HIFK Juniorit 2009/2010

  • 197 009
  • 473

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Sellainen peli...

Tuohimaa taisi nähdä kiekon about kaksi kertaa koko erässä kunnes joutui sen ekan kerran kaivamaan selkänsä takaa maalinedushässäkän päätteeksi => HIFK painoin päälle kuin höyryjyrä ja vain Järvenpää piti omintakeisella tyylillään Padan pelissä.

Tokaan erään puntit hiukan tasoittui, mutta HIFK sai paikoista sisään kun taas Ässien vedot oli vähän sitä sun tätä. Häppölältä kaksi identtistä maalia jotka J.pää saa osittain ottaa piikkiinsä (kerron kohta miksi).

Kolmannessa Ässät kävi vuorostaan päälle kuin yleinen syyttäjä ja jos tilanteessa 5-3 Vehmasen tolppakuti karmean maskin takaa olisi mennyt sisään olis voinut tulla melko kiihkeä loppu. Piiparinen laittoi vikan tyhjiin, mutta pikku kommentti pojalle => lyödyn vastustajan penkin eteen ei mennä kuittailemaan maalin jälkeen...

Ässät näyttivät scoutanneen tässä kauden mittaan Tuohimaan melko hyvin, koska hyvin usein kävi seuraavasti; pelaaja kiekon kanssa sisään (esim.) oikealta => matala veto Tuohimaan oikeaan patjaan => vas. kaistalta yksi ukko tukka hulmuten ribareille.

Mutta veskareista; matkaa on vielä Tuohimaalla mitat täyttäväksi liigavahdiksi, jotenkin kummallinen ja hermostuneen oloinen oli kaverin olemus siellä maalin suulla... Stanssi edelleen ihan OK, tosin mun makuuni liian matala otekorkeus mailassa joka vaikuttaa luonnollisesti käsien asentoon pystystä. Kädet tahtoivat mennä myös vähän liiaksi taakse ja varsinkin Padan kolmannessa maalissa poika ylipelasi melko railakkaasti. Ottaa tolpat takajalka jäässä, mutta onneksi ei sentään Säterimäisesti nosta rällää ylös vaan sulkee yläosan olkapäällä. Kaverista kyllä näkee, että on koko junnu-uransa ollut pitkä, koska syvyyssuunnan liikkeessä voisi olla noin hyvällä liikkumisella varustetulla kundilla enemmän rohkeutta... Kuten edellä jo kirjoitinkin, rebound-kontrollia pitää treenata vielä peevelisti => homma kun on melko pienistä asioista kiinni (patjan / jalan asento jne.).

Järvenpää Ässien maalilla on aika persoonallinen pakkaus; aivan järjettömän leveä stanssi ja siihen yhdistettynä pää ja hartiat / rintakehä alhaalla. Kaveri siis tekee itsestään pienen vaikka ei mikään pygmi olekaan ja pelaa jotkut tilanteet myös yllättävän syvällä. Ne Häppölän molemmat etukulma-börsät olisi olleet otettavissa hieman rohkeammalla sijoittumisella ja ryhdikkäämmällä asennolla => nyt oli vas.luistin kiinni tolpassa, liian aikaisin syvään V-torjuntaan ja yläpesä soi! Sähäkän oloinen jätkä joka vetää tunteella ja reaktioilla, tulevaisuutta on varmasti jos duunin tekeminen maistuu ja saa hyviä neuvoja.

Jengiä oli tosin paljon katsomassa, läheskään kaikki ei päässeet edes istumaan => tästä on Kollien hyvä jatkaa!
 
Noniin, peli on nähty ja laitetaan tännekin pieni ja vaatimaton raportti, jos se vaikka jotakuta kiinnostaisi. Eli:

Alku lähti vauhdikkaasti ja korkealla intensiteetillä käyntiin, HIFK:n hieman hallitessa ottelua. Reilun viiden minuutin pelin jälkeen HIFK otti hallinnan täysin itselleen ja loikin maalipaikkoja toisen perään, parhaat tilanteet siunaantuivat Arkimolle, joka ohjasi Suorsan viivalaukauksen vain niukasti ohi maalin, nopeasti tämän perään Joni Häppölä pääsi laukomaan vapaasti b-pisteen kaarelta ja lopputuloksena ei ollut tolppaa enempää. Myös nuoren Partasen haaveet maalista Järvenpää hautasi. HIFK-painostuksen keskellä Ässät sai yksittäisen tilanteen luotua, HIFK-maalivahti Frans Tuohimaan ja puolustuksen kommunikaatioon tuli katkos ja Tuohimaa sekä puolustus menettivät kiekon kulmassa, josta Ässät pelasi kiekon nopeasti maalin edustalle, ensimmäiseen kiekkoon Tuohimaa vielä ehti, mutta toinen oli jo liikaa, Ässät meni 0-1 -johtoon. HIFK:n selkärangan katkeamisen sijasta joukkue löysikin vielä oman pelinsä ja jatkoi painostusta ja hetken päästä kiekko tuli jälleen reboundista Arkimolle, mutta Järvenpää piti vielä pintansa. Mutta loputtomiin ei Ässä maalivahtikaan saanut nollapelistään pitää kiinni, kun Pöysti sai kiekon hyökkäyspuoliskolla, kuljetti kiekon laidasta maalin taakse yrittäen vanhanaikaista, mutta kiekko karkasi ja lipui vapaassa paikassa olleelle Mikael Pauniolle, joka sai siirtää kiekon helposti tyhjään maaliin. Maalipaikkoja HIFK loi erässä selvästi enemmän, Ässillä ei ollut kuin kaksi todellista maalipaikkaa ja HIFK:n luku lähenteli kymmentä.

Toiseen erään ottelu tasoittui, mutta siinä missä HIFK:n maalipaikat vähenivät, ne käytettiin sitäkin kovemmalla teholla hyväksi. HIFK:n 2-1 -johtoon suurimman esityön teki ilman syöttöpistettä jäänyt Julius Nyqvist, joka oman maalin takana harhautti näyttävästi kärkikarvaajan ja antoi omalta kenttäpuoliskolta avauksen hyökkäykseen, jossa kolmikko Koivunen, Suorsa, Karvinen järjestelivät kiekon maaliin, maali meni Järvenpään taakse ehkä hieman helpohkosti. Tästä kuitenkin Ässät saivat lisävirtaa otteisiinsa, mutta Ässien rynnistys loppui, kun Ässäkapteeni Vehmanen kampitti Granlundin kulmassa. Tätä ottelun ensimmäistä ylivoimatilaisuutta HIFK ei jättänyt käyttämättä, illan sankari Joni Häppölä laukoi napakan rannelaukauksen pelinrakentajan paikalta ja Järvenpää oli yllätetty, syöttäjiksi Piiparinen sekä illan aikana tehot 0+2 kerännyt Ilari Melart. Vain reilu pari minuuttia edellisen jälkeen kiekko oli pelattu Häppölän sekä Tallbergin toimesta Piipariselle kulmaan, josta Piiparinen nousi röyhkeästi maalille, löi kiekon maaliin ja ottelu vaikutti jo ratkenneen. Tämän jälkeen molemmille joukkueille vihellettiin muutaman minuutin sisään rangaistukset väärästä vaihdosta, HIFK ei saanut ensin ylivoimalla käytettyä tilaisuuttaan, mutta Ässien päästessä omalle ylivoimalleen, pelattiin kiekko hienosti viivaan, josta lähti puolustajan tulinen laukaus maalin perukoille. Ässät otti maalista lisävirtaa ja sai pientä painetta HIFK-maalille, mutta jälleen kerran nousi esiin Häppölä, joka teki komean soolomaalin nousten keskialueelta laidan kautta maalille ja laittaen kiekon Ässämaaliin. Peli 5-2 ja ottelu näytti taas jo ratkenneen.

Kolmannen erän alkuun HIFK tuli selvästi varovaisemmin, varmistelemaan kolmen maalin johtoa, Ässät käytti tämän hyväkseen ja taisteli kiekon HIFK-maaliin Tuohimaan ja puolustuksen pelattua itsensä ulos tilanteesta ja Ässät näytti vielä kertaalleen nousevan otteluun mukaan. HIFK jatkoi ottelua ja ajoittain näytti, että ainoa tavoite oli sekoittaa Ässäpakan peliä, joka siinä määrin onnistuikin, että Ässät ei tahtonut peliään saada HIFK-alueelle ennen viimeistä viittä minuuttia. Sitten alkoikin armoton Ässämylläkkä HIFK-päädyssä, mutta lähimmäksi mennyt veto osui tolppaan. HIFK tarjosi vielä vastustajalle mahdollisuuden nousta tasoihin, kun neljä minuuttia ennen loppua Tatu Miettinen otti ottelun aiempaan tuomarilinjaan verrattuna helposti vihelletyn jäähyn. Tuomari päätti kuitenkin tasoittaa tilanteen ja antoi vielä kyseenalaisemman jäähyn Ässien Antti Uusitalolle, Ässät päätti lähteä erikoistilanteeseen ottamalla maalivahdin pois ja haki maalia viidellä neljää vastaan ja jo nopeasti Ässät saikin tilanteen luotua, mutta tolppa pelasti jo toistamiseen HIFK:n takaiskumaalilta. Lopullisesti ottelun ratkaisi Niko Piiparinen, joka toimitti kiekon tyhjään maaliin Melartin ja Saku Salmelan esityöstä. Lopputulos oikeutettu 6-3 ja HIFK jatkaa otteluitaan perjantaina Ilvestä vastaan Ässien lähdettyä kesälaitumille.

Oma ottelun tähdistö:

*** Joni Häppölä
** Niko Piiparinen
* Ilari Melart
 
Laitetaan vielä pelaajista pieniä kommentteja, vähän myös liigajoukkueen kantilta:

Markus Granlund: Odotukset olivat korkealla, mutta ilman odotuksiakin olisi ollut tänään huono. Joukkueen eniten kiekonmenetyksiä ja HIFK:n hyökkäys tuntui ajoittain pysähtyvän Maken saadessa kiekon. Ei muuta kuin uutta yritystä, ikävästi sattui tänään huono matsi. Liigajoukkueeseen on paljon tekemistä vielä, ei vaikuttanut häiritsevän lyhyeltä, mutta pojan habitus oli kyllä todella köykäinen, jalat lienevät ohuemmat, kuin allekirjoittaneen hauikset - ja se ei ole paljon, muutenkin todella todella heiveröisen oloinen jopa A-junnuihin, eikä pysty kompensoimaan sitä samalla tavalla, kuin veljensä liigassa.

Joni Häppölä: Harmittavan lyhyt, toivottavasti pojalle tulee joku kasvupiikki ja saadaan mahdollisimman paljon senttejä lisää. On nimittäin todella viihdyttävän oloinen pelaaja, liike on todella hyvällä tasolla ja kiekon kanssa taitava. Taidoiltaan voisi kehittyä liigatasolle, mutta 170cm pelaajan on oltava poikkeuksellisen taitava pärjätäkseen liigassa. Tsekkityyliäkin löytyy, takatukkaa myöten.

Mika Partanen: Isokokoinen, mutta silti taitava, ensimmäisessä erässä oli hyvin esillä mm. tolppalaukauksellaan, mutta ottelun edetessä katosi hieman kuvasta. Jostain syystä jäi kyllä mieleen pelimiehenä, ehdottomasti tulevaisuuden liigapelaaja.

Niko Piiparinen: Tykästyin "Pipariin" jo hänen liigavisiitillään, enkä panisi pahakseni, vaikka ensi kauteen lähdettäisiin sentteriviisikolla Granlund - Ramstedt - Wirtanen - Töykkälä - Piiparinen, ainahan sitä voi täydentää, kun jätetään vähän kirstunpohjalle. Kollit ovat voittaneet näissä pudotuspeleissä kolme (3) ottelua, Piiparinen on tehnyt kolme (3) voittomaalia, näistä kaksi jatkoajalla. Toivon todella hartaasti, että tämä isokokoinen sentteri saisi mahdollisuutensa näyttää liigassa. Tänään HIFK:n selvästi paras sentteri molemmissa päissä kenttää.

Ilari Melart: Noh, Melart on Melart, eikai siitä mihinkään pääse. Tuskin tulee ikinä olemaan ylivoimapakki liigassa, mutta kelpo puolustavaksi pakiksi on potentiaalia. Ei häikäissyt tänään, silti 0+2 ja omiin hyvää pelaamista.
 

Guido77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, PHILLY
Ilari Melart: Noh, Melart on Melart, eikai siitä mihinkään pääse. Tuskin tulee ikinä olemaan ylivoimapakki liigassa, mutta kelpo puolustavaksi pakiksi on potentiaalia. Ei häikäissyt tänään, silti 0+2 ja omiin hyvää pelaamista.

Tähän voisi lisätä että Melartin peliaika oli mutu pohjalta 30+ min. Viimeiset neljä minuuttia oli yhtä soittoa kentällä. Luottoa tuntuu löytyvän ja ainakin tänään ihan syystäkin.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän voisi lisätä että Melartin peliaika oli mutu pohjalta 30+ min. Viimeiset neljä minuuttia oli yhtä soittoa kentällä. Luottoa tuntuu löytyvän ja ainakin tänään ihan syystäkin.

Sen mitä toiseksi alimmalta riviltä näin, niin Melart pelas muutaman kerran todella nätisti vastustajan mailan pois maalin edessä just ennen vetoa. Liigakokemus noissa näkyi, tiesi selvästi etukäteen, miteen tilanteen tulee pelaamaan.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Joo, olihan se Melartin olemuskin siellä kentällä vähän niin kuin "kuka ei kuulu joukkoon". Iso ja sopivasti ilkeä omassa päässä, lähes kiekollinen pakki myös hyökkäyssuuntaan...

Olipahan muuten hauska episodi siinä lopussa kun Ässien pakki ampui ilman maalivahtia pelatessa kiekon ohi HIFK:n maalin rännin kautta omaan päähän asti ja linjurit vihelsivät pitkän kiekon. Aikamoinen kalabaliikki hetken aikaa, mutta niin vaan aloitus vietiin HIFK:n päähän. OK, siitä aloituksesta saman tien pitkä kiekko, joten tuo moka tavallaan "nollaantui" sillä, mutta olisihan ollut zembalot jos Ässät olisi saaneet maalin aikaiseksi tuosta aloituksesta!

Niin ja Ässien kakkosveskarilla & -valmentajalla oli kiva tukka.

Edith => vielä yksi tyhmä kysymys; miksi Kolli-veskareiden pelipaidat ovat niin hemmetin pieniä? Ja kun materiaalikin näyttää olevan vielä sitä "harkkapaita-reikäkangasta"... Kunnon paksu paita ns. goalie-cut:lla suojaa kainaloitakin, vink.vink.!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

B-junnut aloittivat oman poff-urakkansa aivan yhtä tahmeasti kuin Kollit viime viikolla. Eka matsi ja 0-4 (0-0, 0-3, 0-1) turpaan Blegin junioreilta. Oliko joku paikalla? Voisi pistää raporttia tapahtumista, mutta numerot eivät jätä juurikaan seliteltävää. Kolme voittoa vaaditaan finaalipaikkaan eli sota jatkuu, vaikka ensimmäinen taistelu hävittiin.

Linkki tilastoihin
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
B-junnut aloittivat oman poff-urakkansa aivan yhtä tahmeasti kuin Kollit viime viikolla. Eka matsi ja 0-4 (0-0, 0-3, 0-1) turpaan Blegin junioreilta.

Voipi olla, että pelituntumalla ja asenteella oli vaikutusta ekaan matsiin => Blues painoi täyden sarjan jatkoaikoineen Kärppiä vastaan kun taas HIFK pani KiVaa pataan 3-0... Miksiköhän Ullberg ei pelannut maalissa (vaikka tuskin Niemeäkään voi tappiosta liiemmälti syytellä)?

Huomenna klo 16.20 Matinkylä Garden => sinne !!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kolleilla kulkee peli, 8min. pelattu ja tilanne on jo 2-0. Ässät-ottelusarjan kipsi taitaa olla taakse jäänyttä elämään ja Kollit menee puhtaalla pelillä finaaliin. :)
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
Kolleilla kulkee peli, 8min. pelattu ja tilanne on jo 2-0. Ässät-ottelusarjan kipsi taitaa olla taakse jäänyttä elämään ja Kollit menee puhtaalla pelillä finaaliin. :)

Hienoa nähdä että Kollit ovat oppineet jotakin :) ei näytä Ilves vilunkipelistään (Rask ja Myttynen kokoonpanossa) huolimatta pysyä Kollien mukana
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hienoa nähdä että Kollit ovat oppineet jotakin :) ei näytä Ilves vilunkipelistään (Rask ja Myttynen kokoonpanossa) huolimatta pysyä Kollien mukana

4-0 kahden erän jälkeen ja Melartilla jälleen 0+2. Nuorempi Granlund on poistunut kuvasta ainakin pisteiden valossa. Pöystistä on ollut mukavasti apua Kollien joukkueessa, taitaa olla pleijareiden pistepörssin piikkipaikalla tällä hetkellä?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Voipi olla, että pelituntumalla ja asenteella oli vaikutusta ekaan matsiin

Pelituntuma tai sen puute saattaa tosiaan olla osasyyllinen murskalukemiin. Toivottavasti sama toistuu huomenna, nimittäin vierasjoukkueen murskavoitto. Luulisi joukkueiden tasoeron tulevan ennen pitkää näkyviin, sen verran suuri se oli runkosarjan perusteella. Toivottavasti junnut vaan nollaavat tappion nopeasti, eivätkä jää märehtimän sitä.

Huomenna klo 16.20 Matinkylä Garden => sinne !!

VÄÄRIN! Huomenna klo 17.00 Nordenskiöld Garden => sinne!! ;)
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
VÄÄRIN! Huomenna klo 17.00 Nordenskiöld Garden => sinne!! ;)

Äääh, ketä nyt kiinnostaa joku merkityksetön runkkarimatsi kun tarjolla on aidosti panoksia omaavaa huippulätkää?

Tuosta Pikku-G:n hiipumisesta => poika kompuroi Ässät-matsin (oliko) kolmannessa erässä omiin jalkoihinsa keskialueella ja linkkasi vaihtoon jossa polveen laitettiin jäitä. Polvi näytti vääntyvän, toivottavasti ei mennyt pahasti?
 

Katto

Jäsen
Aika hyvin pelasi tämä a-junnujen 4.kenttä Partanen-Salmivirta-Arkimo. n.10 minuutin peliajalla värkkäsivät kolme maalia. Laajalla rintamalla...

Puolivälierässä Aittokallio oli ollut aika jäätävä, mutta nyt oli vaihdettu pois jo 23 minuutin kohdalla.
Ja Tuohimaa vastaavasti nollapeli. Alkoi Fransilta tämä sarja vähän paremmin kuin Ässiä vastaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakuuttava esitys Kolleilta ja oikein ihmetytti, miten kehnosti KalPa on pelannut, että Ilves on sen lähettänyt lomille suoraan kolmessa matsissa. Ei oikein Ilveksen peli vakuuttanut tai sitten se vaan oli HIFK:n hyvyyttä. Tuohimaan nolla oli lähellä mennä muutama sekunti ennen loppua, kun kiekko taisi kilahtaa jopa kahteen rautaan ja yksi ylärima siellä oli toisessa erässä, mutta muutoin Tuohimaa pääsi aika helpolla.

Granlund ei pahemmin kentältä erottunut. Parhaiten jäi mieleen tilanne, jossa se pelin ollessa poikki suditteli paikoillaan ja koitti pysyä pystyssä, Ilves-peluri kävi sitten muutaman kerran tökkimässä luistimiin, jotta jalat lähtisi alta.

Mukavan nopeatahtisia kyllä nuo nuorten pelit, kun ei ole SM-liigan mainoskatkoja, 18 minuutin erätaukoja, eikä laiteta joka toista aloitusta uusiksi.

Ihmetyttää myös se, että miten tuohon kellariin on mahtunut toissapäivänä lähes kolminkertainen yleisö. Ihan mukavasti tuntui olevan porukkaa paikalla, mutta tilastojen mukaan yleisömäärä oli 298. Onkohan se keskiviikon 850 maksimikapasiteetti?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tulipahan tsekattua B-junnut tänään Matinkylässä ja vähän on kaksijakoiset fiilarit... Blues pelasi huomattavasti parempaa jääkiekkoa noin kokonaisuutta ajatellen, mutta HIFK vei periaatteessa kaikki kaksinkamppailut ja oli yksilöinä huomattavasti vahvempi ja maalinedustoilla suorastaan ylivoimainen => esim. Bluesin pakki nro 20 (Seppälä) oli hemmetin hyvän oloinen kiekollinen ja hyvin liikkuva pakki, mutta jos jätkä painaa ompelukoneen kanssa 65 kg niin ei siellä maalin edessä painimalla pärjää. HIFK:lle tuli melko paljon hyökkäyssinisen kiekonmenetyksiä älyttömistä "takamiehelle jätöistä" (nobody home), mutta vaikka Blues pääsi niistä kontraamaan ei sieltäkään löytynyt Aaltosen lisäksi oikein käsiä hyökkäyksiä päättämään. Ihmetellä täytyy jos Blues tuosta parista finaaleihin menee...

Niemi oli maalilla ja pelasi hyvin. Kaveri on kokonaisuutena hyvinkin kehityskelpoinen paketti enkä yhtään ihmettelisi jos poika ottaa ens kaudella isompaa ruutua A:ssa. Asennot hyvällä mallilla, liikkuminen kunnossa ja pelinluku mun silmääni jopa parempaa kuin esim. Tuohimaalla.

Bluesin päässä Iilahti oli jokseenkin vaisu, polvi näyttää vaivaavan ja kun vielä oma pakki kävi istumassa syliin niin entistä vaikeammaksi meni liikkuminen. Muuten hyvä kaveri hänkin, mutta käsiin kannattaisi kiinnittää erityishuomiota => jäissä liikkuessa kintaat tulee taakse ja rällä viipottaa missä sattuu.

Niin ja erityispropsit sille yhdelle espoolais-papalle joka aina muutaman minuutin välein huusi, notta "HIFK voittaa vain jos saa pelata sikaa". Taisi tosin jossain välissä huutaa myös, että "Jokerit voittaa vain..." => olisin voinut juoda samaa kahvia minäkin...
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Vakuuttavaa toimintaa kyllä HIFK:n junioripuolella tällä kaudella! HIFK on raahannut jenginsä välieriin kaikissa kolmessa sarjassa eli A:ssa, B:ssa sekä C:ssa. Muilla jengeillä ei oo kuin korkeintaan yhdessä sarjassa joukkue välierissä(Ilves, Kärpät, Lukko, Ässät, HPK, Blues, Jokerit, Tappara, TPS). Kateellisena voi vaan kattoa!

Millanen tilanne siellä on lähinnä A:ssa sekä B:ssa, että ketä junnuja on nousemassa ensi kaudella/tulevina kausina kovaa vauhtia liigaan asti? Nuorempi Granlund varmasti pääsee jo kokeilemaan ensi kaudella liigaa jossain määrin. Miten nuo muut A:n hyökkääjät eli Paunio, Pöysti, Häppölä, Piiparinen, Tallberg jne.? Onko pakkipuolella ketään superlupaavia junnuja edes tulossa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Millanen tilanne siellä on lähinnä A:ssa sekä B:ssa, että ketä junnuja on nousemassa ensi kaudella/tulevina kausina kovaa vauhtia liigaan asti? Nuorempi Granlund varmasti pääsee jo kokeilemaan ensi kaudella liigaa jossain määrin. Miten nuo muut A:n hyökkääjät eli Paunio, Pöysti, Häppölä, Piiparinen, Tallberg jne.? Onko pakkipuolella ketään superlupaavia junnuja edes tulossa?

Pöysti oli jo viime keväänä tulossa liigaan, mutta paha sairastuminen toi takapakkia. Tällä kaudella Pöde on käsittääkseni pelannut hyvillä tehoilla A:ssa ja KiVa:ssa, mutta tiukkaa voi silti tehdä murtautua liigaryhmään ensi kaudella. Vähitellen pitäisi kyllä ottaa se ratkaiseva askel, jos aikoo joku päivä pelata NHL:ssä. Piiparinen ja Tallberg ovat pelanneet satunnaisia liigamatseja, kun on ollut paljon loukkaantumisia tai muita poissaoloja. Pakeista en tiedä, mutta ei kai siellä mitään Vatasen tasoista peluria ole tulossa, ei ainakaan ihan heti.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Henk.koht. en usko pikku-G nuoremman pelaavan ensi kaudella liigaa, sen verran hentoinen kaveri vielä on ja kuitenkin B-junnu... Kausi A:ssa + ehkä joku visiitti liigassa niin on valmiimpi vuoden päästä!

Pakeista, no onhan siellä Ilari "the" Melart, kiekollista osaamista ei kauheesti löydy (Tuohilampi?).

B:ssä on ehkä kiekollisesti parempia pakkeja tuloillaan, mutta nähtäväksi tuo jää.

Veskareita tuloillaan useampi, mutta tärkeintä on saada pojille kovia pelejä => Mestikseen vaan kasvamaan jos ei enää junnuihin ikänsä puolesta mahdu!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hurjat kaksi peliä tällä kaudella nähneenä en voi kovin tarkkaan kommentoida, mutta hyökkääjistä ainakin Mikael Paunio on osunut positiivisesti silmään. Onko muuten sukua Joelille, poika peräti?

Piiparinen on ratkonut pleijaripelejä hyvällä prosentilla ja kyllähän se silloin syksyllä liigassakin pelasi Tallbergin ja Pöystin kanssa pirteästi. Pakeista ei juuri Melartin lisäksi kukaan erityisemmin erottunut, Tuohilampi on ehkä lähimpänä liigavalmiutta ja ilmeisesti jossain määrin jo onkin kuvioissa mukana, kun nimi on löytynyt jo pitkään liigamatsien käsiohjelmista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös