Ilmoitukset

Nimimerkki Ultraorthdoxjew on asetettu viikon pelikieltoon useasta provosoivasta viestistä Helsinki Ice Challenge -ketjussa.

Nimimerkki keskipohja kirjoitti sisällöttömän "Joo"-viestin Sport-osioon, ja muutenkin hänen viestihistoriastaan löytyy paljon sisällöttömiä onelinereita. Koska nimimerkkiä on aiemminkin rangottu samasta syystä, kurinpitolautakunta päätti antaa tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Zodiac vietti sunnuntain kirjoitellen lukuisia offtopic-viestejä Liigan siirtohuhut -ketjuun. Koska kyseinen nimimerkki on ollut hiljattain pelikiellossa ja viestejä oli lukuisia, olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Halli, makkarat ja show

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Luu2, 17.11.2006 klo 15.21.

  1. Ribals Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Wayne Shaw
    Entiedä onko oikea ketju, niin laitetaan tänne.

    Miten on mahdollista, että eilen KalPan pelissä oli myytävät (lihapiirakat ainakin) loppu jatkoerien tauoilla? Aivan järjentöntä miten tuo on edes mahdollista, jää paljon rahaa saamatta.
     
  2. Uramawa Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Chian pensselit, Paten haiven ja Sashan GF
    Lainaus:
    Kysyntää on ollut tavanomaista enemmän koska ylimääräisiä erätaukoja.
     
  3. Kopari Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
    On ne suolaiset syömiset silti alimitoitettu kun yleisöä ei ollut edes neljää tuhatta. Olis ollut ilmaista rahaa saatavilla, mutta Pitkälahden kauppaan valuivat nekin rahat. Muutenkin nuo kioskit on ihan alimitoitettu. Melkein koko erätauon saa jonottaa yhden makkaran tähden. Nopeampi on hakea Heseltä burgeri ja tukea Tepsiä.
     
  4. dana77 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    vaikea selittää
    Lainaus:
    Tätä ilmoitettua lukua ei nähdäkseni voi verrattu runkosarjan vastaavaan ilmoitukseen. Nyt hallilla oli varmasti jokainen, mutta kun runkosarjassa ilmoiteteaan 3800 niin paikalla on ehkä 3400. Tai kääntäen eilinen 3800 olisi vastannut runsarjassa 4200 ilmoitteua katsojaa. Tämä siis puhtaana omana arvioina perustuen näköhavaintoihin.

    Muuten ihan sama, mutta onneksi ei olut loppunut.
     
  5. Dragon's Den Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Miksi sitä edes pitäisi verrata runkosarjassa ilmoitettuihin katsojalukuihin? Valitettavasti en saa tästä logiikastasi kiinni. Jos tortut ja piparit loppuu, niin järjestäjä saa katsoa palveluntuottajien kanssa peiliin.
     
  6. A.P.Järvi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Toimiston luottofanit
    Lainaus:
    Erikoista on, että toimisto on päättänyt vieläpä pistää D-yläkulman myyntipisteen kylymästi kiinni. Tämän seurauksena tosiaan sai sitten kahvikuppia jonotella siellä yläpesän tyttösten kioskilla sen puoli erätaukoa. Mutta ehkäpä juuri tämä oli se kohde, jossa KalPan kannatti ja piti säästää. Joku Sairaalakadun suosiossa oleva kirjoittelija voisi varmaan onkia tiedon tänne meille "reppanoille".
     
  7. Kaiuni Alen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
    Olen joskus ihmetellyt, että miksi pelien jälkeen kaikki kojut ovat kiinni. Sitä voisi pelin jälkeen napata matkaan vaikka makkaran tai pussin karamellia, mutta ei onnistu tällä hetkellä. Halutaanko maksavat asiakkaat pois hallista mahdollisimman nopeasti?

    Kerran kävi niin, että lihikset nakeilla loppuivat jo toiseen erätaukoon mennessä. Katsojia oli tuolloin alle 3500. En tiedä, kuinka yleistä tämä sitten on. Piti tyytyä makkaraan. Hyvähän se on vähentää hävikkiä mutta toisaalta ihmettelen, kun raha ei kelpaa.
     
  8. Noutolokku Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
    Lainaus:
    Eiköhän tuossa ole säästö syyt. Halutaan päästää myyjät pois (vai onko ne talkootöinä?) ja miten lie sitten siivouspolitiikka menee? Luulisi kyllä että siivous tapahtuu vasta sitten seuraavana päivänä harjoitusten pyöriessä jäällä. On siinä kuitenkin aikamoinen purkaminen niille tavaroille sun muille heti pelin jälkeen.
     
  9. Kaiuni Alen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
    Lainaus:
    En usko, että siinä kovin paljon rahaa palaisi, jos muutama myyjä jäisi vaikka puoleksi tunniksi pidempään töihin. Tuntipalkka nyt ei kovin suuri voi olla, ellei sitten K. Kapanen ole sorvannut "kaupan alan erityisasiantuntijoille" progressiivisia soppareita. Ehkä kysyntää ei sitten ole pelin jälkeisille ostoksille? Voisi ainakin kokeilla, että rökäletappion jälkeen pidettäisiin kaljahanat auki 20% alennuksella. Kyllä talous saataisiin kasvuun välittömästi.
     
  10. Kilpimies Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Kahvi taisi sen sijaan loppua, koska sitä ei tarjoiltu ainakaan yläpesässä enää toisen erätauon jälkeen. Voisi luulla, että raaka-aineita olisi varattu riittävästi koko pelin ajaksi vaikkakin jatkoille mentiin. Maitoa oli kyllä jätetty tarjolle, mutta termospöntöt viety pois.
     
  11. Kilvenkantaja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Ainakin ennen myynti on pyörinyt talkootyönä; junioreiden vanhempia, junnuja jne.
     
  12. ilman sukkia Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Montako limumukia ehtii erätauolla täyttää? Epäilisin että hitain artikkeli mitä noista kioskeista on saatavilla. Tilastotietoa ei käsillä ole mutta jonotustuntumalla näin.
     
  13. Big Bear Jäsen

    Huomenna on ahdasta, mutta niin pitää tässä vaiheessa kautta ollakin. Laskeskelin äsken, että Ticketmasterin katsomakartan mukaan on enää 60 istumapaikkaa myytävänä. Itse tyydyn lauantaina seisomapaikkaan. Voi olla hieno ilta luvassa!
     
  14. Haalariosasto Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Tänään taas, kun yleisöä kerrankin vaivautuu normaalia enemmän hallille, tuo puuhastelu alkoi jokseenkin harmittamaan. C2 katsomon takana 3-4 myyjää tahkosi yhden maksupäätteen kanssa kaljanmyynnissä. Siis mitä vittua, KalPa??? Laskettuja kaljoja ties kuin paljon mutta kun pelkkä maksamnen yhdellä päätteellä kestää minuutitolkulla (koneen kerrätyksestä johtuen) niin ei tarvitse ihmetellä mksi kassakone ei kilise? Ei näin. Nykyään ihmiset tulevat viihtymään viihdetapahtumaan, mtä KalPakin tarjoaa, ei jonottamaan ja samalla missaamaan osan itse tapahtumasta.
     
    Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 21.37
  15. MetalT75 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Nykymittapuulla täysin toimimaton halli. Ei viitsi lähteä kuselle tai ostamaan mitään, koska ei vain perhana viitsi jonottaa koko erätaukoa. Ennemmin puristan pippeliä, juon omaa sylkeäni ja katson matsia.
     
  16. verikuut Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
    Vessajonotuksen sijaan vaan vettä lauteille.
     
  17. Hollanti Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Aamen.
     
  18. Visiiri Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Maajoukkue, Kuopion KalPa
    Lainaus:
    Tilastojen mukaan oli 4700 katsojaa ja paikkoja hallissa on 5200. Tommoset ticketmasterin tiedotteet aikaansaa sen, ettei osa jengistä viitsi lähteä hallille "kun se on jo loppuunmyyty ja ne loput harvat paikat menee kuiteskin jonottaessa" pitäis olla vähä tarkempi informaatio.
     
  19. Zorba Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    No istumapaikat oli loppuunmyyty. Hallin toimivuus sen aikaan saa, ettei seisomopaikkoja myydä loppuun. Ei kaikkia huvita tulla tuntia ennen peliä hallille ja seisoa 4 tuntia samoilla jalansijoilla nähdäkseen pelin hyvin. Tai taistella erätaukojen ruuhkissa ja missata sen jälkeen puolierää kun ei vaan mahdu katsomoon. Peli on parasta paikan päällä, mutta kyllä kotisohva ja Ruutu helposti monen mielessä tuon ruuhkakokemuksen voittaa.

    Kapasiteetissa on liikaa seisomopaikkoja suhteessa todellisiin katsomopaikkoihin ja lisäksi yleisön ohjaus katsomoihin ei toimi.
     
  20. ilman sukkia Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Paljonkohan noita lippuja ovelta edes nykyään myydään? Kaljan myynnin takkuaminen on kyllä anteeksiantamatonta.
    Edit: Erittäin hyviä kommentteja seisomalipuista yllä
     
  21. Kalakukko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kuopion Sport
    Tuli vastaan Kuopion Kaupunkilehden juttu nyttemmin jo kuopatusta jäähalli-/uimahalli-/sisäpalloilu-/hotellihankkeesta ja iski vitutus päällensä. Kummasti vastaava hanke ollaan saamassa Jyväskylässä maaliin. Mutta Kuopiossa ei, ei tietenkään.
     
  22. Big Bear Jäsen

    Lainaus:
    Joo. Olin noin 25 vuoden jälkeen seisomakatsomossa ja olipahan aika traumaattinen kokemus. Varmaan menee taas 25 vuotta seuraavaan vastaavaan. Oltiin kuin sillit purkissa eikä erätauolla uskaltanut luopua paikasta, kun pääsin putkea nojaamaan. Eli hallille jäi minulta 0 euroa. Ja myös monelta muulta. Oma mokahan se tietysti oli, kun en ostanut ajoissa istumapaikkalippua.
     
  23. Kilvenkantaja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Ei toki pitäisi olla niin, että ainoastaan jo valmiiksi enemmän otteluun sijoittaneet (istumapaikkalippujen haltijat) voivat hyödyntää hallin palveluita pelin aikana. Surkeahan tuo hallinrämä on. Ei voi kun toivoa että KalPalta vielä lähitulevaisuudessa löytyisi halua investoida halliin ja sitä kautta ottelutapahtumaan. Tietty määrä ihmisiä käy kyllä hallilla kaikista sen vajavaisuuksista huolimatta, mutta kuinka myyt hallin jatkuvasti täyteen, jos jo etukäteen on tiedossa miten nihkeää hallissa on liikkua ja asioida.

    Lainaus:
    Tarkennuksena, hallin kapasiteetti KalPan sivujen mukaan:
    Katsojakapasiteetti: 5064
    Istumapaikat: 3134
    Seisomapaikat: 1639
    VIP-paikat: 280
    Pyörätuolipaikat: 11

    Kapasiteettia on tarkistettu kaudelle 2011-2012, jolloin ilmoitettiin 5004. Sen jälkeen on on jostain lisätty 60 paikkaa. En jaksanut kaivella että miten ja milloin tuota on nostettu ylöspäin.
     
  24. aatelisode Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
    Teillähän oli mielestäni ihan kiva halli! Toki mittari täällä Lahessa ei välttämättä nosta rimaa aivan kamalan korkealle. Parkkipaikka löytyi hyvin, joskin olimme paikalla jo paria tuntia aikaisemmin. Kaikenlaisten virastotalojen läheisyys meinasi hieman hämätä alkuun, mutta siitäkin selvittiin. Yksi mikä kiinnitti huomion oli, että varsinaista "pääsisäänkäyntiä" ei ollut. Sisäänpääsyn jälkeen vessaratkaisu oli kyllä mielenkiintoinen kun ainakin A-katsomoissa oli huoneet joissa pisuaarit olivat ns. tappituntumalla toisistaan ja sitten itse pönttöpuolella oli tilaa todella paljon. Hallissa oli kuitenkin hyvä tarjoilu ja 3,50 euron limu oli ainakin jääkylmää. Samalla hinnalla täällä saa huonolla tuurilla lämpimän ja pienemmän tölkillisen... Ja ilmeisesti hallin ympärikin pääsee kävellen, vaikka fanituotepistettä pidemmällä ei tullut käytyäkään. Sekin on plussaa! Hallihodari jäi testaamatta, mutta katsotaan josko sitten mahollisessa seiskapelissä...

    Tunnelma oli mielestäni yllättävän vaisu ottaen huomioon lauantai-illan ja hyvän yleisömäärän. Vai enkö sitten kiinnittänyt huomiota asiaan riittävän paljoa. Toki maalia juhlittiin asianmukaisesti kuten pitääkin ja, vaikka noita lärpyttimiä arvostellaankin kovin sanoin, niin tavan katsojan sillä saa mukaan kyllä kannattamaan. Yksi mikä kiinnitti myös huomion oli hallin musiikkiosaston äänentaso, joka oli oikein hyvällä tasolla. Kun pystyy juttelemaan vieressä istuvan kanssa ilman, että pitää huutaa täysillä niin se on aina hyvä.
     
  25. MetalT75 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Seisomakatsomossakin olettaisi, että sielläkin pystyy katsomaan peliä. Eilen oli tosiaan nautinto kaukana, kun ei mahtunut edes taputtamaan, eikä viitsinyt huutaa edessä seisoneen korvaankaan, joka oli 10 cm päässä. Kun siinä sitten eteen sattuu 2,5 metrinen golemi, et näe puoliakaan kentästä, koska ei mahdu siirtymään senttiäkään. Seisomapaikkoja myydään mielestäni liikaa kapasiteettiin suhteutettuna. Normipelissä ei ole ongelmaa, mutta näin suurella katsojamäärällä siitä tulee ongelma.