Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ilves-pelaajat maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 02.04.2014 klo 11.58.

 1. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:

  Puistolan noinkin myöhäinen MM-pesti minulta unohtui, mutta Salmela lasketaan yleisten kasvattikriteerien mukaan Tapparan kasvatiksi, koska siirtyi sinne jo pikkupoikana (oliko 13-vuotiaana?). Toki hänet voi Ilveksen kasvatiksi laskea halutessaan, mutta noin pienillä pojilla kuin Salmela oli siirtyessään tuskin on kehityksen kannalta ihmeemmin väliä missä seurassa/valmennuksessa pelaa vaan ratkaisevat vuodet kehityksen kannalta ovat 15-20-ikävuosien välillä.
   
 2. juri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sjöblom

  Eikös tää Kivistö ollut puolustaja jonka Sjöblom signasi ilman Ilves-juntan lupaa silloin kun vielä meni näennäisesti lujaa ? Jos kaikki vanhat merkit pitävät paikkansa saattaa klikki kokea Kivistön vaaralliseksi vastustajaksi ja yrittää päästä Kivistöstä eroon jotta "happy family" illuusio ei kärsis....
   
 3. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Kyllä. Ja onneksi leveät hartiat pääsivät eroon myös Keräsestä, jossa Helminen ei nähnyt eväitä kiekolliseen peliin.
   
 4. Bobcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Jyrki Lumme toki pelasi olympialaisissa 1988.

  EDIT: Ja tosiaan Ville Siren vuonna 1992, kuten oli jo mainittu. Anteeksi tämä kiirehtiminen. En muistanut Villen pelanneen Ilveksessä kaudella 91-92.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 7. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Alle 20-vuotiaiden neljän maan turnauksessa Ilveksen Roope Hintz iski kolmeen otteluun 2 maalia ja teholukema oli +2. Turnauksessa mukana oli myös Mikke Levo ja piti olla Aleksi Mäkelä, mutta hänen nimeään ei löydy Suomen nimilistasta, joten varmuutta ei nyt ole oliko mukana vai ei. Joka tapauksessa nämä kaksi jäivät ilman tehomerkintöjä. Levo otti turnauksessa yhden kaksiminuuttisen.
   
 8. Bronco Jäsen

  Veli-Matti Vittasmäki odotetusti MM-leiritykseen mukaan. Laitetaan nyt tänne ennen kuin uusi seura ehditään julkaista...
   
 9. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Vittasmäki on Kivistön ohella parhaita pakkilöytöjä Ilvekseen hetkeen (ehkä Seikola oli edellinen vastaava tapaus). Kumpikin tuli jonkinlaisen täytemiehen rooliin, mutta nousi Ilves-vuosinaan todella kovan luokan tekijöiksi ja maajoukkuetasolle. Toivottavasti näiden esimerkki houkuttelisi myös muita takarivin viulisteiksi jumiutuneita urheilullisia kavereita vastuun perässä Hakametsään. Ilveksellä ei ole resursseja kilpailla mj-statuksen omaavista pelaajista, mutta se voi tarjota isoa läpimurtoa lähellä oleville pelaajille näyteikkunan ja hyvän kehitysympäristön.
   
 10. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vittasmäki on kyllä erinomainen yleispakki nykyään. Ehkä paras pakki jäälläolleista puolivälieräsarjassa. Tappara kiittää hyvästä kehitystyöstä.
   
 11. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei edes ehkä, vaan aika selvästi paras. Kaikkiaan hieno pelaaja ja ikävä tulee.
   
 12. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Joku yksittäinen tapparalainen oli kovasti sitä mieltä vielä ennen playoffeja, ettei VMV pelaa EHT-tasolla. Varmaan pikku hiljaa alkaa mieli muuttua.
   
 13. Bronco Jäsen

  Kaikki Ilveksen kasvatit avanneet pistetilinsä U20 MM-kisoissa, kun toinen peli on vielä kesken. Hyvä homma henkisesti.

  Välimäki 1+2, Heponiemi 1+0, Koppanen 1+0, Koivula 0+2,