HIFK-TPS Pe 7.1.2005

  • 30 736
  • 211
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Kyllä se Saku oli..

Viestin lähetti Pressiboxi
No mutta. Tehän olette fyysinen ja ylilyövä IFK. Ja heti itkemässä kun kaveri kuittaa takaisin. Mikähän tässä on niin ristiriitaista???

Älä viitsi...eikö voida käsitellä tapausta ilman sitä että verrataan heti ylilyönteihin tai fyysisyyteen. Kysymys oli omalla kohdallani siitä että pidän Koivua erittäin hyvänä ja fiksuna kiekkoilijana ja taitaa olla ihan pätevä kaveri myös lätkän ulkopuolella. Mutta tuo teko ei omasta mielestäni kuuluu siihen Koivuun mistä itse Koivun "tunnen" kiekkoilijana. Ja kuten kirjoitin, jos satuit lukemaan loppuun ennenkuin vedit herneen nenään, että kättelyn jälkeen Koivu jo asiaa pahoitteli Kuhdalle.

Eli loppujen lopuksi aika pikku juttu joka olisi unohtunut jos joku dumari olisi tuon nähnyt ja Koivulle kakkosen poikittaisesta antanut. Lämmin ja hyvä peli kaikinpuolin.

EDIT: Loppu lisäys.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
No niin, matsista kotiuduttu. Olihan mukava nähdä kiekkoa taas paikan päällä.

Pelistä on varmaan suurin osa sanottu, joten lyhyesti omat huomiot:

- Vokoun oli jäätävä. Aivan loistava maalivahti. Ei mahtanut Nurmisen maalille mitään - Kaitsu oli jätetty yksin parin metrin päähän maalista ja kun poikittaisyöttökin tuli suoraan lapaan.. Puolustuksen merkkausvirhe. Muutoin lähes virheetöntä peliä ja mokatkin mitkä teki paikkasi itse. Kultakimpale.

- Pirjetä oli jälleen kerran meidän paras hyökkääjä, vaikka missasikin muutaman avopaikan. Otti kuitenkin todella hyvällä prosentilla aloituksia kummassakin päässä ja pelasi totutun fyysisesti.

- Pärällä pelituntuma kateissa, mikä ei tietenkään ole kenellekään mikään yllätys.

- Saku Koivu. Ei esittänyt ihmeitä, vaikka ajoin veivasikin kiekkoa ylivoimaisella taidolla IFK:n puolustuspäässä. Taitotason eron muihin näki, vaikka kaveri onkin vielä puolikuntoinen. Rankkari kylmänviileä suoritus, Vokounilla ei sanansijaa siinä.

- toinen ei-ylläri on se, että meiltä puuttuu jäänviileät ratkaisijat rankkareista.

- tänään ei puolustuksesta ollut kiekon ylöstuonnissa juuri mitään apua, ja tämä näkyi heti hyökkäysten laadussa. Söden puuttuminen näkyi varsinkin ylivoimien käynnistyksissä. Jätkät kehiin sairastuvalta, ja voidaan alkaa rakentaa palettia.


Pisti kyllä hymyilyttämään se lopun aloitus, kun tajusin Jaken kyyristyvän Koivua vastaan. Kenellekään tuskin jäi epäselväksi, mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Harmi, että Bouck oli niin kevyt poika. Kaatui heti jäähän ja tuomarit väliin. Olisi ollut mukava nähdä seurakaverusten ottavan erää kunnolla, kun jo aiemmin halailivat maalinedustalla.

Summa summarum, ihan hyvää kiekkoviihdettä ja itse ainakin viihdyin seuratessani huipukiekkoilijoita pyörimässä jäällä. Ei juuri edes harmita tappio, tää jengi tulee vielä ja kovaa. Nyt on maalivahti - vihdoin.

Erityiskiitokset ja terveiset ensimmäisen erätauon seuralleni, oot ihQ.

edit:

Viestin lähetti punasydän
Päivän epäonnistujat.

- Lasse Pirjetä: Edes Pärde ei voi olla sitä mieltä, että Lasse oli tänään hyvä.

En aio tinkiä siitä, että omasta mielestäni Lasse oli meidän paras hyökkääjä. Toki missasi ne muutamat paikat, mutta oli niitä harvoja hyökkääjiä joilla edes oli maalintekopaikkoja. Se kertoo jo jostain. Tähän lisäksi maali, aloitusvoitot ja fyysinen peli kiekottomana.. Ei, en tingi sanomastani. Näyttäähän se laiskalta, mutta tekee jäällä asioita oikein.
 
Viimeksi muokattu:

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti lintu
Mutta Koivun cheap-shot jäi vituttamaan.

Mutta törkeä poikittainen oli.

Viestin lähetti Sammy
Tuollaisella tempulla kyllä leijonakapteenin arvostus hetkeksi väheni omalta kohdaltani.

Viestin lähetti Tinke-80
Koivun arvostus tuon tempun ansiosta tippui ja roimasti

Höpö höpö, ainakin tulosruudun kuvista päätellen pikku muistutus liigan fyysisimmän joukkueen hyökkääjälle, että liika intoilu maalin edessä tekee kipeää. Ja tiedän, kyllä se käy kipeää mutta, että tällaista jeesustelua.

Tää on meidän HIFK...

EDIT: yksi jeesust... quote lisää
 
Viimeksi muokattu:

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Ensiksi pakko kehua Vokounia ja paljon. Paljolti hänen ansiostaan saimme edes sen yhden pisteen. Maailmanluokan maalivahti, loisto hankinta penalta. Ja kuten asiaan kuuluu, on Vokounin mailapelissä parannettavaa sillä monta kertaa hän aiheutti sydämen tykytyksiä monelle fanille kikkailemalla kiekon kanssa. Mutta tämän vastapainoksi otti hän pari haamutorjuntaakin. Kaiken kaikkiaan hyvä maalivahti Vokoun on, mutta siitä kai ei ole ollut epäilystäkään.

Peli olisi ollut voitettavissa jos useimmilla HIFK'n hyökkääjillä olisi ollut toimivat kädet nykyisten tilalla. Esim Pirjetä mokasi sen verran hyvät paikat matsissa että pahaa tekee. Muutenkin HIFK ei saanut paikoista maaleja joten TPS'n voitto oli ansaittu. HIFK'n paras kenttä tänään oli kakkonen joka sai parhaat paikat luotua, mutta niistä paikoista pitäisi saada myös maaleja aikaiseksi.

Teemu Laakso pelasi taas onnistuneen pelin stunttaamalla hyvin loukkaantuneita pakkejamme .Voimme varmuudella odottaa ensi kaudella hänestä vakiokokoonpanon kaveria. Perusvarmaa peliä Laaksolta. Kaveri ei yritä olla mitään turhia kikkoja vaan tekee omat hommansa varsin viileästi. Vielä kun saisi vähän massaa niin taklauksetkin menisivät paremmin perille.

Vikan erän loppukahinoista jäi paska maku koska tuomarit eivät antaneet jätkien tapella. Heittäkööt suihkuun, mutta antaisivat sentään tapella. Jatkoajasta luin vasta että Koivu oli ollut se joka veti Kuhtaa poikittaisella selkään. Koivun arvostus tuon tempun ansiosta tippui ja roimasti. Ruutu osoitti taas minkä takia hän on yksi suosituimmista pelaajista HIFK fanien keskuudessa.

HIFK'n peli on parantunut paljon joulutauon aikana, mutta vielä on pitkä matka ennenkuin voidaan puhua voittavasta joukkueesta.

Itse hankin liput matsiin ostamalla lipun hallin edestä joltain fanilta 30 € hintaan, mutta tähän matsiin lioun tavallinen hinta hallin edestä oli 50 € / kappale. Trokareita ei vain näkynyt missään ennen matsia.

- Tinke-80
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti amok
Höpö höpö, ainakin tulosruudun kuvista päätellen pikku muistutus liigan fyysisimmän joukkueen hyökkääjälle, että liika intoilu maalin edessä tekee kipeää.[/I]

Samaa mieltä asiasta. Ei pienestä tökkäsystä kannata alleen laskea. Kuuluu kontaktilajiin, oli vastaanottavana osapuolena kuka tahansa.

Mukava nähdä Koivu vaikeiden aikojen jälkeen Sm-liigassa. Hatun nosto ehdottomasti tälle kovalle soturille. Hieno pelaaja.
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika tasainen peli kaikin puolin. Lassila pelasi kyllä todella hyvin eikä mielestäni hävinny Vokounille. IFK:n 5-3 yv:llä Lassila torjui monta kertaa niin varmat maalipaikat, että jäi oikein harmittamaan kun tasoitus yhden vajaalla meni paraatipelastusten jälkeen suht helpon näköisesti sisään. Mulle tuli Vokounin seikkailuista myös Lindforsin ajat mieleen. Ei se TPS:n toinen maali ollut kovin kaukana Vokounin sohlatessa. Hienosti tosin paikkasi senkin ja jätti kuitenkin hyvän kuvan itsestään. Älkää päästäkö Sakkea neuvomaan enempää!

Mä varmaan odotan näiltä peleiltä fiiliksen ja metelin puolesta liikaa, koska jäi semmonen tunne ettei Helsingin jäähallissa pelin alkua ja kolmatta erää lukuunottamatta ollut hirveen kova meininki vaikka bisseä varmaan meni ihan mukavasti kaupaksi. Viimeksi olin 90-luvun puolivälissä Helsingin jäähallissa matsissa ja muistikuvat niiltä ajoilta pisti odotukset vähän korkeemmalle. Vanhat IFK fanit varmaan osaa kertoa tarkemmin onko tää aina ollu tätä vai lähtikö vielä 10 vuotta sitten yleisöstä enemmän ääntä? Kokonaisuutena taisi TPS:n fanirykmentti pitää eniten kannustusta yllä.

Sakun rankkari oli kyllä hieno. Oli semmoset pullat ja kaffeet Vokounille että!
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä peli, lisää tällaisia (voitoilla tosin)

Ensimmäisen erän tempo oli tosi kova ja kentän hahmo S. Koivu. 3-4 erinomaista syöttöä hyökkäysalueella, joista olisi voinut tulla pari-kolmekin häkkiä. Hifk:lla oli myös omat paikkansa. Vauhdilla mentiin päästä päähän, TPS taklaili siinä missä stadilaisetkin, tasaista oli.
Toinen erä oli tempoltaan rauhallisempi, TPS:llä oli ote (kuten torjunnatkin kertovat. Hifk teki kuitenkin erän ainokaisen (jossa J. Ruutu taisi olla maalivahdin aluella maskia tekemässä). Koivun peli jäätyi, ei ollut ensimmäisen erän tasolla.
Kolmas erä oli ehkä hienokseltaan Hifk:n, maalit jäivät kuitenkin uupumaan. Niin, ja Koivu oli toisen erän tasolla tai huonompi (kunto ei vielä riitä?). Lopussa veti poikittaisella Kuhtaa selkään, asia jota on täällä jo puitukin.
Rankkareissa Koivulta jäätävä ratkaisu.

Vokoun torjui hyvin tai erinomaisesti, joskin seikkailut kiekon kanssa aiheuttivat ylimääräisiä sydämenlyöntejä.. Huh huh. Täytyy kehua myös Lassilaa, hyvä peli häneltä.

Yksi kauden tasokkaimmista ja viihdyttävimmistä peleistä mitä olen nähnyt. Harmi vaan, ettei pisteitä tullut yhtä enempää.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Case Koivu-Kibe: ei siinä kyllä mitään tahallista ollut! Koivun puolesta on sanottava jos Jere olisi puhdistanut samalla tavalla oman maalin edustaa, tuskin koko tilanteesta olisi noussut porua. Ja niinhän Jere tekee! On typerää alkaa dissaamaan Koivua yhden mitättömän tilanteen takia ja menettää arvostustaan S.Koivuun. Joskus voisi ottaa oman joukkueensa lasit pois päästä.

Kuten joku jos toinenkin on maininnut, Pikkarainen oli ilmiömäinen. Taisi pariin otteeseen nostaa Kauppilan seinille, tosin siinä taisi hiukan maila heilua korkealla, vahingossa kuitenkin! Tästä kaverista on vielä paljon hyötyä IFK:lle!!

Ainut mitä jäin kaipaamaan oli nopeat hyökkäykseen lähdöt, peliä ei pystytä nopeasti kääntämään vaan kiekkoa hierotaan pakkien toimesta. Mutta ainut huoli on NHL-lakon kesto. Pahin skenaario on että lakko loppuu ja silloin loppuu IFK:n nakkikattilahaaveet totaalisesti. Muutoin IFK-fani voi katsoa valoisana tulevaisuuteen!
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jälleen kerran HIFKin ja Tepsin välisestä koitoksesta kehkeytyi mielenkiintoinen ja viihdyttävä kamppailu. Jotenkin näiden kahden välisissä otteluissa on aina normaalia enemmän latausta. Harvemmin joukkueen kannattajat suhtautuvat hävittyyn peliin näin "iloisesti" kuin HIFKin kannattajat tänään. Rahoille ilmeisesti tuli vastinetta vaikka lopputulos ei ollutkaan kotijoukkueen kannalta se paras.

Oman joukkueen kannalta lämmittää kyllä mieltä, että kiivaassa kamppailussa pystytään laittamaan tasapuolisesti kampoihin tärkeimpiä vastustajia vastaan. Toivottavasti menneet ovat menneitä eikä enää sorruta mihinkään mahalaskuihin, kuten ennen joulutaukoa. Onhan joukkuekin vahvistunut, vaikkakin vain yhdellä miehellä.
Lassila taisi tänään olla mies paikallaan. Hyvä näin. Huomenna taas tiukka matsi luvassa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hyvää tekstiä Rudyltä nelosen urheiluuutisissa.
Koivun temppu ei siis tänään vielä kunnolla kuitattu vaan jatkoa seuraa.Hyvä Rudy!
Koivu taas selitteli ettei tiedä mitä tapahtui eikä kantanut vastuuta teostaan mutta se nyt ei ole uutta kun Turkulaisesta jääkiekkoilijasta puhutaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun tuota Koivun poikittaista mailaa nelosen urheilusta äsken katselin, niin ei kyllä ainakaan värittömin lasein katsottuna mitenkään törkeältä vaikuttanut. Ennemminkin kyseessä näytti olevan normaali pelitilanne, jossa Koivu toimi niinkuin kuka tahansa puolustava pelaaja olisi siinä tilanteessa toiminut.

Siinäkin mielessä nuo Ruudun kommentit mahdollisesta kostosta tuntuivat aika oudoilta. Jos tuollaisia tilanteita lähdettäisiin aina kostamaan niin eihän sitä ehdittäisi enää lainkaan pelaamaan kun aina pitäisi juosta jonkun vastustajan perässä:) Mutta katsotaan mitä seuraavassa kamppailussa tapahtuu ja voihan nämä kommentit lukea myös eräänlaiseksi psyykkaukseksi kevättä ajatellen, jolloin nämäkin joukkueet saattavat kohdata toisensa pleijarisarjassa.
 

Joda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
rudyn puheet

Ennenkuin kukaan ottaa liian surta hernettä nenään rudin puheista, niin ottakaa huomioon pienen pieni psyykkauksen mahdollsuus !!

illan jatkoja kaikille

ps. oli hyvä matsi, parempi voitti
 

Smo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti mixu
Hyvää tekstiä Rudyltä nelosen urheiluuutisissa.
Koivun temppu ei siis tänään vielä kunnolla kuitattu vaan jatkoa seuraa.Hyvä Rudy!

Uskomatonta tekstiä Ruudun suusta! Koivu ihan selkeesti yritti estää Kuhtaa pääsemästä maalille ja kädet nousi vähän korkeelle - maila kädessä tietenkin. Kuhta antaa lausunnon missä sanoo tyyliin "näitä sattuu kun pelataan". Sitten tää Jarkko vetää ässän hiasta ja alkaa hautoa kostoa tahattomasta tilanteesta missä ei edes tapahtunut loukkaantumista. Täytyy vaan toivoa että joku puhuu Jarkko pojalle järkeä ettei se telo Suomen parasta sentteriä sairaalaan jollain tyhmällä tempulla.
 

Kit Mirakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Åbo bollklubben
Viestin lähetti mixu
Hyvää tekstiä Rudyltä nelosen urheiluuutisissa.
Koivun temppu ei siis tänään vielä kunnolla kuitattu vaan jatkoa seuraa.Hyvä Rudy!
Koivu taas selitteli ettei tiedä mitä tapahtui eikä kantanut vastuuta teostaan mutta se nyt ei ole uutta kun Turkulaisesta jääkiekkoilijasta puhutaan.

Voi herra jestas! Olin jo melkein muuttanut käsitykseni keskiverto HIFK-kannattajasta, mutta sitten tulit sinä. Ruudun lausunnot vain vahvistavat yleistä mielipidettä hänen alhaisista älynlahjoistaan. Eihän jääkiekko tietysti mitään shakkia saakaan olla, mutta mies joka kovaan ääneen on purnannut SM-liigan kahvakiekosta, julistaa nyt, että kostokiekko on jees!

Joku toivoi NHL:n alkavan pian, että päästään Sakusta eroon. Entä Ruutu? Kuuluuko tuollainen mies SM-liigaan? Tuleepa mieleen tapaus Ismo "noutaja" Lehkonen. Todella alhaista jopa Ruudulta. Ei tämä mikään pikku-NHL ole.

Mitä tuohon Sakun poikittaiseen tulee, jääkiekossa on säädety ihan rangaistus sellaisesta, 2 minuuttia. Älytöntä ylireagointia ihmisiltä. Vaikka se hyvä näissä hifk-matseissa kyllä on, että puhuttavaa riittää. Aina.

edit: Älkääkä ymmärtäkö väärin. Ruutu on mielestäni hemmetin kova pelimies. Pahaksi onnekseen hän on vain ihan helvetin tyhmä!
 
Viimeksi muokattu:
Viestin lähetti Kimmo_Ahteri
Ainut mitä jäin kaipaamaan oli nopeat hyökkäykseen lähdöt, peliä ei pystytä nopeasti kääntämään vaan kiekkoa hierotaan pakkien toimesta.

Tämähän se ongelma on ollut viimeisen viiden vuoden aikana lähes koko ajan. Ja muutenkin hienot hyökkäyspään syötöt (siis sellaiset, jotka tulivat tänään esim. Koivu-joku-joku toimesta) puuttuvat. Korkeintaan yksi syöttö ja veto. Toinen on tämä ihmeellinen kuvio ylivoimassa, että luistellaan edestakaisin kulmassa Harkinsin ja Kuhdan toimesta, sitten syötetään pakille, joka antaa takaisin ja homma jatkuu tai laukoo.

Vopat oli muuten tänään kanssa todella hyvällä pelipäällä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti mixu
Hyvää tekstiä Rudyltä nelosen urheiluuutisissa.
Koivun temppu ei siis tänään vielä kunnolla kuitattu vaan jatkoa seuraa.Hyvä Rudy!
Koivu taas selitteli ettei tiedä mitä tapahtui eikä kantanut vastuuta teostaan mutta se nyt ei ole uutta kun Turkulaisesta jääkiekkoilijasta puhutaan.

Rudy on äijä. Saku odottaa seuraavaa mirrien kohtaamista varmaan kusi sukassa. Ja toki me fanitkin odotamme, että Rudy lunastaa huutelunsa. Voi olla ettei saku oikeasti tiedä mitä tapahtui...voisiko olla jopa niin, että rapakon takana tällaista sattuu useinkin, mikä on siellä ihan normaalia. Sm- liigassa tämä mielletäänkin sitten turkulaiseksi vastuun pakoiluksi:)
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hyvähän se kostoja...

...onkin J.Ruudun huudella, kun selkeästikin kyseisen ottelun ja kaikkien aiempienkin jääkiekko-otteluiden törkein teko jäi kuittaamatta, siis todella. Eikä edes kakkosta.

Onhan se ihan helvetillistä kun tasatilanteessa ihan ottelun lopussa muistuttaa vastustajaa kuolevaisuudesta oman maalin edustalla. Asia mitä kaikki haluavat oman joukkueen pelaajien vastustajille tekevän. Siinä ei oikeasti saa olla vastustajalla mukava olla. Kuitenkaan kyseinen poikittainen ei aiheuttanut mitään muuta kuin hetkellisen kivun Kuhdalle. Tai ollut millään lailla normaalista poikkeava tilanne.

Ruudun uhoamiset on huvittava luku sinänsä -> ilm. mikä tahansa pikku juttu riittää. Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa kohtaamista ja kuittia sitten.

Mixu: kuinka hyvälle Sakun rankkari tuntui?

Edit: tämä on lainaus IFK-TPS raportista ja on aivan liian erinomainen hukattavaksi:
"Vopat erehtyi mm. käyttämään mehunruiskutusta Saku Koivua vastaan kohdistuneessa hiillostamisessaan".
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jaffa
IFK:n 5-3 yv:llä Lassila torjui monta kertaa niin varmat maalipaikat, että jäi oikein harmittamaan kun tasoitus yhden vajaalla meni paraatipelastusten jälkeen suht helpon näköisesti sisään.

Ei se mikään helppo ollut, siinä vain oli pelaaja edessä. Ei siitä minusta voi Lassilaa moittia.

Samaan asiaan viittasi Ara pressissä. Kakkoskiekoissa (puhui asiayhteydessä ylipäätään maalineduspelaamisesta) on "vaaramomentti" kymmenkertainen ykköslaukauksiin nähden. JRuutu on erinomainen maalinedus- ja maskipelaaja. Taas tänään se tuotti tulosta. Pirjetän apaattinen veto "sinnepäin" upposi, kun Ruutu sähelsi edessä, eikä Lassila nähnyt mitn. Juuri noin se pitää tehdä. Sinne menevät kovat jätkät. Muita IFKsta asian suhteen mainittavia ovat Pärssinen, Luttinen, joskus Vopat, on siellä kerran nähty Karalahtikin. Saarinenkin menee, kun kunnolla käskytetään. Viime vuoteen nähden tässä asiassa on tapahtunut kelpo muutos. Olen niistä ajoista pystynyt puolittamaan ottelukohtaisen nitroannokseni. Elän toiveessa, että vielä joskus jätän purkkiin kajoamatta koko ottelun aikana.
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Senior
Ei se mikään helppo ollut, siinä vain oli pelaaja edessä. Ei siitä minusta voi Lassilaa moittia.

Joo ei siis missään nimessä Lassilan syytä tuo tasoitusmaali. Maskia siinä oli eikä Lassila varmasti nähnyt mistä kiekko tuli.
Harmitti siis lähinnä Lassilan puolesta kun niin upeasti piti Tepsiä pystyssä 5-3 yv:llä.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Makea voitto HIFK:sta. vieraissa IFK ei ole ikinä helppo ja tänäänkin sai vääntää tosissaan, että kaksi pistettä lähti mukaan Turkuun. Molemmilla joukkueilla maalipaikkoja useitakin, mutta tänään kumpikin maalivahti pelasi huikean ottelun ja 60 minuutin jälkeen oltiinkin tilanteessa 1-1. Yhtä hyvin tilanne olisi voinut olla 4-4, mutta hienoilla torjunnoillaan Vokoun ja Lassila pitivät lukemat alhaisina.

Koivun kylmä ratkaisu rankkarissa saa kyllä hymyn kasvoille. On siinä meillä pelimies. Yllättävän suuri poru on syntynyt Koivun pikku poikkarista, jonka kohteena oli siis Kuhta. Onneksi Kuhta ei loukkaantunut eikä muutakaan mullistavaa tilanteessa sattunut. Kovaa maalineduspelaamistahan Saku siinä harrasti. Ruutu reagoi mielestäni liian voimakkaasti tilanteeseen. No, seuraavassa pelissä ilmeisesti jatkaa vielä kiukutteluaan. Se jää nähtäväksi.
Hyvä peli kuitenkin viihdearvoltaan. Lisää tätä SM-liigaan.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti amok
Höpö höpö, ainakin tulosruudun kuvista päätellen pikku muistutus liigan fyysisimmän joukkueen hyökkääjälle, että liika intoilu maalin edessä tekee kipeää. Ja tiedän, kyllä se käy kipeää mutta, että tällaista jeesustelua.

Tää on meidän HIFK...

EDIT: yksi jeesust... quote lisää

Jätit sitten "vahingossa" quotesta pois sen missä sanoin "Koivulta kaunis maali, pointsit kylmänviileästä ratkaisusta. Ja kävi kyllä matsin jälkeen Kuhdalta anteeksi pyytämässä. En missään nimessä usko, että ketään halusi vahingoittaa"?

Poikkari oli ruma, muttei mikään ennenäkemätön. Kyllä tekin olisitte sitä jeesustelleet jos Karalahti olisi samanlaisen teidän kotihallissa vetänyt. Onneksi Kuhdalle ei pahemmin käynyt ja Jakke sai hiukan höyryjä päästellä ;-).

Jos maalissa olisi tänään ollut kaksi janlundellia olisi matsi päättynyt 5-5, veskat ovat nykyään liian hyviä. PRKL.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti exteberria
[B, -Harkins voisi yrittää voittaa edes yhden hyökkäyspään aloituksen.
[/B]
Vaikka Harkins jatkoi rusettiluisteluaan, niin tästä olen erimieltä. Tänään Harkins voitti mielestäni todella monta aloitusta, myös hyökkäyspäässä, mm. 2 aloitusta 5-3 YV:ssä Harks kaivoi Sakulta.

Vokoun pelasi helvetin hyvin, vaikkakin välillä lähtee höntyilemään sen mailansa kanssa. Hauska episodi tapahtui ekassa erässä, kun Marek heitti puolesta kentästä syötön Vokounille, ja Vokoun vaan pisti hienosti kiekon liikkeelle.

HIFK.sta Varakas ja Laakso olivat aivan pihalla. Tiistaiksi tarvitaan kyllä Söderholmia...
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Uskon katsovani aika värittömien lasien läpi ottelun kulkua, vaikka TPS-fani olenkin. HIFK:n junnuissa olen myös joskus pelannut ja joukkue ollut myös aina lähellä sydäntäni.

Molemmat taklasivat aika tasaiseen tahtiin ja saatiin yksi ihan hyvä pommikin -> Karalahti-Hulkkonen, josta propsit molemmille. Karalahti pommitti hyvin ja Hulkkonen kesti niinkuin pitääkin, eikä jäänyt neiteilemään sinne jäänpintaan. Muutenkin alkaa tuntua, että näissä TPS - HIFK peleissä alkaa olemaan sellaista virtaa, mitä näki viimeeksi TPS - Jokerit peleissä 90-luvulla. Aina sattuu ja tapahtuu. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin, paha sanoa kumpi maalivahdeista oli parempi, koska siihen vaikutti myös puolustustyöskentely. HIFK:lta taisi(?) puuttua puolustajia, jonka vuoksi TPS:n pelaajat välillä pääsivät veivaamaan HIFK:n alueella.

Lopun tiimellyksestä: kyllä sen nyt jo viimeistään huomaa, mihin rooliin Bouck on sijoitettu tällä hetkellä. Vain ja ainoastaan puolustamaan Koivua, sekä vähän rouhimaan siinä sivussa. Ja hyvin puolustikin, kun ei epäröinyt hypätä Ruudun niskaan välittömästi. Aika tasaväkinen painihalimismatsi siinä oli, jossa Ruutu oli aluksi niskanpäällä, mutta Bouck lopussa väänsi itsensä päälle. Kuten joku jo mainitsikin; mielestäni Bouck kaatui yrittäessään niskalenkkiä. Harvoin näkee noitakin painimatseja nykyisessä liigassamme.

Ja se Koivun poikittainen maila oli normaali pelitilanne. Jos pitää äijä siirtää, niin siirretään vaikka väkisin. Niin NHL:ssä, eikä sitä ole helppoa parissa pelissä oppia SM-liigan tavoille, jossa kysytään pelaajalta voisiko hän lähteä "niin kauas kuin pippuri kasvaa" meidän alueelta.

Hyvää ja viihdyttävää hokia nähtiin tänään. Juttelin muutamien vanhojen IFK-fanien kanssa junnuvuosilta, jotka olivat samaa mieltä kuin minä. TPS pelit ovat niitä kiinnostavimpia tällä hetkellä runkosarjassa, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. TPS syttyy tätä joukkuetta vastaan, josta hatunnosto Helsingin suuntaan.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Rudyn ja Bouckin kohtaaminen taisi jäädä ratkaisemattomaksi.

Sen sijaan Rudyn haastattelu nelosen uutisissa ei jättänyt arvailujen varaa. Saku Koivu jatkoi tässä pelissä tuttuja TPS:n rottaperinteitä, joista mm. Kiviharju ja Tuokko kunnostautunut. Seuraavassa pelissä tullee Koivulle noutaja ja poika voi muistella tämän pelin tapahtumia lasaretissa muutaman seuraavan pelin aikana. Montrealin kapteeniutensa säilyttänyt palkkaansa polkenut pelaaja ei juuri herätä sympatioita turkulaisena.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Kotiuduttu

Pakko paiskata heti alkuun kiitokset pisteistä oikeaan osoitteeseen, eli aiemmin haparoinneelle Teemu Lassilalle. Huikea esitys! Noh, kyllä se tänäänkin pomputteli jonkun verran, mutta torjuikin kyllä sen edestä. Varsinkin patjat olivat aina paikallaan. Läskin maalissa Lassilalla ei ollut sanan sijaa. Löysä ruiskaisu pelaajien jalkojen välistä lihamuurin takaa jossa oma pakki pahimpana näköesteenä.

Sen verran tuosta Ruudun aivoripulista, että kotijoukkueella pyöri peli ihan vitun hyvin loppuhetkillä ennen Koivun tönäisyä. Ruudun pelleily, joka huipentui Bouckin väkisinmakaamiseen katkaisi tuon momentumin ja varmisti Tepsille pisteen.

Vaikka rankkarit onkin yleisesti syvältä, niin tottakai nimenomaan Koivun ratkaisumaali edellisen hässäkän jälkeen oli oiva päätös kiekkoillalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös