Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Halli, makkarat ja show

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Luu2, 17.11.2006 klo 15.21.

 1. Saukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hoh, olipahan ilta! Uskomaton tunnelma, KalPa-huuto lähti jostain C- tai D-katsomosta kun Verkosto oli hiljaa! Tuli aalto ja prkl se finaalipaikka! Tippa linssissä ääni käheänä - kiitos KalPa ja kanssa-kannustajat!
   
 2. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nythän pitäisi kotipelissä kaikilla olla mukana kaikki mahdolliset onget, pilkit, katiskat ja rysät mukana. "ollaan hiljaa niin saadaan kalaa"
   
 3. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  miksi piti juhlia voittoa tekemällä aaltoja? Ihan turhaa lyödä lyötyä. Harmi kun en löytänyt rantapalloa. Olisin heittänyt sen olkinuoralle, huutanut ota koppi ja katsonut saako se sen kiinni.
   
 4. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 5. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Minusta rantapallot ovat vallan mainio juttu. Jos ei kasetti kestä niitä, niin mitä sille mahtaa tai mitä sillä on väliä. Pallot ja uimarenkaat jäälle vaan!
   
 6. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Aika hauska yksityiskohta,
  Finaaliliput Tampereella: 24-55 euroa, fanilippu 30 euroa.

  Finaaliliput Kuopiossa: 13-39 euroa....

  Onhan se aina ollut tiedossa ettei Kuopiosta ole maksamaan sitoutuneita katsojia, mutta aika lailla ale-laarissa menee...
   
 7. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Öösiismitä? Aallon tekeminen kuuluu ihan normikannustukseen. Sama kuin olisit sanonut, että "miksi piti taputtaa omille vielä 3. erässäkin?". Rantapalloista tuossa alempana.

  Lainaus:
  En ole lukenut tuota Rantasen juttua, mutta tähän peliin rantapallot nyt ei vaan sopineet. Onneksi dorkia ei ollut sattunut peliin yhtä enempää, ja joku Kalpalainen (Lukka?) kävi senkin pallon aika pian siivoamassa kentältä pois.
   
 8. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Hintaerolla ei sinällään ole merkitystä, koska finaalien lipputulot eivät kilahda suoraan joukkueiden kassaan.
   
 9. rosba70150 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikan Boltsi, Philly
  Kuka tää Hikihaastattelun jantteri tuolla fb:n puolella on? Nyt vasta viime aikoina oon havahtunut katsomaan noita ja kaverihan on pahempi peura ajovaloissa kuin Jari Laukkanen
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Hänelle löytyy omakin ketju. Herra Huttunenhan se. Onhan nuo nykyään jo hieman siedettävämpiä kun vertaa viime kauteen. Mielummin silti vaikka HooPee tai Mikko Juntunen. Tai SS toimitaja Vesku
   
 11. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Täytyy jälleen todeta, että seisomapaikkoja myydään aivan liikaa tiloihin nähden. Viikonloppupeleissä vielä täysi halli menettelee, kun paljon jengiä on kaljalla koko matsin ajan. Viikkopeleissä kuten eilen oli seisomakatsomojen portaatkin täynnä porukkaa ainakin D5:ssa, kaiteen molemmin puolin vieläpä. Eikö tämä ole jo turvallisuusriski, että poistumisreitti katsomosta on tukittu? Samalla tulee mieleen myös sellainen skenaario, että joku golemi kaatuu portaiden yläpäässä ja kaataa dominopalikoiden tapaan koko portaikollisen ihmisiä toistensa päälle. Siinä lähtee henki ainakin lapsilta, ellei aikuisillakin. Kuinkahan maksimikatsojamäärä on perusteltu ja käytännössä testattu, kun lupia on haettu?
   
 12. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Käsittääkseni paloviranomainen määrittää miten suuri määrä porukkaa saadaan hallista tietysssä ajassa ulos. Tällöin saadaan kapasiteetti. Tottakai istumapaikkojen määrät ja muut on mukana vaikuttamassa, mutta seisomokatsomoilla laskukaava menee jotenkin noin. Voin olla väärässäkin.
   
 13. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Koskas torstain liput tulee myyntiin? Onko kenelläkään tietoa? Ei ole vielä tullut mailia KalPalta, eivätkä ole twiitanneet asiasta.
   
 14. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Facebook osasi kertoa että tulevat myyntiin tiistaina klo 09:00.
   
 15. Päämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Sama mietitytti itseäni eilen.Eikö muka ennen ollut niin että portaikoissa ei saanut olla?Miks nyt sit saa?
  Ja ennen ei saanut pelin aikana niihin yläreunaa kiertäviin kaiteisiinkaan jäädä nojailemaan,nyt saa.Jos tuolla joku hätä tulis että pitäs poistua nopeaan niin jäis aika moni poistumatta.Tai siis poistuis lopullisesti.
  Ja miks vitussa täällä pitää olla se turvatarkastus jos muissa halleissa ei???????
   
 16. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllähän monissa halleissa tilanne on se että jos yläriviltä joku kaatuu niin mahdollisuus isompaan vahinkoon on olemassa. Tässä on varmasti parannettavaa joka hallissa.
  Portaat on hyvä pitää vapaana, ja tuskin näissä ohjeistus on muuttunut?! Suurin apu olisi seisomakatsomojen täyttäminen järjestelmällisesti, ohjatusti. Kyllähän halli tyhjenee yllättävän ripeästi kun sieltä ulko-ovien lisäksi avataan hätäpoistumistiet. Näitä harjoituksia on joskus pelin jälkeen ollut. Vai meinasitko että portailla olevat jähmettyvät hädän tullen paikalleen tulpaksi?

  Hieman ihmettelen silti turvallisuushuolta jos tuo turvatarkastus tuntuu "miks vitussa" osastolta. Toki vituttaa jos oma piilopullo sattuu löytymään.
   
 17. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tänä keväänä ainakin Tampereella ja Jyväskylässä olen joutunut turvatarkastukseen ovella. Ei mielestäni eronnut Kuopion tarkistuksesta juuri mitenkään.
   
 18. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Samoin. Minut on ainakin kopeloitu joka kerta joka paikassa. Lienen sitten niin epäilyttävän tai hemaisevan näköinen...
   
 19. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Kuka muuten lauloi eilen Maamme-laulun? Kuulosti aivan hirvittävän epävireiseltä kiekumiselta. Ainakin TV:stä. :D
   
 20. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tuple Salmela.