HPK - Ilves la 22.10.2005

  • 11 398
  • 92
Tila
Viestiketju on suljettu.

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Ghost kirjoitti:
Jokohan Rönni tänään löytäisi tappelukaverin? Eipä taida. Siinä määrin pehmeä on Kerhon miehistö.

Jos Rönni tai Alen tänään tappelevat, niin aasinhattu päähän ja kuukauden tili sakkoina. Nykyisestä pakkirosterista ei todellakaan ole varaa menettää ketään(paitsi Kinos) pelikieltoon.

Kinos nyt voisi ottaa käkeensä ja 'tapella' ulos vaikka Schneiderin. Se kun on sallittua kun ei ole punaiset paidat meillä.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:lla on maalivahtiongelma. Tänään. Maalilla mitä ilmeisemmin nelosveskari Toivonen, joten siinä tämän illan mielenkiinnon kohde.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Tomppa kirjoitti:
HPK:lla on maalivahtiongelma. Tänään. Maalilla mitä ilmeisemmin nelosveskari Toivonen, joten siinä tämän illan mielenkiinnon kohde.
Tuleekos luukkuvahti Kerhon -96 ja nuoremmat junnujen kolmosveskarin tontilta? Kaksi ensimmäistähän on vissiin kiinnitetty toisen erätauon rankkarikisaan.

Ei vaan. Jos näin todella on, niin oikein mielenkiinnolla odotan Toivosen debyyttiä, pelko ei kuitenkaan ole päällimmäisenä mielessäni. Ei onneksi pahin mahdollinen paikka lähteä peliin tällaista ynnämuu-tasoista porukkaa vastaan. No, kotihalli ja tunnin varoitusaika. Onhan näitä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ilves tukki keskikentän ja puolusti muutenkin aika tehokkaasti. Kerholla oli suuria vaikeuksia päästä kunnon tilanteisiin aina siihen asti kun maalihanat aukesivat. Sen jälkeen Ipanoiden selkärangasta kuului napsahdus.

Parasta antia oli muutaman pelaajan kauden ja uran avausmaalit. Varsinkin Sailion kynä oli varsin näyttävä ja maali ansaittu. Kuka oli vietävänä? Aikas amatöörimäistä toimintaa ko. puolustelijalta. Sprukts olisi voinut iskeä pari kolme maalia hieman huolellisemmalla viimeistelyllä ja ketjukavereista samat sanat.

Silmiin osui myös Pitkämäen huimat torjuntalukemat. Eli nyt Kerho ampui aina kun oli mahdollista. Näin niitä maaleja voi tulla enemmän kuin yksi tai kaksi.

Eloranta kuumeni ihan ymmärrettävästi Astashenkon jalkakampista. Ei se minun mielestäni näyttänyt äkkiseltään polvitaklaukselta, vaan pikemminkin luistimet osuivat toisiinsa. Jäähy oikein. Palaan asiaan kun näen sen jostain uudestaan. Itseni kuumensi Jyrki Lumpeen viime minuuteilla suorittama sairas viikateisku Voutilaisen käteen. Törkeä! Muuten Lumme oli ottelun parhaita pelaajia ilmeisen kovilla minuuteilla. Raipe vaikuttaa peli peliltä hitaammalta ja kankeammalta. Muutenkin peli-ilo on hänen pelaamisestaan kaukana.

Voitosta huolimatta, tästä on hyvä jatkaa. Nimim. Naamalle onnittelut osuneesta tulosveikkauksesta.
 

Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
jee jee

Juuri pelistä tullessa laitan kommentit enne timeoutia. Tuntui että Ilves lähti hastamaan HPK:n luistelukisaan ja tässä tulos. Wiikman pelasi hyvin kuin myös Pitkämäki. 56torjuntaa(huh)
Ilveksestä ei erottunut ketään eikä oikeestaan kerhosta paitsi JARI SAILIO ja eka liigamaali upealla veivillä. Jos ei ole Jani Hassista niin sitten Louhi,Keinänen,Sailio...kyllä ratkaisijoita löytyy. Ja jätkät teki vielä kauden ekat maalit.
Sitten ei kun lisää hämäläistä taistelua tiistaina ja taas Tappara. Kaikki sinne ja otetaan kärkipaikka haltuun;)jep jep.Lumpeen huitaisu oli tosiaan törkeä. En tiedä mitä ajatteli, kun ei mun mielestä Jyrki tollai tyrki. Onneksi ei Jukka loukkaantunut. Muuten oisin jäänyt venttaamaan Lummetta kun Ilves tulee jälki veryttelylle:) Ihme kun Levonen ei antanu jäähyä vaikka huitas vähän enemmin vielä Louhea olkapäähän samanlaisesti. Astashenkon taklaus oli polvi, mutta yritti selvästi perstaklausta. Toivottavasti Rönnberg ei loukkaantunut pahasti. Muutenkin SM-Liigassa on ihme juttuja näistä törkeistä huitomisista yms. Onko äijän pakko joutua 2-4kk saikulle että tulee jäähy!!prkl.tästä hyvä jatkaa!
 
Viimeksi muokattu:

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
HPK teki 7 maalia, Ilves ei yhtään. Ensimmäinen erä oli erittäin viihdyttävää päästäpäähän meininkiä. Torjunnat 10-21 (?) oli vaikea uskoa, mutta varmaan ne oikein olivat.

Toiseen erään tuli sitten Kerho todella kovaa ja Ilves jäi rapsuttelemaan turkistaan kirppuja. Kolmas erä oli kosmetiikkaa ja vain pakko pelata pois jotta Master God ja Naama saivat veikkauksensa oikein.
Mikäli Elorannalla ei ollut tärkempää mietittävää kuin yksi epäselvä taklaus/kampitus/leikkaaminen niin eipä hyvää lupaa jatkoa ajatellen.

Pari hajahuomiota:
+ Sprukts osoitti taas 1-1 maalillaan että mille haisee puhe 'ei tuommoisia pelaajia SM-liigaan haluta'.
+ Sailion uran avausmaali. Huh huh. Ei tuommoisiakaan pelaajia varmaan sitten haluta liigaan.
+ Lumme. Mahtava hyppykatko siniviivalla, josta sitten seurasikin Ilveksen 'tekemä' maali.
- Lumme. Kauhea viikate kun ottelu oli jo ratkennut.

Ihan kivaa oli. Jos jollekulle jäi epäselväksi että kumpi oli parempi niin jopas on kumma.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Heitetään omat ennen suurempia lukemisia:

- Ilves oli tosi vaisu. Tapparalle riitti kymmenen minuutin pelaaminen, Kerho pelasi erän ja tutut numerot Ipa-matseista taululle. Vierasmaali aika munkki.

- Sailion maali jättää Filppulan taannoisen kakkoseksi. Muutenkin vahvaa peliä, onneksi on pitkä soppari.

- Lumpeelta taas nolo loppu muuten hyvälle pelille, ensin törkeä viikate Louhen haukkarin kohdalle, sitten vielä Vodelle samanlainen. Perseestä.

- Alen & Kinos, ovatko nämä Tappara-kasvatteja? Tuli bon voyage luoma -fiilis kun näitä katseli.

- Kauden avausmaaleja aika monelle, hieno homma. Jospa se Keikkakin siitä taas saisi dieselinsä jylläämään.

- Guerriero on kyllä aika lapanen. Todella helposti tönittävissä pois.

- Asthasenkon taklaus näytti e-päädyn parvelle ihan selvältä polvi-sellaiselta, enkä olisi prk:ta pahakseni pistänyt. Tuomarin ja erotuomaritarkkailijan mielestä ei ollut, eikä Kaisla(?) ole tekemässä mitään raporttia, joten ei se ilmeisesti ollut. Leikkaus kuulemma.

- Spruktsin maali oli hieno ja passi vielä hienompi. Perkele, Kerho teki vain hienoja maaleja! Numerot olisivat voineet olla vieläkin kauniimmat, Ipan onnenkantamoinen pois ja yksi meille lisää olis ollu ihan jees.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Ottelin tulos on jokseenkin aivan sopiva. Ensimmäisen erän perusteella en tosin olisi uskonut, että peli "repeää" edes noihin lukemiin. Sailion maali oli kyllä upea uran ensimmäiseksi liiga-maaliksi.

Ottelun maalit löytyy tutusta paikasta ja paljon puhuttu Astashenkon taklaus puolestaan löytyy KiekkoSanomien videoista.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Astashenko-Rönnberg -tilanteen videolta nähtyäni olen sitä mieltä, että kyseessä oli polvitaklaus. Ja oikea tuomio olisi ollut peli- tai ottelurangaistus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oli kyllä melkoinen namu tuo Sailion avausmaali liigassa. Eikä tosiaan ollut hävettävää muissakaan Kerhon maaleissa. Tuosta Editin linkin takaa löytyvässä Astashenkon taklauksessa sen sijaan on. Päivänselvä polvitaklaus. Voisi näyttää Joksillekin, joka tituleerasi komeaksi perstaklaukseksi eikä meinannut käsittää jäähyä. Ulosajo tuosta olisi pitänyt tulla. Toivottavasti Rönnille ei käynyt pahasti.
 

M10

Jäsen
Päivän ensimmäiset ääneen repeämiset tarjosi Joksi kommentillaan Ashtasenkon päivän selvään polvitakalukseen: "..ja komee pers-taklaus ja...mistäs toi tuli?!"

Kotiinpäin? Kiitos Editille hyvistä clipeistä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
viirusto

- ottelulukemat pelitapahtumien mukaiset

- Sailio jatkaa tasollaan, joka on todettu korkeaksi. Mielosta vietiin melko komeati.

- Loikas pelasi kauden parhaan matsinsa

- maali-iloittelua oli kiva katsella, kuten myös sitä miten HPK-maaliin on tehty liigassa vähiten maaleja täysin ansiosta. Aika ihmejuttu, kun pulustuksessa on kuitenkin pakkipari Hietanen/Immonen. Oli muuten Juusolta nätti passi Sailion maaliin.

- Latvijan Rusakolla on aina aikaa, yllättäen nytkin katsoi kahdessa maalissa hieman pidempään kuin keskimääräinen liigapelaaja - molemmissa tapauksissa lopputuloksena oli kiekko lähes tyhjään maaliin.

- Astashenkolta törkeä polvitaklaus, josta pari matsia pannaa ei olisi yhtään liikaa. Kaislan selittelyt "leikkaamisesta" pelin jälkeen... uuuuuuuuuuhhhhhh. Toivottavasti Rönnbergille ei käynyt kovin pahasti.

- Housut oli mies paikallaan, juuri muita paikallaan olleita miehiä vieraiden rivistöstä ei sitten löytynytkään. Ei edes oma suosikkini Ville Korhonen.
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Videolta katsottuna Astashenkolle olisi kuulunut 5+20 ja §510.

Rönnberg tulee tilanteeseen sellaisessa asennossa, että metri ennen sinistä näyttää jo siltä ettei mies pysyisi pystyssä vaikka puolustajaa ei olisi vastassa. Karpaasi kääntää takajalkaa aivan turhaan pelaajaa kohti ja osuu polvella - tosin refleksinomainen liike tuo taitaa olla eikä tarkoitettu.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipa hienoa ajella Hämeenlinnasta kotiin. Eka erä vielä kelpasi, mutta tokassa erässä Ipaa vietiin sitten jo kuin litran mittaa. HPK:n tasoituksen jälkeen aistin pelistä heti ja sanoin vierustoverille, että nyt alkaa selkäsauna. Siitä se sitten alkoi ja loppu olikin Kerhon täydellistä näytöstä, lähtiköhän Ilves ekan erän jälkeen jo kotiin? Astashenkon taklaus oli todella ruma ja pelikieltoo olis tarvinnu ehrottomasti antaa. Miks Ipan pakit rupes vasta kolmannessa erässä pelaan ilkeesti, no sen takia että niitä otti päähän ku HPK oli vieny poikia ku pässiä narussa. Hävettää kun nää meiän nuoret ajetaan näännyksiin tommosilla minuuttimäärillä, runko on aivan liian ohut. Lopuksi onnittelut Kerholle voitosta, en voinut olla taputtamatta pelin lopussa teiän joukkueelle vaikka Ilves-paita päällä olinkin...
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Leikkaaminen, ei polvitaklaus. Lonkka tai reisi se on mikä Rönnbergin polveen osui. Jäähyn syy nyt sinänsä on ihan sama. Sääntökirja KÄSITTÄÄKSENI (eli en nyt varmasti tiedä) antaa tuomarille loukkaantumistapauksessa leikkaamisesta seuraavat tuomiot harkittavaksi: pelirangaistus, ottelurangaistus. Pelirangaistuksen olisin itsekin niellyt, kuten moni muukin.

Plussapalloja paljon Kertsille. Hieno ottelu joka ukolta. Kuten Jalonen suitsuttutti, erittäin hienoa että ratkaisijoita löytyi alemmista ketjuista.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rontti kirjoitti:
Astashenko-Rönnberg -tilanteen videolta nähtyäni olen sitä mieltä, että kyseessä oli polvitaklaus. Ja oikea tuomio olisi ollut peli- tai ottelurangaistus.

Kiitoksia tuosta rehellisestä mielipiteestäsi. Olen täysin samaa mieltä ja kun kuuntelin Kaislan kommentteja pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa, missä hän ilmoitti, ettei tee asiasta raporttia kurinpitäjälle ja että tuo 2 minuutin rangaistus oli aivan oikea, niin tuli tunne että nämä entiset tuomarit, jotka toimivat uransa jälkeen otteluvalvojina, pyrkivät nykyisin vain pesemään tuomarien kentällä virheet puhtaiksi.

PS. Kerho ansaitsi voittonsa ja nuo Lumpeen otteet varmaan osin johtuivat väsymyksestä ja vitutuksesta(pelasi todella paljon Rönnin loukkaantumisen jälkeen)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
tommilin kirjoitti:
Leikkaaminen, ei polvitaklaus.
Katsoitko tuon videon ja hidastuksen? Tuon selvempää polvitaklausta ei VOI enää olla. Leikkaaminen tehdään hiukan eri tavalla. Eikä ainakaan suoraan edestä ojennetulla polvella.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ossi kirjoitti:
Katsoitko tuon videon ja hidastuksen? Tuon selvempää polvitaklausta ei VOI enää olla. Leikkaaminen tehdään hiukan eri tavalla. Eikä ainakaan suoraan edestä ojennetulla polvella.

Muistaisin Astasenkon kohdalle osuneen samanlaisen tilanteen pari vuotta sitten, kun pelasi Ilveksessä. Lieneekö sitten tapana "korjata virheensä" levittämällä polviaan.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ossi kirjoitti:
Katsoitko tuon videon ja hidastuksen? Tuon selvempää polvitaklausta ei VOI enää olla. Leikkaaminen tehdään hiukan eri tavalla. Eikä ainakaan suoraan edestä ojennetulla polvella.

Katsoin. Korjaa jos olen väärässä, mutta eikö polvitaklaus ole omalla polvella suoritettu taklaus. Leikkaaminen puolestaan vastustajan polveen/jalkoihin jollain vartalon osalla (tässä tapauksessa lonkka) suoritettu taklaus.

Noh, turhaa kuitenkin saivarrella mikä pikseli osuu mihinkin pikseliin. Olemme kaikki kuitenkin yhtä mieltä siitä, että ulosajo ei olisi ollut väärä tuomio.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Olipas hyvä peli Kerholta. Ilvekseltä not so much.

Sailio pelasi huikean ottelun. Pelaa täysillä koko ajan ja sai vihdoinkin tehtyä maalin - ja hienosti tekikin. Sai selkeästi lisää virtaa maalista ja meno oli kovaa. Saattaa tulevaisuudessa olla kovakin tekiä. Muutenkin "junnu"-ketju pelasi hyvin. Välillä peli pyöri omassa päädyssä, mutta varsinkin Sailion maalin jälkeen kolmikko alkoi vyöryttää peliä Ilvekseen päätyyn.

Kaikki ketjut pelasivat vahvasti ja jokaiselle tulikin onnistumisia. Voutilainen ei kuitenkaan onnistunut pisteiden valossa - vaikka yritys oli kova. Yhdessä vaiheessa näkyi selvästi kuinka Jukka manasi itsekseen, kun kiekko ei mennytkään maaliin. Silti hyvää peliä Vodelta. Yllättäviä laukauksia. Onni ei vaan ollut tällä kertaa mukana.

Leino on kieltämättä taitava ja monesti nousi loistavasti Ilveksen alueelle. Mielestäni kikkailee edelleen liikaa ja jotkut tilanteet vesittyvät juuri sen takia. Teki komean maalin hienon pyörityksen jälkeen - kiekkoa siirreltiin nätisti.

Astashenko on todellakin rauhallinen kiekon kanssa - ehkä turhankin rauhallinen, kuten joku mainitsi KalPa-ottelun yhteydessä. Itse en nähnyt tuota ns. polvitaklaustilannetta hyvin. Suhteellisen raju törmäyshän se oli.

Ilveksestä muutama pelaaja toi hyvin kiekkoa ylös, mutta siihen se sitten jäikin. Esim. Andersson vaikutti ihan pelimieheltä, vaikka ei tulosta syntynytkään.

Wiikman pelasi varman ottelun ja tulihan sieltä pari loistavaa venytystä.

Ei tainnut Vellu vieläkään taklata...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
tommilin kirjoitti:
Katsoin. Korjaa jos olen väärässä, mutta eikö polvitaklaus ole omalla polvella suoritettu taklaus. Leikkaaminen puolestaan vastustajan polveen/jalkoihin jollain vartalon osalla (tässä tapauksessa lonkka) suoritettu taklaus.
Kaikesta muusta olemme siis samaa mieltä, paitsi tuosta lonkasta. Jos sinä näet sen lonkka/alareisitaklauksena, niin olkoot sitten niin. Minä näen sen polvella suoritettuna taklauksena. Varsinkin, kun suurennan kuvan koko ruudun kokoiseksi. Ei taida mielipiteet jankkaamalla muuttua, joten annetaan olla.
 

enijani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Colorado,
Selvä polvitaklaus kyseessä. Harmi kun taas syntyy tuomarivirhe toisessa kerhon ja Tamperelaisen joukkueen matsissa peräkkäin.Ja aina vierasjoukkue on kärsivänä osapuolena. Oikea tuomio Astalle olisi ollut 5+ 20 OR ja pari pelii huilia. No Astalta irtoo seuraavassa pelissä pää,Mako huitoo ja tuomarit antaa vaan 2 min huitomisesta...Reilua, eikö...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös