Ilves-Lukko Hakametsässä torstaina 29.1. klo.18.30.

  • 18 550
  • 236
Tila
Viestiketju on suljettu.

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Sanotaan mitä sanotaan, mutta kyllä oli järkyttävää peliä. Aivan saatanallista oli Lukon pelaaminen omalla alueellaan ja jos jokin aika sitten pelattu Lukko-Jyp oli tuollaista peliä, niin ymmärrän kyllä Alatalon kommentit. Porkka repii ja raastaa minkä kerkiää ja siksi tuntuikin niin hienolta, kun 1-0 maalissa Snellman vei porkan täysin kahville ja tuikkasi vähän onnekkaastikkin kiekon sisään.

Torkin polvitaklaus oli myös tilanne jossa moni tuomari olisi laittanut kaverin suihkuun - nyt Koistinen ei loukkaantunut joten tilateesta vain 2min.

Toisen erän lopussa tuomarilta iavan käsittämättömiä tuomioita antamalla 2+2 Topille ja 2 min Bruunille joka olisi ansainnut 5-20 mailan päällä yömisestä - (kyllä tuo tilanne näytettiin moneen kertaan hallin televisioista).

Ja tuosta kolmannen erän lopusta on kyllä pakko kysyä, että mitä se teidän paikallisradion selostaja on oikeen vetäny? Tilanteessa kukaan ei laukonut kiekko mihinkään vaan ensin Laamanen piti kiekkoa käänsi selän kohti Ulmeria joka täräytti oikeen kunnolla käsille(tuomarin käsi nousee kakkosen merkiksi)..Laamanen lopetti pelaamisen ja lähti kohti vaihtoaitiota. Kiekko kulkeutui kuitenkin takaisin Laamaselle joka pyrki jatkamaan peliä, mutta tässä vaiheessa Ulmer veti oikeen kunnolla ja samaan käteen - todellä törkeä ja 15 sek ennen peliä tuon voi hyvin laskea tahalliseksi vahingoittamisyritykseksi, kuten Ilveksen kakkosvalmentaja ottelun jälkeen sanoikin.

Lakanasta sen verran, että itse en olisi moista lähtenyt heiluttelemaan mutta kyllähän se oikeaan osoitteeseen osui: "Kahvakorpi raiskaa taitokiekon"

-ipa rules
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Re: Vanupuikon paluu

Viestin lähetti HN

Hyi vittu, mikä säälittävä paskarotta. Tuollaisilla ei pitäisi olla mitään asiaa SM-liigajäille. Ulmerin kirvesisku oli millä tahansa mittarilla mitattuna täysin tahallinen vastustajan vahingoittamisyritys. Kellossa oli jäljellä 20 sekuntia ja Ilves johti kahdella maalilla!!! Tuollainen järjetön sekoaminen ja vastuuttomuuden osoitus pitäisi palkita kauden loppuun kestävällä pelikiellolla. 2+5+20 oli kuin ehdollinen raiskauksesta.
Täysin samaa mieltä kanssasi. Neitimäisyyden huippu. Ei Ihme että ei kelpaa NHL:ään. Siellä vastaavan tempun jälkeen Ulmeri ei olisi selvinnyt ehjin nahoin kaukalosta ulos. Sm-liigassa kun on joukkuekaverin suojeleminen kielletty niin nyt kävi näin. Onneksi Asta ojensi edes jonkun verran.
 

Prosessori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti L4E
Onko L-näppäimessä vikaa? Osta uusi näppis!

Joo. Myytkö? Vai ymmärrsitkö totakaan? Ilmankos raumalaiset tuntuvat ottavan itteensä pelissä esiintyneistä tapahtumista, kun tuo luetun ymmärtäminen on hieman heikossa hapessa.

Viestin lähetti Hayha
Mielestäni Lukko ei kahvannut yhtään sen enempää kuin Ilveskään. Samanlaista koukkua ja korkeata mailaa oli Ilvekselläkin. Kruussin linjaton linja oli tasapuolinen molemmille.

Etkö ollut pelin ensimmäisessä erässä ollenkaan? Toisessa erässä Ilves sekoili omiaan, mutta kolmas erä alkoi olla taas jo tuskaraastoo. Lukko oli väsynyt ja roikkui, mutta olen kyllä nähnyt Rautakorven joukkueen roikkuvan tuorein jaloinkin. Saa nähä, miten ens kerralla.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti HN
Mielenkiinnolla odottelen ensimmäistä raumalaiskommenttia, jossa yritetään puolustella paskarotta-Ulmerin metsurointia. Yksi törkeä kirvesisku ei riittänyt, vaan siitä tulossa olleen siirretyn rangaistuksen aikana piti vielä uudestaan hakea sama kohde ja vetää olan yli niin paljon kuin lähtee mailalla käsille. Kuvottavaa.
HN on ainakin oppinut toiston olevan opintojen äiti. Voisitko seuraavaksi kertoa vaikkapa paskarotta Ulmerin kahdesta kirvesiskusta ja niiden kuvottavuudesta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tuommoista kukaan puolustele.

Vaikuttaa tosiaan siltä että Ulmer täysin tahallisesti Laamasta vahingoitti, joten rangaistus varmaan on sen mukainen.

En tiedä onko tuo Ulmer muutenkaan mikään vahvistus joukkueelle ollut? Alussa meni koeajan pelit hyvin, mutta sopimuksen kirjoittamisen jälkeen on ollut aika hiljaista. Onhan niitä pinnoja tullut (7+7=14 23 pelissä) ja hyvä kuti hänellä on, mutta ei minun mielestäni ole viime kaudella Lukossa pelanneen Jasonin veroinen pelimies. Vielä kun tuntuu että kuuppa himmenee kun peli ei kulje, niin se pahentaa vaan asiaa.
 

Globensky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NUFC, Real Madrid
Tällaista tällä kertaa...

Eipä ollut tänään ketuista kissojen kesyttäjäksi. Onnittelut ilvekselle tärkeistä pisteistä. Nyt tulee lukkolaisen näkökulma ottelusta.

Ottelu oli pelillisesti kauheeta skeidaa, kuudesta maalista oli minun mittapuulla neljä todellista paskamaalia. Niin Ilves kuin Lukkokin(Lukko tosin enemmän) harjoitti aika surutta mailalla hakkaamista, mutta mikäs siinä hakatessa kun Kruusin linja tänä iltana oli se, että hakatkaa pojat niin perkeleesti ja mä sitten välillä laitan jonkun teistä boksiin, että toimitsijoillakin riittää tekemistä. Ja kun mitään linjaa ei ole niin, ainahan tilanne kärjistyy johonkin ja tällä kertaa se taas oli meidän viilipytty Ulmer, joka aivan turhaan huitoi itsensä suihkuun. Ja mitä Laamasen kuolemaan tulee, on suoranainen ihme, mikäli hän kaukaloon luistelee seuraavan 3 viikon aikana(vrt. tapaus Rautee).

Ensimmäisessä erässä Lukko oli todella jäässä. Vaarallisia vetoja Pitkämäkeä kohti ei oikeastaan ollut yhtään. Ilves sai kaksi lahjamaalia..kiitos siitä kuuluu pakistolle sekä Vehaselle. On se vaan niin kumma juttu, ettei se Topikaan pärjää kenenkään muun kuin Eepin rinnalla. Noh, toivottavasti saamme vielä yhden pakin. Ensimmäisessä maalissa pari Topi ja Puke olivat todella pihalla ja toisessa maalissa ketään ei kiinnostanut pitää Tinke kiinni.

Toiseen erään Lukko tuli aivan eri sykkeellä, lie mitä soppaa Kahvakorpi(hymiö) tarjonnut. Ja mielestäni kenttätapahtumiin nähden kavennus- ja tasoitusmaali olivat aivan oikeutettuja. Torkin tasoitusmaali kuului taas luokkaan paskamaalit, mutta saarelan tasoitusmaali oli ihan napakka veto. Kokonaisuudessaan lukko hallitse toisen erän pelitapahtumia hyvin suvereenisti.

Kolmannen erän alku oli hyvin tasaista vääntöä. Ilves pääsi Hanqockin kyseenalaisen jäähyn takia ylivoimalle ja Viitakoski sai kammettua kiekon Lukko maaliin. Maalia edelsi tilanne, jossa lukkolaisen(en muista kuka) olisi pitänyt purkaa kiekko varmasti ilves päätyyn, mutta ei niin ei. Tämän jälkeen peli eteni vain muutaman minuutin, kunnes puolustuksen suosiollisella avustuksella C.Murphy vei ipan 4-2 johtoon. Se maali katkaisi lukon selkärangan. Maalin jälkeen Lukko jaksoi näennäisesti painaa pelin ipan kulmiin, mutta todellista painetta ei saatu aikaan. Erän lopussa, saatiin se pakollinen joukkuerangaistus väärästä vaihdosta. Jäähy olisi voitu välttää, mutta kun ei malta niin ei malta olla ottamatta sitä kiekkoa ennen kuin kaveri on tullut vaihtoon. Siihen vielä Ulmerin tempaus, missä ei olllut mitään järkeä ja illan kohokohta - päätössummeri.

Lukon pelistä jäi jotenkin sellainen kuva, että eilinen Kahvara voitto taisi maistua liian hyvältä, sillä NÖYRYYS ja tilanteiden LOPPUUN ASTI PELAAMINEN puuttui tänään täysin. Parhaiten ketuista onnistui STT-ketju, jossa Token paluu sai taas kummia aikaan. Pakeista ei kukaan saa hyvää arvosanaa, Nikke ja Eepi ehkä juuri tyydyttävän. Harmittava tappio, mutta toivottavasti myös opettava, sillä ei tämä joukkue kuitenkaan niin kova ole, että se voi lähteä jokaiseen vieraspeliin henkselit paukutellen hallitsemaan kenttätapahtumia. Jos keväällä mielitään jonkinlaiseen killuttimeen, niin tämän illan perusteella tämä joukkue huutaa vielä yhtä puolustajaa...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti HN
Mielenkiinnolla odottelen ensimmäistä raumalaiskommenttia, jossa yritetään puolustella paskarotta-Ulmerin metsurointia. Yksi törkeä kirvesisku ei riittänyt, vaan siitä tulossa olleen siirretyn rangaistuksen aikana piti vielä uudestaan hakea sama kohde ja vetää olan yli niin paljon kuin lähtee mailalla käsille. Kuvottavaa.

Tuskinpa sitä Ulmerin kirvesiskua kukaan lähtee puolustelemaan, kirjoitin jo viime lauantaina Kärpät-Lukko otteluketjuun että Ulmer käy aivan liian usein turhilla ylikierroksilla. Toivoin, että se viime lauantainen pimahtaminen olisi jäänyt ainoaksi Ulmerin pelleilyksi, mutta näin ei sitten käynytkään. Tuollaiset ämmämäisyydet eivät kuulu jääkiekkoon ja jos Laamanen tilanteessa loukkaantui niin pitkä pelikielto on täysin oikeutettu. Sensijaan Ilves-fanit voisivat lopettaa tuon kahvajauhamisen, kyllä se jo tiedetään että olette katkeria naapurinne viime vuosien menestyksestä ettekä pidä Rautakorvesta. En lähde väittämään, että Lukko vieraissa mitään erityisen hienoa kiekkoa pelaisi, mutta senverran minäkin olen Rautakorven aikana Lukon vieraspelejä nähnyt että tiedän Lukon harrastavan kahvausta tasan yhtä paljon/vähän kuin muidenkin liigajoukkueiden. Tänään Lukolla varmasti painoi ainakin hiukan tuo eilinen peli jaloissa ja kyllä ne kaikki kahvat hyvin mieleen jää kun niitä suurennuslasin kanssa seuraa.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti HN
Mielenkiinnolla odottelen ensimmäistä raumalaiskommenttia, jossa yritetään puolustella paskarotta-Ulmerin metsurointia. Yksi törkeä kirvesisku ei riittänyt, vaan siitä tulossa olleen siirretyn rangaistuksen aikana piti vielä uudestaan hakea sama kohde ja vetää olan yli niin paljon kuin lähtee mailalla käsille. Kuvottavaa.

Toivon mukaan moista kommenttia ei tule. Ulmerin ansaitsee tässä tapauksessa kaiken mahdollisen kritiikin.

Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun Ulmerin päässä naksahti. Muuten kyllä hyvä pelimies.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Ennen kuin kukaan ehtii sanomaan mitään, niin sitä ensimmäistä huitaisua ei nähty telkkarissa.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Toisto on opintojen äiti. Eikö olisi parempi nukkua yön yli. Ei se ainakaan rumasta kielenkäytöstä ja tehosteista tämän keskusteluketjun taso parane. Tai jatkakaa vain. Huomen aamulla lasken ruumiita.

Olipa tyhmä otteluohjelma ja hieman epäonnea matkassa. Yritys oli hyvä kymppi. 3-2 numeroiden jälkeen peli oli pelattu. Taitaa Lukolla olla suurimpia huolenaiheita juuri nyt veräjän suulla. MTV3 kirjoitti Vehasen työskentelyä ekassa erässä epävarmaksi. No se siitä.

Taidan mennä taustoille laskemaan ruumiita ja menetettyjä yöunia.
 

thor

Jäsen
Kieltämättä ei mutta kyllä joiltain kirjoitukselta vie "hieman" uskottavuutta jos kerran ensimmäinen isku oli kova ja toinen vähintään yhtä kova.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Nykyinen pelisysteemi ruokkii kahvausta. Nykyisellään pelataan niin tiiviillä pelirytmillä että pelaajat väsyvät ja sitä kahvausta esiintyy varmasti aina enemmän väsyneemmän joukkueen toimesta. Valitettavaa, mutta SM-liiga itse on kaivanut tämän kuopan itselleen sallimalla mailan käytön tuossa mittasuhteessa.

Harvinaisen tyhmä temppu Ulmerilta, mutta toisaalta en ihmettele kun liigassa saa mailaa käyttää muutenkin niin hemmetisti. Surullista.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti dude
Ennen kuin kukaan ehtii sanomaan mitään, niin sitä ensimmäistä huitaisua ei nähty telkkarissa.

Eikös se ensimmäinen huitaisu ollut 2 minuutin arvoinen? Vedän kyllä omia sanojani senverran takaisin noista aiemmista kommenteistani, että tuon huitomisen nähtyäni voin aivan rehellisesti sanoa ettei se TODELLAKAAN ollut mikään erityisen törkeä. Näytti lähinnä tuollaiselta pieneltä napautukselta. Täysin turha ja asiaton teko silti oli ja aivan turhassa tilanteessa. Mutta jos tuo Ulmerin huitaisu siis Ipa-fanien mielestä oli "kautta aikojen törkein mitä on nähty" niin en yhtään ihmettele noita kommentteja Lukon pelityylistä.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä huomaa, etteivät Raumalla paljon kiekkokulttuuri ja perinteet juhli. Kun Rautakorpi toilaili Tapparan peräsimessä, löytyi naapurin kannattajakunnasta kuitenkin koko ajan jonkin verran oppositiomiehiä, jotka olivat huolissaan kahvamestarin turmiollisuudesta jääkiekolle. Raumalaisille Rautakorven kahvapaska näköjään maistuu mannalle sen paremmin siivilöimättä, vai ovatko jääkiekosta ymmärtävät lukkolaiset vain niin masentuneita joukkueensa nykytaktiikasta, etteivät kehtaa edes palstoille kirjoitella?
 

Hayha

Jäsen
Eli sieltähän se vuosisadan viikateisku tuli kolmoselta. Ulmerin kaksin käsin tehty huitaisu melkein leikkasi Laamasen ranteen.

Tosiasiassa tuo oli pieni näpäytys, joka taisi osua hanskaan.
 

Teukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Haka Metsäläinen
Kyllä huomaa, etteivät Raumalla paljon kiekkokulttuuri ja perinteet juhli. Kun Rautakorpi toilaili Tapparan peräsimessä, löytyi naapurin kannattajakunnasta kuitenkin koko ajan jonkin verran oppositiomiehiä, jotka olivat huolissaan kahvamestarin turmiollisuudesta jääkiekolle. Raumalaisille Rautakorven kahvapaska näköjään maistuu mannalle sen paremmin siivilöimättä, vai ovatko jääkiekosta ymmärtävät lukkolaiset vain niin masentuneita joukkueensa nykytaktiikasta, etteivät kehtaa edes palstoille kirjoitella?
Ja minähän en ole katkera hallitsevalle SUOMEN MESTARILLE :)
 

Voittaja

Jäsen
Viestin lähetti Hayha
Eli sieltähän se vuosisadan viikateisku tuli kolmoselta. Ulmerin kaksin käsin tehty huitaisu melkein leikkasi Laamasen ranteen.

Tosiasiassa tuo oli pieni näpäytys, joka taisi osua hanskaan.

Samaa mieltä, Ipa-fanit ovat kyllä "hieman" liioitelleet tuota huitaisua. No, joka tapauksessa typerä isku, eli sitä en puolusta, mutta jotain rajaa noihin kommentteihin.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Jaa-jaa. Taas käytiin häviämässä taito- ja hmv-kiekosta tunnetulle sm-liigan legendaarisimmalle seuralle. Näinhän Lukolle on Tampereella tupannut käymään. Kovasti ylpeitä ovat nämä ilvesmiehet tuosta taitokiekko-perinteestä, joka sinällään on kuopattu jo aikoja sitten myös tupsukorvaleiristä. Hieman säälittävääkin tuollainen messuaminen "niiden toisten" kahvakiekosta jne. jne...

Onhan tämä kuultu ennenkin?

Pitääpä tulla avautumaan Ilveksen Rauman visiitin jälkeen. Samanlaista paskaa (ilves-fakta) se taitava tupsukorvaryhmäkin esittää vieraissa. Ja onpa aika rumiakin otteita käytetty, tämänkin kauden aikana. Vaahdotkaa ihan rauhassa vaan, se helpottaa.

Eipä muuten tuo Ulmerin viikate nyt mikään viikate sanan varsinaisessa merkityksessä ollut, mutta tyhmää silti, kai. On myös todella surullista huomata, kuinka alas Jatkoajan taso on mennyt. Tästäkin ketjusta löydämme aika reiluja rimanalituksia, myös ansioituneilta (?) kirjoittajilta.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No olipas vaisu tämä "kaikkien aikojen törkein kirvesisku". Lähinnä pieni näpäytys käsille, jota kukaan ei olisi edes noteerannut, jos Laamanen ei olisi loukkaantunut. Tyhmä ja turha isku silti, muttei kovin törkeä.
 
Viestin lähetti Haka Metsäläinen
Kyllä huomaa, etteivät Raumalla paljon kiekkokulttuuri ja perinteet juhli.

Eivät niin, tai sitten täällä halutaan kuulla ottelusta jotain muutakin kuin, että kahva, ei jaksa tommoiseen provoiluun lähteä, en ole sitä varten tänne rekisteröitynyt.
Esim. kuka onnistui lukosta tänään? Kuka epäonnistui? Miten Vehanen pelasi? jne.

Peltomaata kun äsken tuossa digilähetyksessä haastateltiin ja kysyttiin, miten Rautakorven jälki näkyy Lukossa, hän totesi, että Lukko pelasi alkukaudesta alle tasonsa, nyt joukkue on liikkuvampi ja viisikkopeli toimivampaa, lopuksi hän sanoi vielä, että Lukko on "Ihan hyvä", peliäkin Tinke sanoi siistiksi, playoff peliä muistuttavaksi kamppailuksi.
Kai ne pelaajat sen tietää?

EDIT: Ja HN, kyllä se Ulmerin isku oli törkeä, ei sitä kukaan ala puolustelemaan, se ei vaan kovin kovalta TV:ssä näyttänyt, mutta tietysti kun Ulmer oli jo kerran samaan(?) käteen iskenyt, oli se jo valmiiksi jonkin verran kipeä, joten pieneltäkin näyttänyt isku tekee erittäin kipeää.
Kyllä tuosta ehkä jotain lisäpenalttiakin voi tulla, en panisi yhtään pahakseni, riippuu tietysti siitäkin, miten Laamsen kädelle loppujen lopuksi kävi...
 
Viimeksi muokattu:

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Haka Metsäläinen
Kyllä huomaa, etteivät Raumalla paljon kiekkokulttuuri ja perinteet juhli

Hetkinen! Kyllähän Lukko on perinteinen seura ja pienen kaupungin joukkueena tehnyt hyvää liigalle. Kyllä Ilveksen kannattajan pitäisi tietää, mitkä seurat ovat perinteisiä!!!
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
MTV+
Haastattelija:Miten se Rautakorven Lukko eroaa Lehkosen lukosta?
Timo Peltomaa: Miten tän nyt sanois diplomaattisesti heh.. Noo Lukko liikkuu hyvin (ja muuta lätinää)

SM-Liiga haloo. Tuomarilinjanhan piti tarkentua... ei näkyny
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Teukkis
Ja minähän en ole katkera hallitsevalle SUOMEN MESTARILLE :)
Hyvä, ettet ole. Vähän ihmettelisinkin, jos olisit, kun kerran ilmoitat olevasi tapparalainen ja muistaakseni juuri tuo Tampereen kakkosjoukkue onnistui viime vuonna värikkäiden vaiheiden jälkeen klähmimään kannun itselleen. No, se meillä kuitenkin on yhteistä, että minäkään en ole katkera.

Noin älykkäänä yksilönä kuulut varmaankin tapparalaisten siihen ryhmään, joka joka tapauksessa ymmärtää, miten paskaa Rautakorven kahvataktiikka on. Se, että rikoksella voi saavuttaa hyötyä, ei käsittääkseni muuta rikosta vähemmän tuomittavaksi. Mutta senhän varmaan ymmärsitkin, älykäs kun olet.
 

Voittaja

Jäsen
Viestin lähetti HN
Pirun yllättävää, että Ulmerin perseilyä rientävät ensimmäisinä puolustamaan Tapparan kannattajat ... not.

Raumalaisille pinnat siitä, että moiselle pölhöilylle ei löydy sympatiaa, vaikka pölhöilijä kantoikin kettupaitaa.

Kuka sitä on täällä puolustellut? Lähinnä vain ihmetelty noita kommentteja tuosta typerästä iskusta. Jos ei olisi nähnyt sitä telkkarista, vaan pitäisi kuvitella se Ipalaisten kommenteista päätellen, voisi kuvitella että Ulmer mestasi Laamasen. Näinkö siinä todellakin kävi? Monesti pelissä näkee tilanteet eri tavalla, mitä ne todellisuudessa olivatkaan, ja tämä varmaan on yksi niistä tilanteista. Mutta ei kait kukaan voi tuon pätkän nähneenä väittää, että se oli törkeä isku? Tyhmä kylläkin, muttei mikään hirveän törkeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös