Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pikkuhiljaa voisi aloittaa pohdinnat tulevasta. Santeri Heiskasen komennossa mennään. Vielä on ollut pelaajasopimusrintamalla hiirenhiljaista. Taustalla toimitusjohtaja Josse Mielonen on tehnyt paljon hyvää työtä ja ainakin puitteet ottelutapahtumissa petraantuvat kaiken aikaa.

  Nyt sitten vaan odottelemaan ja spekuloimaan pelaajauutisia ja tulevaa kautta...
   
 2. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
  Oujee. Sieltähän tipahti kerralla 14 pelaajaa. Hyvä alku ja valmentajan näköistä materiaalia, käsittääkseni. Vanhoja jatkajia mm. Ruotsalainen, kapu Koponen ja Aatu VIijanen. Viimeksi mainitulla jäi kausi kesken, joten oliskohan näyttöhalut kaksinkertaistuneet. Erityisellä mielihyvällä pohdin tuota Tuukka Niemisen sopimusta. Oma junnu ja kokoa kuin Hartwall Areenalla. Jos luistin pysyy Mestis-vauhdissa niin hyvä juttu.

  Maalivahti Sami Väliharjusta ei Eliteprospectsia kummempaa tietoa ole allekirjoittaneella. Hokkilaiset tietänevät enemmän...?

  Myös Kalle Moisio vaikuttaisi kokonaisuutta ajatellen hyvältä haulta. Sopinee Heiskasen aatoksiin pelityylistä. Paikallisaviisissa oli miehen kommenttejakin. Yrittää keskittyä ensi kaudella myös pisteiden tekoon...

  Saittakari kommentoi että johtava puolusta ja johtava laituri ovat kovasti hakusessa. Myös viime kauden muiden pelaajien kanssa ollaan neuvottelemassa jahka heidän kuvionsa selviävät. Hyvä avaus Peliitoilta tähän kohtaan!

  Edit: Patrik vaihdettu Kalleksi!
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 21.02
 3. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  On muuten Moision Kalle, eli "Gretzky" eikä Pati. Hyvä hankinta, osaa pelata lätkääkin. Ikävä tulee Turussa.
   
 4. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
  Lainaus:
  No niinpä tiätysti. Menee jo nimetkin sekaisin. Kiitokset oikaisusta @Hokipedia
   
 5. pertteli Jäsen

  Onkos Tuukka Rajamäen tilanteesta kenelläkään tietoa?
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Eipä taida mies itsekään tietää vielä... Näytöt viime kaudelta mainiot, joten katsastelee mahdollisesti parempien tarjousten perään. Rajamäeltä läpimurtokausi, mutta mihin se riittää siirtomarkkinoilla..? Pelicans sanoi pari kautta sitten Rajamäen olevan heidän projektipelaajansa. Niiden puheiden perusteella olisi järkeenkäypää ajaa miestä sisään Liiga-ympyröihin. Heinolassa tottavie toivotaan luottohyökkääjän jatkavan Heinolassa ja hioutuvan entistäkin paremmaksi pelimieheksi.
   
 7. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Taitaa Rajamäen Tuukka treenata tällä hetkellä Kouvolan suunnalla..
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pelicansin sivuille merkattu 18..8.2017 Pelicans-Peliitat harjoitusottelu. Historiallisesti pelattaisiin siis Lahdessa. Kaikki aiemmat keskinäiset olleet aina Heinolassa. Ihmettelen suuresti miksi näin? Peliitoilta jää iso siivu lipputuloja saamati. Vai katetaanko noilla tuloilla sitten joukkueiden välisen yhteistyön kustannuksia. Tiedä häntä.. naapuruston setä ainakin katkaisi jo haravansa kuultuaan pelin pelattavan Lahdessa.
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Monivuotinen tehopakki Christian Silfver lähti Tanskaan. Tulopuolella vietetään vielä toistaiseksi hiljaiseloa. Hulluja pidetään jännityksessä...
   
 10. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
  Lainaus:
  Taisi Tuukka nukahtaa, kun nousi junasta vasta Joensuussa. Onnea eteenpäin miehelle. Niin ja kiitokset hienoista kausista Peliitoissa!
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Tuukka nukahti junaan ja Sinkkonen houkutteli jollain poropiirakalla Fominin Iisalmeen. Viime kauden kärkipelurit hävinneet yksi toisensa jälkeen, joskin sinällään odotettuakin. Silfver pelannut jo pitkään Heinolassa ja joka kevät odoteltu miehen lähtevän. Nyt se lähtö sitten tuli. Fominin lähtökään ei yllätä. Rajamäen kuviot tulevat tavalliselle penkinkuluttajalle hieman yllätyksenä. Olisi vaan luullut pelipaikan löytyvän Liigasta tai Mestiksessä Heinolasta.

  Useampi Mestis-joukkue julkaissut kovia värväyksiään. Taitaa Peliittojen keihäänkärjet tulla esiin vasta syssymmällä.
   
 12. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Tulevatko Peliittojen uudet kärjet ulkopuolelta, Pelicansista vai löytyvätkö ne jo uusista junioritulokkaista? Katselin että joukkueen sopimuspelaajiin on tupsahtanut ympäri Suomen maata junnuissa enemmän tai vähemmän loistaneita tapauksia: Ville Nieminen, Valtteri Lipiäinen, Kalle Moisio ja Janne Seppänen. Lisäksi Pelicansin junnuista pakki Eetu Rissanen ja omista Tuukka Nieminen. Näiden potentiaalista Mestis-tasolla ei varmaan kauheasti arvioita uskalla antaa?

  Pelicansin hyökkäys on tällä hetkellä 6 ketjun laajuinen. Ainakin 2 hyökkääjää pitäisi vielä olla hankintalistalla. Tuolta luulisi irtoavan Peliittoihin vuorollaan mm.Niko Kivelä, Severi Lahtinen, Artturi Toivola, Miika Tiihonen, Roope Mäkitalo, Joonas Alanne, Taavi Vartiainen, ehkä Samuel Salonen ja Roope Elimäki. Osasta lienee apua, osa pelannee A-junnuissa. Pakkeja Pelicansilla ei ole kuin 9, joista 2 vaatimattomien statsien junnuja, joten tuolta irtoavista avuista ei ole vielä edes aavistusta.

  Eetu Elolta ja Henri Ruotsalaiselta sopinee odottaa entistä isompaa roolin ottoa syksyllä?
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Heinolan remontissa olevan sillan alta kuultujen huhujen mukaan Pelicansin miehistä odotettaisiin näitä kärkimiehiä... Toivottavasti kuitenkin omatoimisesti saataisiin ratkaisupelaajat hankittua ja ilman suurta pelkoa siitä, että tärkeimmät kaverit menetettäisiin kesken kauden Lahteen. Eetu Elolta odotan ensi kaudella suuria. Henri Ruotsalaiselta viime kausi loistava. Toivottavasti pystyy vielä puristamaan mehuja vähintään saman verran itsestään kuin viime talvena. Ruotsalaiselle ainakin tarjolla numeroa isompaa saapasta täytettäväksi.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliittojen harjoitusottelukimara on julkaista. Pelkästään mielenkiintoisia harjoituspelejä luvassa. Heti kärkeen kohdataan heinolalaisille tutun Maso Lehtosen luotsaama sarjanousija Ketterä. Näinköhän myös tuttu huoltaja Tomi Pesonen jatkaa imatralaispelureiden huoltojoukoissa. Harjoituskauteen mahtuu Nokian turnausta, Suomen Cuppia ja tällä kertaa Lahessa pelattava perinteinen paikallisvääntö Pelicansia vastaan. Kyllä lähti kulman takainen naapurin setä kumit vinkuen pihastaan ja päätään raivoisasti pudistellen kuultuaan julistuksen paikallispelin pelaamisesta Lahdessa. Aiemminhan pelit on pelattu joka vuosi Heinolassa. Mielenkiintoista tosin nähdä Peliitat Lahdessa. Lipputulothan siinä vaan jää saamati.

  Pelaajarintamalla on ollut tiedotuksen osalta hiirenhiljaista. Seuran sikariporraskin vaikenee, vaikka on riveileistä kiinni pitäen pelaajauutisia tiedusteltu. Sysmääkin kauempia kiertoteitä pitkin tiedossa on kuitenkin uutisia, jotka kuulostavat lupaavilta. Tiedottakoon seura niistä sitten kun sopivaksi katsoo.
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Eipä Pesonen tainnut edes viime kaudella olla kuin hetken aikaa elokuun alusta mukana ennen kuin silloinen valmennus näytti miehelle ovea.
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Sieltä niitä nimiä julkisuuteenkin asti tupsahti. Ei mitään Iskelmän jymypotteja, mutta mielenkiintoisia ja jopa potentiaaliselta kalskahtavia nimiä joukossa. Hudecista osaa joku Keuruulainen ihminen varmastikin kertoa paremmin. Vihavainen vaikuttaisi pätevältä hyökkäyspään pelurilta jo pelkän ison ruhonsa vuoksi. Markus Neva-Aho näemmä täräyttänyt pakiksi hyvin pisteitä Rovaniemellä. Voipi olla todella hyväkin haku perämieheksi.

  Stephan Fellinger on koko joukon mielenkiintoisin nimi. Koeajalle saapuu, mutta tilastojen mukaan viime kaudet hiljaiseloa ilmeisesti loukkaantumisen tai jonkin muun johdosta. Pelannut kuitenkin aiemmin maansa maajoukkueessa. Mikä lie ukon pelituntuma ja löytyykö se jo harjoituskauden aikana. Veneskari sai viime kaudella heti hyvin touhusta kiinni. Toivottavasti saisi hyvän lähdön kauteen.

  Ihan hyvä makuhan tästä sopimusryppäästä jäi hienostuneille makunystyröille. Tästä on hyvä jatkaa kesää.
   
 17. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Vihavaisessa on kyllä ainesta hyväksi Mestis-pelaajaksi, mikäli vain korjaa hieman asennettaan kentällä. Taitoa ja vartta on riittämiin, mutta välillä keskittää energiansa hieman vääriin asioihin: ei ole ihan yksi tai kaksi kertaa kun kaveri puhui itselleen kympin tai ulosajon. Muutenkin ajoittain oli taipuvainen neppailuun ja kun ne eivät aina läpi menneet, niin turhautuminen näkyi otteissa aika nopeasti.

  Potentiaalinen pelaaja joka tapauksessa, enkä ihmettele vaikka löisi läpi ensi kaudella Mestiksessä.
   
 18. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Lainaus:
  Marek on hullu treenaamaan, viime kaudella viihtyi hallilla/salilla tyyliin 24/7. Kuntopuoli ainakin tikissä ja mies on viimeisen päälle urheilullinen. Suurimmat puutteet mielestäni pelinluvussa ja pelinopeudessa, lähinnä reagoinnissa ja ennakoinnissa. Oli ehkä pienoisessa koirankopissa Keuruulla, toivottavasti saa enemmän vastuuta Peliitoissa.
   
 19. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliitoista juttua paikallisraivaajassa. Valmentaja Heiskasen mukaan joukkue on täsmähankintoja ja pekkopelikaaneja vaille valmis. Ovet pidetään auki, mutta vain selkeille vahvistuksille. Toinen maalivahti tulee odotetusti Lahesta.

  Peliittojen ensi kauden joukkue on Mestiksen nuorin, mutta valmentajan mukaan luisteluvoimainen joukkue. Paljon tulee kyllä olemaan mielestäni muutaman pelaajan varassa. Eetu Elolle olisi nyt johtavan maalitykin viitta ja kerrastopuku tarjolla. Pitkä aika kuitenkin vielä sarjan alkuun. Harjoituspeleissä mitataan tämänhetkisen joukkueen iskukyky.