HPK kaudella 2024–2025

  • 300 353
  • 2 033

Siivouskomero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1. ja 2. ketju on varmaan oikeasti mallia:

Rautiainen-x-x
Ruokonen-Päivärinta-Tuulola

Toivotaan toki ettei oikeasti mene noin.

Hyvinkin mahdollista, että Kerho tulee hieman nipistämään pelaajabudjetista. Tässä Rajamäen rooli nousee sitten esille, koska juuri hänen tulisi löytää näitä "hyviä diileri"

Seuraavilla ei vielä ole jatkoa Kerhon kanssa, eli kyllä tuolta jotain varmasti vapautuu

Rajaniemi

Ahonen
Karjalainen
Nurmi
Reini

Henriksson
Janatuinen
Loimaranta
Martel
Mustonen
Nenonen
Pihlström
Toivola
 
Viimeksi muokattu:

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
No on kyllä alkeellista touhua, jos joku sijoitusvaade ratkaisee, jatketaanko sopimusta. Eikö seurasta oikeasti löydy asiantuntemusta arvioida Lehtosen suoritusta kokonaisvaltaisesti sen sijaan, että jätetään satunnaistekijöiden ratkaistavaksi.
Niin sijoitusvaade on ollut varmaan Mason omana turvana, ettei Kerho poukkoilisi valmentajan kanssa. Mutta jos ei nyt peli muutu yhtä-äkkiä katastrofi kiekoksi, niin eiköhän Maso sopimukseensa jatkon saa. Tai sitten se on jo sovittu, niin kuin täällä osa jo tietää kertoa.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Ei tuo nyt varmastikaan mikään sopimuspykälä ole, vaan tavoiteasetannassa on kenties pohdittu, että jatkosopimustarjous Kerhon puolelta on todennäköinen mikäli sijoitus tiettyyn päivämäärään mennessä on 10 joukossa. Ja jos ei, niin katsotaan tilannekohtaisesti.

Komppaan @AIV30 :ä, että 1+1+1 sopimus on hyvinkin edullinen myös Kerhon kannalta ja siinä on huomioitu riskit kattavasti. Sopimuksessa tuskin Masonkaan kannalta on mitään vikaa: menestys ratkaisee, eli hyvin kilpaurheiluhenkinen diili siis. Varmasti Maso on halunnut joitakin indikaattoreita siitä, että minkälaisilla tuloksilla option realisoimistarjousta lähtökohtaisesti sopii odotella ja silloin on keskusteltu tämmöisistä sarjasijoituksellisista välitavo
Itsekin olen sitä mieltä, että sopimus malli on hyvä. Kritiikki kohdistui ainoastaan tietoon tai "tietoon" mahdollisesta sijoitusvaateesta ja sen myöhäisestä takarajasta.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Kovaa jälkeä junnuissa sekä nuorten maajoukkueissa. Jälleen tulevaisuuteen tähtäävä pelaaja kuten Skinnarikin, vaikka Axel onkin päässyt nyt jo edustuksen mukaan.
Tämä on toteutuessaan ihan helvetinmoinen ryöstö. Todella lupaava pelaaja, jolla on todella kova työmoraali ja asenne.

Pelsujen puolelta voi aistia tämän ryöstön aiheuttaman kollektiivisen pahan olon.
 

Siivouskomero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös