Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ilves-pelaajat maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 02.04.2014.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Avataan nyt tällainenkin, kun näistäkin varmaan riittää keskusteltavaa.

  Eli Suomen A-maajoukkueen Euro Hockey Challengen Latvia-peleihin on valittu Ilveksestä Ville Kolppanen, Tommi Kivistö ja Michael Keränen.

  Alle 20-vuotiaden mukana neljän maan turnaukseen lähtee Liigastakin tutut puolustajat Mikke Levo ja Aleksi Mäkelä.

  Myös alle 18-vuotiaden MM-kotikisat lähestyvät ja siellä leirityksessä on mukana maalivahti Mikael Saari ja hyökkääjä Roope Hintz.

  Aiemmin valittiin myös Suomessa pelattavaan alle 17-vuotiaiden turnaukseen neljä ilvestä eli Ville Järvinen, Jesper Mattila, Juuso Välimäki ja Julius Mattila.

  Alle 16-vuotiaitten neljän maan turnaukseen lähtee kaksi Ilves-hyökkääjää, Joona Koppanen ja Otto Koivula.
   
 2. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Valot on sammunut Takojankadulta tosiaankin.

  Ilvestaustaisista maajoukkuemiehistä uutisoiminenkin on unohtunut.
   
 3. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  On Ilves.comiin tällainen uutinen ilmestynyt. Toki noista junnuistakin voisi infota. Etenkin noista, jotka pelaavat ihan osakeyhtiön alaisuuteen kuuluvassa a-juniorijoukkueessa. Eipä noista junioreiden maajoukkuekomennuksista mainitse myöskään Ilves ry, jolle se on mielestäni erinomaista mainosta, kun noinkin moni pelaaja maajoukkueeseen kaikkiaan yltää.
   
 4. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Roope Hintz on tiputettu alle 18-vuotiaiden ryhmästä jostain syystä. Ei löydy nimeä toiselle leiriviikolle nimettyjen listasta. Mikael Saari jatkaa ja on ilmeisesti yksi kolmesta maalivahdista kisoissakin.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eipäs lähdekään. Viime hetkellä molemmat vaihdettu pois. Mikäköhän syynä?

  ___________

  Tänään debytoi a-maajoukkueessa sitten Kolppanen, Kivistö ja Keränen. Latvian mukana pelailee Roberts Jekimovs.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2014
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tätä peliä ei varmaankaan näe mistään? Kerrankin kiinostaisi nähdä maajoukkueen peli MM-kisojen ja Olympialaisten ulkopuolella.
   
 7. Noma Jäsen

  Lainaus:
  MTV:n maksukanavat palvelevat.
   
 8. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Keränen teki juuri maajoukkueuransa avausmaalin Latviaa vastaan. Pääsi melkolailla tyhjiin laittamaan komeasta syötöstä. Hyvä Michael!
   
 9. IpaTeme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja loukkaantui, hyvä Michael!
   
 10. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Roberts Jekimovs sai juuri Venäjää vastaan syöttöpisteen, kun Latvia siirtyi 1-0 -johtoon.

  Suomen mukana tänään Kolppanen, Keränen ja Kivistö.
   
 11. Fensba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kolppanen tiputettu leiriryhmästä, kun Leijonat suuntaavat Slovakiaan. Kivistö ja Keränen jatkavat edelleen.

  Eilisessä 3-2 voitossa Saksaa vastaan todella hyvät esitykset Keräseltä ja Kivistöltä. Kolppanenkin pelasi ihan ok tasolla, tosin ensimmäinen maali voidaan laittaa Kopon piikkiin, vaikkakin ohjautui pakin mailasta. Toisessa ei ollut mahdollisuuksia.

  Keräsen peliä on kyllä ihailtavaa katsella. Harvassa olivat ne vaihdot, kun Keräsen ollessa kentällä ei Suomi olisi maalipaikkaa saanut. Hytönen sopii hyvin tuohon Keräsen keskelle. Ihmeitä pitää tapahtua, ettei Kerästä nähtäisi Minskissä.

  Täytyy todeta, että Kivistön signauksen jälkeen olin hieman skeptinen, mitä tuleman pitää. Kauden edetessä Kivistö nousi kuitenkin joukkueen ykköspuolustajaksi ja raatoi kovia peliaikoija, pelaten niin ali- kuin ylivoimaakin. Eilen ylärima kilahteli muutamaankin kertaan Kivistön vedon jälkeen ja muutenkin oli ilo katsella Kivistön hyvää kokonaisvaltaista suorittamista.
   
 12. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Eipä Kolppasen putoaminen ihme ollut. Kovin haparoivia otteita mies esitti ja niitä ikävän tuttuja helppoja selän taakse meni myös noita Latvioita ja Saksoja vastaan, mitä mies päästeli loppukaudesta Ilveksessä. Sääli.

  Kivistön en usko kyllä vähää alusta pääsevän kisoihin asti, mutta jatko leirillä ja hyvät otteet "jämäpeleissä" lämmittävät kyllä mieltä, eri juttu voisi olla jos mies ei omaisi ensi kauden sopparia Ilvekseen. Loistava haku oli kyllä.
   
 13. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tuota Tommi Kivistön upeaa nousua aina viimeiselle EHT:lle on ollut hieno seurata. Koska viimeksi Ilveksen puolustaja on pelannut MM-kisatasolla Suomen joukkueessa?

  Onko tuoreempaa kuin Ville Sirén 84-85 MM-kisoissa ja -92 Olympialaisissa?
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2014
 14. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Lainaus:
  Koistista kenties on voinut pitää Ilvesläisenä maajoukkue-komennuksiensa aikoihin.
   
 15. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Milwaukeen/Nashvillen mieshän tuo on MM-kisakomennuksiensa aikaan ollut, joten ei käy tähän.
   
 16. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  olikos se joku Helminen Ilveksen miehiä?
   
 17. Puster Jäsen

  Lainaus:
  En oo varma mutta tais olla hyökkääjä.

  Oliko Henriksson jo Kerhossa, kun kisoihin pääsi?
   
 18. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tommi Kivistö on Suomen MM-kisoihin valitussa joukkuueessa! Pitkästä aikaa Ilves-pelaaja, puhumattakaan että pakki, MM-kisoissa Suomen paidassa.
   
 19. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Unohtamatta, että kisoihin valittiin myös 15 kautta Ilveksessä pelannut Tommi Huhtala.
   
 20. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Edelliset Ilveksestä kisoihin valitut pelaajat ovat Raimo Helminen ja Vesa Viitakoski kevään 2002 kisoihin, eli Kivistö katkaisi 12 vuoden putken. (ellei passia jätetä leimaamatta lopulta)

  Tommi Huhtala puolestaan on viiden vuoden tauon jälkeen ensimmäinen Ilves-kasvatti kisajoukkueessa (2009 Ville Koistinen), joskin Ilveksessä neljä vuotta junioriurastaan pelannut Marko Anttila oli myös viime kisoissa ja jos laajennetaan arvokisoihin, niin olympialaisissahan maalin suulla torjui 16-vuotiaana Ilveksen junioreihin siirtynyt Tuukka Rask.
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Onko kellään vastaväitteitä vai onko Sirén todella viimeisin Ilveksessä pelaava puolustaja(ennen Kivistöä), joka on MM-kisoihin valittu? Siis vuonna -85?
   
 22. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Brian Tutt taisi olla Kanadan kapteeni, kun Suomi juhli kultaa -95? Tuo pesti tuli toisen (sen huonomman) Ilves-kauden jälkeen. Jos siis kriteerinä pelaaminen MM-kisoissa Ilves-kauden jälkeen ja saa olla ulkomaalainen.
   
 23. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Tutthan sai lähteä kesken tuon kauden surkeiden esitystensä vuoksi.

  Samalla tavoin alkukauden Ilveksessä pelannut ja HPK:hon kesken kauden 1999-2000 Tenkrat-kaupassa siirtynyt Rodrigo Lavins pelasi keväällä 2000 Latvian MM-joukkueessa.

  Ivan Majesky puolestaan pelasi Salt Lake Cityn olympialaisissa kesken Ilveksessä pelatun kauden vuonna 2002, eli hänet on ainakin arvokisoihin valittu viimeisimpänä Ilves-puolustajana.


  Suomen MM-joukkueessa (1985) Siren on tosiaan viimeisin Ilveksessä pelannut pakki ja mielestäni kaikki maatkin mukaan lukien viimeinen MM-kisoihin valittu Ilveksesssä kautensa päättänyt puolustaja.
   
 24. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilves-kasvateista MM-kisoissa ennen Huhtalaa viimeksi ovat esiintyneet Anssi Salmela 2012 ja 2011. Salmelan lisäksi 2011 kultaa oli huuhtomassa myös Pasi Puistola.
   
 25. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Tätä juuri haettiin. Uskomattoman pitkä aika on kulunut tällaisesta. Onneksi meillä on Kivistö oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja toivonmukaan saadaan tämä karmea putki poikki.