Guns N' Roses

  • 793 296
  • 4 526

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Näkkäri
Olkoonkin, että ainoastaan Axl on uudessa Gunnaripoppoossa enää vanhoista mukana, mutta hän on kuitenkin se tekijä joka saa biisit tuntumaan eniten siltä vanhalta kamalta.

Tässähän se ero tulee. Mun mielestä se kun Duff aloittaa It's So Easyn legendaarisen bassoriffin ja Slash vetää siihen kohta soolot niin se tuntuu enemmän Guns N' Rosesilta kuin se että Axl tylsine taustabändeineen soittaa kliinisesti jonkun vaikka Nightrainin.

Monissa bändeissä laulaja on se tärkein lenkki mutta Guns N' Roses ei mielestäni ole yksi näistä bändeistä.

Axl oli/on kova laulaja mutta mielestäni olisi saanut perustaa uuden bändin tai vaihtaa nimeä. Ugh.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Axlin ääni on mennyttä - jos nykyistä livekuntoa vertaillaan niin kyllähän Weiland on huomattavasti kovemman luokan keulahahmo.

GNR teki aikanaan yhden täydellisen rockalbumin. Illusionseilla oli jo mammuttitautia ja mukaan mahtui ihan liikaa täyteraitoja, olkoonkin että biisit kuten "Coma", "November rain" ja "Bad apples" olivat eräitä parhaista biiseistä mitä kaverit ikinä äänittivät.

Nuo kolme uutta biisiä mitä olen Chinese Democracyltä kuullut ovat kyllä ihan ok ralleja mutta eivät ne nyt miltään Physical Graffitilta tai Revolverilta kuulosta. Biiseistä paras "The Blues" kuulostaa lähinnä "Estrangedin" uudelleenlämmittelyltä.

VR-nimikkoalbumi on tiukka, mutta kokonaisuutena sekin pettymys. 4-5 helmibiisiä ovat saaneet seurakseen latteahkoja täytebiisejä, mutta siltikin levy on parempi kuin 95% nykyään ilmestyvistä "rock"-levyistä.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Peoplez
En ymmärrä näitä jannuja jotka kutsuvat itseään "gnr-faneiksi" ja kehtaavat edes kutsua Axlia taustabändeineen Guns N' Fucking Rosesiksi. Mulle Guns N' Roses oli viisi tyyppiä: Axl, Slash, Izzy, Duff ja Steven.

Niin ei kai tässä kukaan ole väittämässäkään, että nykyinen/tuleva GNR olisi millään mittarilla läheskään tuon mainitsemasi kokoonpanon veroinen. Itse olen fanittanut GNR:ää pikkupojasta lähtien, ja nimenomaan tuo oli SE kokoonpano. Mutta se, että jaksan puolustella tätä nykyistä/tulevaa GNR:ää, johtuu ihan puhtaasti siitä, että kaikki siltä yhtyeeltä kuulemani materiaali on aivan helvetin kovaa. Sillä nyt ei sinänsä ole väliä onko nimi Guns N' Roses vai joku muu, kunhan musiikki toimii noin hyvin, niin minulle riittää. Velvet Revolver, Izzyn soolomateriaali, Slash's Snakepit, Neurotic Outsiders ja muut ovat omalla sarallaan ihan ok perusrockia, mutta eivät mitään muuta ainakaan minulle. Niihin verrattuna uusi GNR on helvetin mielenkiintoista ja hyvää musiikkia.

Iso osa noista netissä liikkuvista bootlegeistä on todella paskalaatuisia, mutta itsellä on koneella todella hyvälaatuinen ja helvetin tiukka GNR:n keikka Pittsburghista vuodelta 2002. Niin vanhat kuin uudetkin biisit kuulostavat todella hyviltä bändin soittamina, eikä Axlin ääni kuulosta tippaakaan huonommalta kuin 15 vuotta sittenkään. Tuon ja muiden kuulemieni keikkojen perusteella odotan Chinese Democracya kuin pikkulapsi karkkia. Ihan sama kuinka sekaisin ja kusipäinen Axl on, kunhan tekee musiikkia, josta tykkään.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mä en kyllä näe Estrangedissa ja The Bluessissa mitään yhteistä. Velvet Revolver taas kuulostaa niin perusrokilta kun vaan voi, eikä siinä mitään, mieluummin sitä kuin näitä Good Charlotteja, Linkin Parkkeja yms. Mutta paljon originaalimpaa kamaa nuo Axl:n uudet virtykset ovat :P

Makunsa kullakin ja hyvä niin.

Tässä vielä julkaisusopimukseen liittyvää tietoa:

Sp1at.comin juttu

Eli GnR:n manageri / Sanctuaryn pomo kertoo, että julkaisusopimus mahdollistaa viimeiseen vaiheeseen siirtymisen levyn julkaisuprosessissa. Toivottavasti tämä viimeinen vaihe ei ole yhtä pitkä kuin edelliset vaiheet heh.

Ja loppuun vielä Axlin mielipide asioista (lainaus on Albanyn keikalta 2002)

The truth is they didn't want to be here for you at this level and they don't want to take it farther. I mean, that's their business right? But not at my expense or yours. You've been played. You've been lied to. You've been used. You've been manipulated so that they can ride around in limos and jam with Snoop Dogg or whoever the fuck. I don't care. That's their business, but they shouldn't really do it at your expense or mine.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei se koskaan ilmesty. Lantti vetoa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti goldenawe
jos nykyistä livekuntoa vertaillaan niin kyllähän Weiland on huomattavasti kovemman luokan keulahahmo.

Illusionseilla oli jo mammuttitautia

Weilandia ja Axlia on turha edelleenkään vertailla kun puhutaan Gunnareiden laulajista. Weiland on varmaan kova poika hoilaamaan, mutta mitä sitten? Niin on Pavarottikin. Mitä keulahahmoiluun tulee, niin kysessä on toki mielipideasia, mutta Weiland ei omaa vähääkään siitä karismasta mitä Axlilla on.

Mammuttitauti...Hmmm...olenko kuullut termin ainoastaan kerran ja Jatkoajassa. Ai niin sama kaveri, eri ketju.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Weiland ei ole tietääkseni koskaan laulanut Gunnareissa mutta edusti kyllä erästä 90-luvun tiukimmista bändeistä. Persoonana lähes nolla, mutta lavadiivana mahtava. Kuuntelisit niitä harvoja bootlegejä, kyllä se Axlin ääni on mennyt aika helvetin ohueksi.

Väitätkö tosissasi ettei Illusionseilla ole rutkasti kökköä niiden loistavien biisien lisäksi? Siellä on paljon jopa paskaakin. Vaikka on suosittu ei se tarkoita että kaikki mitä studiossa pistetään purkkiin pitäisi lyödä myyntiin. Tästä nimitys mammuttitauti. GNR ja egot kasvoivat ylisuureksi ja enää ei mahduttu edes samaan bändiin.

Axlia en dissaisi ikinä muuta kuin persoonallisuuden tai nykyisen äänen/ulkonäön suhteen, mutta kun nyt otetaan keulahahmot puheeksi niin aika lyhyt miehen ura on ollut levyjen suhteen. Niin oli Hendrixilläkin mutta ainoastaan olemista Appetiten solistina voidaan pitää punapartamme todellisena merkkisaavutuksena rockin historiassa. Se levy on ajaton mutta urakokonaisuutena on vielä kosolti matkaa Mercuryn, Rothin, Plantin, Daltreyn, Ozzyn jengeihin...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Viestin lähetti Juhaht
Ei se koskaan ilmesty. Lantti vetoa.

Voin huoletta lyödä tämän vedon. Varmasti ilmestyy, mutta kenties ehkä vasta 2040-luvulla vrt. Beach Boyssien "kadonneeseen albumiin".

Kyllä UYI:lla oli rutkasti täytetettä ei siinä mitään, mutta suunta levyillä oli silti aivan oikea.

Axlin ääni on todellakin muuttunut, mutta ei minun mielestäni huonoksi.
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mun henkilökohtainen mielipide on se että Illusionit on täyttä tavaraa. Ainoastaan yksi täysin turha "biisi" eli My World mutta sitä tuskin voi biisiksi edes laskea. Toki on vaikea olettaa että 30 biisistä jokainen olisi superhitti a' la Welcome To The Jungle mutta kun jotkut väittävät että puolet Illusioneista on paskaa niin se täytyy korjata. Voisinkin tästä käydä levyt läpi kappale kappaleelta aikani kuluksi:

I
1. Right Next Door To Hell
-Hyvä levynavaus. Räkäinen rykäys. Perushyvä rokkibiisi. Yleensä bändit laittavat levyn parhaan biisin ensimmäiseksi mutta noh GNR teki asiat omalla tavallaan. Mutta ei siis missään nimessä mikään täytebiisi.

2. Dust N' Bones
-Ah uskon että jokainen tosifani on samaa mieltä kun sanon että Dust N' Bones on yksi Gunnareiden parhaita biisejä ja jostakin syystä jäänyt täysin pimentoon. Livenä soittivat oikeastaan vain Illusioneita edeltävillä keikoilla, sitten kun Izzy nähti niin ei tätä biisiä paljoa enää kuultu. Toki syynä on se että tämä on Izzyn biisi ja Izzy myös laulaa pääasiassa ja Axl mouruaa taustalla.

3. Live and Let Die
-Hyvä biisi. Ja Live And Let Die oli myös lapsena kova bond-leffa. Itse en oikein ymmärrä näiden covereiden ideaa mutta koska alkuperäinen biisikin on niin hyvä niin kyllähän tätä kuuntelee. Mutta periaatteessa turha.

4. Don't Cry
-Balladi. Ääh ei tosimies näistä tykkää mutta kiva kitarasoolo.

5. Perfect Crime
-Tiukkaa rokkia. Itse soitan kitaraa ja tämän biisin kanssa on vietetty moni tovi kun yritin opetella soittamaan sen soolon kun itse olin soittanut kitaraa ehkä noin vuoden verran. Itselleni siis tärkeä biisi mutta ei ehkä mitään hittikamaa.

6. You Ain't The First
-Letkeää renkutusta. Monelle ehkä selvä täytebiisi mutta luo levylle mukavaa vaihtelua rennolla meiningillään. Aivan loistavat lyriikat tässä biisissä muuten.

7.Bad Obsession
-Mike Monroe huuliharpussa. Pari kivaa kitarariffiä mutta itse kyllästyin tähän biisiin jo vuosia sitten. Ääh sanotaanko että tämä on täytebiisi.

8. Back Off Bitch
-Loistavat kitarajutut. Itsestäänselvä klassikko.

9. Double Talkin' Jive
-Aivan kerrassaan nerokas biisi. Olette varmaan samaa mieltä.

10. November Rain
-Tuskin tarvitsee jaaritella mitään. Balladeja taas. Kyllä niitä mun mielestä aina yksi levylle mahtuu. Tämä on toinen joten aargh.

11. The Garden
-Mahtava kappale. Törkeän aliarvostettu. Tykkään älyttömästi. Vaikea kuvailla sitä fiilistä mitä tämä biisi minussa herättää.

12. Garden Of Eden
-Tiukkaa rokkia jälleen kuten Perfect Crime & Right Next Door To Hell. Hyvä perusbiisi joka ei ole klassikko mutta tulee silti hyvä fiilis aina kun tämän kuulee.

13. Don't Damn Me
-Tässä biisi jonka kanssa minulla on pitkään ollut ongelmia. Jotkut ihmiset pitävät tästä mutta itse en tykkää varsinkaan Axlin laulusta tässä biisissä.

14. Bad Apples
-Perusbiisi. Ihan hauskaa kamaa mutta ei mitään kuolematonta.

15. Dead Horse
-Ensin en pitänyt tästä mutta loppujen lopuksi tämä on ihan ok.

16. Coma
-Taidetta. Helvetin hyvä biisi.

II
1. Civil War
-Klassikko. Tuskin tarvitsee esitellä.

2. 14 Years
-Samaa sarjaa kuin Dust N' Bones. Todella kova biisi ja Izzy taas laulamassa. Yksi lempibiiseistäni koko bändin tuotannosta.

3. Yesterdays
-Ensin en pitänyt tästä yhtään mutta myöhemmin kuunneltuna tämä on aivan perkeleen hyvä biisi.

4. Knockin' On Heaven's Door
-Täysin turha ja kammottava coveri. MIKSI?????????

5. Get In The Ring
-Aivan mahtavat kitarajutut ja muutenkin hassu biisi. Sanoituksiin en ota kantaa.

6. Shotgun Blues
-Perusrenkutusta. Ei mikään maailmanmullistaja.

7. Breakdown.
-Mahtava kappale kertakaikkiaan. Pitkä ja monimuotoinen.

8. Pretty Tied Up
-Yksi levyn parhaista kappaleista ehdottomasti. Yksi Slashin parhaista sooloista.

9. Locomotive
-Helvetin hyvä biisi. Pitkä kuin mikä ja paljon kitarasooloja. Biisin loppuosa on aivan älytön.

10. So Fine
-Duffin biisi ja samalla todella kova biisi. En aluksi tykännyt tästä mutta nykyään kolahtaa tosi kovaaa.

11. Estranged
-Ei varmaan esittelyjä kaipaa.

12. You Could Be Mine
-Samat sanat kuin yllä. Tämä on biisi johon ei koskaan kyllästy. Aina kun kuulee biisin rumpualoituksen niin sydän pompahtaa.

13. Don't Cry eri lyriikoilla
-Miksi??????????

14. My World
-Miksi Axl miksi?????????

Pikaisen laskutoimituksen mukaan näistä 30:stä biisistä 23-25 on täyttä tavaraa joten on turha puhua että Illusionit ois menny parhaine biiseineen yhdelle levylle. Pahimmat mokat siis Knockin On Heaven's Door ja My World.
Niin ja Illusioneiden soundit vois olla vähän räkäsemmät mutta sille ei oikeen mahda mitään.

EDIT: tehdään vielä lisää jaottelua koska minulla on tylsää enkä saa unta:

Superbiisit: 14 kappaletta
Dust N' Bones
Don't Cry
Back Off Bitch
Double Talkin' Jive
November Rain
The Garden
Coma
Civil War
14 Years
Yesterdays
Breakdown
Pretty Tied Up
Estranged
You Could Be Mine

Hyvät biisit: 10 kappaletta
Right Next Door To Hell
Live and Let Die
Perfect Crime
You Ain't The First
Garden Of Eden
Bad Apples
Dead Horse
Get In The Ring
Locomotive
So Fine

Pärjäis ilmankin: 6 kappaletta
Bad Obsession
Don't Damn Me(monet varmaan eri mieltä näistä kahdesta)
Knockin' On Heaven's Door
Shotgun Blues
Don't Cry alt. lyrics
My World

Jep siinä se tulipas pitkä viesti.
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti goldenawe
Weiland ei ole tietääkseni koskaan laulanut Gunnareissa

Nimenomaan, miksi helvetissä sitä sitten verrataan Axliin ketjussa jossa puhutaan Gunnareista?

Axlin ääni on niin persoonallinen, että on turha vertailla sitä kenenkään kanssa. Se on Guns ´n Rosesin juttu ja mies on samalla ainoa mahdollinen laulaja kyseiseen orkesteriin.

Mammuttitauti my ass..
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
14. My World
-Miksi Axl miksi?????????

Huhujahan löytyy, mutta joku typerä huhuhan kertoin, että tämä biisi alusti jotenkin GnR:n hajoamista. Tai joku oli vankasti sitä mieltä, että Axl tiesi mitä tulisi tapahtumaan. "Vakuuttava" teoria.

Asiaan eli kiitos tuosta listauksesta! Hyvää luettavaa todellakin! Ja olen aika pitkälti samoilla linjoilla. Mielestäni ainekin Gardenin, My Worldin, toisen Don't Cryn ja Get in the ringin olisi voinnut kenties korvata jollain.

Demo-asteella oli kovia biisejä, ihme ettei niitä päätynyt levylle asti. Esim. Dust in the wind, jota sitten kuitenkin esitettiin livenä.

edit:

Newgnr.com tarjoaa VIDEO näytteen uudesta GnR:stä. Tuossa uuden kokoonpanon toiselta keikalta vuodelta 2001 Riosta Welcome to the jungle.

Welcome to the jungle 2001 61 megaa

Heh Axl on tuossa vielä vähän tuhdimmassa kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

axe

Jäsen
Viestin lähetti teroz
Demo-asteella oli kovia biisejä, ihme ettei niitä päätynyt levylle asti. Esim. Dust in the wind, jota sitten kuitenkin esitettiin livenä.

Dust in the Wind ei ollunna mikään demo vaan ihan vaan livesysteemeissä Axlin November Rainia edeltävään piano-osuuteen sopiva cover (Todd Rundgrenin alkuperäinen, ei pidä sekoittaa Kansasin saman nimiseen piisiin). Näitähän oli muitakin, mm. Everything (Eric Carmen) ja Black Sabbathin It's Alright, joka sitten laitettiin Live Erallekin.

Niitä varsinaisia Illusionia edeltäviä demoja olivat nää Just Another Sunday, Sentimental Movie, Bring It Back Home, Ain't Goin' Down jne., joissa ei välttämättä niin ainesta ollutkaan. Paitsi ehkä Crash Dietissa, jonka Asphalt Ballet myöhemmin sitten levytti.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Viestin lähetti Näkkäri
Nimenomaan, miksi helvetissä sitä sitten verrataan Axliin ketjussa jossa puhutaan Gunnareista?

Axlin ääni on niin persoonallinen, että on turha vertailla sitä kenenkään kanssa. Se on Guns ´n Rosesin juttu ja mies on samalla ainoa mahdollinen laulaja kyseiseen orkesteriin.

Mammuttitauti my ass..

Älä nyt ota tuota termiä niin henkilökohtaisesti. Voithan toki miettiä mitä sen jälkeen kun tavoiteltiin kuuta taivaalta, julkaisemalla Illusions I ja II, tapahtui. Montako omaa biisiä Guns N' Roses on julkaissut sen jälkeen? Montako studioalbumia bändi kerkesi yleensäkään julkaista?

Kaikki siemenet eivät vaan mahtuneet enää samaan kassiin...

Samaa termiä voisi myös käyttää lisäksi ainakin Rollarien, Metallican, Chili Peppersien ja Aerosmithin kohdalla...sell-out jne. Toisilla terän tylsymisen aiheuttaa raitistuminen, toisilla uusi tuottaja, toisia ei vaan enää nappaa samalla lailla...mikään ei ole ikuista paitsi Lapin pojan panetus.
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti teroz


Welcome to the jungle 2001 61 megaa

Heh Axl on tuossa vielä vähän tuhdimmassa kunnossa.

Tattis linkistä. Eihän tuo Axl nyt kovin tuhdissa kunnossa edes ollut. Eikä kuulostanut edes kovin pahalta. Mutta
ääh kyllä mä tonne lavalle kaipaisin Slashin ja Duffin ainakin. Tuo ämpäripääkin vaan seisoo paikallaan ja tiluttaa. Boring...
Tosin sehän lähti jo kuten tiedämme veke.
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Viestin lähetti axe
Dust in the Wind ei ollunna mikään demo vaan ihan vaan livesysteemeissä Axlin November Rainia edeltävään piano-osuuteen sopiva cover

Kyseinen biisi on It's all right.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Viestin lähetti teroz
Welcome to the jungle 2001 61 megaa

Jumalauta mitä paskaa.
Axl näytti ihan timmiltä, laulukin lähti kovaa ja korkealta.

Mutta sitten tämä "bändi", voisi nyt saatana kitaristeilta löytyä sen verran pokkaa että soittaisi oman soolon eikä yrittäisi vetää Slashin sooloja nuotilleen.
Axl voisi vetää ,kun kerran on pakko, keikkoja ihan hyvin jonkun taustanauhan kanssa.
Ketä tommoset kasvottomat (todellakin, heh) ämpäripäät kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Heh no mielipiteensä kullakin. Mun mielestä tuo on aivan loistava pätkä ja tulee aina kylmät väreet Axlin alkuhuudoista, jotka ovat voimakkaammat kuin koskaan. Kokonaisuudessaan RIR3 oli aivan loistava konsertti GnR:ltä.

Soitto kulkee erinomaisest. Slashin soolonuotilleen? Toki se myötäilee sitä, mutta on siinä joitakin kikkoja. Kasvoton tai ei, ämpäriä tai ei, mutta silti aivan loistava kitaristi. Kukalie on sitten uusi kitaristi, vai jatkavatko vain kahdella.

Voi sitä Scott Weilandia kun menee laulamaan It's so easyn matalalla äänellä niinkuin Axlkin sen lauloi ? Hehe.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti teroz
Voi sitä Scott Weilandia kun menee laulamaan It's so easyn matalalla äänellä niinkuin Axlkin sen lauloi ? Hehe.

Weiland laulamassa Gunnareita on suuri vitsi. Luulisi nyt ison miehen itsekin ymmärtävän, ettei kannata hypätä liian suuriin saappaisiin. Weiland laulaa suurille katsomoille pokkanaamalla Guns ´n Rosesia. heheh..

EDIT: tötteröpää on kyllä naurettavan näköinen kaveri..Mutta jestas sentää sitä, joka väittää Axl:n menettäneen äänestään tippaakaan!! Totaalista paskapuhetta tuon -01 pätkän perusteella. Äänihän lähtee kirkkaasti ja helvetin hyvin edelleen.

Mutta, kyllähän tuo bändi olisi perkeleesti parempi, jos soittajat uskaltaisivat vetää enemmän omaa settiä väliin. Vapautuneemmin saisi vetää. Onkohan Axl määritellyt liian tarkat rajat soittajilleen?
 
Viimeksi muokattu:

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Viestin lähetti teroz

Voi sitä Scott Weilandia kun menee laulamaan It's so easyn matalalla äänellä niinkuin Axlkin sen lauloi ? Hehe.

Jos tämä oli tarkoitettu jonkinlaiseksi vastaheitoksi niin metsään meni.
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti MetalMac
Kyseinen biisi on It's all right.

Luepas vielä se koko kappale ihan loppuun asti. Kyseessä on siis ihan eri kappaleet.

Viestin lähetti axe
Dust in the Wind ei ollunna mikään demo vaan ihan vaan livesysteemeissä Axlin November Rainia edeltävään piano-osuuteen sopiva cover (Todd Rundgrenin alkuperäinen, ei pidä sekoittaa Kansasin saman nimiseen piisiin). Näitähän oli muitakin, mm. Everything (Eric Carmen) ja Black Sabbathin It's Alright, joka sitten laitettiin Live Erallekin.
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Viestin lähetti axe
Luepas vielä se koko kappale ihan loppuun asti. Kyseessä on siis ihan eri kappaleet.

Jes, huomasin kyllä jälkikäteen, en kerennyt vielä korjaamaan.
 

Vaicci#63

Jäsen
Hyvältä nuo videot näyttivät. Ja ihan sama minkä näköinen Axl siellä lavalla hyppii, kunhan ääni on tallella ;)

Myöhäisheränneenä haluaisin kysyä että ketä tähän uuteen GnR:ään nyt ylipäätään kuuluu ja etenkin, kuka on Slashin saappaissa ja kuka on tuo videoissa henkselit päällä hyppivä henkilö?

Tuo ämpäripää on kyllä ihan joutavaa kamaa. Hyvä vaan jos lähti pois bändistä.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Toisaalta sitten taas jos kuuntelee Izzyn soololevyjä tai Slash's Snakepitia tai Velvet Revolveria niin kyllähän sieltä jokin puuttuu. Sieltä löytyy mahtavaa tavaraa mutta alkuperäiselle gunnareille ne ei mahda mitään. Mutta parempia nekin kuin levy jotain industrial-taiderokkia jota ei saada julkaistua edes seitsemässä vuodessa.

(Ohi aiheen, mutta sanonpa kumminkin):

Sama homma kuin Queenilla, kenenkään sooloilut eivät ottaneet tulta purjeisiin, ja tuloskin jokaisella yrittäneellä heikkoa keskitasoa. Mutta 4-tiettyä heppua samaan studioon ja jälki on omalla sarallaan musiikin historiaan jäljennetty.

Uudet, suunnitellut kiertueet ilman Mercurya ovat vain ja ainoastaan silkkaa häväistystä.
 

asloser

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, 7 Ringettes, Kurra, JoKP 88-89
Viestin lähetti Näkkäri
Mutta, kyllähän tuo bändi olisi perkeleesti parempi, jos soittajat uskaltaisivat vetää enemmän omaa settiä väliin. Vapautuneemmin saisi vetää. Onkohan Axl määritellyt liian tarkat rajat soittajilleen?

Saamaa mieltä olen ma. Axl on tosiaan ihan hyvässä keikkakunnossa ja 'taustabändi' soittaa ihan OK, mutta jotenkin tuo esitys tuntuu 'Axl laulaa GnR biisiä karaokena' -touhulta. Kaipaisin enemmän rosoista otetta tuohon soittoon tai jotain...
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
I LOVE GUN 'N' ROSES

mutta en ole seurannut sen enenpää bändin vaiheita. kiinnostaisi tietää jäsenien kohtalosta. Axl on viimeine minne muut ovat menneet tai mitä tekevät, kuolleet, muualla soittamassa?

pienessä tinassa sweet child o'mine soi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös