tulla meille uusi Markus Kankaanperä.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Täytyy puolustaa Rönnbergiä......

Miehestä voi tulla meille uusi Markus Kankaanperä.

Jos kuitenkin hankittaisiin mielummin se Markus Kankaanperä, kuin mahdollisesti "uusi Kanki"?
 

Outsider

Jäsen
Kyllä Masa kyykyttäisi taas kaikkia, kun ensin ei suostuisi sainaamaan Salmelaa ja hankkisi nyt Rönnbergin. Vaikka Rönnberg olisi kuinka hyvä tahansa omassa roolissa, niin jokainen voi itse miettiä kumman tyyliselle pelaajalle olisi tarvetta ja kumman tyylisiä löytyy jo ennestäänkin ihan tarpeeksi.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Täytyy puolustaa Rönnbergiä. Mies pelasi hyvin, kun Jokerit kohtasi Ilveksen pari kautta sitten playoffeissa.

Ollaankohan me katsottu samoja matseja? Se Rönnberg, jonka itse muistan oli kyllä iso ja yritti kai olla ilkeäkin, mutta itselleni miehen liikkuminen jäällä aiheutti lähinnä naurunpurskahduksia. Kyllä kai puolustajan pitäisi osata esim. takaperin luistelu edes auttavasti? Tai edes tajuta, mihin suuntaan pitäisi liikkua... Kankaanperä-vertaus on sama kuin veikkailisi Puurulasta seuraavaa Hasekkia.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Rönnberg...

Niin, mikäli tuohon IFK-puoleen on yhtään luottaminen, on Rönnberg hommannut kämpän pääkaupunkiseudulta. Todennäköisesti IFK olisi tänään jo julkistanut sopimuksen, jos sellainen olisi, joten 1+1=3: Rönnberg pelannee ensi kaudella joko Jokereissa tai Bluesissa. Toki, saattaa sekin olla mahdollista, että IFK:n ja Rönnbergin sopimusasioissa on tullut jotain häikkää ja siksi sitä ei kyetty julkistamaan vielä tänään.

Siinä tapauksessa Rönnbergin hankinta voi tulla kyseeseen, jos Kuparisen kanssa ei olla tehty jatkosopimusta. Muussa tapauksessa pakistossa alkaisi olla taas liikaa puujalkaisia ja kätisiä pakkeja. Anyway, Rönnbergin mahdollinen sainaaminen ei missään nimessä saa poissulkea vähintään sen yhden kädellisen puolustajan hankkimista.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
On kyllä erittäin vaikea keksiä Rönnbergin tarjoavan Jokereille mitään, mitä ei voisi esim. Heikki Hyvöseltä saada. Ehdoton ei turhake-Rönnbergille!
 

Maflon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuka vittu on Rönnberg?

Eilen kyselin täysin samaa asiaa, kun luin IFK:n osiota ja joku puhui jostain Rönnbergistä, että on muuttanut pk-seudulle ja pelaa jossain pk-seuden joukkueessa tulevalla kaudella. Jos se joukkue on Jokerit, niin voi vittu.

Ekana tuli Rönnbergistä mieleen Häjyt-leffa jossa Teemu Lehtilä esittää Heikki "Römperi" Grönbergiä!

Massiivistapa hyvinkin...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jaa, ettäkö oikeen Rönnberg? No sama se minulle. Jos valmennusjohto hänet haluaa, niin en laita pahakseni. "Kuka vitun Rönnberg?" Samaa mietin joskus aikoinaan, kun Mikko Kuparinen liittyi Jokereihin; kuka vitun Kuparinen?

Mutta jos (ja toivottavasti kun) Kuparinen jatkaa, niin Rönnelle ei ole käyttöä.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Näitä "Rönnbergejä" kun hankitaan, niin olisi ammattitaitoisen seurajohtamisen merkki, että ensin tarkasteltaisiin mitä lisäarvoa tälläiset hankinnat meidän joukkueeseen tuo. Jos Kuparinen on siinä kunnossa, että jatkosopimusta ei ole tulossa, ja jos Ika+Hanlon on ollut vaikuttamassa tähän hankintaan, niin sitten voin kyllä sen pitkin hampain hyväksyä. Mutta jos tämä on taas näitä "hankitaan ku halvalla saadaan"-hankintoja, niin kyllä vituttaa. Heikki Hyvönen tosiaan ajaa ihan saman asian kuin Rönnberg, jos pääsee pelaamaan.

Voitaiskohan me joku päivä luopua näistä "Jykälouhien, Tonyvirtojen, Joonasrönnbergien" ja muiden turhakkeiden hankinnoista ja ajaa omista junnuista näille paikoille pelaajat, ja täyttää ne avainpaikat sitten ostopelaajille, jos omista ei löydy tarpeeksi laadukasta porukkaa?

Miten olis jos pistettäisiin kolehti kiertämään, ja jokainen heittäisi sen 10 eugenia kolehtiiin, ja sillä rahalla ostettaisiin koko Jokeriorganisaatio osaaviin käsiin ja pistettäisiin Bozikit, Cobolit ja Ikijokerit sinne avainpaikoille hoitamaan hommat kotiin? Mulle vaatimattomana miehenä kelpaisi ihan hyvin toi utj:n paikka.
 

Brad

Jäsen
Kerrataanpas nyt vielä meille tietämättömille se Massiivisen päivämäärä. Eli onko pvm ilmoitettu?

Eikös Jokeritoimiston työntekijä ollut kertonut jollekkin, että massiivinen vasta toukokuun puolivälissä. Mutta miksi vasta silloin? Tässähän joutuu vielä kuukauden päivät venailemaan jos pitää paikkansa, ei vittu mitään järkeä.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Rönnberg = nielikäisen stuntti? Mietitäänpä tätä pojat.
Onko Rönnberg hyökkääjä? V= Ei ole. Osaako Rönnberg nämä järjestysmiehen hommat? V= Ei osaa. Mitä me sillä tehdään? V= Ei mitään. Mutta Masa voi ruveta kiukuttelemaan jos ei kerran kaudessa saa roudattua jengiin näitä "rontteja".
 

d2uce

Jäsen
Hautosesta en tiedä, mutta millainen pelaaja on Riku Hahl?

Huippuluokan puolustavana sentterinä tunnetuksi tullut pelaaja joka tällä kaudella näytti hampaansa myös hyökkäyspään pelissä ja naputteli hyvät tehot Timråssa Pyörälän ja Pärssisen kanssa pelatessaan.

Omaa vahvan HPK -taustan, joten sopisi ihan hyvin Jokereihin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös