Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pikkuhiljaa voisi aloittaa pohdinnat tulevasta. Santeri Heiskasen komennossa mennään. Vielä on ollut pelaajasopimusrintamalla hiirenhiljaista. Taustalla toimitusjohtaja Josse Mielonen on tehnyt paljon hyvää työtä ja ainakin puitteet ottelutapahtumissa petraantuvat kaiken aikaa.

  Nyt sitten vaan odottelemaan ja spekuloimaan pelaajauutisia ja tulevaa kautta...
   
 2. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
  Oujee. Sieltähän tipahti kerralla 14 pelaajaa. Hyvä alku ja valmentajan näköistä materiaalia, käsittääkseni. Vanhoja jatkajia mm. Ruotsalainen, kapu Koponen ja Aatu VIijanen. Viimeksi mainitulla jäi kausi kesken, joten oliskohan näyttöhalut kaksinkertaistuneet. Erityisellä mielihyvällä pohdin tuota Tuukka Niemisen sopimusta. Oma junnu ja kokoa kuin Hartwall Areenalla. Jos luistin pysyy Mestis-vauhdissa niin hyvä juttu.

  Maalivahti Sami Väliharjusta ei Eliteprospectsia kummempaa tietoa ole allekirjoittaneella. Hokkilaiset tietänevät enemmän...?

  Myös Kalle Moisio vaikuttaisi kokonaisuutta ajatellen hyvältä haulta. Sopinee Heiskasen aatoksiin pelityylistä. Paikallisaviisissa oli miehen kommenttejakin. Yrittää keskittyä ensi kaudella myös pisteiden tekoon...

  Saittakari kommentoi että johtava puolusta ja johtava laituri ovat kovasti hakusessa. Myös viime kauden muiden pelaajien kanssa ollaan neuvottelemassa jahka heidän kuvionsa selviävät. Hyvä avaus Peliitoilta tähän kohtaan!

  Edit: Patrik vaihdettu Kalleksi!
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 21.02
 3. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mitä sä inhoot
  Lainaus:
  On muuten Moision Kalle, eli "Gretzky" eikä Pati. Hyvä hankinta, osaa pelata lätkääkin. Ikävä tulee Turussa.
   
 4. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
  Lainaus:
  No niinpä tiätysti. Menee jo nimetkin sekaisin. Kiitokset oikaisusta @Hokipedia
   
 5. pertteli Jäsen

  Onkos Tuukka Rajamäen tilanteesta kenelläkään tietoa?
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Eipä taida mies itsekään tietää vielä... Näytöt viime kaudelta mainiot, joten katsastelee mahdollisesti parempien tarjousten perään. Rajamäeltä läpimurtokausi, mutta mihin se riittää siirtomarkkinoilla..? Pelicans sanoi pari kautta sitten Rajamäen olevan heidän projektipelaajansa. Niiden puheiden perusteella olisi järkeenkäypää ajaa miestä sisään Liiga-ympyröihin. Heinolassa tottavie toivotaan luottohyökkääjän jatkavan Heinolassa ja hioutuvan entistäkin paremmaksi pelimieheksi.
   
 7. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Taitaa Rajamäen Tuukka treenata tällä hetkellä Kouvolan suunnalla..
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pelicansin sivuille merkattu 18..8.2017 Pelicans-Peliitat harjoitusottelu. Historiallisesti pelattaisiin siis Lahdessa. Kaikki aiemmat keskinäiset olleet aina Heinolassa. Ihmettelen suuresti miksi näin? Peliitoilta jää iso siivu lipputuloja saamati. Vai katetaanko noilla tuloilla sitten joukkueiden välisen yhteistyön kustannuksia. Tiedä häntä.. naapuruston setä ainakin katkaisi jo haravansa kuultuaan pelin pelattavan Lahdessa.