Jarno Pikkaraiselle kenkää!

  • 86 815
  • 586

Kenkää?

  • Kyllä

    Ääniä: 148 68,5%
  • Ei

    Ääniä: 68 31,5%

  • Äänestäjiä
    216
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Peli on Pikkaraisen hallussa
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Niin mitä?

Niin ei sinulle henkilökohtaisesti mitään, vaan yleisesti jäänkunnosta. Oli vain sinun viestisi ensimmäinen joka osui silmään jään kunnosta, siksi sitä lainsin.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Hyvän valmentajan erottaa siitä, että se saa huonotkin pelaajat pelaamaan hyvin, mutta huonon valmentajan siitä, että se saa huippupelaajat näyttämään paskalta. Pikkarainen alkukauden näytöillä kuuluu jälkimmäiseen joukkoon.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kyllä tämä jätkä on nyt nähty. Kärkiottelu Stadissa, ja peli alta puolenvälin 0-4, ja ennenkaikkea tulos vastaa peltapahtumia hyvinkin osuvasti.
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Kausi vain pelastettavissa jos Pikkarainen ulos tämän pelin jälkeen. 3 vuosi menossa ja sama touhu jatkuu joka vuosi. Ei noilla kokoonpanoilla mitä kaveri saa käsiinsä niin joka vuosi voida koko kautta hakea rytmiä ja omaa peliä. Loukkaantumisia tulee tässä organisaatiossa ihmeellisen paljon kaikille mutta sekään ei saa olla syy ja pelimiehiä noi on silti kaikki. Uudet vahvistukset ei ikinä tule todellisiksi vahvistukseksi ja kukaan ringissä pyörinyt ei myöskään nosta tasoaan.. pysyy samana tai huonontuu. Tämän pistän valmennuksen piikkiin. KJ esim. sai 4 kentän äijät näyttää "1. kentän pelaajilta" .
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Kausi vain pelastettavissa jos Pikkarainen ulos tämän pelin jälkeen. 3 vuosi menossa ja sama touhu jatkuu joka vuosi. Ei noilla kokoonpanoilla mitä kaveri saa käsiinsä niin joka vuosi voida koko kautta hakea rytmiä ja omaa peliä. Loukkaantumisia tulee tässä organisaatoissa ihmeellisen paljon kaikille mutta sekään ei saa olla syy ja pelimiehiä noi on silti kaikki. Uudet vahvistukset ei ikinä tule todellisiksi vahvistukseksi ja kukaan ringissä pyörinyt ei myöskään nosta tasoaan.. pysyy samana tai huonontuu. Tämän pistän valmennuksen piikkiin. KJ esim. sai 4 kentän äijät näyttää "1. kentän pelaajilta" .
Olen kuullut että kokoonpano ei ole ollut ikinä kunnossa. Ja jää on heikko. Annetaan nyt hyvänen aika yrittää loppuun saakka koska turbulenssi
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä hyödyttääkö ketään kenkiä valmentajaa tässä vaiheessa. Mutta jossain välin pelillistä kehitystä tulisi alkaa näkymään ja rutiinitason pitäisi nousta.

Nyt näyttää siltä, että Pikkaraisen kanssa pelataan 6-10 sijoista runkosarjassa vuodesta toiseen. Aivan sama ketä siellä kokoonpanossa heiluu.

Pleijareissa hän on saanut porukan viritettyä iskuun, mutta onko sillä väliä jos pitä aina lähteä niihinkin vaikeimman kautta.

Ehkä aikaista sanoa, mutta ohikaudelta tämä on vaikuttanut muutenkin. 100 NHL-lainaa ja saman verran loukkaantuneita.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Otsikkoon vedoten: täysin samaaa mieltä. Aika monta miljoonaa on jäällä ja tää pelaaminen kokonaisuudessaan on ihan pelkkää roiskimista, vituttaa olla vuoden tauon jälkeen hallilla.


Menis myös vitutusketjuun
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vasta kolmas kausi menossa, projekti on kesken ja aikaa pitää antaa jatkuvuuden nimissä. Kuka muka tilalle, se pitää kyllä tietää täällä kertoa. Ei ole hyviä valmentajia vapaana ja pitäis olla ihan varmasti sit kans parempi eikä sellaisia ole, ei voi riskiä ottaa. Pikuelle vaan jatkolappua käteen. Perustakaa oma seura, jos ei kiinnosta.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä olen aiemmin ollut sitä mieltä että Pikkarainen tarvitsee ja ansaitsee vielä aikaa ja näytönpaikkoja mutta tämä kauden avaus sen kyllä osoittaa että ei ansaitse muuta kuin potkut.

Pikkarainen ei saa joukkuetta pelaamaan. Nytkin on kentällä ihan hyvä kokoonpano ja vaikka osa tuli matsiin mukaan lyhyellä varoitusajalla, niin ei nämä uudet pelaajat siellä mogaille. Näyttää niin haluttomalta ja väsyneeltä ja turhautuneelta IFK:n tekeminen. Lähes kaikki Kärppien maalit myös lahjoitettuja ja halutonta puuhastelua. 2-0 tilanteen tarjoili heti alkuun Winberg ja Keränen ja sama sekoilu jatkui. Edes Sallisen, Suomelan, Dykin, Lundellin, Saarinsen, Bemströmin, Broadhurstin jne. kaltaiset eivät saa hyökkäysalueella mitään aikaan. Ihan varmasti toisen valmennuksen alaisuudessa saisivat.

Salmelainen tekee hyvää työtä, mutta ei yleisö jaksa tulla tällaista paskaa katsomaan.

Vituttaa jo pelkästään Pikkaraisen aikalisät. En usko että hänellä on mitään järkevää sanottavaa niiden aikana.
 

TO41

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa olemaan täysin selvää, että Pikkarainen pitää syrjäyttää, mutta itselleni vielä täysin epäselvää kenellä. Kaltolle ja Kuhdalle pitää pedata parempaa paikkaa, koska olisi epäreilua paskaa uhrata heidän kaltaiset omat pojat tilanteeseen, jossa lähtökohtien ja tulevan vaihtuvuuden vuoksi menestysmahdollisuudet voivat olla todella heikot.

Eli pitäisi suunnata katseet seuran ulkopuolelle, mutta keneen?
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Ilves uskalsi antaa Kivelle potkut (jolla hieman kovemmat statsit) ja peli lähti jopa lentoon. Ja se lento muuten jatkuu vielä vuosi myöhemminkin. Miksi ei voitaisi siis kenkiä Pikeä?
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Jumalauta Pena antoi aikanaan Aravirralle potkut kesken playoffien. Miksei jollekin random Pikkaraiselle voisi antaa potkuja nykypäivänä?
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Samalla voisi varmaan laittaa muunkin valmennuksen vaihtoon. Ylivoimat käsittämätöntä paskaa. Lundelin kenttää en enää halua tässä kuussa nähdä edes ylivoimalla. Saako pidettyä hyökkäysalueella kiekkoa yli 3 sekunttia..?

Muutenkin vaikuttaa että Pikkaraisen työskentely penkin takana on aika laiskaa. 1-5 tilanteessa Manner käy keskustelua ja valmentaa pelaajia. Pikkarainen seisoo alusta loppuun kädet taskussa.

Pelaajat jatkaa alusta asti samaa suorittamista. Syötöt metrin ohi silloin kun ne ei mene 3 metriä ohi. Alivoimalla ollaan myös lähes jokaisessa pelitilanteessa kummassakin päässä.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Jumalauta Pena antoi aikanaan Aravirralle potkut kesken playoffien. Miksei jollekin random Pikkaraiselle voisi antaa potkuja nykypäivänä?

Alan myös kääntymään tälle vaihtoehdolle. Onko kassa niin tyhjä että ei ole varaa vetää uutta ukkoa penkille seisomaan? Ketä vapaita herroja on nyt saatavilla? Enään puuttuu että Salmelaisella on kassakaapissa solmittuna Pikkaraisen uusi 2+1 sopimus joka on tarkoitus julkaistaan faneille jouluna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös