Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Joe Finley HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 22.06.2016.

 1. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Paljon jäi Joella potentiaalia käyttämättä Kärpät-sarjassa. Tuollaisessa minisarjassa ehkä fyysisyys ei noussut niin suureen rooliin, mutta odotan kyllä TPS/Tappara-sarjassa IFK:lta selkeää fyysistä otetta vastustajasta Finleyn johdolla. Itseasiassa yksi niistä harvoista pelin osista joissa vaaka kääntyy punaisille.
   
 2. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Yleisön äänestämänä liigan viihdyttävin pelaaja, Hyvä Finley!
   
 3. FortyTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hieno homma! Tällainen kunniamaininta ei ikinä tulisi sikailemalla vaan tässä tapauksessa kovilla ja puhtailla tööteillä sekä rehellisellä kovuudella. C'mon Big Joe!!
   
 4. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  En tiedä kumpi minua viihdyttää enemmän, Joe Finley vai Liigan ja IFK:n facessa someraivoava miespillujen runkkurinki. Ehkä nautin noiden vitun junttien itkusta jopa hitusen enemmän. Tää on meidän IFK.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017
 5. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Kohteliaana kaverina olisi antanut plakaatin puoliksi Pelicansin Justin Hodgmanille. Todellinen herrasmies. Onnittelut Big-Joelle.
   
 6. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Finley osaa viihdyttää jopa etänä facessa :p Hieno mies ja onneks pelaa meiän jengissä!
   
 7. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Pistä linkkiä. Haluan nähdä nuo itkut!

  Oikeaan osoitteeseen meni. Ei Liigassa ollut oikein ylivoimaisen taidokasta kaveria, tai no, teidän Stadi-Matti tietenkin, mutta vain joka kymmenes matsi. Mutta Finley oli tasaisesti todellinen fyysinen uhka. Välillä mies kärsi liigan linjasta, mutta usein mies sai olla oma itsensä. Usein liigan linja ja pelikiellot pistävät suitset ennemmin tai myöhemmin fyysisille pelaajille, mutta Finley on jatkanut vain. Lisäksi mies on näyttänyt, että fyysisellä pelillä on vielä paikkansa sarjassa.
   
 8. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Lainaus:
  Niinpä, Big-Joe toi taklaukset takaisin liigaan, joka on kärsinyt muniin puhaltelusta siitä asti, kun Harkimo-Kummola -akseli todenteolla teki Suomen kiekkoilusta neitimäistä virkamieskiekkoa, silkkaa ringetteä (ei millään pahalla ringetteä kohtaan lajina).

  On se varmaan pelaajallekin ihmetys, kun taklaa puhtaasti, penalttia ja pelikieltoa tulee?? Ovat tuomaritkin jo onneksi vähän oppineet kauden mittaan.
   
 9. Mutanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Että meninkin antamaan tälle sankarille viihdyttävimmän pelaajan ääneni. Ei yhtään taklausta ja armotonta huitomista vaihdosta toiseen. Änärissä ei yksikään kova pelaaja hakkaa mailalla tuolla tavalla vaan kovuus osoitetaan muilla tavoin. Kuin ihmeen kaupalla kenenkään käsi ei vielä ole katkennut. En arvosta. Muuten molemmat joukkueet ovat pelannut siistiä ja kovaa kamppailupeliä.
   
 10. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Jälkeenpäin Finleyllekin voisi lätkäistä hyvin penalttia noiden jatkuvien pikkusikailujen vuoksi, joissa tietoisesti yritetään vahingoittaa. Niin se sai Vartiainenkin kakkua jälkikäteen. Jos alkaisi homma siistiytyäkin. Fyysinen peli ei ole mailalla teurastamista.
   
 11. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Ketä se pikkusikali? Itse en nähnyt kuin Taavitsaisen ihmeparantumisen. Kannattaa pysyä siellä omalla hiekkalaatikolla jos mitään oikeaa sanottavaa ei löydy.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Trollit heränneet jälleen ja tulleet pätemään ihan väärille huudeille... en arvosta
   
 13. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Näköjään löytynyt muutama mielensäpahoittaja.
   
 14. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minusta TPS:lle voisi lätkäistä jälkikäteen penaltia IFK:n pelaajien saattamisesta hengenvaaraan turvajärjestelyjen pettämisen takia. Sopiva rangaistus voisi olla esim. sulkeminen pudotuspeleistä ja IFK:n julistaminen sarjan voittajaksi. Niin ne neukut ja kanukitkin diskattiin nuorten kisoissa aikoinaan. Jos alkaisi homma siistiytyä. Hyvä tunnelma ei ole sitä, että fanit teurastaa vastustajan pelaajat ja valmennusjohdon.

  Hohhoijaa mitä juttuja. No, ei voi kauhalla vaatia jne. Ketjun aiheeseen pitää todeta, että Finley on pelannut huomattavasti mainettaan paremmin tässäkin sarjassa, joskin parannettavaa olisi vielä paljon. Ei kuitenkaan ole hänen vikansa että niistä oletetuista pelillisesti johtavista pakeista, kuten O'Connor, Eronen ja Grillfors ei ole ollut (Grilli toki loukkaantumisten vuoksi) oikein rooliaan hoitamaan. Finley riittää oikein hyvin 4. pakiksi ja on tärkeä jätkä IFK:lle.
   
 15. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuomas Mannisen kolumni: Joe Finley lähti kuin lahna laatikkoon - SM-liiga - Ilta-Sanomat .. Mitähän v*ttua minä juuri luin? Tiedän, että Iltasanomat on paskajulkaisu ja valtamedian vastine MV-lehdelle, mutta luulisi, että rekryprosessiin sisältyisi edes jonkinlaisia kriteerejä, ettei Mannisen kaltaisten trollien kirjoituksiin tarvitsisi törmätä.

  E: Täytyy myös ihmetellä, että mitkä ovat kirjoittajan intressit seurata lajia jos saa kolumnin arvoiset kiksit siitä, että yksittäinen pelaaja menettää normaalissa pelitilanteessa tasapainonsa ja kaatuu. Pitäisikö kaikista kaatumisista kirjoittaa kolumni?
   
 16. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Jep, huomasin saman "kolumnin". Toi oli vaan niin järkyttävää kuraa vailla mitään asiasisältöä, kiusallisen surkeasta kalasymboliikasta puhumattakaan, että ei oikeen pysty edes mieltään pahoittamaan.

  Päällimmäinen tunne on melkoinen myötähäpeä tätä "toimittajaa" kohtaan.
   
 17. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Mistä näitä kolumnisteja sikiää. :)
  Ei siinä jokaisella saa olla mielipiteensä mutta alkeellisella jääkiekon ymmärtämisella tajuaa että Finley liikkuu poikkeuksellisen hyvin yli kaksi metriseksi kiekkoilijaksi. No shit että jotkut 170cm väkkärät saattaa mennä ohi ottelun aikana kaksi metrisestä hujopista jonka liikkeet on tietenkin verkkaisempia. Ei tästä ole montaa vuotta kun IFK:hon (ja muuallekin) palkattu mörkö ei osannut kunnolla edes luistella.

  _
   
 18. Caine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Hawks, Caps, Pens, Leafs, Habs, Barca
  Lainaus:
  Joo täällä sama. mitvit?! Ja jouduin vielä (helvetti) varmuuden vuoksi kertaamaan pääkohdat kun jäin lähes suu auki lukemaan että mitä vittua mä luen?! Onko tää joku Turun tai Narrien sisäinen julkaisu? Mikä on tekstin pointti? Onko tää edes suomea mitä luen? Kuka on Tuomas Manninen? Mikä henk.koht viha hänellä on IFK:ta ja Finleytä kohtaan? miksi, miksi ja mitä hä?

  Noh ihan sama.. antaa olla, Lippu on salossa ja Joe on edellleen kuningas. Jatkakaa.
   
 19. PeräkylänPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joe Finley
  Lainaus:
  Tässä kolumnissa näkyy selkeästi kuinka syvälle Finley-viha on mennyt muiden joukkueiden kannattajissa. :D
   
 20. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tämä kolumni"journalismin" aika on kyllä "hienoa". Onneksi koko ammattikunta alkaa vähitellen kadota.
   
 21. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Ehkä hirvein artikkeli ikinä, eikä vähiten lapsellisuuden takia. Nää on näitä. Montakohan NHL-matsia Tuomas on pystynyt ikinä katsomaan, jos kyseiset kaukalotapahtumat aiheuttavat tuollaisia tuntumuksia.
   
 22. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En ole enää muutamaan vuoteen lukenut iltapäivälehdistä printtiversioita, joten en ole puolipakolla lukenut Mannisen kolumneja, jotka tuolloin tuli luettua niiden käsittämättömän huonouden takia, koska sellainen ihminen on.

  Niissä ei siis närästänyt mikään joka olisi liittynyt IFK:hon, vaan ylipäätään aihevalintoijen totaalinen sopimattomuus valtakunnalliseen lehteen, lapselliset havainnot, alkeellinen kielenkäyttö ja pahimmanlaatuisten "lähti kuin hauki kaislikosta" -urheiluselostajien idiotismien imitoiminen. Suosikkiaiheensa oli, kun halusi olla erityisen näppärä, mennä syömään alasarjamatsiin makkaroita - tuoretta journalismia, ja joka ei naura sille vitsille, on vaan tosikko...

  Nyt sitten klikkasin tota alalaidan "lue lisää Mannisen kolumneja" -kohtaa, ja kyllähän oli sellainen kasa suorastaan pökerryttävän paskoja otsikoita, aiheita ja surkeaa kieltä (juttuja en lukenut, ei ollut aihetta). Kiinnostavaa oli tämä kalafiksaatio - siellä viuhuivat turskat, lahnat ja hauet, jälleen kerran.

  En ymmärrä, miksi Manninen ei ole saanut potkuja vieläkään? Sitä ihmettelin jo aikanaan.
   
 23. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tsissus mikä spede... Noh, hirvee flussa, mut siitä huolimatta kohti Nordista kattomaan tätä meidän "jättilahnaa"...
   
 24. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Erittäin hyvä pointti. Luulisi, ettei ole Iltasanomienkaan etu, että kolumnistina häärii tyyppi, jonka tekstit muistuttavat murrosikäisen teinin trollausta Suomi24-palstalla. Oikeasti, "valas-Finley". Mykistävää.
   
 25. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Tuomas Manninen on iänkaiken vanha Jokerikannattaja joka siirtyi Jokerien kaupallistumisen myötä kannattamaan Savolaisia, ja mm Mikkelin Jukureita. Isot ja pahat IFK-kannattajat aiheuttivat hänelle traumoja nuoruudessaan. Tunnen kaverin. Loistava tyyppi. Oma IFK-kannatukseni perustuu paljolti tälle vasta argumentille. Kirjoitin tästä debatista hänelle, Tuomas Mannisen vastaus oli: "kiva kuulla". Yhden parhaan joukossa toimittajista sanon minä.