HIFK:n peliesitykset kaudella 2010-2011

  • 546 084
  • 2 221
Stigu: Itse näen kevään niin, että Nokka on vähän opiskellut Volvonsa tekniikkaa ennen ratkaisevia startteja. Itse tilanteessahan hän ei kaiva manuaalia, vaan vääntää avainta, kunnes se katkeaa. Mutta sen verran hänelle on mennyt jakeluun, että miehen huhutaan käyneen Suomi24:n "Volvo käyntiin pakkasella" -sivuilla.

Ikävä viilata pilkkua sinänsä loistavaan vertauskuvallisen tekstisi osalta.

Ei sen Nokan ole varmaan tänäkään vuonna tarvinnut avata sitä Volvon manuaalia, koska IFK:n johto ajelee Mersuilla. Ja lisäksi Nokan auto seisoo yöt parkkihallissa ja siksi ei tarvitse osata käynnistää autoa pakkasilla. Joten pahaa pelkään, että miten osaisi ratkoa ongelmia edelleenkään pelien aikana. Kalpa-peli viimeisimpänä esimerkkinä, kun vastustaja lähtee karvaamaan todella syvältä IFK:n puolustusalueelta. IFK:n pakkikalusto on tälläisessä tilanteessa todella paniikissa, kun vastustaja luo painetta IFK:n puolustajille.
IFK on vahvimmillaan, kun pelaa itse aktiivista karvauspeliä vastustajan päädyssä. IFK:n on haastettava vastustaja agressiivisella karvauspelillä ja siirrettävä pelin painopiste vastustajan puolustusalueelle taitavan hyökkääjistönsä/hyökkäyspelin turvin. Tällöin vastustaja ei pääse haastamaan IFK-puolustusta IFK:n puolustusalueella, jossa IFK on jatkuvasti pulassa vastustajan saadessa pelin IFK-päätyyn. Tämä tuleekin olemaan suurin kysymysmerkki pudotuspeleissä. Aktiivisen karvauspelin pelaaminen on todella kuluttavaa ja nähtäväksi jää uskaltaako IFK lähteä pelaamaan tällä tyylillä playoffeissa ja onko luistelukunto riittävä tälläisen pelityylin toteuttamiseen koko playoffien ajaksi.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
2. ja 3. erä olivat niin kuraa meiltä, että ryhtiliikkeen on tapahduttava tänään Ryynikylässä (copyright Frank Moberg). Hyvällä pelillä on saavutettavissa voitto tänään, mutta ikävä kyllä, tämä on jääkiekkoa ja tarvitaan myös hyvää mv-peliä.

Koffilla Uuge kertoilee aika karua faktaa:

Valtaisan henkisen kankkusen selvittelyyn on ollut riittävästi aikaa, joten matkalle Jyväskylään voitaneen lähteä huojentuneemmin mielin...... toivottavasti. Useissa otteluissa näkemämme perinteinen HIFK:n profiili on löydyttävä välittömästi, muuten alkavat painajaiset vaivata jo viikkoja ennen pudotuspelejä.

(c) uuge k


Tulee kieltämättä viime kevät mieleen...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tulee kieltämättä viime kevät mieleen...

Miksi? Jos tämä tapahtuu yhden pelin perusteella, niin onpa hyvä luottamus joukkueeseen. Viime kevät tulee sillä tavalla mieleen, ettei tuo joukkue osaa käsitellä edelleenkään murskavoittoja, vaikka ne ovat ihan samanlaisia pelejä kuin kaíkki muutkin. Syksyllä tilanne oli toinen, koska silloin oli juuri hävitty KalPalle 2-1 kuopiossa ja seuraavassa matsissa Ässät sai kyytiä Nordiksella, mistä lähti liikkeelle myös voittoputki.

Aikaisemmin kirjoitin, että tänään saattaisi tulla kuokkaan, se on tietysti aivan mahdollista. Mutta, toivoisin näkeväni tappiosta sisuuntuneen HIFKin, joka taistelee viimeiseen sekunttiin asti. Vastustaja tulee ainakin tekemään sen, koska JYP kärsi myös tappion ei niin hyvällä pelaamisella Kärpille. Eli, tänään sitten kunnon taistelu ja valtran kuskeilta luulot pois, ihan jokaisella osa-alueella.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3

No just siksi! Jos tänään ei tapahdu ryhtiliikettä, eikä taistelu kakkospaikasta jatku, niin vähän huolestuttaa. Ja huolestuttaa pelit KalPaa vastaan, joka on erittäin mahdollinen vastus play offeissa mahdollisissa välierissä ja jopa jo puolivälierissä, jos pelit menevät niin. IFK ollut aika aseeton KalPaa vastaan. Virta pyyhkii jäätä. Siinä perustelua.

Mun elinaikana 2 mestaruutta hei, siinä vähän luottoa...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mun elinaikana 2 mestaruutta hei, siinä vähän luottoa...

Heh, no eipä niitä ole munkaan elinaikana tullut kuin kaksi mestaruutta ja kolmas tuli vähän liian aikaisin, en kerinnyt vielä silloin maailmaan. Mutta, tilanne on kyllä kaikella tavalla parempi kuin viime keväänä. Nyt ei ole tarvinnut puristaa kaikkea parasta irti vuodenvaihteen jälkeen, vaan on voitu treenata kevättä ajatellen. Esim. kahtena edellisenä kautena HIFK on pelannut pudotuspelejä jo aikaisin tammikuusta lähtien, tämä vaikuttaa suoritustasoon aivan varmasti ratkaisuotteluissa. Mulla löytyy uskoa tähän kevääseen, ainoa mikä sitä horjuttaa hiukan, on tuo meidän maalivahti kaksikko, se on isoin kysymysmerkki tällä hetkellä.

Tuohon menestykseen vielä, niin HIFK ei ole minkään tilastojen valossa meidän kahden elinajalta menestysjoukkue. Olemme eläneet kolme vuosikymmenen ajan ja tämä seura on ollut lähes yhtä pitkään enemmän tai vähemmän lamassa kyseisenä aikana, aika siistiä eikö vaan? Nyt on kuitenkin suunta oikea ja ehkä mekin voidaan päästä nauttimaan todellisesta menestymisestä tällä kuluvalla vuosikymmenellä, siis saataisiin jonkinlaista jatkuvuutta menestymiseen, eikä vain jotain tähdenlentoja.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Heh, no eipä niitä ole munkaan elinaikana tullut kuin kaksi mestaruutta ja kolmas tuli vähän liian aikaisin, en kerinnyt vielä silloin maailmaan.
Eikun sori, tulipa hätäisesti laitettua. 3. on plakkarissa. HYMIÖ

Mulla löytyy uskoa tähän kevääseen, ainoa mikä sitä horjuttaa hiukan, on tuo meidän maalivahti kaksikko, se on isoin kysymysmerkki tällä hetkellä.

Tuohon menestykseen vielä, niin HIFK ei ole minkään tilastojen valossa meidän kahden elinajalta menestysjoukkue. Olemme eläneet kolme vuosikymmenen ajan ja tämä seura on ollut lähes yhtä pitkään enemmän tai vähemmän lamassa kyseisenä aikana, aika siistiä eikö vaan?

Maalivahdin tontti on taas kerran se IFK:n akilleen kantapää.

Meidän ikäiset on elänyt ehkä sen pahimman ajan. 80-luvun taitteesta sinne 90-luvulle, joka oli melkoista kuraa. Valon pilkahdus, kiitos Keklun, ja sitten Penan ajan jakso. HUOH!
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi? Jos tämä tapahtuu yhden pelin perusteella, niin onpa hyvä luottamus joukkueeseen. Viime kevät tulee sillä tavalla mieleen, ettei tuo joukkue osaa käsitellä edelleenkään murskavoittoja, vaikka ne ovat ihan samanlaisia pelejä kuin kaíkki muutkin. Syksyllä tilanne oli toinen, koska silloin oli juuri hävitty KalPalle 2-1 kuopiossa ja seuraavassa matsissa Ässät sai kyytiä Nordiksella, mistä lähti liikkeelle myös voittoputki.

Kysymys ei varmaankaan ole siitä, että tuli turpaan vaan millä tavalla. Meidän akilleen kantapää on mun mielestä ollut puolustuspeli silloin, kun vastustaja pääsee myllyttämään meidän puolustusalueella; viime vuonna pakitettiin Hpk-matseissa veskarin syliin, tänä vuonna meidän puolustusviisikko "juoksee" perässä seurauksena vastustaja saa paraatipaikalta vetopaikkoja. Tämä näin karrikoidusti, se on huolestuttavaa ajatellen pudotuspelejä, jotka ovat yleensä maalinestopelejä. Tepsukka- ja Pelsupeleistä ei nyt kannata vetää johtopäätöksiä, niiden yli meidän pitää kävelläkin, hyvää niissä oli kypsä valmistautuminen peliin.
Tuleva viikko näyttää sen, missä IFK menee pahimpien vastustajien ja kärjen osalta. Kalpan lasken kärkeen, vaikka sarjasijoitus ei suoranaisesti sitä olekaan (vielä), niin jengi on kovassa nousussa, uskon että neljän parhaan joukosta löytyy. Tota taustaa vasten ajatellen huono valmistautuminen la peliin, (jos se oli sitä) on aika ihmeellistä. Toivotaan, että näin oli, koska muuten ongelmat on paljon isommat.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JYP kouluttaa meitä myös tällä hetkellä samalla myrkyllä kun KalPa. Todella aktiivista ja jatkuvaa kovaa karvausta ja tempon ylläpitämistä, joka on täyttä myrkkyä IFK:lle tällä hetkellä. Puolustajat eivät pääse omistaan ylös vaan joudutaan roiskimaan laitoja pitkin päätyyn tai yritetään rynnistää keskeltä läpi jossa on pullonkaula valmiina odottamassa. Kiekko siniseltä päätyyn ja vastustajan pakit ottavat kiekon jä kääntävät suunnan.

Tänään ei ollut missään vaiheessa mitään jakoa, asemasodat kestivät sen pari erää, mutta kolmannessa JYPin jatkuva rynnistys tuotti tulosta ja rutiinivoitto. Tämä esitys oli viimeinen naula siihen arkkuun, jossa vielä oli pieni usko finaaleista. IFK on tällä hetkellä liian helppo riisua aseista ja agressiivisella liikkeellä kaadettavissa lähes leikiten. Jos Vatanen piti yksin tänään pilkkanaan ajoittain koko kentällistä, kertoo se ihan tarpeeksi. Onnittelut Jyväskylään mestaruudesta.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pfuuuhhhh... Eipä peliesitykset näiss kahdessa viime pelissä huippuvireisiä joukkueita, JYPiä ja KalPaa, vastaan ole herättäneet hirveästi luottamusta...

Eihän tuo JYP viime peleissä ole kovin huippuvireessä ollut. Tänään oli ja pelasi loistavasti. HIFK:lta odotin vielä parempaa vieraspeliä, mutta edelleen ottelu oli ykkösjoukkuetta vastaan ja vieraissa. Luottamusta punaiseen on ja toivottavasti se 2. sija nyt taistellaan vielä alle.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Ollaan aika taka-alalla näitä muita kärkijengejä vastaan. Ei voi mitään. Perinteinen ifklaisen kommentti, pelit alkavat sitten play offeissa. Mutta tuskin tuo palapeli siitä oikenee. Jos puolivälieristä mennään välieriin, niin siellä tulee noutaja. Muut ovat niin paljon meitä edellä, joten ei asiaa finaaliin.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JYP oli tänään parempi. Kovalla liikkeellä ja fyysisyydellä otti pelin haltuunsa. Vähän samoja piirteitä oli tässä pelissä kun taanoisessa Kalpa tappiossa.

Miksi oi miksi Kari Setä peluutat Töykkälää Liiviikin tilalla nelosessa sentterinä, kun Liivik on ollut tonteilla on nelonen ollut energinen ja vaarallinen kenttä, nyt pelkkä lapanen Töykkälän ollessa keskellä. Pitääkö sitä KJ edelleenkin istua pelisilmän päällä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK on tällä hetkellä liian helppo riisua aseista ja agressiivisella liikkeellä kaadettavissa lähes leikiten.

Kaikki joukkueet on kaadettavissa leikiten aggressiivisellä liikkeellä. HIFK on tehnyt sen tällä kaudella myös JYPiä vastaan pari kertaa + monia muita joukkueita vastaan. Ne vaan tuppaavat yleensä unohtumaan. Mutta mä olen edelleen positiivisin fiiliksin.

Edit. Vähän uskoa nyt kasari-COLHC;). Kärkijengejä on käytännössä kolme ja siitähän on hyvät prossa mennä finaaleihin, jos nyt matemaattisesti ajatellaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei nämä kaksi viimeistä peliä ole tehneet uskolle menestykseen hyvää, mutta tämän iltainen esitys oli kuitenkin sellainen, että ei tuolla pleijarisarjassa nyt ihan jalkoihin jäisi. Viikko jatkuu kahdella pahalla pelillä - jos niistä tulee vähimillään kotivoitto Lukosta ja jatkoajalle päätyminen Porissa, usko alkaa palailla pätkittäin.

Kousa oli tänään huolestuttavan pahasti pihalla huolimatta nappisyötöstä avausmaaliin. Janne päästi yhtä monta kuin KalPaakin vastaan, mutta tämä peli oli silti varsin onnistunut suoritus. Parempaankin olisi silti ollut saumaa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
URHOn kommentaattori Hannu Jortikka sanoi jossain kohtaa, että JYP pelaa lyhyillä vaihdoilla, 20 sekkaa. Erityisesti Vatanen. Omaan silmään kävi meidän ykkösen muutama ylipitkä vaihto. Tietysti JYPillä on 'robotti' heittää joka tilanteeseen ja meilllä puolestaan ei :)

Fyysistä peliä meiltä en osannut taaskaan jännitykseltäni nähdä :)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kousa oli -3 Kalpa-pelissä ja -2 tänään, vaikka antoikin loisteliaan syötön Kuhdan maaliin. Puolustajan tulee kuitenkin pärjätä myös puolustuspään väännöissä ja nyt Kousalla on pieni notkahdus menossa omassa päässä. Kousa-Melart ei muutenkaan ole sellainen pakkipari, jolla pärjätään JYPiä vastaan. Ei Kurvinen myöskään ollut oikein kartalla JYPin neljännessä maalissa, mutta mitä ihmettä Lundell siinä maalissa yritti, kun ei ollut ollenkaan lopulta maalin edessä, kun kiekko laukaistiin maaliin. Ykkösketjun JYP eliminoi täysin ja Granlund oli -3 JYPiä vastaan. Hamilton-Wirtanen-Kuhta pelasi hyvän ottelun ja teki kaksi maalia. Vatasen 2-2 vei jotenkin ilmat pois HIFK:sta, kun maali tuli ihan toisen erän loppuun. Kolmas erä oli täysin JYPin, joka johtoon päästyään hienosti passivoitti pelinsä ja vain rikkoi HIFK:n peliä ja lähinnä vielä HIFK:n päädyssä, että emme saaneet ollenkaan loppukiriä peliin aikaiseksi. JYP voitti tänään ansaitusti pelin, pakko tunnustaa.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Kaikki joukkueet on kaadettavissa leikiten aggressiivisellä liikkeellä. HIFK on tehnyt sen tällä kaudella myös JYPiä vastaan pari kertaa + monia muita joukkueita vastaan. Ne vaan tuppaavat yleensä unohtumaan. Mutta mä olen edelleen positiivisin fiiliksin.

Heh, näinhän se juuri on. Ja itsekin olen positiivisin mielin ja kaikesta huolimatta HIFK pelaa mallikasta kautta. Tapellaan runkosarjan kakkostilasta ja lähdetään Jyp:n ykköshaastajana pleijareihin. Toisaalta jopa aika herkullinen asetelma, ei ole aivan samanlaiset paineet kun esim työsulkukaudella. Pitää sen verran editoida viestiä, että toki myös odotan IFK:ta tulosta. JYP on kova kanto kaskessa, mutta niinkuin on nähty niin IFK on onnistunut juuri heitä vastaan myös voittamaan useamman kerran. Niinkuin otteluketjussa mainitsin, niin tiettyjä ketjumuutoksia pitää kyllä tehdä. Esim Liivikin kaltaista pelaajaa ei kyllä voi ohittaa nimenomaan tämän kauden näytöillä ja varsinkin kivikovissa JYP-peleissä.
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin liigakärki tänään vieraissa vastassa ja paljon saa yleisesti anteeksi tällä syyllä. Peliä katsomalla kuitenkin silmiin pistää se, että HIFK on viisikkopelissä JYP:iä liikaa jäljessä. Kauden alussa HIFK oli jopa edellä, mutta nyt kahdessa edellisessä JYP pelissä suunta on selkeä: Perässä ollaan. HIFK:n hyökkäyksen materiaalietu sulaa käsiin hyvin organisoituja joukkueita vastaan. Kalpa peliä en nähnyt, mutta raporttien perusteella myös siinä pelissä oltiin samalla tavalla jäljessä ja vielä kotona. Lisäksi se ei Kalpaa vastaan ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella... mutta voitettiinhan me Pelicans ja TPS. Onhan tässä lähiaikoina toki tullut hyviäkin voittoja, mutta liian usein peli on tässä kevätkaudella tiettyjä jengejä vastaan sulanut käsiin.

HIFK:lla on liikaa pelaajia, jotka ovat etenkin 5 vs 5 pelissä ihan liikaa pelin ulkopuolella. Yksi joka tulee mieleen heti on Hannes Hyvönen. Toki mies surffaa pelin ulkopuolella myös omaa laiskuuttaan ja jotenkin näkee, että ei ole tyytyväinen asemaansa joukkueessa. Vaikea on muutenkin yksilöiden nousta, kun viisokkopelissä ollaan noin pahasti perässä.

Tänään HIFK jotenkin selvisi siitä ensimmäisestä erästä ja pääsi vielä johtoon. Kesken JYP paineen Hamilton vei HIFK:n vielä uudestaan johtoon, mutta JYP yksinkertaisesti vastustamattomasti tuli rinnalle ja ohi. HIFK oli kolmannessa erässä auttamattomasti ulkona voittotaistelusta. KJ:n HIFK:ssa puheet ottelun parhaasta erästä kolmanteen erään lähdettäessä jäävät liian usein sanan helinäksi.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Miksi oi miksi Kari Setä peluutat Töykkälää Liiviikin tilalla nelosessa sentterinä, kun Liivik on ollut tonteilla on nelonen ollut energinen ja vaarallinen kenttä, nyt pelkkä lapanen Töykkälän ollessa keskellä. Pitääkö sitä KJ edelleenkin istua pelisilmän päällä.

Olisko siinä mitään perää, että pelaaja on sairaana, niin oli myös Vallin ja samasta syystä tippui Ramstedt pois vikassa erässä. HIFK:ssa vallitsee tällä hetkellä ärhäkkä flunssa. Saas nähdä, ketä pelaajia saadaan loppuviikon matseihin mukaan?

Itse pelissä, HIFK oli täysin purjeessa about 58min. Kaksi erää tekohengitys vielä onnistui, mutta sitten JYP meni menojaan. 3. erä oli aivan JYP näytöstä ja HIFK oli vierestä katsoja, ei mitään saumaa voittaa ottelua. Ja tässä ottelussa olivat pelaajat jo toista kertaa peräkkäin, aivan saatanan hitaan näköisiä verrattuna vastustajaan. KalPa lopetti viimeksi pelaamisen, mutta JYP mestarin elkein rummutti ja hallitsi ottelua loppuun asti. Todella vakuuttavaa pelaamista ja ei ole sattumalta sarjakärki ja kolmatta kertaa peräkkäin runkosarjan voittajia. Paljon saa tapahtua HIFK:ssa, että samanlaista dominointia tullaan joskus näkemään...

Gredu on oikeassa, nuo JYPin pitkät hyökkäykset söivät kärkimiesten mehut jo ennen ottelun puoltaväliä, varsinkin toisessa erässä oli todellista rummutusta. Ykkösketju on ollut aivan tuhnu Peltosesta lähtien nämä kaksi kovaa matsia, mikä mättää? Eikö näiden pitäisi olla niitä ratkaisijoita?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Olipahan taas valmentajansa näköinen kolmas erä IFKlta! Huikea suoritus on, ettei saada yhtään mitään aikaseksi tällä materiaalilla. Yksilösuoritukset ja JYPin pieni kankeus maalipaikoissa pitivät meidän edes hetken mukana pelissä tänään. Längell päästi sen perinteisen +3 maalia, niin se on goodnight! Haikeudella katsoi Tuokkolan sivuttaisliikettä Peltosta vastaan 1 vs. 1 tilanteessa, kun vastaanlaisessa tilanteessa Janne oli taas myöhässä, ja Louhivaara pääsi tuikkaamaan sisään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Se on kyllä sillä lailla, että on maalivahdin nimi Riksman, Lundell, Lindström tai Paavi, niin HIFK on kompuroimassa tutusti siihen, että maaleja päästetään liikaa kauden tärkeimmässä vaiheessa:

-5.2. Jok-HIFK, 3-4, voitto
-15.2. TPS-HIFK, 2-5, voitto
-17.2. HIFK-Pel, 9-3, voitto

Tässä vaiheessa jo jurputin, että jos huonoille joukkueille (TPS ja Pelsut) päästetään 5 maalia eli 2,5 per matsi, ollaan kusessa kun vastaan tulee paremmat joukkueet. Ikävää olla oikeassa.

-19.2. HIFK-Kalpa, 2-5, tappio
-22.2. Jyp-HIFK, 4-2, tappio

Vaikka peräkkäisten matsien otokseen mahtuu kolme voittopeliä, niin fakta on, että yksi niistä saatiin vastustajan mv:n ollessa vielä paskempi kuin HIFK:n ja kaksi niistä saatiin liigan pahnanpohjimmaisia vastaan. Viidessä viimeisessä ottelussa HIFK on päästänyt peräti 17 maalia. Se on 3,4 maalia per matsi ja lukema on ala-arvoinen. Tätä periodia ennen joukkueen 1-mv oli päästänyt alle 2 maalia per ottelu ja 2-mv 2,4 maalia per ottelu. Ykkönen Riksman voitti yhden kolmella päästetyllä ja kiitos tästä Lasakille. Kakkonen Lundell on pudonnut tasolle 3,25 päästettyä per ottelu samalla aikaperiodilla. Ei paljon naurata ja eipä tosiaankaan ole Lundellin vika, että hän pelaa jatkuvasti ykkösenä tasolla, joka ei riitä ykkösmaalivahdiksi mestaruutta haluavalle joukkueelle. Sorry HIFK, hyökkäämällä pärjätään runkosarjassa, mutta puolustamalla + huipputason mv-pelillä voitetaan mestaruudet. Luulisi olevan jo pikkuhiljaa selviö, että HIFK:n saatava kaksi tasavahvaa ykkösveskaria. Ihan sama, vaikka maksaakin. Sekään ei riitä, että on hyvä ykkönen ja ihan kiva kakkonen (Lunkka). Itse asiassa tasokkaat veskarit antavat pirun paljon anteeksi muuta töhellystä. Odotetaan mielenkiinnolla Porin vierailua. Vielä ei ole menetetty juuri mitään, mutta kolmas tappio putkeen olisi jo kylmää kyytiä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisko siinä mitään perää, että pelaaja on sairaana, niin oli myös Vallin ja samasta syystä tippui Ramstedt pois vikassa erässä. HIFK:ssa vallitsee tällä hetkellä ärhäkkä flunssa. Saas nähdä, ketä pelaajia saadaan loppuviikon matseihin mukaan?

Mennyt minulta täysin ohi, että Liivik on sairaana. My bad.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosin kyllä jos tollanen pörräys käy koko ajan maalin edessä niin ei pidemmän päälle kyllä auta minkään sortin maalivahti. Tuloksen kannalta voisi olla hyödyksi pitää tuo mylly poissa. Kyrsi kyllä katella tota liukuvan hyökkääjän perässä roikkumista ja sutimista....
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kova peli, Järventie helvetin huono. Niin oli moni muukin, mutta pakko on edelleen tästä Marasta jankuttaa, se on kuitenkin ykkösparin mies ja kokenut kaveri. Tyhmä jäähy, paljon kiekonmenetyksiä ja mikä helvetti se kolmannen erän oman maalin takaa suoraan avopaikkaan mennyt syöttö oli olevinaan? Käy kuten Jokereille aikaisemmin, "sankarimme Martti Järventie" ja game over. Kovasta kehiin, jos on pelikunnossa.

Jalosen erätauon kommentti "nyt katsotaan henkistä kanttia" piti kyllä paikkaansa, ja se huolestuttaa. Onko tämä jengi oikeasti voittaja-ainesta? Yksi Ville ei välttämättä käännä isoa laivaa...
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Toisaalta jopa aika herkullinen asetelma, ei ole aivan samanlaiset paineet kun esim työsulkukaudella.

Tähän minäkin luotan, vaikka toki nämä tappiot kärkijengejä vastaan ketuttavatkin ihan kiitettävästi. Luulisin, että nämä tappiot pitävät jätkät maan pinnalla, niin ettei mopo lähde keulimaan heti ekasta po-matsista. Eihän näin saisi olla ammattilaisliigassa, mutta kyse on kuitenkin IFK:sta... En siis myöskään ole vielä huolissani. Näitä tulee pitkässä sarjassa. Länsirannikon jengit olisi kyllä sitten syytä hoitaa, ainakin Lukko himassa ja Ässiltäkin olisi syytä joku piste napata.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No näitä joukkueita vastaan siellä pudotuspeleissä noin kuukauden päästä pelataan ja lopulta mahdollisesti taistellaan mestaruudesta... ei tepsejä ja pelicanseja.

Toki se on näin ja runkosarjassa on kohta 60 peliä täynnä kaikkia vastaan ja sijoitus on joko 2. tai 3. - se kertoo huomattavasti enemmän kuin esim. tämän päivän ja toissapäivän yksittäiset ottelut joukkueen suoritustasosta. Ei tässä mitään yliotetta tarvitse mistään joukkueesta ottaakaan. Mielenkiintoinen yksittäinen tilasto on, että JYPiä vastaan HIFK pystyi tekemään keskimäärin 3 maalia per ottelu vieraissa. Toki tällä hetkellä JYP vaikuttaa ylivoimaselta kaikkiin muihin nähden ja ei varmasti tule mitenkään romahtamaan, mutta itse näen HIFK:n pystyvän puristamaan koneesta vielä irti sen verran, että odotan menestystä - sitä äärimmäistäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös