Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Hienoimmat suoritukset 2016–2017 (maalit, taklaukset, torjunnat yms.)

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana valkeaori, 13.10.2016 klo 15.45.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Smith's wraparound tally | NHL.com <- video vie NHL sivuille Smithin maaliin.

  Sen päätykiekon voi näköjään pelata näinkin ja päättää maaliin. Toki onhan tuossa rutkasti tuuriakin mutta nuin toteutuksena täysi 10.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tätä maalia kelpaa ihailla useampaankin otteeseen:

  Predators get too aggressive, Hainsey converts with a goal - YouTube

  Ron Hainsey kanavoi sisäistä Bobby Orriaan siinä ensin liukkaasti väistämällä omalla alueella yliagressiivisesti taklausta hakevan James Nealin, jatkaa eteenpäin kuljettamalla kiekon hyökkäysalueelle ja sitten ajaa vielä maalille viimeistelemään hyökkäyksen hienon syöttökuvion päätteeksi. Malkinilta toki myös aivan mahtava syöttö takakulmalle, mutta kyllähän tuo Hainseyn suoritus on harvinaisuudessaan jotain vielä upeampaa. Ei meinaan olisi voinut epätodennäköisemmältä pelaajalta tulla tuollaista suoritusta. Maagista.