Ilosaarirock 2008

  • 6 079
  • 28

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Tänään on Sulon-päivä, mikä tarkoittaa perinteisesti sitä, että Ilosaarirock ilmoittaa ensimmäiset esiintyjänsä, jotka ovat nähtävissä täältä

Tänä vuonna HIMin tilalle tulee Nightwish, mikä ei ainakaan allekirjoittanutta saa toistaiseksi ostamaan lippua.

EDIT. Kävin listan vähän huolimattomasti läpi. Löytyy tuolta sentään Astro Can Caravan. Ihan mielenkiintoinen bändi, mutta tuskin Ilosaari-reissun arvoinen. Parempia kiinnityksiä odotellessa..
 
Viimeksi muokattu:

tutzba

Jäsen
Itselleni melko mitäänsanomattomia esiintyjiä. Paikan päälle kuitenkin lähdössä, joten toivottavasti tuohon muutama Ilosaareen sopiva "kova" nimi saataisiin.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
En ollut kyseisestä bändistä aiemmin kuullut mitään, ainakaan tietoisesti. Kiitos vinkistä, kuulostaa hyvältä. Tuli ennakoitua aika pahasti ketjun aloitusviestissä.

Juu, itse olen kyllä diggaillut aina hyvin paljon kyseisestä yhtyeestä. Kuuleman mukaan livenä aika vakuuttava kokemus. Mikäli tuollainen jamittelupohjainen hämyily (tai miten sitä haluaakaan kutsua) kiinnostaa, niin suosittelen tosiaan tutustumista.

Tästä ensin vähän tietoa:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ozric_Tentacles

Ja tästä sitten vähän livepätkää:
http://uk.youtube.com/watch?v=3SNk-iXVEfw&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=f26hh-dsESA
http://uk.youtube.com/watch?v=86zEObmr4MU
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
OZRIC TENTACLES!!
Toden totta! Kova kiinnitys. Yksi maailman parhaita (ellei paras) modernin psykedeelisen rockin edustajista, vaikka ei kuulemma kokoonpanoltaan ihan menneiden aikojen vedossa nyt olekaan. Silti.

Sploosh!

Ehkä voisi tulevana kesänä korkata Ilosaarirockin vihdoin ja viimein. Eiköhän sinne listalle vielä ilmesty vaikka mitä kiehtovaa.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Jaahas jaahas. Vai että KT + Stam1na teltassa ja Mokoma jäähallissa. Eipä voi muuta sanoa, kuin että vitun hieno juttu! Nightwish päättää lauantain ja sekin on erinomaista.

Nyt sitten vaan tutustutaan näihin tuntemattomiin bändeihin, että osaa alueella vähän priorisoida. Kolmekymppisen teinivuodet jatkuu, viidettä kertaa putkeen tulossa siis.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Ilosaareen huvittaisi tänä vuonna matkustaa, mutta saapa nähdä, miten käy. Provinssirock ja pari muuta tapahtumaa syövät jo aika rajusti rahaa ja aikaa kesältä.

Ihan mielenkiintoisia artisteja kuitenkin luvassa Nightwishin johdolla.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tassapa syita, miksi nimimerkki Kaspo nahdaan ensimmaista kertaa kyseisen henkilon historiassa Ilosaaressa:

Cult of Luna
Mogwai
Oceansize
Ozric Tentacles
Venetian Snares
Asa ja Jätkäjätkät
Medeia
Pyhimys


Paallekkaisyyksia pelatessa :|
 

Jesterhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Ilosaari on kotinurkilla.. Hieman suoraan sanottuna vituttaa kun jää intin takia väliin. Tapahtuma on kuitenkin niin hieno/toimiva... Mahtavia muistoja edellisiltä kesiltä, kruununa Children of Bodom kesällä 2005.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Cult of Luna ja Converge kiinnostaisivat, joten mahdollisesti täytyy lähteä paikalle. Molemmat tosin olen jo livenä nähnyt.
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
Cult of Luna
Mogwai
Oceansize
Ozric Tentacles
Venetian Snares
Asa ja Jätkäjätkät
Medeia
Pyhimys

Asa ja Pyhimys riittävät itselleni syyksi yleisen festaririemun syyksi kuitata Ilosaarineitsyys. Voisihan Nightwishkin ihan mielenkiinnosta olla katsottavissa, Turusen aikana RMJ.ssä tullut kerran nähtyä.
Mutta Asa ja Pyhimys!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Höh, ei Nick Cavea vieläkään... No, ukkoa on vissiinkin yritetty saada Rokkiin jo 15 vuotta eikä ole tärpännyt, joten miksipä nytkään.

Eipä noissa nimissä vielä ihmeitä ole, tuskinpa putki katkeaa. Olin festaroimassa joka kerta välillä 1988-99, mutta syystä ja toisestakin on 2000-luvun Laulurinne vielä korkkaamatta. Jospa sitten -09...
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
sitä oli sitten tullut uusia päivityksiä listaan. Eli nyt alkaa jo omalla kohdalla varmistua lähtö joensuuhun päin.

Eli 25.päivä varmistui tällaiset. Common joku neekeriräppäri? en kommentoi, The valkyrians, ei mitään hajua, Ypö-viis, vanha suomalainen punk poppoo voi olla mielenkiintoinenkin. Giant Räbät, suomihoppii, ei siit sen enempää. Ja viimeisenä sokerina pohjalla: HERRA YLPPÖ & IHMISET.

Tuli sieltä siis yksi erittäin toivottu bändi, mieluummin olisin kyl ottanut ihan Maj Karman, mut ei sitä toistavuotta putkeen oikein voinut toivoakaan.

Mutta nyt siis tämän herran esiintyjälista näyttää seuraavalta.
Culf Of Luna (Swe)
Converge (USA)
Heaven Shall Burn (Ger)
Oceansize (UK)

Siinäpä ulkomaiset sit kotimaisista varmasti Diablo, Discard, ja nightwish sun muut. kyllä tulossa huippurokki jälleen kerran. jotainhan on aina karsittava että jää aikaa olennaiseen eli juomiseen ja pelkkään hengailuun.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Ilosaari on tullut koettua joskus 90-luvun alussa, kun mukana olivat Prodigy ja Dog Eat Dog. Siitä on aikaa kulunut, enkä oikein vieläkään ole syttynyt paluulle Laulurinteelle. Nyt julkistetut kiinnitykset eivät todellakaan houkuttele, ainakaan ulkomaisten osalta.

Ainoastaan modernin dödön germaanit Heaven Shall Burn jollain muotoa nappaa. Tosin Iconoclast on niin monotoninen platta, että ei tarvitse vaivautua. Kotimaisista lienee taas mukana ne samat, jotka ovat jokaisella muullakin festailla.

Toisaalta positiivista on PMMP-vapaa kesä! Kiitos siitä!
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Toisaalta positiivista on PMMP-vapaa kesä! Kiitos siitä!
Kyllähän PMMP tekee paluun keikkalavoille jälleen kesällä. Sitä paitsi Ilosaari on kyseisen bändin ainoa oikea vakkarifestari, joten todennäköisesti he tänäkin vuonna sinne tulevat. :)
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Patton taitaa viedä voiton. Pitää vielä hetki miettiä missä sitä asustelee lapsen ja vaimon kanssa, mutta onhan toi Patton-Mondo Cane nähtävä.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Itse olen tänä vuonna niin pettynyt kyseiseen kattaukseen että näinköhän sitä tulee mentyä, näin se vaan putki joskus katkeaa.

Alkuun pamahti pari mielenkiintoista kiinnitystä, mutta nämä esiintyjä päivitykset ovat kyllä olleet toinen toistaan ala-arvoisempia.

Mielipide asioita, mutta tämä vuosi oli pohjanoteeraus.
Noh sattuuhan niitä vahinkoja ehkä ensi vuonna sitten taas paluu taattuun laatuun.
 

jarnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
FNM hockey club
Patton taitaa viedä voiton. Pitää vielä hetki miettiä missä sitä asustelee lapsen ja vaimon kanssa, mutta onhan toi Patton-Mondo Cane nähtävä.

Kesän ehdoton helmi !!
Harmi jos tuonne Joensuuhun ei pääse. Tomahawkia tai Peeping Tomia toivoin, enkä olisi edes uskonut Miken tulevan Mondo Canella tänne Suomeen.
Projektihan on vasta niin nuori.

Todella loisto uutinen !!!
 

Cube

Jäsen
Sen verran kova on kattaus tälle vuodelle, että harkitsin jo menemistä. Liput ehtivät kuitenkin (melko odotetusti) myymään loppuun suht aikaisessa vaiheessa, joten näillä näkymin jää taas väliin. Voisihan noita peruutuslippuja sun muita toki kysellä vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös