Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 287 020
  • 7 387

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Teen tätä puhtaasti ja viattomasti saadakseni seksuaalisesta tyydytystä...

Vaikka Raisa Cacciatore ja Uma Aaltonen muuta väittääkin, niin kaikki seksuaalinen tyydytys on likaista ja saastaista. Paitsi jos vahaa hanurinsa niinkuin sopuli.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Vaikka Raisa Cacciatore ja Uma Aaltonen muuta väittääkin, niin kaikki seksuaalinen tyydytys on likaista ja saastaista.

Sanoo Raisa mitä sanoo, niin Bruno kyllä näyttää ihan menninkäisen ja kääpiön risteytykseltä ja seksi menninkääpiöisen kanssa on varmasti likaista. Vanhemmuuden yksi onnista on se, että usein pojasta polvi paranee. Brunon sanoin tämä menee: "Sukupuolesta voitte olla varma."
 

TeeVee

Jäsen
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Mängimies kommentoi Niklas Hagmanin siirtymistä Leafsiin:

Kyllä vähemmästäkin maalimäärästä on tuollaisia tai parempia soppareita kirjoitettu. Ja toisaalta, mitä väliä pleijareissa hyytymisellä edes on. Hagmanhan siirtyy Torontoon.

Ei Nikkeä ainakaan gloryhunteriksi sovi moittia.
 

d2uce

Jäsen
Parhaat ja parhaat, mutta schollin ilmaistessa kritiikkiä NHL:n siirtoruletin seurantaketjussa tälle uusimmalle "Jatkoajan nopein liipasinsormi" -kilpailulle, autettiin miestä mäessä:

On kyllä mielettömästi sekavuutta näissä kirjoituksissa. Osassa summat ovat vuosittaisia palkkoja, osassa koko sopimuksen yhteissumma. Useimmiten ei ole kerrottu kummasta on kyse. Välillä kirjoitetaan suomeksi ja välillä englanniksi. Vaikea uskoa, että ihan alta kahden promillen maistin nhl:n siirtomarkkinoita seurattaisiin. Ainakin ulkopuolisille tämän ketjun lukeminen on valitettavasti sellainen suo, mistä ei ota mitään tolkkua.

Tuon helpotusta tilanteeseen.

x years = x vuotta
million = miljoona

Siinäpä ne tärkeimmät, joiden avulla pääsee jo pitkälle. Samat saksaksi ovat das Jahr sekä Million. Näillä pääsee ainakin alkuun.

E: larzzon, ei tekisi huonoa itse kullekaan myöskään laskuoppi.

Pitäisikö vielä jako- ja kertolaskun perusteet käydä läpi?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rike.K täräyttää täyslaidallisella:

Esim. nämä paljon parjatut MM-kisojen banaanivaltiot, joita täälläkin on tullut esille, veisivät koska tahansa tosipeleissä Suomen tämän hetken maajoukuetta, joten en todellakaan ymmärrä tätä itkua Euroopan liian pienestä kiintiöstä
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minulla ei ole tietoa siitä, onko Nickerson tehnyt sopimuksen johonkin vai ei, mutta jäin pohdiskelemaan sitä, että olisiko Matt jotenkin käänteen tekevä palanen tähän nippuun. Minun mielestäni ei olisi. Viime kaudella Matt pelasi pääosin mainiosti, mutta Ässien voittosarake pysyi aika nihkeänä. Eikä joukkue ole siitä ainakaan kauheasti vahvistunut.

Minun sydämessäni on aina paikka ässäpaitaiselle Matt Nickersonille, se on selvä asia. Jos hän Pataan on tullakseen, olen ensimmäisten joukossa hyppimässä ilosta. Pointtini on kuitenkin se, että ensi kauden menestyksen osalta en näe Mattia ratkaisevana tekijänä. Toivon, että Alpon kehollinen aistillisuus yhdistettynä urheilullisuuteen tuottaa tulosta. Tällä hetkellä olen skeptinen, mutta olisin kovin mielelläni väärässä.
Pataässä #17 tiivistää Ässät kaudella 2008-2009-ketjussa tummennettuun lauseeseen porilaisten viimeisen hartaan toiveen.
 

Roark

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins
HIFK:hon huhuiltu Duwie Westcott meni lopulta Latviaan. :)

*pyrshkähdys*

Joo. Ennen tapeltiin NHL:n kanssa pelaajista. Sitten Sveitsi meni ohi. Sitten Ruotsi. Sitten Saksa. Sitten Venäjä. Sitten Tsekki. Sitten Ruotsin 2. liiga.

JA NYT PERKELE JO BALTIAN MAAT KYYKYTTÄÄ SM-LIIGAA???

Just joo. Täytyy alkaa vähitellen kai tarkkailla Kongon kiekkoliigaa vähän tarkemmin, ettei sieltäkin ala kohta kyykytykset.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieman tuli naureskeltua tälle:
Mitä tuohon JYPin "heikentyneeseen hyökkäykseen" tulee niin mielestäni se on muuttunut enemmän Dufvan näköiseksi.

DHelminen <-> Tuppurainen

Loistava maalintekijä vaihtuu hyvään maalintekijään ja kovaan taistelijaan.

Hannus <-> Virpiö

Täysin samat perustelut kuin yläpuolella. Hannus on osoittautunut loistavaksi maalintekijäksi, mutta luonne on vähän diivamainen. Toki Boris kuuluu omiin suosikkeihin. Virpiö taas on tehnyt paljon maaleja Mestiksessä joka ei todellaan heijastu SM-liigaan, mutta Hannuksella ei ole sitä mitä Jonella, suuri JYP-sydän. Joka tapauksessa uskon Jonen alottavan farmissa, koska Piiroisella tuntuu olevan vakiopaikka Dufvan systeemissä ja aloittanee 1-3 ketjuissa.

Filppula <-> ei kukaan

Ilu on fantastinen pelaaja ja tulee näyttämään sen Tepsissä, mutta ei ole paikkaa Dufvan systeemissä. Joten tappiot tässä on minimaaliset.
Näin ne asiat selitellään parhain päin ;)
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Mestiksen ennustusketjusta:

Bertil Snöre kirjoitti:
.
.
.

10. Brad Mehalkon koira jää auton alle Kotkassa.

Jos noista nyt yksi toteutuisi niin olisin tyytyväinen
Makopide kirjoitti:
No tähän viimeiseen pystyt vaikuttamaan itsekin. Joten jos välttämättä haluat niin yksi menee ainakin oikein. En sitten tiedä tykkääkö Brad Mehalko.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
UFO-ketjusta

Kuinka pitkään Yhdysvaltain hallitus on salaillut ufoasioita? 1930-luvulta? 1940-luvulta? 1950-luvulta? Onko tämän ufosalailun suhteen väliä sillä, ovatko vallassa republikaanit vai demokraatit? Tietääkö Bill Clinton ufoista jotain, mitä Hillary Clinton ei?

Maple Leaf: Hillary ei ole nähnyt kuin punaista silloin tällöin. Sen sijaan Monica on nähnyt sikarin muotoisen emäaluksen leijuvan kasvojensa edessä.

I believe UFOs!!!
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Ehkä Jatkoajan hauskimmat kirjoitukset sitten sen, kun Routis kului. Selkeistä suomen kielen sanoista koostuvia ehyitä virkkeitä. Ajatuksessa sitä vähemmän järkeä, mitä enemmän lukee.

http://keskustelu.jatkoaika.fi/showthread.php?p=2346842#post2346842
http://keskustelu.jatkoaika.fi/showthread.php?p=2347388#post2347388

Kieltämättä itsekin hymynkareen kera noita luin, mutta naureskeluketjuihin en iljennyt tuoda kun ilmeisen tosissaan(?) kuitenkin kirjoitettu :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös