HIFK - HPK Tiistai, 21.9.2004 Helsingin jäähalli

  • 35 761
  • 304

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kerho pääsi maksamaan mukavasti kalavelkoja viime kaudelta ja puhdas 3-0 vierasvoitto lämmittää oikein kivasti. Muutenkin Kerho on yllättänyt suurinpiirtein kaikki kauden alussa, mukaanlukien suurimman osan omista kannattajista. Minä en ainakaan olisi millään uskonut harjoituspelien perusteella, että Oulun ja Helsingin vierailuista on tuliaisina kaikki kuusi pistettä. Lisäksi Kerho sai maksettua kalavelat myös kotonaan Ilvekselle.

Wiikman on pelannut uskomattoman hyvin, kaksi nollapeliä ja vain yksi päästetty maali kolmeen otteluun. Unfuckingbelievable! Tietysti koko joukkueen viisikkopelin täytyy onnistua, mutta kaikki kunnia silti Miikalle. Kerholla oli kuulemma yksi liigan huonoimmista veskarikaksikoista.

Käännänkin sitten vielä yhden takin lisää. Olin valmis passittamaan Louhen alasarjoihin viime kauden perusteella. Jätetään sekin puheenaihe vähäksi aikaa rauhaan.

Ja sitten ei muuta kuin Tepsin kaatoon. See you next Wednesday!
 

Carlos

Jäsen
Hyvinhän se menee, vittu me ollaan taas niin paskoja että itkettää. Ei perkele jos kahteen peliin saadaan 1 maali, tosi hienoa. Vitun pellet. Vaihtaisivat bingoon.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Kyllä siellä on nyt täytynnä olla jotakin vilunkipeliä mänöillään kun heinähatut nollasivat pitkäkalsarifobiapotilaat 0-3 med Miika Wiikman 38 torjuntaa, olisko se hyvällä ruotsinkielen taidollaan sekoittanut noi tzadin kingit?

Tästä on hyvä jatkaa, vielä kun saadaan vahvistuksia tonne heikohkolle sentteri-osastolle.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Wiikman on kyllä aloittanut kauden todella mainiosti rookie-veskariksi. Kahdessa erittäin pahassa vieras-hornankattilassa nuorukainen on torjunnoillaan siivittänyt joukkueensa voittoon. Ei nyt tietenkään vielä ole mikään henkseleiden paukuttelun aika, mutta ei tuollaiset otteet voi ihan sattumaakaan olla. Kyllä sieltä Kokkolasta vaan kovia pelaajia liigaan löytyy: Pärä, Hentunen, nyt on löytynyt taas uusi komeetta.

Tuohon vielä Holden ja Laakkonen näin etunenässä. Näillä mennään ja hyvä niin.

Aika näpäkkä rannari muuten Lappalaiselta.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HIFK-leirissä istutaan jo paniikkinapin päällä

Sangen ylivertainen esitys Kerholta. HIFK oli helisemässä alusta alkaen, eikä edes pikahälytyksellä kentälle komennetusta Z:sta ollut paskankaan apua. No, koko HIFKin ykkösketju sai sentään nimmarit Marekilta ja voivat olla omaan iltaansa tyytyväisiä.

Enää ei pitäisi olla edes hitaimmalla käyvälle stadilaiselle epäselvää, mikä on tämän hetken nimi liigassa; Wiikman. Siinä näyttää Thomasit ja Lundellit aika kalpeilta!

Sitten pieni arvoitustehtävä:
Miksi Helsingin jäähalli tyhjenee jo ennen ottelun loppua?
- HPK on tehnyt kolmannen maalin ja helsinkiläisten humpuukijannut joutuvat seuraamaan tuuletuksia sivusta. Sitä ei stadin poika kestä, mutta kannattaisi vähitellen totutella ajatukseen.

PS. Tämä kävi Kerholle vasta harkkamatsista, meiltähän puuttuivat mm. Holden ja Laakkonen.
 
Viimeksi muokattu:

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Ja turha enää kenenkään mussuttaa siitä, että jengi on pysyny samana ja se on vaan hyvä juttu. Ja se ykkönenkin on niin liekeissä että oikein hirvittää. Voi jumalauta, ne ei tuu tekemään ainakaan yhdessä mitään ihmeitä, joten nyt Pentti saatana hihat heilumaan ja takaisin sieltä Malediiveilta!!!Harkins lentokentälle ja samalla reissulla Tuomo hallille ni pystytään pelastamaan tää kausi ees jotenkin!!!
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viime kaudella olis paskat ja maalit valahtaneet omaan reppuun viimeisessä erässä, nyt ei jostain syystä edes jännittänyt. Enemmän jännitti Joksin akun puolesta.

Wiikman on ansainnut HJtNG:n arvonimen. Sir etuliite keväällä?

Holden (ja Laakkonen saikulta) tuohon pakettiin vielä, niin rai rai.

Karamahti & Buccaneer, jos olitte paikanpäällä, kommentteja kaipailisin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Hassista nenään, tsihihii-hihiiihihihihi

Viestin lähetti Karamahti

Hahl 1.sentteri? Ei väkevästi mene...

Näin on. Kyllä Kerho on suolesta. IFK:n väkevä hyökkäys sen sijaan iskee kuin miljoona volttia.

Odotellaanpas sitten paikan päällä olleiden raportteja kahvakerhosta, paskoista tuomareista sekä kaiken maailman oikeusmurhista.

Ja apropoo vielä: Montako lurahti Wiikmanille? Ei oikein näillä vahvuuksilla näe. Ja miksei KUKAAN vaadi Puurulaa maalille? Tästä tulee muuten aika tylsä kausi. Axel K.? Anybody? ;)
 
Viimeksi muokattu:

Jesus Freak

Jäsen
Suosikkijoukkue
ry
Sääli hifkiläisiä. Thomas ja Wiikman olleet selvästikin turhan pahoja maalivahteja heille.

Vai ei pohojalaaset osaa kiekkoolla? Ainaki Nurmoosta kotoosin oleva Louhi pyssytti tänään kivasti :) lämmittää mieltä kun itsekin olen Etelä-Pohojam'maalta...

Lappalainen ilmeisesti teki aika erikoisen maalin?

Jos vielä tänäkään vuonna ei saada yhtään voittoa Hartwall Areenasta niin en tiedä enää mitä sanoa. Alku ainakin on niin lupaava. Tosin niin on Jokereillakin. Valitettavasti.
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se siitä. TV:stä katsottuna HIFK:n puolustus ei ollut maalien syntyhetkillä aivan antennit ulkona joten Stathosia ei voi ainakaan syyttää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Carlos
Hyvinhän se menee, vittu me ollaan taas niin paskoja että itkettää. Ei perkele jos kahteen peliin saadaan 1 maali, tosi hienoa. Vitun pellet. Vaihtaisivat bingoon.

Mitä, mitä?!! Eikös tämä olekaan se kausi jolloin Hirsot&Vihkot murtautuvat liigan eliittiin, kantavat joukkuetta vaikeilla hetkillä(ykkösen yskiessä) sekä ratkaisevat pelejä niin kuin oikean kakkosketjun kuuluukin?

Ai hemmetti, sit mä heräsin ja huomasin että kysymys on tusina- jannuista.
Btw.Miten Joonas Vihko voi vetää noin läheltä maalia noin paljon ohi?
120min pelattu ja yksi tehty maali. Aika legendaarista.

HPK:lle kaikki kunnia voitosta.
 

Larjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
PalloKerho, Hämeenlinna
Re: Re: Re: Hassista nenään, tsihihii-hihiiihihihihi

Viestin lähetti Karamahti
Toisaalta kun Kerhon sentteriosastoa katsoo niin ei sieltä silmään kovin montaa mitat täyttävää helmeä silmään osu.


Vai niin: Holden, Keinänen, Hahl, Voutilainen, Loikas
Itse sanoisin kyllä että kyllä kelpaa Kerhon sentteriosastoa verrata mainiosti vaikka HIFK:n vastaavaa vastaan

Wiikman 3 peliä 89 torjuntaa 1 päästetty maali

Hyvältä näyttää, mutta tosipelejä odotellessa..
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Viestin lähetti HOOPEEKOO
Taidan jatkossakin kuunnella himasta nämä HIFK:ta vastaan pelattavat vierasmatsit. Viime kaudella katsoin molemmat matsit Nordiksella
Kyyllä, samoilla eväillä muljahtivat pisteet meidänkin pirtin pärekoriin. Paskatauti tosin tekosyynä, ettei saanut kampeuduttua paikalle. Niinhän se on, että onnea penkkiurheilussa, epäonnea ruuansulatuksessa. Töistä rokulipäivä, tulosvedolla kipurahaa ja sarjakärki.

Penskana katselin Lahdensivuntien kotimme parvekkeelta, kun moottoritien takana Wiikmaninlahdella pärräsivät kilpamoottoriveneet ja väliin räjähtelivät ponttoonit ja sitten uitiin sammakkoa. Kerhon Wiikmanilla ei liene samaa ongelmaa, Lahden Janne saisi kyllä aloittaa sen älypärräyksensä hiljalleen. On ollut hieman vaitonainen. Mutta Wiikman, siinä meillä jos ei kipper, niin Wickers. Eleetöntä seisomista keskiakselilla. Enemmän se hyökkääjää tylsyttää, kun jamppa vaan siirtää räpsää 10 senttiä ja jää samoille sijoilleen oikomaan itseään. Nämä näkemykset siis Wiikmaninlahden ja HPK-Ilves-pelin perusteella.

Urkkaruudun kuvat näyttivät ensimmäiset maalit. Säkällä pomppi kiekko hollille, torstaina Holdenille. Lappalaisen Halvari-tyyppinen keijukaismainen kierähdyslaukaus oli tavallaan aika kaunis ja kattoon.

Jaakkolan Jouko ei selostuksessaan maininnut Hahlia juuri lainkaan. Oliko kyseessä tosiaan jarrukenttä? Kakkonen sen sijaan pisti tuulemaan.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Carlos
Hyvinhän se menee, vittu me ollaan taas niin paskoja että itkettää. Ei perkele jos kahteen peliin saadaan 1 maali, tosi hienoa. Vitun pellet. Vaihtaisivat bingoon.

Ihan rauhassa. Vasta kauden toinen peli menossa!! Odotetaan nyt vielä kuukausi ja katsotaan miltä sitten näyttää. Harvoin se mestarijoukkue on vielä pelannut täydellistä lätkää tässä vaiheessa kautta... Vaikka teillä peli ei ehkä tällä hetkellä toimi niin kuin se voisi, niin teillä on sentään ihan hyvin pullat uunissa. Zidlickyt ja Ruudut yms.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
0-3

Maalinteon tuska-festarit jatkuivat Nordiksella. Tänään saatiin aikaan kokonaiset nolla maalia. Mikko Kurvinen jatkaa sinnikkäästi kultakypäränä torstaina Tampereella.

Dave oli HIFK:n ainoa todellinen onnistuja. 2 maalia meni selän taakse, mutta 30 torjuntaan mahtui lukuisia huippupelastuksia. Samoin HPK:n Wiikman onnistui hyvin torjunnoissaan ollen kentän paras pelaaja.

Marek oli todella mukava nähdä HIFK-paidassa pitkästä aikaa. Tervetuloa kotiin vielä kerran. Porthenit varjostivat Hahlit pimentoon toisessa ja kolmannessa erässä.

Yleisöä oli n. 6000, mutta tunnelma jäi vaisuksi, kun HIFK:n peli on niin kohmeessa.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kerho tackar

Joukkue, joka on täynnä ylipalkattuja keskinkertaisuuksia. Kiitos Pena, Keep up the "good" work. Siten saadaan jatkossakin hakea Jäähallista helpot pisteet.

Wiikman on ihan päällikkö. Varmasti paras veskari Kerhossa sitten Nurmisen. IFK:n ykkönen sai pari hyvää paikkaa rakennettua, muuten Harkinseilta semmoista näennäistä pyöritystä. Muut ketjut olivat tasan yhtä hyviä kuin odotin.

Kerho pelasi tasaisen hyvin joukkueena. Paljon parjaamani Väisänenkin pelasi todella hyvin. Hahl teki hyvää perusduunia koko pelin ajan. Sinänsä Kerhosta ei kukaan minun silmiini poikkeuksellisesti erottunut. Järkevää peliä kaikilta alusta loppuun.
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
120 min / maali.

Puhhuh…

Ei onneksi hävitty vastustajan paremmuuteen, sillä tänään se olisi ollut valtava häpeä.
Hävittiin hengettömyydelle, vastuuntunnottomuudelle, olemattomalle pelitaktiikalle, tuomareille ja taas kerran kuuluisalle hame ( vai häme?) –kahvakiekolle.

Joku voisi käydä kertomassa valmentajalle, kuka se 3 –numerolla pelaava hemmo on, joka ihan selvästikin vaikutti tutulta. Ainakin TV:stä. Miksi piti odottaa 57 minuuttia, ennen kuin joku valmennusjohdossa tajusi, että Söden paikka ei ole ( vielä ) ykkösylivoimassa…?

Yksi niitä lajin hienouksia on myös se, että kiekko pitäisi toimittaa vastustajan maalia kohti. Se on ihan toinen laji, jossa pisteitä saa hienoilla kiemuroilla ja reunoja pitkin luistelemalla.

- Pitkä rivi erilaisia voimasanoja vielä loppuun -
 

miso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Playing Knights
Re: 120 min / maali.

Viestin lähetti RedFox
Puhhuh…

Ei onneksi hävitty vastustajan paremmuuteen, sillä tänään se olisi ollut valtava häpeä.
Hävittiin hengettömyydelle, vastuuntunnottomuudelle, olemattomalle pelitaktiikalle, tuomareille ja taas kerran kuuluisalle hame ( vai häme?) –kahvakiekolle.

Joku voisi käydä kertomassa valmentajalle, kuka se 3 –numerolla pelaava hemmo on, joka ihan selvästikin vaikutti tutulta. Ainakin TV:stä. Miksi piti odottaa 57 minuuttia, ennen kuin joku valmennusjohdossa tajusi, että Söden paikka ei ole ( vielä ) ykkösylivoimassa…?

Yksi niitä lajin hienouksia on myös se, että kiekko pitäisi toimittaa vastustajan maalia kohti. Se on ihan toinen laji, jossa pisteitä saa hienoilla kiemuroilla ja reunoja pitkin luistelemalla.

- Pitkä rivi erilaisia voimasanoja vielä loppuun -

No hei camooon, kyllä Kerhoki iha hyvä oli.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tinke-80
Yksi tehty maali kahdessa ottelussa. Mitä tässä pitäisi sanoa?

- Tinke-80

Tässä pitää sanoa, ettei ole mitään hätää. Sarjaohjelman nopsan tsekkauksen jälkeen olen varma, että HIFK:n pistepotti avautuu jo 15.10.2004. Kaikki jäännäämään, josko hirsovihkohäppölävopatti tms. iskee kiekon byyriin !
Pitkä syksy (yllätys, yllätys) taas tulossa meille, jos ykkönen ei herää. Muista ei ole ratkaisijoiksi. Vieläkö siellä vedonlyöntiketjussa voi lyödä vetoa 2.-4.-ketjun 'pelimiesten' pistesaldon 'paranemisesta' ? Ja kyllä. Vituttaa armottomasti.
Onnittelut joka tapauksessa paremmalle joukkueelle, joka vei ansaitusti sarjapisteet. Toisilla on kevyt askel kohti Paavo Nurmen patsalla odottavia busseja...Mexitaalissa puolestaan on vähän hiljaisempaa. Kai joku älysi laittaa edes jukeboxin soimaan.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Montako maalia HPK:lle on tehty tällä kaudella? 0. Yksi Raksilassa annettu lahjoitusmaali vähän harmittaa, mutta muutenhan homma näyttää hyvältä. Kärjessä yhdessä Jokereiden kanssa puhtaalla pelillä! Toisaalta tässä vaiheessa täytyy muistaa, että kummatkin edellä mainitut joukkueet ovat selvinneet tähän saakka sangen helpolla; Molemmat joukkueet pääsivät nimittäin jo heti näin alkukaudesta ottamaan helpot voitot sarjan heittopussista. Lisäksi Jokerit pelasi tänään Pelikaaneja vastaan.

Kerhon osalta hyvältä näyttää siltäkin osin, että onnistumisia on tullut laajalta rintamalta. Jengi ei edes hätkähtänyt, vaikka muuan Väisänen päätti pitää pisteiden valossa välipäivän ja veteli vain läpiajotreenejä.

HIFK-fanit ovat jo nyt vaikuttaneet pelin jälkeen naamaltaan kovin punaisilta, eikä kaikkea voi pistää punapaidasta peilautuvan värin piikkiin. Paniikkinappula tuntuu olevan pohjassa oikein tukevasti ja pelaajia ollaan jo pistämässä vaihtoon. Kärsivällisiä kavereita, jepjep! Sitä se teettää, kun on tottunut saamaan kaiken eteensä kultalusikalla. Ja heti! Toista se on täällä Hämptonissa ja talikon varressa.

Ykköskenttäkin ajelehtii ties missä. Huomauttaisin kuitenkin, että ei sekään porukka ilman tulosta jäänyt:

17.23 HIFK Jere Karalahti Kiinnipitäminen 2min
30.28 HIFK Timo Pärssinen Huitominen 2min
33.57 HIFK Toni Söderholm Kiinnipitäminen 2min

Onhan se niin, että kiinni täytyy pitää kun ei perässä pysytä.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tinke-80
Yksi tehty maali kahdessa ottelussa. Mitä tässä pitäisi sanoa?

Kärsivällisyyttä? Mä luulen että me tullaan tekemään vielä toinenkin maali tämän kauden aikana.
Milloin HIFK on aloittanut kauden hyvin?
 

Co.

Jäsen
Viestin lähetti Tomppa
Onhan se niin, että kiinni täytyy pitää kun ei perässä pysytä. [/B]

Täytyy sanoa, että HPK sai välillä tehdä kentällä ihan mitä halusivat. Silloin tällöin ottivat päästä kiinni ja vetivät nurin kun eivät muuta voineet. Ja tuliko näistä jäähyjä? Ei kovin monesta. Tuomarilinja oli tänään huono, molempien kannalta.

HIFK:n peli ei edelleenkään ollut mielestäni kovin viihdyttävää. Harhasyöttöjä tuli monta, laukaukset jäivät uupumaan ja vauhti oli muutenkin aika vaisua. 6 erää, yksi maali. Jossain tökkii ja pahasti.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Senior kommentoi toisella erätauolla maalineduspelaamista. Yllätys yllätys. Mitä mieltä Joni Lappalaisen maalista ? Eiköhän se ole kotivoiton paikka Hifk:lla perjantaina. Itse tietysti toivon Daavidin kaatavan goljatin.

Onko cairnsilla vielä pelikieltoa ? Voisi kommentoida Hirson asemaan, kun Tuomo tulee pian kehiin. Pelikaaneihin vuokralle.

Hifk säästeli laukauksia aika paljon. Hulluin oli ylivoima 3 erässä. Siirreltiin, meinattiin, meinattiin ja vielä kerran meinattiin viivalla laukaista.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Jahas, just pelistä palanneena muutama kommentti lukematta ketjua, ettei tule peesailtua:

Paskaa :). Kerho pelas hyvää vieraspelaamista ja joukkue vaikuttaa vuodenaikaan nähden hyvinkin valmiilta. Parempia olivat ja ansaitsivat pisteet ja siitä onnittelut. HPK:lla on tapana löytää hyviä veskareita, eikä tämä Wiikman taida tehdä poikkeusta. Hyvä ja ennenkaikkea rauhallinen peli tänään. Kun IFK hommaa divariveskarin, niin silloin se on tietenkin tasoa Laaksoharju :)

- Marekin sisääntulo: tyylitöntä. Varmasti jonkun markkinointigurun idea "säästää paras viimeiseksi". IFK on jääkiekkojoukkue, ja Marek hyvästä meriiteistään huolimatta vain yksi joukkueen jäsen. Tällaisilla tempuilla ruokitaan ihan muita mielikuvia. Tuskin on Aran tai Marekinkaan mieleen tällaiset temput.

- Ykköskentästä ok peli Kuhdalta ja Jereltä. Killellä oli jo mestoja, eiköhän se kohta rupea osumaan. Jereltä taas muutama hyvä niitti. Söde ja Pärä vaikuttavat selvästi keskenkuntoisilta joka on ymmärretävää ja Harkins hieman turhaantui kun ketjun peli ei kulkenu.

- Kakkonen ihan yössä, Hirso on ihan yhtä paska kuin viime vuonna tähän aikaan. Luttinen vaipui pirteän avauspelin jälkeen edeliskauden tasolle eli ei esittänyt yhtään mitään.

- Kolmosessa Laine oli avauspeliään huonompi, Vopat samalla tasolla ja Häppölä yössä kunnes loukkaantui. Ara sanoi radiossa, ettei pelaa ainakaan tällä viikolla. (polvessa jotain vikaa, en muista mitä).

- Nelosessa hyvää yritystä, hommasivat aktiivisuudellaan pari jäähyä vastustajalle. Petrell ja Porthen hakivat hyvin taklauksia. Kultanen puollustuksessa täysin yössä, komea ja monisäikeinen yksilösuoritus kerhon avausmaaliin.

Stathokselle puhtaat paperit, vaikka avauserässä antoi pahoja ribareita. Dave on ollut IFK:n paras molemmissa peleissä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös