Hermes 2015–2016

  • 263 568
  • 724

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Nojoo nyt saatiin toivottu jatkosoppari Ikoselle, Huoviselle ja Jääskeläiselle lainajatkot ja Miro Keskitalo kauden kattavalle lainalle Turusta. Näillä varmaan pärjätään ainaki Tammikuun loppuun. Saas nähä minkälaisia liikkuja tulee JOS Rajala onnistuu ja lähtee isompiin valoihin ja tähän molemmat seurat suostuu. Nyt on tuo pakisto suhteellisen hyvällä mallilla jos Väkelä pysyy kauden Kokkolassa ku reserviin jää Korhonen ja Kuntsiki pystyy hoitamaan nuo pakin hommat. Maalivahdit on pelannut hyvällä tasolla ja tuo vuorottelu näyttää toimivan. Godlalta tosin odotan että kauden edetessä oppii ohjaamaan kiekkoa järkevämmin. Hyökkäys näyttää olevan hyvällä tasolla, mielenkiinnolla odotan millon pikkuväkkärät2 eli Jääskeläinen Koskinen Paavilainen kenttä saa pelin kunnolla kulkeen. Ilman loukkaantumisia näillä pärjää mutta montaa ei pysty menettämään ku Arkimo lähti. Reserviä ei omasta takaa ole nyt ku Sport hyökkääjät + Rajala pois.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Éhottomasti hyvä uutinen. On sen verran vaikealta näyttänyt muittenko 1 kentän ja 3 kentän tulos puoli. Vaikka potentiaalia olis tuolla toisella pikkumiesten kentällä Jääskeläinen, Koskinen ja Paavilainen. Aika isoo vastuuta maaleista on 1 kenttä joutunut kantamaan, ehkä tää tois ainaki väliaikasta helpotusta siihen.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Rekonen näyttäisi jostakin joutuneen Tomekin koirankoppiin, joten saattaa olla pidempäänkin Kokkolassa. Aikaisemmin Kärppiin lainattaessa ihmetteli, miksei ole päässyt pelaamaan Sportissa ja sanoi myös ettei Mestiksessä pelaaminen oikein nappaa, joten saa nähdä mikä on motivaatio.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Rajalalta jälleen vakuuttava esitys Sportin paidassa. Näillä näytöillä saa pian siirtää postilaatikkonsa pysyvästi Vaasaan.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Rajala lihoiksi jos kerta kelpaa vaasaan. Otetaan tilalle nämä lähtökuopissa olevat Häppölä&Perttilä KJT:stä. Kelpais ainakin itselle enemmän kun hyvin. Saataisiin rutkasti lisää ratkaisuvoimaa ja valmis tutkapari hyökkäykseen. Tämä nyt vain on omaa spekulaatiota.

Suomi-Sarjan pistepörssi sijat 1 ja 3.

Joni Häppölä
Juuso Perttilä

Linkit vie finhockeyn sivuille ja Eliteprospects sivuille.
 

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Ymmärtääkseni Perttilällä lääkäriopinnot kesken joten tuskin heti ainakaan olisi tulossa.. Tai mistä tiedän onko jo vaikka valmistunut? Saatais samalla joukkuelääkäri :hymiö:
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Juu näin olen myös antanut itseni ymmärtää että koulu on pahasti kesken, tai kesken ainakin! Mutta ilmeisesti se ei estä pelaamista Mestiksessä. Mutta luultavasti Peliitat tai K-Vantaa on heille mieluisampi vaihtoehto kun on etelässä. Helpompi yhdistellä koulu ja kiekko! Mutta haaveilu ei maksa mitään!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Lainaruljanssin selkeästi sekoittanut koko joukkueen pasmoja ja vaikutus on tietenkin valtava pisteissä kun pyöritään noin yhden maalin marginaalilla pelistä toiseen. Pitäisi sementoida pari ketjua ja nämä täysin omista, siirtoihin osallistumattomista miehistä. Hutun heittäminen pois ykkösketjun laidalta sentteriksi, tätä ei pitäisi tehdä. Vähän kyllä näytti "nättis"-syndrooma tarttuneen myös Huttuun jonka takia ilmeisesti kesken pelin Karhula teki ketjumuutoksia pelin sisällä. Hankala tilanne kun ei juuri nyt senttereitä vain ole määrällisestikkään riittävästi Arkimon lähdettyä. On kumminkin pärjätty piste- ja voittoputken myötä suunnilleen näillä keitä meillä on nyt, että homman rauhoittaminen selkeyttämällä ketkä pelaa missäki on minun mielestä tärkeintä ja näin päästään takaisin voiton syrjään tiukemmin kiinni.

Ykkösketju, siis Huttu-Juntheikki-Kivilahti, tämä olkoon pyhäketju viimiseen asti, ei kosketa. Sama kakkosketjun Nättinen ja Appelgren parivaljakolle. Tähän on nyt saatava, ihan visaa vinguttamalla kun ei muuten, loppukaudeksi uusi "huovinen". Tässä kenties Paavilaisen(Hellstenin) paikka nykyäijillä.

Kolmosketju olkoon FARMIKETJUNA ja pysykööt, tähän siis kaikki lainaruljanssiin osallistuvista paras kolmikko(Rekonen, Rajala, Westermarck, Tikka, Jääskeläinen) Toivon mukaan Rekonen olisi jatkossa Hermeksen käytössä ja hänen ympärilleen sitten muut sportit, Rajala tai Jääskeläinen. Pidetään jatkuvan farmailun vahinko vain yhdessä ketjussa!

Sekin on hyvä muistaa että nelosketju ei missään nimessä ole yhden tekevä osasto, että keitä siellä hyrrääkään. Parilla alaketjun äijillä tehopörssi selvähkösti miinuksilla rooleistaan sekä peliajoistaan huolimatta ja kun on nähty ettei yksi maalipaikka peliä kohden ole itsestään selvyys, vaan pikemminkin harvinaisuus, joten eräänlaiseen alivoimaan on jouduttu kun nelosen vaihtovuoro on tullut. Ei voida olettaa että yksi ketju pelaa maalinestopeliä, pitää olla aina jonkinlainen uhka vastustajalle. Saattaa tehdä paljon kun saadaan toimivampi nelonen, kenties Hellsten myötä.

Onko kukaan hyökkääjää telakalla ja silti tuntuu materiaali kovin vajavaiselta. Onneksi puolustusosasto on yllättänyt positiivisesti ja meillä on siellä kaksi todella kovaa äijää. Kolme tasaista paria ollaan saatu yleensä jalkeille ennen Ikosen kahden pelin pelikieltoa, tämä muuten kovin unohdettu kun hävittiin viime pelit. Ei voi olla vaikuttamatta Ikosen poissaolo, sen lisäksi, että viidellä pakilla on menty!

Tänäänhän Jokipoikia vastaan tosiaan Hermeksellä käytössä Rajala ja Westermarck, mutta niinköhän vain Rekonen taas *Sportilla :/

e. *Ähh, siis edustuksella, ei A:lla, Tikka-Westermarckhan A:lla olivat. Joo, Rekonen'22 yli-ikäinen junnuihin.
 
Viimeksi muokattu:

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Ei kai Rekonen saa a- junnuis pelata enää?
Toki huolestuttaa myös miehen asenne, jos miestä ei kiinnosta pelaaminen Hermeksessä, niin ei muutakuin takas Vaasaan, ja siellä vaikka Komuun...
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Kuubextra puhuu täyttä asiaa. Olen samoilla linjoilla, että kentällisiin olisi vähän saatava pysyvyyttä ja näin ollen taas voiton syrjään kiinni. Tämän illan kokoonpanoja lueskellessa silmään pistää jälleen Hellstenin poissa olo.. Mies on käsittääkseni kunnossa jo ja veti äärimmäisen hyvän vklp Kalajoella viime viikolla.. Mikä siinä mättää ettei ole pelaamassa, onko kellään tietoa? Sillä niinkun yllä kirjoitettiin mies toisi varmasti toimivuutta varsinkin neloskenttään.. No toivotaan ettei mitään isompaa ole meneillään ja tänään jälleen voittojen tielle kun nyt niitä lisäpisteitäkin on jaossa...
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Eli Rekonen pysyy ja Westermarck, Rajala kaksikko palaa Hermekseen. Väkelä kans parantunu tai jotain ja Ikonen pelikiellon kärsinyt. Jos nämä saatais loppukauden pidettyä niin olis hyvä, mutta enpä usko että Rajala tai Westermack loppukautta täällä pelaa. Vähintään parin ottelun "tuurauksia" Vaasaan. Westermarck kun saatais pidettyä niin hyvä olis ja Rajala vielä parempi, mutta saa nähä.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Mikä nyt oikein mättää pelissä? No melkeinpä kaikki..
Ei se vaan voi olla niin että kannattajien ja yleisön on herätettävä joukkue niinkuin tänään toisessa erässä alettiin pelaamaan ja noustiin 0-3 lukemista 3-3.. Sitten taas kolmas erä täyttä sontaa.. Se todellaki on Karhulan tehtävä ladata joukkue JOKAISEEN otteluun!
- Valmistautuminen meni aivan pieleen
- Pelattiin löysästi ja virheet johtivat oikeutettuun 0-3 tilanteeseen
- Selkä suorassa vaihtoon ja alaspäin..

Kuten täällä ollaan jo mainittu sportlainat yhteen ketjuun ettei sekoitu meidän omat kentät, tänään Huttu- Juntheikki akseli oli aivan kuutamolla ja tottakai on ku ketjun moottori Kivilahti ei ollut samassa ketjussa enää...

Nojoo en halua enempää haukkua, Jokipojat on hyvä joukkue ei siinä, mutta jos halutaan voittaa niin asenteen pitää parantua ja reilusti!

Ps. Nää tuomarit voi kans jättää tulematta tänne jatkossa..
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tommi Tikka, Joel Kiviranta ja Robin Salo pelaavat Hermeksessä ainakin keskiviikon Peliitat ottelun. Sport ei tiedottanut palaajista mitään, joten ilmeisesti teillä on keskiviikkona kuusi Sportin pelaajaa kokoonpanossa.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
On se vaan melkoista paskaa että joukkue muuttuu pelistä toiseen. Ihan hyviä pelimiehiä nuo on, mutta haluaisin että tämä ralli loppuu nyt. Se joka vielä väittää ettei me olla sportin farmi on sokea. Minua ei yhtään innosta vaikka meillä pelaa Robin Salo, ei sitten yhtään. Mikä järki siinä on ottaa sellainen yhteen peliin? Ei mitään.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Aivan päätöntä tämmöinen lainaruljanssi ei voi muuta sanoa! Jos meillä kerran on mukana Westermarck, Rekonen ja Väkelä niin miksi ihmeessä siihen pitää vielä kolme uutta lainaa ottaa mukaan?! Ensinnäkin meillä on puolustajia omasta takaa jopa katsomon puolelle asti niin miksi tänne niitäkin vielä kiikutetaan lisää? Aivan käsittämätöntä! Toisaalta tuo Hermeksen tiedottaminen on vähän mitä on joten eipä tuota tiedä vaikka siellä olisi puolen kymmentä ukkoa sivussa syystä tai toisesta. Mutta jos ei mistään tämmöisestä ole kyse niin täytyy vain ihmetellä että mitähän helvettiä siellä oikein päässä liikkuu vai liikkuuko ylipäätänsä yhtään mitään.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Makuasioita totes koira ku pallejansa nuoli. Mutta itseäni ei haittaa yhtään tämä liikenne. Meneekö peli sekasin? Kyllä se varmasti vaikuttaa. Mutta kyllä itse ainakin odotan innolla Robin Salon pelaamista Hermes paidassa. Puhutaan kuitenkin kaverista jolla on potenttiaalia pelata isoissa valoissa muutaman vuoden kuluttua. Ja varmasti tulee nuorten kisoja silmällä pitäen hakemaan isoja minuutteja. Ja on muuten varmasti loistava vahvistus.

Tämä jakaa varmasti monen mielipiteen, ja ei siihen varmasti ole oikeaa tai väärää. Mutta jos joku asia on ihan varma, niin pitkällä tähtäimellä tämä hyödyttää koko Keski-Pohjanmaan jääkiekkoa. Ja se on mielestäni tärkein asia. Mutta se on vain minun mielipide. Ymmärrän myös niitä jotka ajattelee toisin. Tämä on pidempi prosessi kun tämä kausi. Ja uskon että Tuukkanen ja muu seurajohto katsoo asiaa pidemmälle kun fanit. Se tekee varmasti seurajohdon työstä erittäin haastavaa. Mutta Tuukkanen on niin kauan ollut itse valmennuksessa mukana junioripuolellakin, että en usko että yksikään fani osaa tai tietää tätä asiaa paremmin kun hän, miten asia kannattaa hoitaa pitkällä tähtäimellä niin että se palvelee Kokkolan jääkiekkoa ja Keski-Pohjanmaan jääkiekkoa. Meidän oma juniorituonto on suorastaan surkea jos vertaa vaikka Jokipoikiin. Heillä taitaa olla 6kpl kavereita liigassa ja Mestisjoukkueesta on hatusta heitettynä puolet omia. Ilman tuollaisia määriä on turha edes kuvitella että seura pysyy pystyssä kun taloustilanne ja rahat on tiukassa.

Viimevuonnakin oli omia Suomi-sarjaan juuri siinä rajoilla tarpeeksi. Hekin ikääntyvät, ja junioreista pitäisi omia nostaa, mutta mistä nostat kun ei ole mitään mistä nostaa. Kuinka moni fani tietää esimerkiksi mikä on tilanne B tai C junioreissa. Se tilanne ei ole mitenkään hirveän herkullinen. Mutta esimerkiksi Sportin B-junioreissa oli viikonloppuna avauskentällisessä 4/5 Hermeksen junioria. Kinnunen - Lundell - Mäki ja Gädda. Ei näitä kavereita saa tänne missään myöhemmässä vaiheessa pelaamaan Mestistä jos ei ole yhteistyötä. Ja mikäli he haluavat kehittyä pitää heidän saada pelata parempia pelejä kun mitä Kokkolassa voidaan tällähetkellä tarjota. Toivottavasti tilanne paranee myöhemmin, mutta nyt tilanne on valitettavan huono, ja se ei parane ihan muutamassa kuukaudessa. Vaan se vaatii sen muutaman vuoden.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Makuasioita totes koira ku pallejansa nuoli. Mutta itseäni ei haittaa yhtään tämä liikenne. Meneekö peli sekasin? Kyllä se varmasti vaikuttaa. Mutta kyllä itse ainakin odotan innolla Robin Salon pelaamista Hermes paidassa. Puhutaan kuitenkin kaverista jolla on potenttiaalia pelata isoissa valoissa muutaman vuoden kuluttua. Ja varmasti tulee nuorten kisoja silmällä pitäen hakemaan isoja minuutteja. Ja on muuten varmasti loistava vahvistus.

Mene Vaasaan katsomaan jos haluat nähdä kun Robin Salo pelaa. Itse myönnät että peli menee sekaisin ja se riittää minulle.


Kuinka moni fani tietää

Hermeksellä ei ole faneja, vaan kannattajia. Justin Bieberillä voi olla faneja.

Kinnunen - Lundell - Mäki ja Gädda. Ei näitä kavereita saa tänne missään myöhemmässä vaiheessa pelaamaan Mestistä jos ei ole yhteistyötä. Ja mikäli he haluavat kehittyä pitää heidän saada pelata parempia pelejä kun mitä Kokkolassa voidaan tällähetkellä tarjota.

Miksi nämä ei tulisi Hermekseen vaikkei meillä olisi farmisopimusta Sportin kanssa?

Meni vähän haukkumisen puolelle mutta menkööt. Mua ottaa aivoon olla Sportin farmi. Yhteistyöstä puhutaan mutta tämä on farmi, siinä on suuri ero minun mielestä
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Käyn katsomassa Vaasassa pelejä. Lähes aina kun on mahdollisuus. Ja hyviä pelejä onkin. Olen Salon nähnyt tälläkaudella monen monta kertaa.

Peli menee sekaisin, mutta sen voi korjata? Se että hommataan pelaajia ja talous ei kestä, senkin voi toki korjata. Siinä menee noin 10 vuotta? Ja ne pelaajat mitä pitäis hankkia tilalle, jos halutaan että ne on avuksi, ne ei tule Kokkolaan pelkästään sillä että luvataan Amarillossa varma saanti viikonloppusin. Ne haluaa perkeleet vielä rahaakin. Ei ole mahdollista hankkia tänne mitään Rekosia ja Westermarckeja ns. omiks pelaajiks. Ei ne vaan suostu tulemaan jossei maksa kohtuullista korvausta. Pitäiskö sen olla niin, mielestäni ei! Mutta kun nykyään raha on se joka mahdollistaa.

Fani ja kannattaja, siinä nyt ei ole eroa. Tiedät sen varmasti itsekkin. Mutta ymmärrän turhautumisen. Eikä se varmasti ole tässä pointti sinulla eikä minulla?

Ja tuosta miksi eivät tulisi tänne, sitä kannattaa kysyä heiltä itseltään. Jokainen noista 4:stä nimestä omaavat potentiaalin pelata liigaa. En sano missä roolissa ja kuinka hyviä heistä tulee. Ennustaja en ole minäkään. Mutta potenttiaalia on. Varsinkin Lundelilla ja Mäellä. Heille paras kasvuympäristö on olla Vaasassa. Mutta kun tulee se hetki että tarvii päästä pelaamaan miestenpelejä ja saada sitä kautta kokemusta, on se oma kotikaupunki varmasti mieluisampi vaihtoehto kun tietää että se vuoren huippu on kaiken mennessä hyvin Vaasan Sport ja liiga. Muuten se voi olla vaikka Jyp-Akatemia tai K-Vantaa. Onko tämä seurayhteistyötä vai Farmi. Eikait sillä ole mitään eroa? Sport pelaa liigaa, mitä jokaisen mestis pelaajan pitäisi kunnianhimoisesti tavoitella, niin sinnehän ne viedään jos näyttävät että pärjäävät. Niin kauan ku liiga on suljettu ja ei ole olemassa aitoa mahdollisuutta menestyä pelaamalla, en näe että tässä on mitään ongelmaa. VIelä ei ole edes Joulukuu, ja varmasti keväällä kokoonpanot lyödään tiukemmin lukkoon niin Kokkolassa kun Vaasassa. Nyt vielä katsellaan jokaiselle sopiva pelipaikka kevääksi. Minua harmittaa se että valtaosa ei halua edes yrittää ymmärtää että tässä on paljon hyvää. Sadatellaan että ollaan Sportin farmi, ja kaikki on perseestä. Onko kaikki perseestä? Sarjanousija, sarjassa 9:tnä ja 1-3 peliä vähemmän kun muilla. Talous ihan mallillaan ja joukkueen runko 12-14 pelaajaa pelistä toiseen on samoja. Sehän on valmentaja joka ne ketjut tekee, ja hänen päätöksiä pitäisi kritisoida, ei mielestäni Hermeksen seurana. Tämä on erittäin hyvä ja rauhallinen lähetyminen taloudellisesti sarjaan.

Meillä on @Snoppen kanssa eri mielipiteet tästä asiasta. Eikä siinä mitään, se on hyvä että maailmassa on mielipiteitä.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Siis ymmärrän ja jopa hyväksyn sitä että sportin kanssa tehdään yhteistyötä. Mutta minulla on erittäin suuria vaikeuksia ymmärtää miksi tässä ajetaan vain sportin intressejä.Viime pelissä kaadettin yksi kovimmista joukkeista tässä sarjassa, ja taas pitää lähteä uusista asetelmista.

Yhteistyön pitäisi rakentaa pitkällä tähtäimellä. Nyt mennään vaan peli kerrallaan. Se ei kehitä ketään, ei.joukkuetta eikä pelaajaa. Kannattaa muistaa että Hermeksellä on myös pelaajia jonka itseluottamus romahtaa kun vaasasta tulee vain "joku" ja saa ilmaiseksi sen paikan mistä Hermeksen mies on taistellut monta kuukautta. Miten tämä vie sitä pelaajaa kohti liigaa?

Jotta Hermeksellä olisi tulevaisuus hyvänä seurana meillä pitää olla houkutteleva edustus. Siitä on sitten hyvä lähteä rakentamaan junnupuolta. Yksi asia missä nykyään mennään niin metsään junnutuotannossa on siinä kun junioreille luodaan jo pienestä pitäen sellainen kuva että pitää mennä muualle kehittymään. Miksi? Jos kaikki vetäis yhtä köyttä ja mentäisiin intohimolla eteenpäin niin varmasti myös pienemmät seurat kehittyisi sitä mukaan.

Mua vituttaa niin paljon sitä kun suomessa on tapettu jääkiekosta intohimo. Pienet seurat ei merkkaa mitään. Pitää olla kaiken maailman pelaajapolkuja samalla kuin yleisömäärät vain tippuu kaikkialla. Onko se nyt ihan oikea suunta? Ihan näin pitkällä aikavälillä? Se että näitä juttuja kehutaan jossain liiton järjestämillä kursseilla ei tarkoita sitä että ne on hyvä asia jääkiekolle.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Suurin ongelma on vaihtuvuus, ei niinkään pelaajat. Kaiken voi korjata, mutta se vie aikaa. Ei voi oottaa että pelaajat "löytäis" toisensa jos käy pelaamassa pari peliä silloin tällöin, ja tätä on vaikea korjata jos on pelkästään haja pelejä kokoonpanossa. Westermarckin laina on ollut positiivinen ja jos Rekonen nyt pysyy pitempään niin sillekkin peukku. Ja Rajala taitaa olla aika rikki tän pompottelun ja taitaa siellä takaraivossa Jonkkiksen käsittelyki vielä painaa... Toivotaan että Karhula tosiaan päättää pelaavan kokoonpanon, mukaan lukien lainojen tarpeellisuuden, eikä mitään "ku Sportin sedät käski peluuttaa". Ei osaa/halua vieläkään ymmärtää mitä tää oikeesti on tää farmina olo. Muuallahan tämä on ihan arkipäivää että porukkaa käy stunttaamassa pari peli ja lähtee meneen.

Suurin ongelma on juuri omat juniorit ja se että niitten taso ei riitä. Ja jos tosiaan huhu pitää paikkansa että meininki on siellä se että tappiotki on naurun asia ja ketään ei kiinnosta niin eipä sieltä kovin montaa oo nousemassa ainakaan Hermeksen A:sta. Sinne pitäs nyt saada panostusta ja miehiä jotka näyttää, kertoo ja vaikka sitte takoo päähän ajatuksen että ei olla tultu häviämään. Toivotaan että sieltä joku päivä Mestis rinkiin jotku pystyy nousta.
 

pertteli

Jäsen
Tervehdys Kokkolaan! Kukas pakki sieltä lähtökohtaisesti tippuu pois kokoonpanosta, jos ja kun Salo pelaa huomenna? Kiinnostaa näin vastustajan kannalta.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Tervehdys Kokkolaan! Kukas pakki sieltä lähtökohtaisesti tippuu pois kokoonpanosta, jos ja kun Salo pelaa huomenna? Kiinnostaa näin vastustajan kannalta.

Bazevic tai Rantala. Ja veikkaan että Rantala. Bazevic on aivan erityylinen pelaaja ja hoitaa kyllä oman roolinsa tällähetkellä ihan mallikkaasti. Tietenkin jos on jotain kolhuja tai muuta mistä ei ole kerrottu niin silloin tilanne on tietenkin toinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös