Janne Hauhtonen Jokereihin

  • 32 811
  • 129

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hauhtosesta pelaajana en osaa juurikaan sanoa mitään, mutta jonkinlainen one season wonder-leima kaverilla on minun silmissäni. Jättäisin ottamatta Jokereihin, jos saisin valita (harmi kun ei moista oikeutta ole meikäläiselle suotu :)), varsinkin kun on sellainen kutina, että hinta/laatu-suhde ei välttämättä olisi tässä siirrossa ihan kohdillaan. Varmasti ihan mukiinmenevä pelaaja SM-liigaan, mutta ei vaan sytytä minua sitten alkuunkaan.

Ylempi ottamatta huomioon, että jannu on myös naapurin paidassa luistellut.
Alempi se huomioon otettuna:

#!£@$€"#¤%&!!

Eikö nyt ihan oikeasti ala riittämään nämä iiefkootaustaiset pelaajat? Jermu tuossa ylempänä ansiokkaasti kokosikin listan, joka kertoo aika karua kieltä. Alkaa tosiaan riittää, itse asiassa riitti jo kauan sitten.

Jos koko siirto nyt ylipäätään toteutuu. :)
 

trap

Jäsen
HIFK-tausta ja HIFK-kasvatti ovat kaksi eri asiaa. Muutamat kirjoittajat eivät vaikuta huomaavan selvää eroa, joten koitetaan nyt vielä kerran sanoa tuokin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kuten sanottu, maailma on pelaajia täynnä ja kyllä niitä kandeisi hankkia fanien mieliksi ennemmin ns. neitseelliseltä alueelta.

Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan, mutta tähän kohtaan tekisi mieli tarttua. Tuo neitseellisen alueen hankinta voi olla Jokereiden ja Hifk:n tapauksessa melko vaikeaa. Ensi kaudelle ulkkarikiintiötä ollaan ilmeisesti laskemassa entisestään, suurin osa hyväksi todetuista suomalaisista senttereistä omaa jo sopimuksen muualle tai tähyää ulkomaille ja junioreista ei yksinkertaisesti löydy meille 2.-3. kenttiin sentteriä. On totta, että mielummin jokeritaustainen kaveri, ulkomaalainen tai Helsingin ulkopuolelta tullut kaveri olisi paras vaihtoehto.

Toisaalta kaikkiin pelaajiin ei ole lyöty Hifk:n tai Jokereiden leimaa otsaan. Näissä tapauksissa siirrot voi hyväksyä: voiko Hjallis/Nybondas kieltäytyä hyvästä pelaajasta vain sen takia, että hänellä on 1-2 kautta naapurissa? Entä sulkeeko toisessa joukkueessa pelaaminen kauden viettäminen mahdollisuuden pelata toisessa? Pitäisikö nyt esimerkiksi Nybondaksen kieltäytyä Markkasen tai Leinon hankinnasta tai pitäisikö näiden pelaajien tuntea niin suurta inhoa Hikf:ta kohtaan, että eivät saisi edes neuvotella sopimuksesta?

Mitä Hauhtoseen tulee, niin melko ristiriitaisin tuntein ollaan liikenteessä. Pohjois-Amerikan tapahtumat eivät anna kauhean hyvää kuvaa miehen sitoutumisesta sopimuksiin ja alla on oikeastaan vain yksi hyvä kausi. Joku varma suorittaja olisi ollut paljon mieleisempi hankinta. Nythän tilanne on vähän sellainen, että joulutauolla meillä saattaa olla oletettavan kallis Hauhtonen penkillä/katsomossa/siirtymässä muualle ja ulkkarikiintiö täynnä. Mistä silloin löydetään sopiva sentteri, jos tässäkään vaiheessa ei parempaa löydetä?
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olkoon sitten niin että Janne Hauhtonen, elää ja hengittää IFK:ta varten ja kaveri on aina ollut IFK:n mies pikkupojasta lähtien. Todella harmillista että tällaisia syntyjään IFK-ikoneja olevia pelaajia meinataan raijata tänne. Perkele.

Eli sinun mielestäsi pelaajalla joko ei ole laisinkaan jullitaustaa tai sitten on automaattisesti IFK-ikoni.
Sori vaan, itkusi ei nyt auta. Hauhtosella on IFK-tausta vaikka se kuinka sinua vituttaisi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pitäisikö nyt esimerkiksi Nybondaksen kieltäytyä Markkasen tai Leinon hankinnasta tai pitäisikö näiden pelaajien tuntea niin suurta inhoa Hikf:ta kohtaan, että eivät saisi edes neuvotella sopimuksesta?

Ei tämä ole millään muotoa pelaajien asia. Poislukien tietenkin Jeren ja Ströbän tyyppiset ikonit. On ihan HIFK:n ja Jokerien joukkueenkokoajien urpoutta kysellä kaverilla pelanneita sällejä. Varsinkin kun kyseessä ei ole selkeästikään edes mikään stara. Hauhtosen ja Pasi Saarisen signaukset ovat molemmat laiskanpulskeita suorituksia. Niin Virmaselta nyt ja aikanaan Penalta. Vähän kunnianhimoa mukaan, niin noille pelipaikoille olisi löytyneet jotkut muutkin kotimaiset vaihtoehdot ihan samalla suoritustasolla. Schnabelin ja Vopatin signaukset ovat olleet suorastaan säälittäviä floppeja, kumpikaan näistä ei istunut Jokereihin millään tavalla ja kukaan ei varmastikaan tullut onnelliseksi näin huikeista kaappauksista.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Pitäisikö nyt esimerkiksi Nybondaksen kieltäytyä Markkasen tai Leinon hankinnasta?
Pitäisi.

Ja kuten JHag sanoi niin töissähän ne pelaajat siellä VAIN ovat, mutta sitä minä ihmettelen että miksi helvetissä joku maksaisi siitä että saa katsoa toiset ovat VAIN töissä?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Schnabelin ja Vopatin signaukset ovat olleet suorastaan säälittäviä floppeja, kumpikaan näistä ei istunut Jokereihin millään tavalla ja kukaan ei varmastikaan tullut onnelliseksi näin huikeista kaappauksista.

Vopatin kohdalta en osaa sanoa, koska en hänen pelejään juuri nähnyt, mutta Schnabelin kohdalla on oltava eri mieltä. Kyllä mies paikkansa täytti ja istuikin mielestäni varsin hyvin Jokerien silloiseen palettiin, koska Jokereilta puuttui viime kaudella pitkään Schnabelin kaltainen oman maalinedustan puhdistaja. Itse asiassa Schnabelin tultua Jokerien tappiot runkosarja + playoffs voidaan lukea yhden käden sormilla. Finaalithan Schnappi katseli loukkaantuneena katsomosta.
 

-MIKE-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja vielä enemmän Hauhtonen on TPS:n miehiä.

Tepsin junnu, muutama kausi JYPissä liigaa ja YKSI kausi IFK:ssa. Eli siis selkeästi HIFKin miehiä. Ei vaan normaali kiekkokiertolainen aka ammattilainen.

Jääkiekkoilijana tosin en Annea arvosta yhtään.

Toki Janne junnuvuodet vietti turussa mutta melkeen kuusi kautta Jypin liigajoukkueessa tekee aika vahvasti jypin miehen. En ymmärrä vain sitä miksi kauhea itku onko jullitaustaa... mitä väliä sillä on? Janne on iso ja vahva keskushyökkääjä ja omistaa hyvän peliälyn, taisi aikoinaan olla jypissä kapteenikin ja ehdottomasti johtajatyyppi.
 

Brad

Jäsen
Schnabelin ja Vopatin signaukset ovat olleet suorastaan säälittäviä floppeja, kumpikaan näistä ei istunut Jokereihin millään tavalla ja kukaan ei varmastikaan tullut onnelliseksi näin huikeista kaappauksista.

Schnabel oli Jokerien parhaimpia puolustajia viime kauden poffeisssa, varsinkin välierissä Schnabel pelasi todella paljon. Schnabel oli erittäin hyvä hankinta Matilta ja Dagilta. Ihmettelen, miksi Schnabel ei saanut jatkosopimusta koska Helenius ei todellakaan korvannut häntä.

HIFK-kasvatin hankkiminen Jokereihin aiheuttaa vitutusta, onneksi Hirso ei meillä ensi kaudella pelaa. Mutta hyvän pelaajan jättämättä hankkiminen, vain siksi että on pelannut hifk:ssa muutaman kauden niin eihän siinä ole mitään järkeä. Onneksi Mattikin tämän ymmärtää ja olen varma että Nybondas hankkii hyvän pelaajan vaikka hän olisi pelannut Jokereissa.
 

Fordél

Jäsen
En kyllä käsitä miten Hauhtonen voidaan mieltää HIFK-taustaiseksi pelaajaksi? Yksi kausi HIFK:ssa ja sitä ennen kahdeksan kautta Jyp:ssä...Hmm vaikea valita kumpaan joukkueeseen hänet yhdistäisin? Lisäksi Hauhtonen ei edes ole yhtään HIFK:n näköinen pelaaja vaan suht tyypillinen jyppiläinen, joten mun mielestä tosta avautuminen on täysin turhaa. Tunteita ja seurauskollisuutta pitää toki nykyjääkiekossakin olla, mutta eihän nyt herran jestas Janne Hauhtonen voi aiheuttaa noin paljoa tunteita? Varmasti värittömimpiä pelaajia, joita HIFK:ssa on viime vuosina pelannut noinkin isossa roolissa eikä Hauhtonen ollut edes mikään fanien palvonnan kohde. En vaan käsitä.

Lisäksi tuntien Jokereiden varustelukilvan niin Hauhtonen ei todellakaan ole ykkössentteri eikä varmasti edes kakkonen. Hyvin todennäköisesti hän on korvaaja Wilmille. Jos tähän Hauhtonen ei kelpaa Jokerifaneille niin sitten teillä on kyllä suht kovat odotukset ensi kaudesta. Kilpailu kotimaisista pelaajista kiihtyy ensi kaudella ja jos kolmossentteriksi saadaan Hauhtonen niin silloin pitäisi olla kyllä tyytyväinen joukkueessa kuin joukkueessa nykyliigassa. Hauhtosen myötä niihin ylempiin kenttiin saadaan käytettyä sitten niitä ulkkaripaikkoja, joten mun mielestä varsin hyvä hankinta Jokereilta. Siis jos tämä toteutuu...
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Hauhtosen ja Pasi Saarisen signaukset ovat molemmat laiskanpulskeita suorituksia. Niin Virmaselta nyt ja aikanaan Penalta. Vähän kunnianhimoa mukaan, niin noille pelipaikoille olisi löytyneet jotkut muutkin kotimaiset vaihtoehdot ihan samalla suoritustasolla.

Tästä olen hivenen eri mieltä, etenkin Hauhtosesta. Ei noita kotimaisia senttereitä ole kauheasti tarjolla. Riittää kun katsoo liigan tämän hetken kotimaisia senttereitä. HIFK:kin vetänyt tämän kauden ulkolaisilla. Itse odotan Hauhtosesta Pakaslahden stunttia, eikä em. tason senttereitä nyt niin kauhean montaa ole. Hytönen Jypistä tulee mieleen, joka voisi vetää samaa roolia.

Se tosin on katkeraa kitinää, että Jokerit yrittää olla pikku-HIFK. HIFK:ssa ei ole ollut sitten Kekäläisen ajan mitään yhtenäistä linjaa, jota olisi ollut edes järkevää yrittää apinoida. Enemmän taitaa punaisten kannattajissa jurppia se, ettei brändin imu ole ollut hääppöinen vuosiin, eikä kaikki "omat" huiput ole innolla tulossa takaisin.

Mikäköhän muuten mahtaa olla tällä hetkellä Lopin suhde Jokereihin? Siitähän vasta poru tulee, jos sekä Hauhtonen että Loppi pelaa ensi kaudella Jokereissa. Ja laitetaan siihen vielä Hirso päälle:)
 

Guido77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, PHILLY
Anteeksi, mutta eihän tälle jullien itkemiselle voi muuta kuin nauraa. Kiitos Matti, kun taas pilasit monen jullin päivän.

Tuskin kenenkään päivä ole mennyt pilalle sen takia että Narrit taas teki sen minkä ne aina tekee. Lähinnä narrit taas naurattaa yleisöä, mutta sitä vartenhan narreja on olemassa.

Kun ei muuta keksi niin signaa jonkun pelaajan joka on joskus pelannut Hifk:ssa tai sitten kaksikko muuten vaan matkii IFK:ta. Kyllä sen huomaa Hjalliksen toiminnasta että "en gång IFK alltid IFK" elää voimakkaasti Hjalliksen sydämessä. Jokerit on hänelle pelkkä bisnes. Kun hän ei aikanaan saanut olla mukana leikkimässä isojen poikien kanssa niin ei auttanut kuin hommata oma joukkue ja kopioida sitä mitä IFK:ssa tehdään.

Kun Shedden lähti narreihein ja IFK hankki Francisin niin Pena sanoi että "haluttiin jatkaa pohjoisamerikkalaisella valmentajalla." Kun V/H eivät taas kerran muuta keksineet niin piti taas kopioida ja hankkivat Hanlonin ja lausuivat Penan sanat muutaman vuoden takaa. Pitää toki onnitella kaksikkoa hyvästä muistista! Mielenkiintoista nähdä mitä seuraavaksi matkivat.

Numero 5 katossa kertoo kaiken mitä Jokereista tarvitsee tietää!!

Varmasti harmittaa sellaisia (oikeita) Jokeri-faneja jotka oikeasti arvostavat perinteitä ja oman joukkueen historiaa.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Hauhtonen oli yksi Elitserienin pahimmista flopeista tällä kaudella ja nyt miehen perään ollaan jopa HIFK-leiristä epäsuorasti huutelemassa. Sairasta. Hauhtosella on todellakin vain negatiivinen IFK-leima otsassaan. Ei todellakaan siis mikään oma poika.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers

Wing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Numero 5 katossa kertoo kaiken mitä Jokereista tarvitsee tietää!!
Siis mitä helvettiä?? Selvitin taustoja sen verran, että tämä numero kuuluu ESA TIKKASELLE, jonka ainoat pelit Jokereista ovat kaudelta 99-00 (43 peliä/23 pistettä. Mutta miksi se on Hartwallin katossa? Voisitteko Jokeri-fanit antaa tietämättömälle selvityksen tästä. Olen häkeltynyt ja tyrmistynyt!!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aika karua. Siis nämä tekstit tässä ketjussa. Joskus Jatkoaika oli vielä jääkiekkopalsta. Nyt ketjun täyttää asiaan kuulumattomat ja tasoltaan surkeat pikkuprovot. Menkää vaikka vapaan puolelle jatkamaan.

Mitä ketjun aiheeseen eli Hauhtoseen tulee, yksi kovimpia paluumuuttajia ensi kaudeksi. Valitettavasti. Ja siksi vaihtoehtoja on vähän. Ilman Hauhtosta yksi vähemmän.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Varmasti harmittaa sellaisia (oikeita) Jokeri-faneja jotka oikeasti arvostavat perinteitä ja oman joukkueen historiaa.

Niin mikä mahtaa harmittaa? Siellä ilmeisesti joku, kun pitää pelkkää provoa suoltaa rivitolkulla:)

Eiköhän siellä HIFK:ssakin ole ihan riittävästi tekemistä sen kadotetun brändin etsimisessä. Nykyistä UrheiluSeuranTovereita tuskin kukaan haluaa millään tasolla matkia.

Selvitin taustoja sen verran, että tämä numero kuuluu ESA TIKKASELLE, jonka ainoat pelit Jokereista ovat kaudelta 99-00 (43 peliä/23 pistettä. Mutta miksi se on Hartwallin katossa? Voisitteko Jokeri-fanit antaa tietämättömälle selvityksen tästä. Olen häkeltynyt ja tyrmistynyt!!

Kyseessä on harkimomainen kunnianosoitus yhdelle maamme jääkiekkolegendoista, jonka ura alkoi Kontulasta ja Jokereista. Numero 5 on maskottipaidan numero.

Itse kuulun siihen porukkaan, jonka mielestä Kurrin ja Tikkasen paidat saavat olla ihan rauhassa Areenan katossa kunnianosoituksena loistavista ja ainutlaatuisista urista NHL:ssä. Selänne tulee sinne nousemaan myös. Ymmärrän toki niitäkin, joiden mielestä vain koko uransa samaa jengiä edustaneiden jermujen paitoja pitäisi sinne hilata. Itse en jaksa olla kaavoihin kangistunut konservatiivi:)

Brändi-keskustelua voinee kuitenkin jatkaa jossain niistä triljoonista provoketjuista, joita jatkoaika on jo täynnä.
 
Viimeksi muokattu:

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jaa, tälläinen jatkoaika tänään. Toivotan Hauhtosen kyllä tervetulleeksi, vaikka mies pelasi yhden (huom. yhden) kauden HIFK:n paidassa. Ei se tee hänestä HIFK-leimaista pelaajaa. Hirsot ym. jämäjullit ovat sitten ihan oma juttunsa.

Hyvä kolmossentteri (varauksin kakkossentteri), mutta ei ykkössenteri. Kunhan mies pelaa asenteella ja tunteella Jokereissa, niin se riittää minulle. Tehoja myös toki odotetaan. Ei kotimaisia senttereitä ole koskaan liikaa. Hauhtonen on kuitenkin ihan kelpo sentteri (kotimaine) SM-liigaan... Ja kun otetaan huomioon, että ulkomaalaiskiintiö tippuu kolmeen, niin ihan hyvä hankinta.

Ihmeellistä itkua ja provoilua sieltä HIFK:n hiekkalaatikolta tulee. Ei se meidän jokerikannttajien ongelma ole, jos HIFK:ssa ei yksinkertaisesti ole vetovoimaa. Kyllä varmasti moni HIFK-fani olisi Hauhtosen HIFK:hon ottanut (en odota, että joku sen sanoisi täällä). Meistä tulee todellinen "pikku-IFK" kun hankitaan pelaajia, jotka ovat yhden kauden julleissa pelannu. Hohhoijaa... zzz..

Odotetaan kuitenkin sitä seuraavaa massiivista... (vahvistusta tälle asialle).
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Aika jännä juttu että otit viimeiset 4 vuotta noiksi mitä laskit.
Itse laskin viimeisen 10 kauden saldot , eli IFK:n viime mestaruuden seuraavat kaudet.

Tässä nämä ovat :


Jokerit 1998 - 2008

1998-
Sami Nuutinen
Esa Tikkanen
Santeri Heiskanen
Jarkko Väänänen
Tuomo Ruutu
Mikko Ruutu
Ville Peltonen
Toni Sihvonen

2004-08
Tim Thomas
Hannes Hyvönen
Roman Vopat
Brett Harkins
Tom Askey
Kim Hirschovits
Mikko Kuparinen
Ari Ahonen
Robert Schnabel
Juuso Riksman
Mikko Jokela
Robert Kantor
Tobias Salmelainen


HIFK 1998 - 2008

1998-
Mika Nieminen
Tuomas Eskelinen
Parris Duffus
Jari Kauppila
Aigars Cipruss
Pauli Levokari
Tero Paappanen
Pasi Saarinen

2004-2008
Mikko Rämö
Mika Niskanen
Lasse Korhonen
Jussi Pesonen
Tommi Santala

Eli tämä valitettava trendi on ollut Jokereilla vasta viimeiset 3 kautta jolloin meillä on pelannut jopa 12 IFK taustaista pelaajaa.
Mutta ennen tätä pientä pätkää olette te siellä toisella puolella olleet ihan yhtä ahkeria kaappaajia ja ennen sitä lähes yhtä ahnaita kun me olemme nyt , mutta eihän noita nyt voi muistella kun silloin ei pääsisi kuittailemaan "vihollisille".

Jossain vaiheessa voisin koittaa tehdä listan jostain 80-luvun alusta lähtien , mutta se ei kyllä tule olemaan tänään.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Tuota en halua leikkia moderaattoria, mutta voitaisiinko tässä ketjussa kuitenkin keskustella itse pelaajasta eli Hauhtosesta eikä lähteä vertailemaan ketä ex-ifk pelaajia jokerit ovat hankkineet aikavälillä x ja x. Alkaa oikeasti vituttamaan, kun täälllä esiintyy kaiken maailman provoilijoita, joilla ei ole mitään annettavaa tälle ketjulle.

Hauhtosesta vielä sen verran, että takuulla täyttää oman paikkansa joukkueessa - oli rooli sitten kolmos- tai kakkosketjun keskushyökkääjä. Tunnollinen, hyvä kahdensuunnanpelaaja ja osoittanut, että taitavien pelaajien kanssa tulee myös tulosta. Varmasti kykenee tehojensa puolesta paikkaamaan Wilmin (9 + 24= 33) ja kuten aikaisemmin kirjoitin kaiken lisäksi ei vie ulkkaripaikkaa.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Huoh sentään...Kun tätä ketjua lueskelee tulee väsy nopeasti silmään. Toistoa toiston perään ja itkua sekä parkua. Pitäisiköhän avata erillinen ketju vaikkapa nimellä: "Jokereiden Hifk taustaiset pelaajat" ja päinvastoin Hifkin keskusteluosioon.

Itse aiheeseen: Kaipa mies on hyvä 2-3 ketjun sentteri ja vielä kotimainen. Näkisin näin että mikäli mies meille siirtyy on hänen tarkoitus olla Wilmin korvaaja. Wilm kun tuskin meillä enää ensi kaudella jatkaa Dougin lähtiessä Sveitsiin. Ihmettelen hieman jos hankitaan sekä Hauhtonen, että Kauvosaari. Liekö ensi kauden sentterit 1. Leino/"Santala"/"Pirnes" 2. "vielä mysteeri" 3. Hauhtonen 4. Kauvosaari...Noh tämän kauden jälkeen se nähdään.

Ai niin, pitäisiköhän tohon ketjun otsikkoon laittaa vielä kysymysmerkki perään kun on hieman harhaanjohtava ja saa näin aikaiseksi näköjään kovin paljon närkästystä.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai Hauhtonen Jokereihin. No, ihan sama. Käsittämätön meteli ja poru noussut tästäkin. Yksi kausi HIFK:ssa, mitä sitten?

Itsehän en laske ulkomaalaisia Jokerit-HIFK-pelaajavääntöön mukaan ollenkaan. Joku Kantor, pelatkoon Jokereissa vaikka lopun ikäänsä, ei kiinnosta. Ja jos janari on syntynyt Porissa, kasvanut Turussa ja pelannut Jyväskylässä on hän oikeastaan ulkomaalainen. Hirso on aivan eri asia, ja itseä vituttaa jos/kun HIFK:hon palaa. Ainakin aluksi. Mutta sen verran kova jätkä olen että rotsi kääntyy oitis jos Hirso vääntää kohtuutehoilla Jokereita nurin. Jos taas ei, niin tervemenoa vaikka turkuun, ei kiinnosta. Otetaan kuvitteellinen tilanne: HIFK:hon palaisi Loppi ja Hirso, kumman huonoja otteita katsoisin kauemmin ilman sen suurempia mouhoamisia? Tietysti Lopin, häneltä puuttuu pelit Jokereissa. Hirsolla olisi HIFK:ssa tulos tai ulos, välittömästi.

Eli ei kiinnosta Hauhtonen pätkääkään, ei.
 

hoki 60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi ja taitokiekko
Onhan Hauhtonen puolustavana sentterinä mies paikallaan,ehkä jopa kovin paluumuuttaja ensi kaudelle (hinnallisesti). Taitaa taas olla Masan huippu kaappaus eli viimeinen liigakausi pörssikärjessä ja lisäksi se paljon mainittu
" IFK tausta".
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Kyllä Hauhtosta voidaan pitää tervetulleena paluumuuttajana. Hyvien ketjukavereiden kanssa saa aikaan myös tulosta, vaikka soveltuukin puolustavaksi sentteriksi.

Ja OT:na näille HIFK-intoilijoille. Hirso on ensi kaudella Jokeritaustainen pelaaja...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja OT:na näille HIFK-intoilijoille. Hirso on ensi kaudella Jokeritaustainen pelaaja...

Ja vielä vähän lisää. HIFK on huomannut että "The Brändi" ei enää toimi, joten otetaan mallia Jokereista ja tullaan ns. "pikku-Jokereiksi" hankkimalla taitavia Jokeritaustaisia pelaajia.

Mutta nämä eivät tänne kuulu. Mutta kuten aiemmin totesin, niin kelpaa ainakin minulle. Potentiaalia on tehdä ~30-40 pistettä kaudessa, kunhan vain saa hyvät laiturit rinnalleen. Suomalaisuus on aina plussaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös