Jere Karalahti vielä kerran?

  • 308 557
  • 665

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihoon hakattu IFK-logo auttoi asiaa.

Niin ja ifk-tatuointia ei sanojensa mukaan ole, oli valmis riisuutumaan munasilleen sen todistaakseen.

Nuo tarinat palkasta nyt varmasti ovat ihan kukkua, mutta tässä asiassa luotan miehen (myös Jeren, vaikka en hänestä henkilönä pidäkkään) sanaan enemmän kun muutamaan Jatkoajan nimimerkkiin, jotka tästä ovat huudelleet.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jere on ilmeisesti kuitenkin lopettamssa uraansa IFKssa. Eli tuon Jokeri KHL kauden jälkeen vielä yksi kausi liigaa ja se tapahtuisi IFK-paidassa. Huhuja toki.
 

Gemondo

Jäsen
Kuulostaa pelkästään fanien perseen nuolemiselta, jos pitää alkaa vakuuttelemaan tuohon tyyliin. Uskokoon ken haluaa. Onnea Karalahdelle valitsemalleen tielle.

Sitähän se, tai Jeren lausuntojen kaltainen onneton mielistely-yritys. Mutta käsikirjoitettu joka tapauksessa.

Voidaanko jatkossa ylenpalttinen paskanjauhanta tökeröin motiivein ja valheellisin perustein (etenkin sopimusjulkaisun yhteydessä tai välittömästi sen jälkeen) lyhentää muotoon "puhua jereä"? "Äijä "jauhaa jeree" ihan simona!"

En Karalahtea henkilökohtaisesti tunne, mutta ainakin minulla on aina ollut sellainen fiilis että kyseessä on mies joka ei paljon kuvia kumartele tai muiden perseitä nuole. Miksi siis nyt yht´äkkiä alkaisi jokerifanien edessä kyseistä toimintaa harrastamaan?

On varmasti selittänyt,mutta kumpikaan näistä ei varmasti pidä paikkaansa, ainoastaan Jere Karalahti tekee itsestään vielä enemmän pellen.
Miksi IFK olisi tavoitellut tähän päivään kynsin hampain? Mikä helevetin tarve sinne olisi palkata Jere Karalahti hirveällä ylihinnalla varsinkin kun aukot on ihan muualla kuin puolustuksessa. Jereä ei ole haluttu palkata aikasemminkaan ja miksi nyt yhtäkkiä olisi hirveä hinku?

Esiintyä Jokereiden väreissä ,IFK tatuointi ihossa.. Give me a break! Mitä vitun idiootteja siellä on ollut kuuntelemassa. Organisaation vielä ymmärrän KHL kuvioiden takia, mutta muu on kyllä täyttä paskaa.

Entäpä jos tuo alleviivaamani osuus on sitä "täyttä paskaa"? Jospa ifk sittenkin on ollut miehen perässä jo ties kuinka kauan mutta Karalahti ei vain yksinkertaisesti halua enää seuraa edustaa? Liian kova pala purtavaksi?
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeren tapauksessa en minä erityisemmin epäile hänen tuoreita puheita Jokereista. Miehen touhut viimeisinä IFK-vuosina eivät millään tavalla viitanneet, että IFK olisi jotenkin erityinen asia hänelle. Voi olla, että hänellä on joskus ollut oikea IFK-sydän, mutta on helppo uskoa, että se rakkaus on vuosia sitten sammunut. Voi myös hyvinkin olla, että kaikki se IFK:laisuuden esille tuominen oli puhdasta esitystä.

Tällaista tämä elämä on - toiset muuttuvat ja toiset paljastavat lopulta todellisen nahkansa. Ei ketään voi mihinkään pakottaa ja se halu edustaa juuri IFK:ta on tultava sydämestä - ylistetään niitä pelaajia, jotka rakastavat IFK:ta, ei keskitytä niihin, joilla ei ole tunteita sueraa kohtaan. Edellä mainittuja on onneksemme vielä olemassa ja sitä pitää jokaisen IFK:laisen arvostaa. Joskus se aina unohtuu, että tälläkin hetkellä joukkueessa pelaa legendaarisia IFK:laisia.

Se on ihan sama, onko Jerellä IFK-tatuointi vai ei. Ei hän olisi ensimmäinen ihminen, jonka näkemys siihen, mitä tatuointi symboloi, on vuosien jälkeen muuttunut. Monet ihmiset ottavat tatuointeja esim. rakkauden osoituksina ja myöhemmin katuvat niitä.
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jere on ilmeisesti kuitenkin lopettamssa uraansa IFKssa. Eli tuon Jokeri KHL kauden jälkeen vielä yksi kausi liigaa ja se tapahtuisi IFK-paidassa. Huhuja toki.

Mitäs sieniä sinä oikein syöt. Vuosi narreissa ja sitten suu messingillä takaisin HIFK:hon. Oletko tosissasi? Tuleeko Jarkko Ruutu samalla oven avauksella ja Ben Amorkin jo kai sopinut, että HIFK:sta löytyy paikka, jos ei KHL-jengiin mahdu.

Arvioidaan sitten muutamien vuosien päästä tekikö Hjallis hyvän diilin. Isot ovat riskit monessakin suhteessa. En hirveän luotettavana lähteenä pitäisin Karalahden lausuntoa siitä, että HIFK tarjosi enemmän. Se on totta, että HIFK Jeren perässä tosissaan oli. Siinä käsityksessä olen, että rahallisesti summat olivat lähellä toisiaan, mutta narrien kokonaispaketti oli huomattavasti parempi. HIFK tarjosi vain rahaa. HIFK:lle vain tuli rajat vastaan, että mihin kaikkeen kannattaa suostua. Varsinkin kun ottaa huomioon HIFK:n ja Karalahden menneisyyden. Ei siinä paljo painanut se mitä HIFK herran hyväksi on tehnyt. Omasta mielestäni HIFK teki tässä oikein, vaikka tietysti vähän kirpaiseekin, mutta tämä on murto-osa T.Ruudun ja Peltosen menetyksistä aikanaan. Ne hoidettiin huonosti HIFK:n taholta. Tätä ei.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ja sinä uskot tietysti joka sanan. Kuinka naiivi ihminen voi olla?


En minä sanonut uskovani ja en ollut henkilökohtaisesti paikan päällä. Uskoitko sinä, että Jeren mielestä HIFK on suomen mahtavin organisaatio? Kerroin vain mitä kuulin Jeren sanoneen. Eihän se varmasti mitään muuta olisi voinut sanoakaan, mutta en epäile yhtään etteikö kirpputorin faxi olisi käynyt punaisenaan. HIFK tatuointia ei sanojensa mukaan omista ja uhkasi vetävänsä munasilleen jos vaaditaan. Ilmeisesti ei vaadittu. Eikä mua kyllä yllättäisi vaikka HIFK olisi tarjonnutkin enemmän.

Lisäksi fanit eivät pyydelleet anteeksi adressiaan vaan luovutti sen Hjalmarille. Adressi vaan toimitettiin liian myöhään.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kai tässä pitää itsekin ottaa kantaa jollain lailla.

Reilu viikko sitten tämä oli mielestäni ihan hauska juttu. Ei paljoa napannut. Lisää myrkkyä ja tällä kertaa pahinta mahdollista tietynlaiseen jokeriuteen ja tuohon sekasortoon mikä Ilmalassa vallitsee. Kai tuosta jokerikannattajien kiukusta ja raivosta sai jollain tapaa jotain pientä mielihyvääkin.

Mutta kyllä tässä on vähän ääni muuttunut kellossa, kun aloin tarkemmin funtsimaan.

Ensiksi vannotaan ikuista rakkautta IFK:lle, seura antaa uusia mahdollisuuksia, yleisön kestosuosikki, mokia katsellaan sormien läpi, TJ kusettaa oikeudessa Jeren vuoksi, sekä muutenkin vuosi toisensa jälkeen ulkomaillakin pelatessa vakuutellaan IFK:n olevan oma seura - kuolemaan asti. En tiedä tatuoinneista, mutta kyllä Jeren suvussa/perheessä IFK on aivan helvetin merkittävä ja iso asia, todella monelle elämäntapa siinä missä muillekin täällä kirjoittaville. Tämän lisäksi se, miten IFK:n kannattajista suurin osa on edelleen pitänyt äijää omana kundina, vaikka onkin törttöillyt ja kussut monien muroihin, silti Bluesinkin paidassa Nordikselle palatessa sai sen pienen painin jälkeen yleisöltä standing ovationin ja olen täysin varma, että se merkkasi Jerelle silloin paljon. Vaikka pelasikin Blegissä, tuntui että oli kuitenkin himassa. Taisi olla tämän kauden jälkeen muuten esisopimus taas IFK:hon, mutta KHL vei odotetusti.

Jokatapauksessa, kaikki kunnioitus Jereä kohtaan kuihtui tänään pois. Kaikki, johtuen juurikin tuosta kohutapaamisesta Hjalliksen, Väänäsen ja Eteläpäädyn sakin kanssa. Ei tuo välttämättä seuralle ole niin iso kolaus, kuin IFK:n kannattajille. Vaikka Jere tuolla kusettaisikin ja olisi treenannut peilin edessä monta tuntia, että saisi jengin vakuutettua puolelleen, niin en millään pysty hyväksymään sitä, miten halveksuvaa ja paskaa tuo on IFK:n kannattajan korviin. "IFK tarjosi enemmän, mutta mä haluan tulla tänne. Ei mulla mitään IFK-tatuointia todellakaan ole, otan vaikka vaatteet pois." Hyi vittu. Luulisi, että kun on Saksan reissun jälkeen saanut elämänsä ja pelinsä hyvin raiteilleen, voisi olla jonkinlaista kunniavelkaa IFK:lle, halua antaa jotain hyvää takaisin, kun seurakin on antanut hänelle niin paljon. Ja IFK vielä halusi Jeren, kukaan ei ollut enää kävelemässä tämän hankinnan yli. Jonkun Raimonkin luulisi olevan tässä tapauksessa ja vaiheessa enää ihan pikkujuttu.

Mutta. Kaikki tuo tuki ja jokavuotinen haikailu on muuttunut siihen, että Jere Karalahti, "IFK-ikoni", on valmis hylkäämään 39-vuotiaana kaiken sen hienon mitä IFK seurana ja organisaationa on hänelle elämänsä aikana antanut, voitelemalla Hjallis Harkimon kanssa Jokereiden kannattajia ja samalla kommenteillaan tietoisesti tai epätietoisesti halveksuen ja nöyryyttäen IFK:n kannattajia - ehkä suurinta tukea perheen lisäksi, mitä mies on ikinä elämänsä aikana saanut - kinumalla siirtoa ja hyväksyntää Jokereihin. Oletko oikeasti valmis jättämään ja tuhoamaan kaiken sen - 39-vuotiaana, toinen jalka eläkkeellä, parin kauden takia - mitä olet urallasi onnistunut IFK-perheen ja kannattajien keskuudessa luomaan ja saavuttamaan? Vaikka Jere tuolla valehtelisi ja joutuisi sanomaan asioita narrifanien vuoksi, näitä sanoja ei vain unohda. En tajua, miten edes kehtaa. Ja vaikka voittaisi kymmenen suomenmestaruutta narreissa, en näe senkään olevan riittävä hinta siihen paskaan, tuhoon ja siihen, miten Jere on valmis ristimään itsensä omassa kotikaupungissaan kaikkien aikojen pahimmaksi Juudakseksi ja huoraksi. Peltonen, Ruudut ja Hirso eivät tunnu kyllä miltään tämän tapauksen rinnalla.

Hävettää, että on joskus tästäkin jätkästä pitänyt ihan helvetisti. Toivottavasti sinua ei peliurasi jälkeen nähdä enää ikinä missään tekemisissä IFK:n kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ihoon hakattu IFK-logo auttoi asiaa.

Ei kuulemma ole ainakaan nahan ulkopuolisessa osassa. Sisäpuolisista en halua saada tietää. "Jeren HIFK-tatuointi on ihon alla" vai "Jeren tatuointi on HIFK:n ihon alla"...

Ota näistä selvää, mutta jos Hjallis on tosiaan saanut Jeren paikalle kesken kaiken ihan tosta noin vaan soittamalla ja Jere on nopeasti paikalle saapunut selittelemään jaloja aikeitaan, on se vain entistä nöyrempää. Parasta olisi todeta kohteliaasti "Kiitos, mutta ei kiitos". Ei taida auttaa, taitaa olla tulossa...
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Leimat voi toki peittää, mutta aikanaan sellainen ainakin löytyi...

http://jouniqveflander.com/hifk.jpg

(tokihan tuossa lukee/luki cfk, cfr tms....)

linkki vie kyseessä olevan henkilön väitettyyn henna-tatuointiin

Jos tuota vasemman olan kuvaa tarkoittanet siinä lukee CFH joka taasen liittyy amerikkalaiseen metallibändiin nimeltä Pantera. Lyhenne tulee bändin levystä sekä samannimisestä biisitä Cowboys From Hell. Toki tuon voi myös tulkita että siinä lukee IFK jos niin tahtoo. Googlesta löytyy kuvahaulla samanmoisia leimoja.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Jere Karalahti kertoi tänään useamman todistajan edessä, että HIFK on tavoitellut häntä tähän päivään saakka. Karalahti kertoi myös, että HIFK:n tarjous oli rahakkaampi kuin Jokereiden. Perustelut Jokereiden valintaan oli halu esiintyä Jokereiden väreissä (...)

Kyllä nyt haisee paskapuhe kauas, joko sinulta tai Jereltä.

Eihän tuollaista soopaa usko kukaan.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Hahah nauran räkäisesti "Jeren" sanoille, varsinkin jos ne on totta! "Haluan edustaa narrien värejä" just jooo. No onneks mulle ihan yks ja sama missä tää äijä pelaa eipä just vois vähempää kiinnostaa.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Piti vielä oikein julkisuuteen toitottaa, että HIFK tarjosi enemmän, mutta halu pelata Jokereissa vei voiton. Haisee ihan Hjalmarin jutuille taas. Se on selvää. että kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Jeren ulostulo oli kuitenkin todella vittumainen veto taas meidän suuntaan.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeren ulostulo oli kuitenkin todella vittumainen veto taas meidän suuntaan.

Oli, ja minua alkaa vituttamaan tämä meidän ainainen vitsinä oleminen ja muutenkin valuminen pääkaupunkiseudun ''kakkosjoukkueeksi''... Varsinkin, kun saatiin nauttia ''ykkösjenginä'' olemisesta useamman kauden ajan Kojon, Miken, Villen ja kumppaneiden aikana, mutta nyt taas meille on naurettu kolmen kauden ajan...

Tässä alkaa olla mitta täynnä pikku hiljaa, mutta mitä helvettiä tässä voi elinkautisvankina tehdä? Totesin itselleni alkuviikosta, että HIFK ei ole kiinnostanut minua näin vähää koskaan, mutta sitten Tomppa räväytti Twitterissään, että HIFK on julkistamassa pelaajasopimuksia ja sillä sekunnilla olin loppupäivän netin äärellä F5 pohjassa... Sairasta...

Ei tätä seuraamista voi näköjään kesken kaiken lopettaa, varmaan vasta sitten kun kuolo korjaa, mutta sitä ennen olisi kiva seurata HIFK:n touhuja hymyssä suin. Nyt fiilis on ollut muutaman kauden ajan suoraan sanottuna aika raiskattu.
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hmm. Mahtaisiko Jere kehdata tulla toistamaan saman sanomansa HIFK-fanien edustajille? Jos kerran kaiken tämän historian jälkeen voi narrifaneille kertoa miten HIFK halusi häntä enemmän ja tarjosi sitä kuuluisaa mottipäistä, mutta jokerisydän hänessä lopulta voitti, koettakoon sanoa se silmästä silmään meillekin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Pekka Jalonen kertoo Twitterissä, että Jokereiden tarjous 600k kahdesta vuodesta ja IFK:n 175k yhdestä vuodesta. Jeren kannattaa aloittaa matematiikan opinnot uudestaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tämähän osoittautuikin vielä huvittamammaksi jutuksi kun alunperin oletin! Hyi helvetti mitä perseennuolemista, jos olisin narrifani olisin loukkaantunut moisesta ulostulosta. Nyt on kyllä sellaisen paskanjauhannan makua ilmassa ettei tähän oikein voi mitään muuta kommentoida.

Mutta hienoa jos Jerellä on kaikki asiat hyvin, heh, onneksi ei hetkauta minua ollenkaan. Ei mitään sympatiaa taikka sääliä koskaan hänelle minulta herunut ja jatkaa ihan samalla linjalla näemmä kun aina ennenkin.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Pekka Jalonen kertoo Twitterissä, että Jokereiden tarjous 600k kahdesta vuodesta ja IFK:n 175k yhdestä vuodesta. Jeren kannattaa aloittaa matematiikan opinnot uudestaan.
No onhan narrien tarjous voinut olla mallia 150k€ (SM-liigakausi) ja 450k€ (KHL-kausi). Money talks, bullshit walks; ei tässä sen kummempaa. Ehtoopuolen pelaajan on kerättävä rahansa mistä ne parhaiten saa.

Enemmän minua harmittaa Kousan meno narreihin, vaikkei tämä mikään HIFK:n mies erityisesti ollutkaan.
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Iris kiteytti ylempänä omat fiilikset hienosti kasaan. Ei ole oikein tähänkään ketjuun osannut mitään parin viimeisen viikon aikana kirjoittaa, niin paljon korpeaa koko tämä kuvio.

Mutta nyt tämä viimeisin käänne, Jeren nöyristelyhetki Hjalliksen, Väänäsen ja Eteläpäädyn porukan edessä on viimeinen naula arkkuun. Ei jumalauta, jätkä ketä on nimenomaan fanien suunnalta tuettu viimeiset parikymmentä vuotta, on valmis toimimaan näin toinen jalka eläkkeellä. Sanat ei riitä kuvailemaan, miten h*lvetin pahalta tuntuu ajatella tuota tilaisuutta, mutta omalla toiminnallaan Jere tekee kohta julkisuuteen paukahtavan tiedotteen hyväksymisen helpommaksi. Sokeasti on kyseistä herraa tullut fanitettua, tuettua ja tsempattuakin, vaikka järki-ihmisiäkin meidän leiristä on vuosien aikana löytynyt.

Nöyristelyt Ilmalan suuntaan kertovat kaiken tarpeellisen Jere Karalahdesta. Täysin omaan pussiin vetävä henkilö, jolta ei löydy minkäänlaista selkärankaa katsoa elämäänsä ja uraansa taaksepäin ja miettiä hetken, että minkälaisissa ojissa sitä on oltu ja ketkä ovat silloin kaverin selän takana tukien seisseet. Jere Karalahden ja HIFK:n (erityisesti kannattajien) suhde on ollut täysin spesiaali jo 90-luvun puolivälistä lähtien, mutta näköjään kovin yksipuolista on tämä "välittäminen" lopulta ollut.

Ei tässä mitään fiksua pysty sanomaan, ainakin vaimoke tykkää, kun vaatekaappiin tulee kertarysäyksessä lisää tilaa. Mies, joka on aina osannut yllättää, niin hyvässä kuin pahassakin, veti hihasta nyt sellaisen jokerin, että viimeiset parikymmentä vuotta kestänyt harvinaisen luja fanitus yhtä yksittäistä pelaajaa kohtaan murenee pahimmalla mahdollisella tavalla.

Tällaisina hetkinä sitä osaa arvostaa entistä enemmän sellaisia herroja kuten Kimmo Kuhta sekä Toni Söderholm.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
No onhan narrien tarjous voinut olla mallia 150k€ (SM-liigakausi) ja 450k€ (KHL-kausi). Money talks, bullshit walks; ei tässä sen kummempaa. Ehtoopuolen pelaajan on kerättävä rahansa mistä ne parhaiten saa..

No aika omituinen argumentti Jere Karalahdelta, että IFK maksaisi enemmän. Itse pidän sopimus arvoa merkittävänä kuuluuko siihen KHL tai ei. Jere Karalahti lakkasi olemasta omissa kirjoissa IFK:n entisenä pelaajana. Oikeastaan tämä sopii oikein hyvin Jeren profiiliin, niin paljon se on osannut omaan pesään paskantaa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Oikeasti, valehteleminen ei ole hirveän vaikeaa.

Tsemiä Jerelle tulevaisuuteen.

Hjallishan se on käsikirjoittanut mitä Jeren pitää sanoa. Hjallis on viime vuosina, varsinkin Areena-projektin tultua ilmi yrittänyt kaikin tavoin vittuilla HIFK;lle ja sen kannattajille. Ei kannata ottaa stressiä näistä. Jokerit on muovinen tekele eikä se parane sillä että yksi leuaton sipoolainen yrittää kaikin keinoin torpedoida Stadin ainoan ja oikean jengin menoa. Toivottavasti vaan HIFK keskittyy omiin juttuihinsa ja pyyhkii perseensä narreilla. Jere menköön tekemään itsestään totaalisen pellen jos haluaa. En olisi kyllä uskonut, mutta kaikki on mahdollista nykyään.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näinhän se menee. Tarkkaan on Jokeri-leirissä mietitty mitä sanotaan. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko sillä mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tilaisuuden jälkeen on Hjallis, Jere ja Ossi ovat lyöneet yläfemmaa ja todenneet, että fanit nieli tarinat koukkuineen päivineen. Nyt kelkka on käännetty ja kaikki taas hyvin. Aikamoista fanien ala-arvioimista sanon minä tai jos joku oikeasti tarinan uskoi ja sen perusteella ottaa Jeren nyt avosylin vastaan, niin hyvää päivää vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös