HIFK fanitoiminta ja -matkat kaudella 2014–2015

  • 60 110
  • 218

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kävinpä itsekin katsomassa, näemmä Lippupalvelun systeemi ei tarjoa taaskaan sitä pohjakarttaa, josta valita katsomo, vaan ainoastaan sen "parhaat vapaat paikat". Joskus tekee tuollaista, en tiedä mikä on syynä, kun välillä sitten taas samaankin matsiin on ollut se pohjakartta tarjolla. Nyt tosin tarjoaa katsomoa 402, joka on siinä 401:n vieressä ja kieltämättä ihan hyvä katsomo, Baronallahan yläkatsomoista on hyvä näkyvyys. Katsomot 401, 402 ja 403 ovat saman sivun yläkatsomoja eli siellä varmimmin samanhenkistä porukkaa. Käytännössä mihin tahansa katsomoon voi kyllä Baronalla mennä, lukuun ottamatta Bluesin kannattajakatsomoa (jonne aina silloin tällöin joku vieraskannattaja ostaa lipun, mutta saa sitten poistua...)
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Käytännössä mihin tahansa katsomoon voi kyllä Baronalla mennä, lukuun ottamatta Bluesin kannattajakatsomoa (jonne aina silloin tällöin joku vieraskannattaja ostaa lipun, mutta saa sitten poistua...)

Ja tätä tapahtuu erityisen usein HIFK-peleissä.
 

Skearru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Röda
Istuin 403:ssa ihan 402:sen vieressä. Paljon ei ollut hurraamista, mutta edessä istuneet kaksi vaahtosammuttajan kokoista jaksoi heiluttaa petolippua ja kannustaa, kun oltiin jo 0-3 tappiolla, että "IFK, vielä on toivoa!". Sitten joku vanhempi jamppa samalla rivillä vetäisi tuon tuosta vahvalla bassollaan IiÄfKoota. Mutta ei se jengi jäällä tainnut kuulla.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viimeisimmän Fan Club tiedotteen mukaan ensi lauantain matsissa saa puoli tuntia enemmän aikaa valella äänijänteitään halvemmalla bissellä, mikäli fanikortti löytyy.

Eipäs löytynytkään heidän sivuiltaan linkkiä, mutta tällainen siis tupsahti s-postiin:

* HIFK - Tappara, La 10.1. klo 15:00 *
HUOM!! Poikkeuksellinen alkamisaika


Lauantaina 10.1. Nordiksella käydään joulukuisen Megamatkan revanssiottelu, kun tällä kertaa reilut 500 Tappara-fania saapuvat kaupunkiin huutamaan omiensa puolesta. Tampereella IFK-fanien kannustus raikui kovempaa kuin kotiyleisön ääni, joten myös tällä kertaa haluamme että IFK-huudot kuuluvat äänekkäimpinä kotijoukkueen tueksi.

Pyydämme kaikkia osallistumaan iltapäivän kokoontumiseen Jäähallin Brewer Streetillä. Jäähalli avataan jo klo 13:30 ottelun alkaessa POIKKEUKSELLISESTI jo klo 15:00. Brewer Streetin baarista KOFF III 0,4l erikoishintaan 5,00e ennen ottelua fanikorttia näyttämällä (norm 6,7e). Toinen Brewer Streetin baareista (B-päädyn puoli) sekä Streetin Pizza piste avataan jo 13:30 IFK-faneille. Pizzasta saa myös isot pop cornit 4,00e hintaan (normi 5,80e).
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Eipäs löytynytkään heidän sivuiltaan linkkiä, mutta tällainen siis tupsahti s-postiin:

Nyt löytyy sivuiltakin, olkaa hyvä.

EDIT: Muistakaa myös fanimatka Tampereelle 30.1.
EDIT2: Tampereen lähtöaikaa aikaistettu puolella tunnilla. Uusi lähtöaika on klo 15:00. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 23.1.
 
Viimeksi muokattu:

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
LOPPUUNMYYTY!

Kärpät - HIFK, La 7.3. klo 17:00
, Oulun Energia -Areena, Oulu
[Matka + hotelli + lippu alk. 99 €]

Hotellipaketin hinta 105 € / hlö, kahden hengen huoneessa. Huoneita saatavilla myös yhdelle (135 €) tai kolmelle (99 €) hengelle. Pakettiin sisältyy bussikuljetus Helsinki-Oulu-Helsinki, majoittuminen la-su hotelli Cumulus Oulussa sekä pääsylippu istumapaikalle Kärpät-HIFK-otteluun.

Varausmaksu 55 € / hlö, ilmoittautumiset hotellimajoituksen vuoksi viimeistään 16.2. Kaikilta matkalle osallistujilta vaaditaan Fan Club -jäsenyyttä. Jäseneksi voit liittyä IFK-fanipisteessä tai fanisivujen kautta.

Matkan aikataulu:
Lauantai 7.3.

07:00 Lähtö Kansalaistori
15:00 Saapuminen Ouluun, majoittuminen hotelli Cumulus
16:00 Bussikuljetus jäähallille
17:00 Kärpät-HIFK
Ottelun jälkeen paluu hotelliin omatoimisesti (900 m)

Sunnuntai 8.3.
12:00 Huoneiden luovutus
12:15 Lähtö hotellilta
20:11 Saapuminen Kansalaistori

Oulun Energia -areena
Teuvo Pakkalan katu 11
90100 OULU

HIFK Fan Clubin vierasmatkasäännöt

1. Fanimatkat ovat avoimia kaikille IFK-kannattajille, mutta osallistujien tulee olla Fan Club -jäseniä
2. Fanimatkat varataan hyvissä ajoin etukäteen IFK-kotiotteluissa tai sähköpostilla lippuvaraus(a)hifkfans.com, matkoille ilmoittautuessa maksetaan varausmaksu
3. Kaikki osallistujat edustavat HIFK Fan Clubia ja haluamme koko faniryhmän käyttäytyvän asiallisesti jokaisessa ottelussa IFK:ta kannattaen.
4. Häiriköinti tai aggressiivinen käytös matkalla tai jäähalleissa johtaa porttikieltoon koko kaudeksi.
5. Vakavista järjestyshäiriöistä seuraa Fan Club -jäsenyyden menettäminen.
6. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus. Tulosta lupalappu tästä.

Olet lämpimästi tervetullut iloitsemaan IFK-fanien seuraan vieraskentilläkin, luonnollisesti kauniin punaiseen pukeutuneena.
 
Viimeksi muokattu:

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Tammikuun HIFK Fans Kuukauden ottelu

Su 25.1.2015 klo 15:00 HIFK-AC HaKi, Pasilan Urheiluhalli, Salibandy II-divisioona

HIFK Fan Club järjestää kerran kuukaudessa Kuukauden ottelun, johon tarjoamme edulliset pääsyliput ja uuden kokemuksen IFK:n kannustamisessa. Tammikuussa ohjelmassa on salibandya, kun Pasilan urheiluhallissa osoitteessa Radiokatu 22 pelataan 2. divisioonaottelu HIFK-AC HaKi. HIFK johtaa lohkoa ja hakunilalaisjoukkue on kolmas.

HIFK Fan Clubin jäsenkortilla otteluun on vapaa pääsy (norm. 5 / 2 €). Näytä jäsenkortti lippukassalla sisääntulon yhteydessä.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Ässät - HIFK, La 21.2. klo 17:00, Isomäki, Pori
[Matka + lippu 35 €]
[Pelkkä matka 25 €]
[Pelkkä lippu 14 €]

Matkan hinta sisältää meno-paluu bussikuljetuksen laadukkailla Lehtimäen Liikenteen turistibusseilla sekä seisomapaikkalipun. Matsilipun voit varata myös ilman bussikyytiä, tai pelkän kyydin, jos olet jo hankkinut matsilipun muualta. Pääsyliput jaetaan fanibussin saavuttua pelipaikalle noin 45 min. ennen ottelun alkua. Paikkoja on varattu 150 IFK-kannattajalle.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan kotipelien aikana IFK-fanipisteessä tai sähköpostilla lippuvaraus(a)hifkfans.com torstaihin 19.2. asti. Paikkoja varatessa on maksettava 15 € varausmaksu ennakkoon, kaikilta matkalle osallistujilta vaaditaan Fan Club -jäsenyyttä. Jäseneksi voit liittyä IFK-fanipisteessä F1-katsomon kohdalla tai fanisivujen kautta.

HUOM! Lähtöpaikkana kaikilla tämän kauden fanimatkoilla on Kansalaistorin bussiparkki (Musiikkitalo / Töölönlahdenkatu). Lauantaina 21.2. Poriin lähdetään klo 12:30. Paluu Helsinkiin tapahtuu välittömästi ottelun päätyttyä, arvioitu paluuaika Elielinaukiolle on noin klo 23:00.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
HIFK:n jääkiekkojoukkueen A-juniorit Kollit pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa paikallisvastustajaa Jokereita vastaan sunnuntaina 22.2. klo 16:00 Elisa Areenalla. Ottelussa on panoksena paikka kuuden parhaan joukkoon ja suoraan pudotuspeleihin. HIFK Fan Club kutsuu kaikki HIFK-kannattajat paikalle. Liput maksavat 5 €, liigajoukkueen kausikortilla vapaa pääsy. Mikäli et omista liigakausaria, niin Fan Clubin jäsenkortilla saat kaksi lippua yhden hinnalla Elisa Areenan lipunmyynnistä. Lipunmyynti aukeaa klo 15:00.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko Fan Club itse paikalla kyseisessä ottelussa?

Sitä pitää varmasti kysyä Fan Clubilaisilta. Veikkaan, että ihan koko Fan Club ei pääse paikalle, mutta olisihan se melkoista, jos olisi.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä kuvittelin Juden siihen kuuluvan? Ei kait nyt kaikki ole koskaan paikalla mutta jos edes nyt kourallinen olisi tulossa, saisi vähän kannustusta peliin. Siellä on aika vähän faneja paikalla kun kuitenkin miettii että ilmaiseksi pääsee kausarilla.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Pahoittelut epätarkasta tekstistä. Yksityiskohtia on nyt tarkennettu.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kansainvälisellä foorumilla huhuillaan, että niinkuin jo Liigan osalta kävi täksi kaudeksi, niin seuraavaksi kaudeksi Jokereiden tie erkanisi muista Liigajoukkueista myös ASM:n kohdalla. Eli onko viimeinen kerta, kun nämä joukkueet kohtaavat a-junioritasolla?
 

Skearru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Röda
MJ64 toivoi Fan Clubin paikalla oloa yleisemminkin Kollien peleihin. Onneksi harkkahallissa käy niitäkin, jotka kannustavat kolleja ihan silkasta rakkaudesta bulia rödaa kohtaan. Kyllä siellä osataan kannustaa ihan yksityishenkilönä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onks täällä nyt joku kilpailu, kuka on paras fani ja oikeinkannattaja? Fan Clubin jäsenetkö eivät ole yksityishenkilöitä?
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kansainvälisellä foorumilla huhuillaan, että niinkuin jo Liigan osalta kävi täksi kaudeksi, niin seuraavaksi kaudeksi Jokereiden tie erkanisi muista Liigajoukkueista myös ASM:n kohdalla. Eli onko viimeinen kerta, kun nämä joukkueet kohtaavat a-junioritasolla?

No jos tämä on totta niin pitäähän tuonne sunnuntaina itsensä kammeta katsomaan (ja toivottamaan tervemenoa rakkaallle viholliselle).
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
TAPPARA MURSKASI UNELMAN UNELMASUNNUNTAISTA.
Huominen runkosarjan viimeinen ottelu ei ole tappiosta huolimatta täysin merkityksetön. Vaikka Kollien Villi Kortti -jatko onkin selviö, epäselvyyksiä piisaa. Kolmen pisteen voitolla Kollit vetää Jokerit mukanaan säälipelehin ja yhdelläkin pisteellä varmistetaan kotietu torstaina alkavaan paras kolmesta -sarjaan, jossa vastaan asettuu joko SaiPa tai Lukko. Tappio sitä vastoin antaa Jokereille mahdollisuuden kuuden parhaan joukkoon ja saattaa pudottaa Kollit kotiedusta.

Niin tai näin, huomenna kannattaa tulla paikalle. Ainakin cheerleaderit ovat mestoilla, mikä ei ole koskaan huono asia. Tunnelmaa tulee siis riittämään klo. 16:00 alkavassa paikalliskamppailussa.

Flabat femman. Edarikausarilla ja junnujässärillä ilmaiseksi ineen.

Tervetuloa Elisa Areenalle!

Muistutuksena tänään, jos ei muuta tekemistä ole siinä klo 16 aikaan niin messiin vaan harkkahalliin Nordiksen kellariin.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Muistutuksena myös, että Elisa Areenan katsomo on erittäin pieni, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös