Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Joe Finley HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 22.06.2016 klo 11.58.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kurinpito poimii rumat taklaukset käsittelyynsä, siihen ei vaikuta tuomareiden päätökset. Kurinpito on linjannut tuon vähän alta sekunnin kiekottoman määreeksi. Tässä tapauksessa Finley sai kakkosen estämisestä eli Repo tulkittiin kiekottomaksi, mutta taklaus ei ylittänyt kurinpidon käsittelykynnystä.
   
 2. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Miksi? Tapola nollasi tuon tilanteen lopullisesti todennäköisesti tuohon kommenttiin, itse pelissä tuo ihan alle pääseminen ei näkynyt millään tavalla eikä Finley ole päässyt Tapparan pelaajien ihon alle koko sarjassa. Omasta mielestä valmentajan ihon alle pääsemisen merkitys on täysi nolla, jos valmentaja ei satu olemaan koodinimi "Raivo", jonka kasetti menee jonkun ajojahdin järjestelemiseksi tuollaisen tapauksen jälkeen.

  Koko kauden mittapuulla Finley on yksi suosikkipelaajia, yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja loistava hankinta. Sarjassa Tapparaa vastaan Finley on ollut pikku-ukkojen metsästyksineen, keihästyksineen ja myöhäisine taklauksineen lähinnä nolo.
   
 3. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Mun mielestä on näkynyt että Finleytä käytetään selvästi kiekollisempaan rooliin pleijareissa kun moni olisi halunnut, syy on tietty IFK:n pakiston heikkous. Joten sinänsä ei yllättä ettei Big-Joe ole koko ajan hieromassa hanskaa jonkun naamaan.
  Enemmän muulia uhrataan ihon alle menemisiin ja räksyttämisiin maalin edessä. Siinäkin vituttaa tuomareiden selvä "naama muistissa" rangaistusten jako, herkästi tulee sukeltamisia ja väkivaltaisuuksia mitä ei muille tulisi.

  _
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä
  Lainaus:
  Totta kai. Mutta kun aletaan pelikielloista puhua, niin kurinpito tutkii ja kellottaa.
   
 5. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Finleyn taklaus on hyvinkin verrainnollinen jokunen vuosi sitten Ruudun Lehkoseen kohdistaman taklauksen kanssa (alla linkki taklaukseen). Taitaapa olla molemmissa kellotettu myös sama 1,2 sekuntia kiekon luopumisesta.
  https://www.youtube.com/watch?v=RHQx1bFXnn4

  Kummatkin periaatteessa taklauksena puhtaita ja hyviä, mutta tulivat vaan auttamattomasti liian myöhään. Ainoa käytännön ero, että Lehkonen sai taklauksesta aivotärähdyksen, joka ilmeisesti johtui joko pään retkahtamisesta tai osumisesta jäähän kaatuessaan. Itse Ruudun taklaus ei osunut päähän. 4 ottelun pelikielto oli tuolloin seurauksena. Tällä kertaa Finleyn pelasti hyvä onni ettei Repo loukkaantunut esimerkiksi juuri pään retkahduksesta. Alla vielä linkissä Ruudun taklauksesta Liigan kurinpitotuomio.

  http://liiga.fi/uutiset/2013/02/22/...-jarkko-ruudun-pelikieltoa-koskevassa-asiassa
   
 6. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurinpito tutkii, mutta mitä hittoa sillä kellolla tekee, kun tilanne on kuitenkin aina niin yksilökohtainen? Kulmassa oleva pakki voidaan velvoittamaan odottaa taklausta pidempään kuin täyttä vauhtia keskialuetta ylittävä hyökkääjä. Pakkia voi hyvinkin taklata kulmaan puhtaasti samalla viiveellä, kun hyökkääjä on jo täyttä vauhtia edennyt vaikkapa välin siniviiva - punaviiva (tai enemmänkin), jolloin taklaus tulee väistämättä myöhässä.

  Voi tietty olla, että kurinpidolla on erilaiset aikarajat eri tilanteille, esimerkiksi:

  "Vähän löysällä jalalla lähtevä hyökkääjä - 0,5 sec"
  "Todella verkkainen hyökkääjä, pitkä vaihto alla 0,8sec"
  "Pakki kulmassa 2sec"

  Itse katsoisin tilannetta vain kurinpitäjän pelisilmällä, vertaisin vanhoihin tuomioihin (jotta linja pysyy) ja luottaisin vahvasti intuitioon.
   
 7. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Kaikkien Ilta-Paska-Sanomien erikoistoimittajien, ei Nyholm vaan se toinen mäntti , ja elämäntapaintiaanikolumnistien, Manninen (heippa vaan Tuomas, isokokoinen tahtoihminen täällä taas), inhoama järkälepakki. Koko kauden oli ryhmä joka odotti kieli pitkällä Iso-Joen tekemää kiekollista emämunausta. Niinpä, perusluuta pelasi erittäin hyvän kauden ns. peruspuolustajana, jonka lisäksi sääti kokonaan uudestaan käsitteen "ajaa joku kylmäksi puhtaasti". Tuomareita usein haukutaan, mutta nyt on kehumisen paikka: jos teko on puhdas, ei jäähyä. Iso-Joe lanasi varmasti parikymmentä pelaajaa ulos, useimmista ei edes jäähyä. Hyvä.
   
 8. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kylläpä Finley paskansi ison jöötin tänään joukkueen päälle. 1-0 maalin jälkitilanteesta aivan turha kakkonen ja seuranneesta ylivoimasta 2-0. Peli muutenkin yhtä epävarmaa kuin koko pleijarit ja sopivana kruununa lahjoittaa jatkoaikamaalilla pronssin Jyväskylään.

  Hyi helvetti kuinka paska peli häneltä ja eipä nuo pudotuspelit niin juhlaa muutenkaan ollut. Toivotaan, että jatkossa pienessä roolissa suoriutuu paremmin. Ehkä joutui vain liian isoon rooliin. Typerät jäähyt kuitenkin pitäisi saada pois, vaikka kovaa pelattaisiinkin ja kiekon kanssa kun edes hitusen petraisi.
   
 9. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja Libor Ustrnul FC
  Lainaus:
  Finley pelaa tasan taitojensa mukaan. Kuka hänet joukkueeseen halusikaan aluperin??
   
 10. Rutale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joe Finley
  Lainaus:
  Vaikka diggaanki Joesta törkeesti niin sanoin kaverille niihin aikoihin ku Finleyn 2v. jatko julkastiin ja hype oli kovimmillaan, että sopparin loppuun ei päästä vaan diili puretaan syystä tai toisesta keskenkaiken. Jotenki on vaan sellanen fiilis että vihaajat pääsee viimeseks nauramaan. Ja siis toivottavasti oon väärässä.Tän kauden harvoja ilonaiheita,mahtava pelaaja!
   
 11. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Iso Joen loistokkuus perustuisi parhaimmillaan siihen että runkiksessa luotaisiin riittävän uskottava pelonilmapiiri, ja työrauha omalle maalivahdille. Pleijareissa joukkueessa olisi riittävä määrä playmaker / yleispakkeja, että Finley olisi kokoonpanossa seiska- tai korkeintaan kuutospakkina.
  Kauden aikana hoiti oman ruutunsa lostavasti.
   
 12. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Varsin sananmukaisesti koko kauden sitä pitikin odotella.

  No, leikki leikkinä. Jos peli olisi luistanut teillä paremmin tällä kaudella, niin uskon että Finleykin olisi näyttäytynyt paremmassa valossa. On sanonta, että kun peli kulkee niin yksilötkin nousevat esiin, mutta kyllä se pätee myös toisinkin päin. Kun peli ei kulje, syntipukkeja löytyy aina. Jos saatte ensi kaudeksi hyvän flow'n päälle, missä pelaajat auttavat toisiaan, niin Finleylle löytyy varmasti tärkeä rooli joukkueesta.
   
 13. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  1-0 maalin poikkari oli minusta ihan OK. Tuskin sillä hetkellä tiesi, että laatta oli pussissa. Teki vain duuniaan.

  Taisi muuten siinä 10 sekuntia aiemmin blokata muutaman tyhjän rysän...